-
hacılar günaydın..bı sorum olacak yardım edın gayrı.uwwwww
su an yurt dışında laptop tan işlem yaptıımdan bu laptop takı metastock expire zamanı dolmuş anasını satiim..makıne metastock u açmıo..elimde metastock cd si var ve şifreler de var..yannız her download da ve şifre yazımında sonrasında expire oldun patladın dio..açmıo namussuz makıne programı..naapmam lazım ?..fikir verebilirseniz sevınırım gayrı.uwwwwww
-
[QUOTE=Astatin;434336]Flaş Flaş Flaş.... Aftlo Pedro Russia Vidyosu.. Click to continue... Completely free..No hidden cost..Hard core
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=zAtnS6fXcgU[/URL]
(Sarışın oturanın hemen yanındaki aftloymuş)[/QUOTE]
askerlik bedelli miymis patron oralarda?
-
[quote=mosyo2000;434341]askerlik bedelli miymis patron oralarda?[/quote]
evet ama manzaradan gördüğün üzere askerlik yapmamak için değil yapmak için para ödüyosun.lelele:::
bu arada...Ralli............eynseynçççççç
-
-
-
[quote=flexy;434344]versionu kaç athlon ?[/quote]
10.1
ula çıplak hissediorum kendimi şuvan..halbuki seyircileri çıplak hissetmem lazımdı..gurbetlik işte..:)
-
[quote=Astatin;434336]Flaş Flaş Flaş.... Aftlo Pedro Russia Vidyosu.. Click to continue... Completely free..No hidden cost..Hard core
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=zAtnS6fXcgU[/URL]
(Sarışın oturanın hemen yanındaki aftloymuş)[/quote]
yannız bu arada o video dakilerin hepsi gerçek hacılar...animasyon flan yok..ben şahit ve kefilim..:))
-
[quote=ATHLON;434347]10.1
ula çıplak hissediorum kendimi şuvan..halbuki seyircileri çıplak hissetmem lazımdı..gurbetlik işte..:)[/quote]
patron sistem saati kısmından 1 gün geriye alıp dene çalışması lazım.Ben o arada bi çözüm bulmaya çalışayım
-
[quote=flexy;434350]patron sistem saati kısmından 1 gün geriye alıp dene çalışması lazım.Ben o arada bi çözüm bulmaya çalışayım[/quote]
hmmm..bı bakayım
-
[quote=ATHLON;434349]yannız bu arada o video dakilerin hepsi gerçek hacılar...animasyon flan yok..ben şahit ve kefilim..:))[/quote]
adamın sağ arkadaki hatu çektiği sırada daldım abi (bildiğin daldım kaldım :D)
-
torbalıyor.. sakin olalım yön %51 yukarı 97 in üstünde öyle görünüyor
-
Fileksi niki seksi...Dün reca etmiştin kahve falı diye..Çevirdim hacı... En dikkat çeken şey beyaz kocaman bir meşe palamudu...Google dan baktım,
-Girişilen işin büyük bir başarıyla tamamlnacağının
-Başlanmış olan bir işin, büyük bir takdiri hak edecek derecede önemli bir başarıyla tamamlanacağının alametidir.
diyor valla... İyide giriştiğimiz bir sürü iş var...Acaba hangisini kast ediyor.. Misal yemek yeme işim var öğleyin :) Yada ne bilim "liquid exchange" zaten başarılı biten bir iştir... çok işe yaramadı valla..
Yannız eğer meşe plamaudunu rüyada görseymişim "kaba saba birinden -pala- mal mülk edinme" anlamına gelecekmiş..enter-hasan
-
[quote=Astatin;434354]Fileksi niki seksi...Dün reca etmiştin kahve falı diye..Çevirdim hacı... En dikkat çeken şey beyaz kocaman bir meşe palamudu...Google dan baktım,
-Girişilen işin büyük bir başarıyla tamamlnacağının
-Başlanmış olan bir işin, büyük bir takdiri hak edecek derecede önemli bir başarıyla tamamlanacağının alametidir.
diyor valla... İyide giriştiğimiz bir sürü iş var...Acaba hangisini kast ediyor.. Misal yemek yeme işim var öğleyin :) Yada ne bilim "liquid exchange" zaten başarılı biten bir iştir... çok işe yaramadı valla..
