spota son sn de 350 puanlık makyaj yaptılar..
Printable View
spota son sn de 350 puanlık makyaj yaptılar..
[quote=The Tatar;261537]spota son sn de 350 puanlık makyaj yaptılar..[/quote]
1 lotçulardır:)
heytt raderler deytt raderler,
mentalray 5dk üvvv
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/151cede4.png[/IMG]
[quote=Astatin;261525]sisteme ne oldu? :)
oy ver oy..yoklamalrda hiç görmüyorum seni ha
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5579[/URL][/quote]
sistem alda bende al da kızma ustad ama bu oy işi bana ters geliyor doğrusu pala veya büyüklere elimizi göstermek gibi bir şey gibime geliyor.He senin için kullanıyım asti hocam ayıp ettin.Ama bu tür anketlere adamlar bakıyor eminim çoğunluğun tersine hareket yapıyorlar eminim. :D
En tepeden kapattı :)
hem ters/yüz hem maksimum kapanış..
tüm periyotlarda olumluluk devam ediyor..
sabahki hareketten dolayı maliyet 71675 e yükseldi..
bu gecede short ama dow dünkü gibi fake atmaz tahminim..
[QUOTE=Astatin;261534]DJ zaten yeterince çıkmış !!! Makas çok yüksek!!! hımm demekki geceye longuz :) ehuehuhe[/QUOTE]
herzamanki kural çalışır inşallah ......... sezan abeyin kulakları çınlasın..... telefon çalsın artık ([COLOR="Lime"][COLOR="DarkOrchid"][B]hülülülü [/B][/COLOR][/COLOR])
Herkese iyi akşamlar
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/ofpzwusota.png[/IMG]
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/cm12mwwflq.png[/IMG]
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/40h4c3imci.png[/IMG]
DJ 10000 felan kapatsın..ehuhuhe..üstüne JP Morgan AYM iptal etmeyecek söylentisi yaysın...+2500 GAP felan..bi hevalar...ehuehhuhheuhe..üwwww
Karar açıklanıyor
[COLOR=#636A5A]Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, anayasa değişikliği ile ilgili kararı bu akşam saat 20.00'de açıklayacak[/COLOR]
[quote=seagate;261567]Karar açıklanıyor
[COLOR=#636a5a]Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, anayasa değişikliği ile ilgili kararı bu akşam saat 20.00'de açıklayacak[/COLOR][/quote]
oh my goddddd .dng
anayasa bombasi patlayacak mi yoksaa dinininnnnn
[QUOTE=seagate;261567]Karar açıklanıyor
[COLOR=#636A5A]Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, anayasa değişikliği ile ilgili kararı bu akşam saat 20.00'de açıklayacak[/COLOR][/QUOTE]
üvvvv T..CT..CT..CT..CT..CT..C
genel olarak beklendiği gibi geldi karar,önemli 2-3 madde iptal,referandum ok !
hükümet tepkili..
[B]Anayasa Mahkemesi kararına AKP’den ilk tepki[/B]
[B][I]Hüseyin Çelik, Anayasa Mahkemesi'nin kararını değerlendirdi...[/I][/B]
Anayasa Mahkemesi'nin Anayasa Paketi'nin kısmen iptal kararı vermesinin ardından ilk olarak AKP cephesinden Hüseyin Çelik ve Adalet Bakanı Sadullah Ergin'den ilk değerlendirmeler geldi.
Hüseyin Çelik: Anayasa Mahkemesinin verdiği karar yetki gaspı yapmıştır. Millet iradesinin yetkisini gasp etmiştir. Bu kabul edilebilir bir şey değildir. Anayasa MAhkemesi daha önce de böyle bir karar vermişti... Erken seçim yok... Alınan bu karar siyasi bir karardır.
Adalet Bakanı Sadullah Ergin: Bu kararla Mahkeme kendisini yasama yerine koydu. Karar Anayasa'nın 148. maddesine aykırı. Artık bundan sonra referanduma gidilecek...
anayasa mah. kararı açıklanmış.
ne olacak şimdi LONG mu kazanır SHORT mu?
[QUOTE=TÜRKOĞLU;261585]anayasa mah. karaı açıklanmış.
ne olacak şimdi LONG mu kazanır SHORT mu?[/QUOTE]
ortada bence abi, bildiğini okur piyasa... çok etkili bir karar değil bu...
fx de dolar çakılmış 1,5632 den 1,5532 ye...
