valla yazarken parmaklarım geri geri gidiyor ama, biz fdowun düşüşüne paritelerin alayının bu düşüşü desteklemesine rağmen yine seyirci kaldık.
düşmeyecem diyo başka bişey demiyo.
Printable View
valla yazarken parmaklarım geri geri gidiyor ama, biz fdowun düşüşüne paritelerin alayının bu düşüşü desteklemesine rağmen yine seyirci kaldık.
düşmeyecem diyo başka bişey demiyo.
30endekhaziran kontrat
seans ici izleyen yatirimcilar icin ilerleyen saatlerde 41.100
kritik destek kirilmasi ile gerileme tekrar 43.000 altinda hareket
baslatabilir aksi durumda ise 43.300 yukari gecilmeli.
4 is gunu once 41.600 sevisyesinden baslayan son tepki trendi kirildi
hedef bugun ilerleyen saatlerde 43.100 destek noktasinin kirilmasi ile beraber
ilk adimda 42.900 olarak izlenebilir
ayni zamanda 5 ve 22 gunluk hareketli ortalamalarinda altinda gerileme
baslamis olacaktir.
Bu tabloda ortalamalarin altinda yapilacak kapanislarda endeksin 41.600
altinda 40.900 ikinci adim hedefleri onumuzdeki gunlerde
calistirilacaktir.
Halil recber
anadolu yatirim menkul kiymetler a.s.
[QUOTE=atlascepkenli;123237]elimdeki garanları açığa 3.50 den satayım da endeks düşsün bari,,,,,,,, :D[/QUOTE]
Elindekielri açığa satamazsın açığa satmak için elinde olmaması lazım. Emanet alman lazım da TCELL filan bulmaya bak.
[QUOTE=marakes;123241]30endekhaziran kontrat
seans ici izleyen yatirimcilar icin ilerleyen saatlerde 41.100
kritik destek kirilmasi ile gerileme tekrar 43.000 altinda hareket
baslatabilir aksi durumda ise 43.300 yukari gecilmeli.
4 is gunu once 41.600 sevisyesinden baslayan son tepki trendi kirildi
hedef bugun ilerleyen saatlerde 43.100 destek noktasinin kirilmasi ile beraber
ilk adimda 42.900 olarak izlenebilir
ayni zamanda 5 ve 22 gunluk hareketli ortalamalarinda altinda gerileme
baslamis olacaktir.
Bu tabloda ortalamalarin altinda yapilacak kapanislarda endeksin 41.600
altinda 40.900 ikinci adim hedefleri onumuzdeki gunlerde
calistirilacaktir.
Halil recber
anadolu yatirim menkul kiymetler a.s.[/QUOTE]
200 puan düşebilir diye yorum yazmaya zahmet etmeseydin bari Halilcim .kom
Dün musait ordamda neden yükselmedi ise bu günde aynı nedenden düşmüyor tam trede günü 100-500 arası git gel 3 kerede 1200 puan maşallah... artık anlamaya çalışmıyorum piyasayı çünkü hepsi yuvarlak :)
[quote=VOBiX;123231]Ben 41850 görmeden dönmez dedim 41625 gördü döndü namıssız da sen niye aşık oldun kısa donlara?[/quote]
fazla bakamadım,,, kaç gündür,,,,,,,,, ayponla ,, ara sıra bakınıom,,,,,,,,cepten,,,,,,,,, nasılsa düşer düşmezse spottan çıkar ben çakarım die düşündüm,,,,, daha doğrusu yoğunluktan hiç bişi düşünemedim,,,,, alırız dedim,,,,,,, maliyet 42725 10/10 şort,,, spottan çıkartacağım varolan teminat kadar,,,,,, başka kuruş yok,,,,,,
tavsiye? [COLOR=red][B]vobix[/B][/COLOR]
flat..
kırılmayacak bu 43 bin bugün..
