[QUOTE=follow;38075]dostum disaridaydim bugun dow a hic bakamadim, gelip dow u gorunce icim daraldi[/QUOTE]
Sen boşver dow u, esas yarın fdow a bakıcaz nasılsa:))), saygılar
Printable View
[QUOTE=follow;38075]dostum disaridaydim bugun dow a hic bakamadim, gelip dow u gorunce icim daraldi[/QUOTE]
Sen boşver dow u, esas yarın fdow a bakıcaz nasılsa:))), saygılar
[QUOTE=bull market;38076]Sen boşver dow u, esas yarın fdow a bakıcaz nasılsa:))), saygılar[/QUOTE]
baksak ne olacak?11.100 den 10.377 e gelen oradan 10.850 e tepen oradan 10.500 e cakilan dow benim umudum kalmadi maalesef.
Hepinizde sağolun arkadaşlar. +.:)
Bu güzel anımı sizinlede paylaşmak istedim Allah Hepimizin Gönlüne Göre Versin!
[QUOTE=follow;38077]baksak ne olacak?11.100 den 10.377 e gelen oradan 10.850 e tepen oradan 10.500 e cakilan dow benim umudum kalmadi maalesef.[/QUOTE]
Dow yarın kapanış yaparken dipde değilde, beklentiyle biraz yukarda olacaktır, kötü gelişme olursa düşer, iyi olursa çıkar böylece, yani haftaya ben dow yukarı fırlar diyorum.
Bizim vob endeks kontratlarında kurum dağılımı kötü işte, bu sebepten yarın biraz handikap yaşanabilir , bu handikapta sanırım uzuncular korkutulacak, en son vade başından bu yana dağılımda alıcı diğer kısmı +13500 gibiyken, satcı diğer kısmı -2700 lerde , arada fark çok, bu dengesizlikten fayda sağlamaya çalışbilirler, paniklememek gerek diyorum, saygılar.
[QUOTE=follow;38077]baksak ne olacak?11.100 den 10.377 e gelen oradan 10.850 e tepen oradan 10.500 e cakilan dow benim umudum kalmadi maalesef.[/QUOTE]
Bizim Varyo bile daha karakterli bu dow dan artık:) Yoksa bir zamanlar varyo tahtasını yapan bizim spek dow a mı dadandı.dng
Hepinize iyi geceler arkadaşlar.
[QUOTE=AMON RA;38063]Oğlum Doğduuuuuuuuuuuuuuuuuu :)[/QUOTE]
Sn. Amon Ra,
Allah analı babalı büyütsün. yaşı uzun olsun.sağlık ve mutluluklar onun olsun. :) çabucuk büyüyorlar. Bizimkisi 4. ayında.
Sevgiler.
[QUOTE=sardes;38083]Sn. Amon Ra,
Allah analı babalı büyütsün. yaşı uzun olsun.sağlık ve mutluluklar onun olsun. :) çabucuk büyüyorlar. Bizimkisi 4. ayında.
Sevgiler.[/QUOTE]
Sağolasın Sn.Sardes.Allah sizinkinede uzun ömürler versin. +.
[QUOTE=AMON RA;38084]Sağolasın Sn.Sardes.Allah sizinkinede uzun ömürler versin. +.[/QUOTE]
[QUOTE=sardes;38083]Sn. Amon Ra,
Sevgiler.[/QUOTE]
allah analı babalı buyutsun :) yahu bıcırıkların nazar boncuklu resimlerini koyun bi ara sevelim :D
[QUOTE=kayahan;37925]bu haber dogru degil kardes!!! uydurma haber bu!!!!
bu gun ve yarin tasari oylanmayacak!!!!!!
en erken turkiye saati ile cuma gecesi oylanacak!! o da ancak temsilciler meclisinde!!!
seneto'dada oylanmasi haftaya!![/QUOTE]
Eski yazıları okuyodum bunu buldum. 1 ekim günü yazılmış ve aynı gün akşam senatoda oylandı ve geçti. Başka bir yorum yapmıyorum...
[quote=bull market;38061]Sen kafayımı yedin saganak, vob portföyü ayrı, altın portföyü ayrı, her zaman bahsederim, bütün portföy vob hesabımda olmaz, hatta kazanç dahi vob portföyünden çıkarılmalı diyorum hep.
Eğer pozisyondaysam vob hesabından pozisyondayım, vob hesabındakinide flate geçip onu tatilde altına falan geçirmedim yani:) , vob hesabı haricindeki sermayem ki bu vob hesabının katlarıyla ifade edebilirim, bunun altında olduğunu bahsettim, yeniden uzuna falan geçmişliğim yok yani, geçemem ki zaten, nasıl okuyorsanız bilemiyorum ama, anlamak istediğiniz taraftan anlıyorsunuz diyorum:..:, ne günlere kaldık..dng
Yok piyasa çökünce altına geçmişim.dng, kardeşim vob hesabı duruyor, bayram öncesi uzunlarla duruyor hemde, senin gibi nemiz var nemiz yok vob hesabında tutacak değiliz heralde, ayrıntısıyla yazacaksın ki anlasın beyefendi, esasen kimse anlasın istemiyorum, ama takmışınız bikere.
Amacımda yok aldın yok sattım değil, bunu anlayan anlar zaten, ama anlayamayan da oluyormuş demekki, çok vehamet duygusu içindeyim, neden bahsediyorum , ne anlaşılıyor :..::..::..:, hiç vob hesabına tatilde ellenebilirmi, mantıkmı yani şimdi bu, bu yazıları böyle anlayana diyecek bişey bulamıyorum.
Haaa bide şu var, ben kimseye küresellik dersi vermedim, yazılarında ukalalığın dizboyu, küresellik dersi olarak algılaman keskel alaka, ben kim? sana ders vermek kim? su dolu bardağa su doldurmaya çalışacak bir forum üyesi olmadım, bilmiyorum anlatabildim mi hocam, pardon, siz okumaya devam edin.[/quote]
Syn bull market ;
Öncelikle size ve topikteki herkese iyi geceler ve saygılarımı peşin olarak ifade edeyim , sonraya kalmasın.
Kafayı yeme tabirini size hiç yakıştıramadım. Siz kendinize yakıştırdıysanız , onada bir diyecegim olamaz.
Daha öncede ifade edebildiğim kadarıyla , sataşma veya bir soru olmadıgı sürece kimseyle ikili diyalogları tercih etmem. Topiğin amacı dışına çıkmasını hiç arzulamam. Öngörebildiğim ve burada az da olsa faydalı olabileceğine inandıgım konuları yazar geçerim. İsteyen kendi konumuna göre değerlendirir veya es ğeçer.
Size hitaben yazılan ve sizin bu topige yazdıgınız konuların dışında hiç bir şeye temas edilmemiştir. Yazdıklarınız oradadır. Herkesinde gözü önündedir.