[quote=TÜRKOĞLU;261587]fx de dolar çakılmış 1,5632 den 1,5532 ye...[/quote]
Tam ben de onu diyecektim, USD/YTL'den anlaşıldığı kadarıyla karar VOB için long yönünde algılandı gibi... Gerçi pozisyonum nedeniyle grafı tarafsız yorumladığımı iddia edemem... :)
ANAYASA MAH kararı sonuç olarak [COLOR="Red"]hükümetin yapmak istediğinin %95 nına evet demiş oldu..özde değişen,iptal edilen hiç birşey yok..[/COLOR]sadece üye seçimindeki bazı vasıflar sınırlandı(mutlaka hukuk mezunu olacak)...brv.c.başkanı avukatı.hukuk ögret. uyesi vs. atayabilecek....brv..bunun gibi [COLOR="Blue"]teferrut [/COLOR]iptal edildi..bana göre mükemmel bir karar...
yarın yukarı gap var ..ben flatim
aym tebrik ederim...ülkemiz için hayırlı olsun...
acaip bir ülkede yaşıyoruz.gecesi sabahına uymayan bir ülke.burada gece poza girmek paranı piyasa kapandıktan sonra palanın cebine koymaya benziyor.şansın varsa doğru taraftaysan sabah pala uyurken cebine koyduğun paraları alıp kaçarsın.yok terste yakalandınsa vay haline.
şimdi yarın LONG yönlü bir açılış olacaksa hazır dowda yukarıdayken pala bağırttırır shortörleri.
daytrade in gözünü seveyim.gece flat kafa rahat.
[QUOTE=TÜRKOĞLU;261585]anayasa mah. kararı açıklanmış.
ne olacak şimdi LONG mu kazanır SHORT mu?[/QUOTE]
net olarak long..özünde her madde onaylandı..sadece teferruat iptal edildi..
aym de kurnazlaştı..normalde önceden mutlaka bugünde toplanacagız derdi..ama bu toplantı tamamen gizli yapıldı..saat 19 a kadar kimsenin haberi yoktu..
[quote=abka;261592]aym de kurnazlaştı..normalde önceden mutlaka bugünde toplanacagız derdi..ama bu toplantı tamamen gizli yapıldı..[B]saat 19 a kadar kimsenin haberi yoktu.[/B].[/quote]
EFG ve İş Yatırım günlerdir sistemleri al verdi diye mi tır yükü kadar long açtılar sence... ;) Bilemezler de en azından çok iyi tahmin ettikleri kesin... :)
[QUOTE=Strategist;261593]EFG ve İş Yatırım günlerdir sistemleri al verdi diye mi tır yükü kadar long açtılar sence... ;)[/QUOTE]
basına açıklanmamıştı anlamında..yoksa haklısın..
dolar çakıldıysa yarın şort kavırma yapar bizim pala
zaten şortçuları kesmeye neden arıyordu
ama günsonu çok feci eksi kapatacak kapatma davasına benzeyebilir
DOW+AYM...oowwww mondiyo ralieynseync ...
[quote=abka;261589]ANAYASA MAH kararı sonuç olarak [COLOR=red]hükümetin yapmak istediğinin %95 nına evet demiş oldu..özde değişen,iptal edilen hiç birşey yok..[/COLOR]sadece üye seçimindeki bazı vasıflar sınırlandı(mutlaka hukuk mezunu olacak)...brv.c.başkanı avukatı.hukuk ögret. uyesi vs. atayabilecek....brv..bunun gibi [COLOR=blue]teferrut [/COLOR]iptal edildi..bana göre mükemmel bir karar...
yarın yukarı gap var ..ben flatim
aym tebrik ederim...ülkemiz için hayırlı olsun...[/quote]
Tam öyle değil APKE..C.başkanı, rektör seçimlerinde yaptığı gibi en cücük oyu almış adamı atayamıyor oluyor bu iptalle..Tek kişi tek adaya oy verir prensibini bozarak..Hükümetin çok da hoşuna gitmiş görünmüyor açıklamalardan. Hala, AYM yetkisi olmayan bir şey yaptı demagojisinin arkasına sığınıyorlar.