[QUOTE=abka;123228]sistemlerden çok çekmiş birisi olarak konuşuyorum[B]..12 aylık test yapılmamış sistemlere çok güvenmemek lazım..yoksa ciddi zarar yazar..[/B]bir saatde size öyle bir sistem yaparımki ayda 4 ayda ortalama 15 bin puan kazandırmıştır(toplam 60 bin)..ama siz o sistemi temmuz-ekim 2007 de uygulayımda görün..15.000 puan zarar ettirmiş...[/QUOTE]
Doğru ama matrikste 4 aydan önceki veriler yok ve MS de test yaptığımda matriks ten farklı oluyor :confused:
[quote=VOBiX;123242]Elindekielri açığa satamazsın açığa satmak için elinde olmaması lazım. Emanet alman lazım da TCELL filan bulmaya bak.[/quote]
espiriydi len o :::
mery teyzem bugn de vakbn a merak salmıs... 8mılyon lot artıda oda tahta ıse 13 trıl artıda..
Bence nikkei ve imkb bilecek.Biz de vay anasını diyecez.43500 kapanacaz bence.Bu adamlar bu kadar bilmese birşey almazlar.Gece long ihtimalim artıyor.
ilk 5 pg bu sayede 23 trıl oldu yıne..
Derinlik rica etsem teşekkürler.
Dax yüzde 1.1 eksi oldu biz hala 250yiz.Eksisi yokken 350 idik.Almaları lazım diyor tecrübe.
eksi makası koydular.. spota, yurtdışına bakmadan kafalarına göre makası açıp kapatırlar artık..
[quote=VOBiX;123230]Takmıyor beni yawf .dng Pişşştt EFG kime diyorum?
Atlas alsana şunun ifadesini...[/quote]
bu adamlar bana haziran daki maliyetimi geri versin,,,,,, başka bişi istemiyorum onlardan,,,,,,,, :p korktum ben bunlardan
efg ile garan dan işlem yapan aynı kişi deniyor,,, bilmem ne kadar doğru :cool:
Grafikte verilen fiyat noktalarında (grafik 20 dk'lık) "divergency" yapan bir indikatör biliyor iseniz, özelime mesaj olarak ismini atabilirmisiniz ? (Ben de bir tane var, sinyallerini konfirmasyon amacı ile bakınıyorum.)
Bu arada tüm sazan sistemleri sshort konumuna değişik zamanlarda geçtiler.
[URL="http://img364.imageshack.us/i/vobf.png/"][IMG]http://img364.imageshack.us/img364/3110/vobf.png[/IMG][/URL]
pes valla...FDOW un dün geceden bu yana -180 puan düşüşü buhar oldu.vadeli bana mısın demedi...
ne diyeyim bilemiyorum...
ilk 5 pasta 2900 cvarı artı oldu..fınans 4500 kntrat destek attı en ıyı alıcı efg 1700 adetle 2.alıcı ..satıcı ısyatırm ve yatrım fınans toplm 3000
Kusura bakmayın ama ayucuklar dow 7. kez dener 8850 yi.
[QUOTE=sazan;123257]Grafikte verilen fiyat noktalarında (grafik 20 dk'lık) "divergency" yapan bir indikatör biliyor iseniz, özelime mesaj olarak ismini atabilirmisiniz ? (Ben de bir tane var, sinyallerini konfirmasyon amacı ile bakınıyorum.)
Bu arada tüm sazan sistemleri sshort konumuna değişik zamanlarda geçtiler.
[URL="http://img364.imageshack.us/i/vobf.png/"][IMG]http://img364.imageshack.us/img364/3110/vobf.png[/IMG][/URL][/QUOTE]
standart olması şart mı?
AÇarım bir indikatör parametresini değiştire değiştire bulurum. RSI(25) gibi bi şey çıakbilir mesela.
[quote=atlascepkenli;123255]bu adamlar bana haziran daki maliyetimi geri versin,,,,,, başka bişi istemiyorum onlardan,,,,,,,, :p korktum ben bunlardan
efg ile garan dan işlem yapan aynı kişi deniyor,,, bilmem ne kadar doğru :cool:[/quote]
etti 4! [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]
[quote=VOBiX;123261]standart olması şart mı?
