[QUOTE=Larossıan;123195]Özrel bir sistemdir herkesin kafası basmaz.:::[/QUOTE]
evet benim fazla basmaz,galiba elle okları yerleştiriyon,histemsel olarak :::.dng
Printable View
[QUOTE=Larossıan;123195]Özrel bir sistemdir herkesin kafası basmaz.:::[/QUOTE]
evet benim fazla basmaz,galiba elle okları yerleştiriyon,histemsel olarak :::.dng
[quote=TIFIL;123199]evet benim fazla basmaz,galiba elle okları yerleştiriyon,histemsel olarak :::.dng[/quote]
Bok atmak kolayda boku temizlemesi zordur Tıfıl.üüü
terapi şart :::
s.a. arkadaşlar. eve ancak gelebildim. sabah 43250 den al veren sistem 43450 den yeniden sat vermiş ve sat konumunu sürdürüyor. piyasa bugün yukarı gidemediyse dahada gidemez. bugün 42800 lerin görüleceğini düşünüyorum.
Köprüden önce son çıkış.Short time.Bakmayın öyle tuttuklarına.Sert düşecez.Dow net sat.
[QUOTE=Larossıan;123200]Bok atmak kolayda boku temizlemesi zordur Tıfıl.üüü[/QUOTE]
sadece merak etmiştim,nasıl o kadar düşüken sat vermeyip yatayda sat vermesini,üüüüüü
[quote=TIFIL;123205]sadece merak etmiştim,nasıl o kadar düşüken sat vermeyip yatayda sat vermesini,üüüüüü[/quote]
Özür kardeşim ben yanlış anlamışım kusura bakma.:(
Abi yanlış anlamayın birbirinizi.Yazılara duygular dökülmüyor.Bundan dolayı oluyor.Bak mesela ben marakes abiye hiç birşeyim yok yanlış anlaşılabiliyor.Bu arada dow net belli artık tepe dün akşam ki yer.Eksik birşey yok düşüşte artık.Tek eksik dsı mal vermedi efg de eksik.
arkadaşlar, günlüklerde OBO'mu oluşuyor, yoksa ben bu kısalara farklı duygularmı beslemeye başladım... .kom
Benim sistemim de ekranı terket çarpılcan diyor.
ilgnc bgun hıc cıft hanelı calısan kdeme yok hep 4 -6 bin cıvarında kademeler..
[IMG]http://i41.tinypic.com/2n73uqh.png[/IMG]
LArossiıanın sistmele alaksı yok ama sadece örnek içindir.
Örnmeğin sisteme MACDın kendisi yani kısmızısı -20 altına inerse SAT emri ver diye koşul koyarsanız -20 altına inmedikçe sat vermez. Yuakrıdaki grafikte iki defa sert ve boşluklu düşüş gelemsine rağmen sat gelmemiş ama daha sonra gelen normal ve daha öncekilerden daha yumuşak bir düşüşte sat vermiş olabilir.
altın tozuttu 938 lerde..sabah 953 ler cvarndaydı
benim histeminde burdan tekrar 500 yolculuk yapar dıyor.44100 destek iyi çalışıyor dow açılırsa ortalık yeşil filizler ile dolar ....
[quote=Larossıan;123206]Özür kardeşim ben yanlış anlamışım kusura bakma.:([/quote]
helal be abi .brv
bitmez bu çile
[quote=atlascepkenli;122911]YARIN yine dar bantta sıkışmamı olacak ne 43700-43000. hafta sonuna sinir stres[/quote]
bantları test bile edememiş :(
arkadas bu nası ıs...heryer asagı gıdo bız 1 verıp en ufak toparlamada 3 alıyoruz geriye :(
garanti yine + 7 milyon olmuş ?
[QUOTE=atlascepkenli;123215]bitmez bu çile[/QUOTE]
[IMG]http://sairinyeri.files.wordpress.com/2007/07/dem-ceken-bulbul.jpg[/IMG] Çile bülbülüm çileeee
[quote=TIFIL;123193]hocam sizin bu sistem çok yalancı bence...
44000 lerden 41700 lere düşüyoruz sat demiyor ama bugün 300 puana sat demiş çelişkili bir durum,değilmi ne dersiniz?[/quote]
sistemin vardır bir bildiği ;)
43 bin üstü korunursa haftasonuna kısa kalmak için 40 kere düşünmek gerekecek yine..
dow bu sefer işi yarıda bırakmayıp çıktığı gibi bitirebilir..
ne sağlammış şu 150 desteği yada bize öyle gösteriyorlar...bence...
dax kaşla göz arası % 1 kaybı aşmış..
bizi teğet geçiyor yine :)
[QUOTE]Seans içindeki [color=#0000FF][b]43,250[/b][/color] geçici uzlaşmasına göre Haziran ayı içinde
Bıcırık Sistem [color=#FF0000][b]-2,175[/b][/color] puanda
Medium Sistem [color=#008000][b]+2,575[/b][/color] puanda
Platin Sistem [color=#FF0000][b]-3,025[/b][/color] puanda
Titanyum Sistem [color=#FF0000][b]-1,925[/b][/color] puanda[/QUOTE]
Elinde Platinden daha kötüsü olan var mı?
