-
[QUOTE=selçuklu;38122]46200 maliyetli shortları 42650 den flatledim.. 42675 uzuna geçtim stoploss 46500 .. ama stopu beklemeden üstten tekrar kısalabilrim.. bakalım artık kısmet ..[/QUOTE]
Selcuklu Tebrik ederim
bak ABD paketi 800 e cıkarmıs sende bir destek atarsın artık piyasalara :))
-
yeni 200,00 liralar geliyor...
en düşük bankonot 5 ,00 tl...
-
36500 hedeftir ama geçemez yükseliş hayal geçemezse demişim, dememişmiyim.
11100 altında piyasa olumsuza gider, üstünde kapanış lazım dememişmiyim. sadece 1 kapanış yapmış yetersiz oluyor teyid olmuyor biliyorsun.
dowda hedef 9750, 9000, 7500 dememişimiyim.
bizim dibimiz 29000 dememişmiyim..
sen ne demişşşin söylermisin.
-
[QUOTE=oğuzt;38123]Selcuklu Tebrik ederim
bak ABD paketi 800 e cıkarmıs sende bir destek atarsın artık piyasalara :))[/QUOTE]
sağol sevgili oğuz... destek attım işte 42.675 uzadım ..:rolleyes: mumlar ne diyor abi senin yorumun isabetlidir böyle zamanlarda...
-
işc yi fazla salmadılar tepki için biraz alcam dursun....
banka nede olsa........bekliyom........
-
hsbcnin işlemi için kimin kazanacağını görürsünüz yukarıdan mal satacaklar demişim. kimin kazandığına dikkat edin demişim .bunu o gün demişim sonradan değil.
beni sorgulayacağına makasın niye -400 olduğunu sorgula.
-
[QUOTE=selçuklu;38126]sağol sevgili oğuz... destek attım işte 42.675 uzadım ..:rolleyes: mumlar ne diyor abi senin yorumun isabetlidir böyle zamanlarda...[/QUOTE]
Abi mumlar eridi bitti :)) en guzeli kahve falı bakalım daha tutarlı olur bayramdan da antremanlıyız
-
[QUOTE=hurricane;38094]Yav bir git kardeşim ya adama bayram günü saymış saydırmışsın.[COLOR="Red"]Edebiyat yapma.Temiz forummuş burası.[/COLOR]Adama spek diyorsun falan filan.Senin 100 150 kontrat longunda zaten speklerin gözü.Senin galiba tek tuş 6500 lot alış geldiğinden haberin yok sanırım geçen hafta.Bırakın bu millete spek uşağısın falan demeyi.Ben spek olsam buraya yazmaya elimi bile yormam.Kim için yoracam mordakı longlatıyım diyemi yada shortlatıyım diyemi.Fasulyeyi de Allah CC Hazretleri yarattı ama onun nimet olduğunu spek sana değer verirse anlarsın.Şimdilik maalesef fasulye bile değiliz.[/QUOTE]
asıl siz edebiyat yapmayın.. sizin gibiler yüzünden temiz kalamıyor bu forum.. insanda biraz onur olur yaa, her yasaklandığınızda farklı nicklerle geliyorsunuz.. sanki buradakiler aptal ve anlamıyor.. polimiklerden her zaman uzak durmuşumdur forumlarda, ama insanın sabrını zorluyorsunuz...
-
42.925 kısaları yerine koydum .. paimei satta .. 43200 stopum ..
-
[quote=jelibon;38128]hsbcnin işlemi için kimin kazanacağını görürsünüz yukarıdan mal satacaklar demişim. kimin kazandığına dikkat edin demişim .bunu o gün demişim sonradan değil.
beni sorgulayacağına makasın niye -400 olduğunu sorgula.[/quote]
hem diosun dowdan alakasız işlioruz hem diosun dowda longum şortum flatim burası vob topiği. gerçek longu şortu anlarım bide sanal long sanal şort. bunun kendi egonozu tatmin etmekden başka ne yararı var?? bizim piyasa zaten kapalı ne yarar sağladı bize. şak şak alkış bravo jelibon bildi demekden başka neye yarar sizin sanal long şort. bana ne eksi -400 makasdan. kumarın ilk anayasa maddesi kazanmaya şartlanmak kaybettirir. burdada yatırım yapmıoz kumar oynuyoruz. ben de aldığım sipaliye bakarım. sorgulama soruşturma yapmam sonuca bakarım. benim işim haticeyle deil neticeyle. benden de sevgiler:) ordada kim kazandıysa kazandı bana ne fiyat 50 gördümü gördü. kim kazanmış kim kaybetmiş beni ırgalamaz. arada ben de kazandıysam alır sakalımı çekilirim.
-
[quote=jerfin;38130]asıl siz edebiyat yapmayın.. sizin gibiler yüzünden temiz kalamıyor bu forum.. insanda biraz onur olur yaa, her yasaklandığınızda farklı nicklerle geliyorsunuz.. sanki buradakiler aptal ve anlamıyor.. polimiklerden her zaman uzak durmuşumdur forumlarda, ama insanın sabrını zorluyorsunuz...[/quote]
sabrını zorluosam napcan dövcenmi? forumun kabadayısı senmisin? sanal da herkes kabadayı zaten.
-
[quote=jelibon;38125]36500 hedeftir ama geçemez yükseliş hayal geçemezse demişim, dememişmiyim.
11100 altında piyasa olumsuza gider, üstünde kapanış lazım dememişmiyim. sadece 1 kapanış yapmış yetersiz oluyor teyid olmuyor biliyorsun.
dowda hedef 9750, 9000, 7500 dememişimiyim.
bizim dibimiz 29000 dememişmiyim..
sen ne demişşşin söylermisin.[/quote]
niye bişi deme gereksinimi duyayımki dediklerim çıkınca burdan gelçek şak şağa yağa bala ihityacım yok benim. hem piasa kapalıyken desem ne fayda demesem ne fayda