-
[quote=mordak;38007]ne oldu...biraz insanlığın mı tuttu...senin gibilerin bu forumda yeri yok..barınamazlar.....barındırmayız....burası temiz forum...[/quote]
Yav bir git kardeşim ya adama bayram günü saymış saydırmışsın.Edebiyat yapma.Temiz forummuş burası.Adama spek diyorsun falan filan.Senin 100 150 kontrat longunda zaten speklerin gözü.Senin galiba tek tuş 6500 lot alış geldiğinden haberin yok sanırım geçen hafta.Bırakın bu millete spek uşağısın falan demeyi.Ben spek olsam buraya yazmaya elimi bile yormam.Kim için yoracam mordakı longlatıyım diyemi yada shortlatıyım diyemi.Fasulyeyi de Allah CC Hazretleri yarattı ama onun nimet olduğunu spek sana değer verirse anlarsın.Şimdilik maalesef fasulye bile değiliz.
-
[quote=catedral;38072]ALLAH BABALI SAĞLIKLI GÜZEL GÜNLERDE BÜYÜTSÜN:)
GÖZÜN AYDIN:) TOPiĞN BEBEĞİDE OLDU:) :)
SEVGİLERRRR[/quote]
Benim de nurtopu gibi longlarım olacak İnşallah açılıştan 10 15 dakika sonra.
-
[quote=bull market;38080]Dow yarın kapanış yaparken dipde değilde, beklentiyle biraz yukarda olacaktır, kötü gelişme olursa düşer, iyi olursa çıkar böylece, yani haftaya ben dow yukarı fırlar diyorum.
Bizim vob endeks kontratlarında kurum dağılımı kötü işte, bu sebepten yarın biraz handikap yaşanabilir , bu handikapta sanırım uzuncular korkutulacak, en son vade başından bu yana dağılımda alıcı diğer kısmı +13500 gibiyken, satcı diğer kısmı -2700 lerde , arada fark çok, bu dengesizlikten fayda sağlamaya çalışbilirler, paniklememek gerek diyorum, saygılar.[/quote]
Demek dow fırlar diyorsunuz haftaya.Anlamadığım kocaman büyükçe bir tasarı kongreden falan geçti.Ama dow bir türlü toparlayamıyor.Bence panik bitti.Sırada cinnet var sonra çöküş geliyor.Cinnet zaten geldi.İlk intihar haberleri geliyor.Çöküş de yakın.Dow fırlayacaksa bir nedeni yok.
-
[QUOTE=AMON RA;38079]Bu güzel anımı sizinlede paylaşmak istedim Allah Hepimizin Gönlüne Göre Versin![/QUOTE]
günaydın... herkese bol kazançlar...
kürşat hayırlı olsun abi .. Allah analı babalı büyütsün ..
-
sayın AMON RA kutlarım,yavruya sağlıklı,mutlu başarılı bir yaşam dilerim.........
-
-
-
40,950 DİP miş aceba 2 li dip yaparmı?**
-
cuma uzunda olanların margincall yeme sayısı kaç..
-
sn. amon ra, gözünüz aydın, allah analı babalı büyütsün.
-
[QUOTE=cbaykus;38104]cuma uzunda olanların margincall yeme sayısı kaç..[/QUOTE]
Benim aklımda kalan 1700 puan da MC oluyordu
-
[QUOTE=AMON RA;38063]Oğlum Doğduuuuuuuuuuuuuuuuuu :)[/QUOTE]
ALLAH Analı Babalı büyütsün....
Çok sevindim.....ALLAH UZUN ÖMÜR VERSİN.....