Bence AYM bu kadar baskı altında alabileceği en iyi kararı aldı. Kararın verdiği mesaj bence şu; yüksek yargıyı ele geçirmeye dönük düzenlemelerin "bariz ve bu kadar da olmaz" seviyesinde olanlarını iptal etti. O kadar bariz olmayanlara da "e buna da Halk karar versin" dedi.
Her durumda hayırlı olsun:rolleyes:
[QUOTE=Astatin;261549]DJ 10000 felan kapatsın..ehuhuhe..üstüne JP Morgan AYM iptal etmeyecek söylentisi yaysın...+2500 GAP felan..bi hevalar...ehuehhuhheuhe..üwwww[/QUOTE]
içine nerden doğdu, sende falamı başladın benim gibi.:..:
Jelibon.
:)......
[quote=jelibon;261605]içine nerden doğdu, sende falamı başladın benim gibi.:..:
Jelibon.[/quote]
Yok be abi:..::..: Bu kadar kritik bir karar öncesi borsanın 1 haftadır güçlü duruşu, aynı AKP davasında olduğu gibi bazı çakalların kokuyu önceden aldığı düşüncesi + DJI da günlükteki PUPU lara dayanarak salladım..O PUPUlar bayadır olduğu için bu akşama garantisi yoktu ..yani hakikaten salladım :D:D
Ancak AYM nin bu akşam karar açıklaması enteresan bir tesadüf oldu tabi...
[QUOTE=Astatin;261607]Yok be abi:..::..: Bu kadar kritik bir karar öncesi borsanın 1 haftadır güçlü duruşu, aynı AKP davasında olduğu gibi bazı çakalların kokuyu önceden aldığı düşüncesi + DJI da günlükteki PUPU lara dayanarak salladım..O PUPUlar bayadır olduğu için bu akşama garantisi yoktu ..yani hakikaten salladım :D:D
Ancak AYM nin bu akşam karar açıklaması enteresan bir tesadüf oldu tabi...[/QUOTE]
Esasen ikiside bağırıyordu.:D
Bu grafta S&P'de yüzde olarak kaç hissenin 50 günlük ortalamanın altında kaçının üstünde olduğu var. Şu an tam dipten dönmüş gibi görünüyor. Günler boyu sürebilir bu yükseliş... Ben bunu yazdım diye birazdan göçebilir de tabi.... :)
http://stockcharts.com/h-sc/ui?s=$SPXA50R&p=D&yr=0&mn=6&dy=0&id=p66400232728
[QUOTE=Strategist;261613]Bu grafta S&P'de yüzde olarak kaç hissenin 50 günlük ortalamanın altında kaçının üstünde olduğu var. Şu an tam dipten dönmüş gibi görünüyor. Günler boyu sürebilir bu yükseliş... Ben bunu yazdım diye birazdan göçebilir de tabi.... :)
http://stockcharts.com/h-sc/ui?s=$SPXA50R&p=D&yr=0&mn=6&dy=0&id=p66400232728[/QUOTE]
Martta nasılmış acaba 2009 mart.
şimdi baktım ona martla aynı yerden dönmüş.
[quote=jelibon;261616]Martta nasılmış acaba 2009 mart.
şimdi baktım ona martla aynı yerden dönmüş.[/quote]
Evet... Dün itibari ile Mart 2009 kadar aşırı satıma girmiş yani... Bakalım tepmesi o kadar sert olacak mı?
[quote=jelibon;261611]Esasen ikiside bağırıyordu.:D[/quote]
He abi bağırıyordu PUPU valla..:D:D Timing meçhuldü..kaderin cilvesine bak ki ikisi de aynı akşama denk geldi...