AÇarım bir indikatör parametresini değiştire değiştire bulurum. RSI(25) gibi bi şey çıakbilir mesela.[/quote]
Sn VOBIX,
O zaman curve fitting olur. Standard (default), genel kabul görmüş parametrelerle çalışan bir indikatör bilen varsa ve benle paylaşırsa hoş olurdu.
Saatlik sistem kanalın altından al sinyali verdi! Kısacılar dikkat! Ben 250 shortları 225 ten fit oldum!
[quote=unlimitted;123262]etti 4! [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG][/quote]
4??????? derken
Dedim size vadeli mızmızlık ederse tepki verdiğinde dow shortlarım.Ama vadeli uçmak istiyor mızmız değil.O yüzden 125 ten long devam.
[quote=unlimitted;122995]bunun türünden 10 tane daha mesaja bakar düşüş. (ama içten olacak elbet :D)
asti ile sen, iki ettiniz. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG][/quote]
[quote=unlimitted;122997]etti 3. :..:[/quote]
[quote=atlascepkenli;123265]4??????? derken[/quote]
eski mesajlardan kalma bir sayaç...
[quote=sazan;123263]Sn VOBIX,
O zaman curve fitting olur. Standard (default), genel kabul görmüş parametrelerle çalışan bir indikatör bilen varsa ve benle paylaşırsa hoş olurdu.[/quote]
benim baktığım MACD (26,12,9), RSI (21), EWO (5,34) yapmış.
yanlız yukarıdan aşağı 3. harekette hiçbirisi divergence yapmamış.
bence milleti uzuna inandırmaya çalışıolar,,,,,,, yoksa bi numaraları yok,,,,,
poziyonuma göre konuşuyorum tabiki :D
onumzdekı hafta mı gelıyo ımf cıler?
Ernst & Young'ın bugün yayınladığı çalışmasına göre şirketler,
ekonomik krizde en kötüsünün geride kaldığına inanıyorlar,
bununla birlikte şirketlerin bir çoğunun hala odaklandığı nokta
ayakta halmak.
Çalışmaya göre, şirketler ekonomik daralmanın yavaşladığını
inanmakla birlikte, sadece yüzde 42'si global ekonomide yaşam sinyalleri
görüyor, bu arada yüzde 21'i ise 2010'un ikinci yarısından önce
toparlanma beklemiyor.
ilahi pambık yaww(Kızım yazdı bunu)
[quote=marakes;123270]onumzdekı hafta mı gelıyo ımf cıler?[/quote]
gene mi geliyorlar
oyyy, düşüş bekliyoz biz de heeee? :..:
üüü[quote=marakes;123270]onumzdekı hafta mı gelıyo ımf cıler?[/quote]
doğru gelolar,,, bi numara yapmasınlar,,,,,,,, batarım üüü
Derinlik verecek bir babayiğit yokmu aloooooooo
[quote=marakes;123270]onumzdekı hafta mı gelıyo ımf cıler?[/quote]
evet ve artık net bişeyler çıkmalı..
ok yada değil..
[quote=QUEEN;123272]ilahi pambık yaww(Kızım yazdı bunu)[/quote]
öpüyorum onu pambık yanaklarından :::
karne hediyesi olarak ona 0,5 kontrat SHORT gönderiyorum :::
üstünü annen tamamlasın kız krizdeyim şu anda.olsa tükkan senin :::
[quote=MMO;123275]Derinlik verecek bir babayiğit yokmu aloooooooo[/quote]
[IMG]http://i42.tinypic.com/1i3bc.gif[/IMG]
[quote=SEYYAH;123277]öpüyorum onu pambık yanaklarından :::
karne hediyesi olarak ona 0,5 kontrat SHORT gönderiyorum :::[/quote]
Çok pintisin.Bari 2 dolar kontrat yolla.Hem shortlar değersiz olacak ilerde.:..::..::..:
vala alıslara bakıyorum hep abd menseı lı..yaole dusunmemızı ıstıolar ya da gerckten alıcı bunlar..mery cıtı her yerde alıs tarafnda..vob dakı fınans da en son cıtı adına alım yapmstı dıye duymustum..ama bılınmez tabı hangısı dogru..