spot pıyasa ılk 5 42 trıl artı
Printable View
spot pıyasa ılk 5 42 trıl artı
bu dow + ya dönerde 8800 üstünde kaparsa pztesi direkt 44 bin açar bunlar..
datadaki çalkantıyıda alış fırsatı olarak değerlendirdiler..
Geceye lönk :::
Yav ceza yiyecem spk dannnnn.Borsa çok manyak gidecekkk.Ne olur inat etmeyinn.500 gap var pazartesi burada.
ptesi imf haberlerini dayayabilirler aha anlaştık gönüllerini hoş tuttuk sıkı pazarlık yaptık adama ense çektim bunlarla çok sevişiriz keretalar,,,,v.s.
teb 6000 kontrat alms bu calkalanmada..asta 4000 artı oldu sımdılık
[quote=abka;123318]sistem sistem olalı bu kadar çarpılmadı..[/quote]
500 puana sıkışmış bir piyasada 1 dakikalık sinyal vermeyen her sistem çarpılır bence sayın abka.
çok normal...
garan 18 milyon para girişiyle kapattı..
teb 7800 oldu..bu kım acaba..pasta 5000 artı
Kanmayın 1900 emre falaan yalan küllii.Esas paaralar böyle net zamanlarda yapılır.
apsd düştü kandırmaca var
Bakalım 43450 dekiler kimin malı...
[quote=GOKHANFINDIK;123324]Yav ceza yiyecem spk dannnnn.Borsa çok manyak gidecekkk.Ne olur inat etmeyinn.500 gap var pazartesi burada.[/quote]
obama mı söyledi
Imf anlaşması şu dönemde olmaz büyük ihtimalle çünkü ekonomi dışında bazı tuhaf istekleri var :cool:
42725 10-10 şortlarla hafta sonuna devam,,,,,,, artarsa ptesi-salı gibi 10-10 daha şortum olacak ,,spottan çıkanlar,,,,,,,, Allah büyük :(
teb 9300
[QUOTE=enorton;123190]Sabah açılıştaki yukselişe Al vermeyen sistem namazdan geldim 43425 ten AL verdi, 43100 e kadar düşüşe öküzün trene baktığı gibi baktı :D Hala AL da...[/QUOTE]
Sözümü geri alıyorum. Well Done Sistem Well Done :::
sistemler gene alda.
haftasonuna uzun
vay ben nere gidemm lilililililiiiiiiiiiiiiiiiiii .... tamam bu kadar 500 gecemezse yön Net aşagııııı fuLLLL Şhörttt lililililikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pis çakıcaklarrrrrr :)
geceye 525 den şort..
kndımı mac spikeri gibi hissettim bgun
geceye kısa devam..bu gece dow'dan korkmuyorum..:D
[QUOTE=Astatin;123342]geceye 525 den şort..[/QUOTE]
bozmadık bakalım.. belli yukarı bağırıyor...inşallah tızaktır ama sanmmam..küskü:p
[quote=truva;123334]obama mı söyledi[/quote]
kazanmanın verdiği coşku söyletiyo. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon7.gif[/IMG]
[quote=Larossıan;123339]sistemler gene alda.[/quote]
evet 60 dk ve altı tüm sistemler alda kapadı bendede..
[quote=jerfin;123344]geceye kısa devam..bu gece dow'dan korkmuyorum..:D[/quote]
korksak mı acaba:::
[quote=jerfin;123344]geceye kısa devam..bu gece dow'dan korkmuyorum..:D[/quote]
eheh.
1 bardak sabır, 1 kova zekadan üstündür. (Hollanda atasözü)
ölmüş eşek kurttan mı korkar. (halis muhlis Türk atasözü):D
[QUOTE=Astatin;123342]geceye 525 den şort..[/QUOTE]
[QUOTE=jerfin;123344]geceye kısa devam..bu gece dow'dan korkmuyorum..:D[/QUOTE]
[QUOTE=QUEEN;123345]bozmadık bakalım.. belli yukarı bağırıyor...inşallah tızaktır ama sanmmam..küskü:p[/QUOTE]
Siz geceye hiç long girmez misiniz. Bir senedir izliyorum hergün shortsunuz:D
iyi tatiller herkese..
flat !
[QUOTE=unlimitted;123349]eheh.
1 bardak sabır, 1 kova zekadan üstündür. (Hollanda atasözü)
ölmüş eşek kurttan mı korkar. (halis muhlis Türk atasözü):D[/QUOTE]
Korkunun ecele faydası yok.
İnceldiği yerden kopsun deyişlerini de ekleyebiliriz :)
Bi de şemsiye var tabi ama o burda söylenmez :..:
[QUOTE=enorton;123350]Siz geceye hiç long girmez misiniz. Bir senedir izliyorum hergün shortsunuz:D[/QUOTE]
yok ben giriyorum arada da bunu 3 gündür taşıyorum ..bakalım..
[quote=unlimitted;123346]kazanmanın verdiği coşku söyletiyo. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon7.gif[/IMG][/quote]
bende longum ama okadar net degil durum
dowda enerji hisseleri zayıf
teknolojide satış baskısı var
finansallar renk vermiyo
ama dünkü tepenin en azından bi kere daha denenecegini düşünüyorum
bugun mu
pazartesi mi olur bilmem
ilk 5 pastası 4500 artda kapandı vob da..vade basından beri olan 69 bin artda
kıkırt
dow artı ya gidio
42.530 (düz 550 diyelim) SHORT larım duruyor zarar büyüyor :p.çok sevdik birbirimizi kanımız kaynadı ayrılamıyoruz :D
pozu gerçekten taşıyorum kapatmış değilim.
inceldiği yerden kopsun.ben inanıyorum bu pozu karla kapatacağım ALLAH'ın izniyle.yoksa da kıvin abla yapar bi fıstklı helva afiyetle yer beni anarsınız.küskücü pambık diye :D:D:D
[quote=atlascepkenli;123356]kıkırt
dow artı ya gidio[/quote]
gulpüüüüüüüüüüüüüüüüüü
son saniyede 475 ler geldi gökhan. uzun kaldım geceye. canım kısa istesede.
bugün 150 aldım, 350 verdim, 100den aldım, 275 e verdim. 425 e aldım 500 e verdim. son saniye 475 den yeniden aldım. geceye uzun.
Allahım ,
Sen şu voborsa bulunan kullarına;
En tepeden satmayı ,en dipten almayı ,OBO nun başının üzerinden satmayı ,TOBO nun başının altından almayı ,yukarı trend çizgisinin kırıldığı noktadan satmayı
nasip eyle yarabbii..
amin ecmain..
duamınıza edelimm hepinize bol stressiz,, bol oksijenli güneşli günler diler Vob da kazanamayan AŞK da kazanır der... kaçarım hayırlı hafta sonları ...... sesli düşünüyorum (15 yegen ; hepsinin karnesi çok iyi 50X15=750 tl sinema olmaz tiyatro bak o olurrrr.) svg.
[QUOTE=enorton;123350]Siz geceye hiç long girmez misiniz. Bir senedir izliyorum hergün shortsunuz:D[/QUOTE]
cık, burada geceleri sıcak oluyor..:D.kom