[IMG]http://i25.tinypic.com/149c9qf.png[/IMG]
[B][I][SIZE=3]1.)Trend Takibi[/SIZE][/I][/B]
[B]ETR: :yü:[/B]
[B]----------------------------------------------[/B]
[B][I][SIZE=3]2.) Günsonu Yüksek/Düşük /Kapanış[/SIZE][/I][/B]
[B]ÖGY: 72.375[/B]
[B]ÖGD: 71.050[/B]
[B]ÖGK: 72.350[/B]
[B]---------------------------------------------- [/B]
[B][I][SIZE=3]3.)Kırılma Noktaları[/SIZE][/I][/B]
[B]SRB:[/B]
[B]72.375 :yü:[/B]
[B]72.100 :dü:[/B]
[B]----------------------------------------------[/B]
[B][I][SIZE=3]4.) Pivot ,Destek ve Dirençler[/SIZE][/I][/B]
[B]4.Direnç : 75.900[/B]
[B]3.Direnç : 74.575[/B]
[B]2.Direnç : 73.250[/B]
[B]1.Direnç : 72.800[/B]
[B]Pivot : 71.925[/B]
[B]1.Destek : 71.475[/B]
[B]2.Destek : 70.600[/B]
[B]3.Destek : 69.275[/B]
[B]4.Destek : 67.950[/B]
[B][I][SIZE=3]5.) Fibonacci Denklemleri[/SIZE][/I][/B]
[B]4.Direnç : 74.075[/B]
[B]3.Direnç : 73.475[/B]
[B]2.Direnç : 73.050[/B]
[B]1.Direnç : 72.775[/B]
[B]1.Destek : 71.925[/B]
[B]2.Destek : 71.650[/B]
[B]3.Destek : 71.225[/B]
[B]4.Destek : 70.625[/B]
Bugün saat 13.00 te işim dolayısıyla poz kapatıp çıkmıştım;sabahtan o saae 700 puan daytrade karı çok iyi idi...
Sonra geri çekilip yukarı devam etmiş, ki beklentim de oydu zaten...:)
Daytrade 'in bir iyi tarafı da ,bir işiniz varsa ,o saatte kapatıp gidebiliyosun,sonra ne olduysa önemli değil...çünkü yarın herşey yeniden başlıyo...;)
ETR alda kapatmış...
Yarın ; 72.800 olarak önceden verdiğim C.5.1 dalga hedefi biraz daha yukarda 73.250 civarı tahakkuk edebilir...ki bu da yukarki tabloda 2.direnç olarak gözüküyo...:rolleyes:
Oradan 3-4 günlük bir düzeltme bekliyorum ve hedefi de kabaca 70.500 civarı olabilir..:cool:
Sistemlere bakcaz tabi...:rolleyes:;)
T..CT..CT..C
Sayın Saraylı,
Şu daytrade işiyle ben size söyleyim bu işe bulaşmış ve bulaşacak bütün arkadaşlara karşı fikir ve mantık olarak bilinki büyük sevap içindesiniz.
2-3 yıl vob 1.5 yıldır cfd takılıyorum ama şunu gördümki kendim açısından burada kazanmanın iki yolundan biri daytrade diğeride orta vadeli trade. Bu tabii benim için böyle ama gerek eskilerde gerek yenilerde bence bunu yapmalılar.
Her gün sistemden 300-400 puanı çek, hiçbir güne zararla başlama daha iyi başka ne olabilirki.
Öbür türlüsü hem maddi olarak hem manevi olarak insanı altüst ediyor.
Katkılarınıza teşekkürler. Şu yaptığınızın fikri bile yeter.
Jelibon.
[quote=jelibon;261631]Sayın Saraylı,
[B]Şu daytrade işiyle ben size söyleyim bu işe bulaşmış ve bulaşacak bütün arkadaşlara karşı fikir ve mantık olarak bilinki büyük sevap içindesiniz. [/B]
2-3 yıl vob 1.5 yıldır cfd takılıyorum ama şunu gördümki kendim açısından burada kazanmanın iki yolundan biri daytrade diğeride orta vadeli trade. Bu tabii benim için böyle ama gerek eskilerde gerek yenilerde bence bunu yapmalılar.
Her gün sistemden 300-400 puanı çek, hiçbir güne zararla başlama daha iyi başka ne olabilirki.
Öbür türlüsü hem maddi olarak hem manevi olarak insanı altüst ediyor.
Katkılarınıza teşekkürler. Şu yaptığınızın fikri bile yeter.
Jelibon.[/quote]
eyvallah jelibon,
dediklerine katılıyorum valla,gece flat olmak çok iyi...
bazı günler 100 puan kazandığım da oluyo,ama yine de kendimi iyi hissediyorum,çünkü ertesi sabah gape yakalanma derdi yok...:)
jelibon ,açık konuşayım ,
işin ne sevabında ne de günahındayım,+.
ama bir kişiye bile yardım etmek ,bana çok ciddi zevk veriyor.brv,
belki de içinde bulunduğum durum,:confused:
sevap ve günahları düzenleyenin bana verdiği ve yapmamı istediği bir
vazifedir....kom:):D.lelele::::yü::cool::rolleyes:;)