Yannız eğer meşe plamaudunu rüyada görseymişim "kaba saba birinden -pala- mal mülk edinme" anlamına gelecekmiş..enter-hasan[/quote]
Her türlü gol atıcan demekki patron.Sen loto olayına tekrar eğil bence :..:
-
[quote=flexy;434352]adamın sağ arkadaki hatu çektiği sırada daldım abi (bildiğin daldım kaldım :D)[/quote]
hacı ben burda hergün bildiin dalıorum..yeminle buraya çıkarma yapması lazım topiğin..ben buraya kefilim..yannız burada sevans mevans unuturuz ondan korkuorum..walla unutturur bunlar..:)
-
[quote=ATHLON;434349]yannız bu arada o video dakilerin hepsi gerçek hacılar...animasyon flan yok..ben şahit ve kefilim..:))[/quote]
ehmm..aftlo..bu gecidin yapıldığı cadde sokak filan fix midir..fix ise adını alıyım bir de geçiş saatini:D
-
[quote=Astatin;434357]ehmm..aftlo..bu gecidin yapıldığı cadde sokak filan fix midir..fix ise adını alıyım bir de geçiş saatini:D[/quote]
hacı buralarda heryer o geçit gibi..bildiin pis kokan alt geçitlerden bile o tarz geçişler oluo..nası oluo,niye oluo bilmiorum ama oluo walla..:)
-
foruma şap zamanı gelmiş ...eheueheuehu..övlen yemeinde yemeklerimize şap atalım hacılar:))
-
aklıma ister istemez "ula bunlar kadınsa şunlar ne, yok şunlar kadınsa bunlar ne" fıkrası geldi ama son derece discrimination içediği için annatmayayım o fıkrayı
-
[quote=ATHLON;434359]foruma şap zamanı gelmiş ...eheueheuehu..övlen yemeinde yemeklerimize şap atalım hacılar:))[/quote]
Bunlar unşapıbıl, başka bişi lazım :D
-
ama isterseniz öbür tarafda günahlarından arınan 3 rahibe fıkrasını annatabilirim..heheh
-
[quote=ATHLON;434359]foruma şap zamanı gelmiş ...eheueheuehu..övlen yemeinde yemeklerimize şap atalım hacılar:))[/quote]
PALA nın şap zamanı gelmemiştir VOB da umarım..ehue.üw
-
[quote=Astatin;434363]PALA nın şap zamanı gelmemiştir VOB da umarım..ehue.üw[/quote]
.dng.dng.dng:..::..::..:
-
şapovulları long hacı...yeşil vadi yi kaptırmayız..tutmayın küçük enişteyi...bu metastock un da ***,ayrıca yurt dışına çıkarken o kadar makıne varken gıdıp expire eden metastock lu olanı aldıım için de kendimin ***
-
[quote=ATHLON;434365]şapovulları long hacı...yeşil vadi yi kaptırmayız..tutmayın küçük enişteyi...bu metastock un da ***,ayrıca yurt dışına çıkarken o kadar makıne varken gıdıp expire eden metastock lu olanı aldıım için de kendimin ***[/quote]
Bi cloud pc projem var ama hayata geçiremedim daha.Low cost serverlardan bi tane koyacam,adsl + 3g backuplı net,3000 VA lık bi ups bu kadar.Ekran,klavye ıvır zıvır yok.İos,android yada nete girebilen herhangi bi cihazdan remote desktop bitti gitti :D Ne ihtiyacın varsa her an yanında..150-200 watt harcıyacak bi makine olması lazım.Azcık daha bekliyorum az güç tüketen işlemcilerin hızları artsın.
Şuan için hayata geçirmek isteyenler, tek işlemcili xeon makinalı vps/vds le halledebilir tabi orası ayrı :D ben kendi mülkümde istiyorum makineyi
-
ulan hadi arkadai yaw bi 97500 üstü bar kapanışı yapta şu gariban Koala Renkosis bir yeşil bar daha atsın **...
-
[QUOTE=Astatin;434375]ulan hadi arkadai yaw bi 97500 üstü bar kapanışı yapta şu gariban Koala Renkosis bir yeşil bar daha atsın **...[/QUOTE]
DAX oyuna hazırlanıyor.. maç öğle arası ve sonrasına kalmış gibi.. uykum geldi.. bol şans.boks.
-
memleket müzakereye gidiyor, vob ise -200 makasa..-200 makasın bir kez daha **
-
-
[quote=flexy;434409]über athlon alarma[/quote]
danke schööönnn hacı..alıorum..
-
[QUOTE=Astatin;434401]memleket müzakereye gidiyor, vob ise -200 makasa..-200 makasın bir kez daha **[/QUOTE]
asti pat o 200 puan benim.. akşam 97300 den yaptığım cortla dörtyüz puan karda idim sabah bana 97100 den stoplattı..(uzlaşmaya göre)
imdi ona 30 dk müsade 200 puanımı versin eyvallah bişi istemiom töbe bugün işine karışmıycam.. vermezse işine çomak sokacam..
-
Gorku 1 derece artmadı dersem yalan olur..O yüzden long devam... Mösyö de tırsıyordur sanırsam..nutku tutuldu mesaj bile yazmıyii bahsana
-
flexy sexy privat mesac kutusu alarrrmaa ..
-
325-125=200 paramı verdi.. bugün çekiliyorum.. mersi pala büyük adamsın :)
-
eüzü..ve eşhedü... dolar ranıyor, tahvil steybıl, gold graşıy0r, fdow depelerde ama sakin...
ve ben longum..eşhedü..neyse longuz..teknik var müzakere var..üw
-
[quote=ATHLON;434430]flexy sexy privat mesac kutusu alarrrmaa ..[/quote]
yettim patros :D
-
-
gurtar bizi mösyö...ula kont ünvanını da yeni aldıydık..kullnamadan yazık olacak..eşhedü (imza)
-
poroblem yoh ya, yemliyo..
-
[quote=flexy;434442]poroblem yoh ya, yemliyo..[/quote]
ittiriyo hacı inceden inceden..96650 günlük pivot
-
[quote=Astatin;434445]ittiriyo hacı inceden inceden..96650 günlük pivot[/quote]
verdi deyyus :o