Mal gibi dow duası ediyoruz.İmkb duası lazım bize.Düşmüyor namussuz.Full long.Yav bunlar farkı sıfırlar.Duaya da çareyi bulurlar.
[quote=marakes;123217]arkadas bu nası ıs...heryer asagı gıdo bız 1 verıp en ufak toparlamada 3 alıyoruz geriye :([/quote]
VOB kanunları: 1.madde dünya batsa ben bildiğii okurum.
2. kimse bana karışamaz kıroyum ama para bende
3. göstergeler benim için bahanedir pozisyonum neyse yön orasıdır.
4. N dow takar N dax a bakarım KY çıltırtarak yontarım sonra hasta eder bakarı..
[quote=VOBiX;123219][IMG]http://sairinyeri.files.wordpress.com/2007/07/dem-ceken-bulbul.jpg[/IMG] Çile bülbülüm çileeee[/quote]
[B]vob[/B]ur[B]ix,,, senin yüzünden kısa kaldım,,,.dng,,,,,, kaç gündür,,,,, heç böle yapmazdım,,,,, :o spottan mal çıkıom kaç gündür,,,,, vob temianatına sokim de maliyeti düşüreyim die,,,,onlar bana bişi sokmadan,,,,, ptsi 44000 lere gelirse artık vuracaz kafalarına napalım,,,,,,,,, belki maliyeti kurtarırız,,,,,, kurtarırsam ,,, haziran vade benim için bitmiştir,,,,,,, :mad: [/B]
sistemlerden çok çekmiş birisi olarak konuşuyorum[B]..12 aylık test yapılmamış sistemlere çok güvenmemek lazım..yoksa ciddi zarar yazar..[/B]bir saatde size öyle bir sistem yaparımki ayda 4 ayda ortalama 15 bin puan kazandırmıştır(toplam 60 bin)..ama siz o sistemi temmuz-ekim 2007 de uygulayımda görün..15.000 puan zarar ettirmiş...
42900 altı kalışlarda ilerleyen günlerde 42150 yi görebiliriz...bence..
[QUOTE=VOBiX;123187]EFG geç bakalım sağ tarafa solda bekleme yapma. .kom[/QUOTE]
Takmıyor beni yawf .dng Pişşştt EFG kime diyorum?
Atlas alsana şunun ifadesini...
[QUOTE=atlascepkenli;123227][B]vob[/B]ur[B]ix,,, senin yüzünden kısa kaldım,,,.dng,,,,,, kaç gündür,,,,, heç böle yapmazdım,,,,, :o spottan mal çıkıom kaç gündür,,,,, vob temianatına sokim de maliyeti düşüreyim die,,,,onlar bana bişi sokmadan,,,,, yarın 44000 lere gelirse artık vuracaz kafalarına napalım,,,,,,,,, belki maliyeti kurtarırız,,,,,, kurtarırsam ,,, haziran vade benim için bitmiştir,,,,,,, :mad: [/B][/QUOTE]
Ben 41850 görmeden dönmez dedim 41625 gördü döndü namıssız da sen niye aşık oldun kısa donlara?
Buraya çok güçlü paraya ihtiyacı olan fon satışı düşürür ancak.Yoksa gerisi sadece eften pöften cılız düşüş.Bu nasıl alıştır ya.
günlük minumumdayız yeniden..
[quote=GOKHANFINDIK;123232]Buraya çok güçlü paraya ihtiyacı olan fon satışı düşürür ancak.Yoksa gerisi sadece eften pöften cılız düşüş.Bu nasıl alıştır ya.[/quote]
baskımı var diyosun yani gökhan :::
şu takla attırdığımın conileri,, alamanlar bu kadar düşmüşkene artı açmazlar umarım ve de kapatmazlar,,,,,,,,
efg mıh gıbı kaldı yernde..garan da 3.88ya destek olr ya köstek..
elimdeki garanları açığa 3.50 den satayım da endeks düşsün bari,,,,,,,, :D
garan 2,86 ya 2,5 milyon lot yazdılar..
[quote=YAVUZHAN;123234]baskımı var diyosun yani gökhan :::[/quote]
Dowa tepki gelirse alırlarsa sorun yok bizi artarız.Mızmız olur satış baskısı olursa Allah ne verdiyse gözyaşına bakmam full shortum gece.