hee bugün longcular çoğaldı ayulara gün doğdu..pambıkk küsküllü pambık..
Printable View
hee bugün longcular çoğaldı ayulara gün doğdu..pambıkk küsküllü pambık..
[quote=Astatin;123358]gulpüüüüüüüüüüüüüüüüüü[/quote]
artık inat ettim vade sonuna kadar maliyet düşürerek şortlucam taaaki haziran vadeyi zararsız kapatana kadar,,,,,
olmazsa da :(
olur sa da :..:
çok yükselirse ,,, ne kalmışsa elde ağustos vadeye şort olurum oralardan,, belki bir gün kâra geçerim üüü
[QUOTE=Astatin;123358]gulpüüüüüüüüüüüüüüüüüü[/QUOTE]
asti bugün sakın beddua etme..:eek::eek:
dow degilde bovespa ilginç
petroldeki geri çekilmeye ragmen hiç - olmamış
bu yuzden olng oldum
[QUOTE=SEYYAH;123357]42.530 (düz 550 diyelim) SHORT larım duruyor zarar büyüyor :p.çok sevdik birbirimizi kanımız kaynadı ayrılamıyoruz :D
pozu gerçekten taşıyorum kapatmış değilim.
inceldiği yerden kopsun.ben inanıyorum bu pozu karla kapatacağım ALLAH'ın izniyle.yoksa da kıvin abla yapar bi fıstklı helva afiyetle yer beni anarsınız.küskücü pambık diye :D:D:D[/QUOTE]
Abi 425 ten longladım, fiyat 100 e gelince elim ayağım titredi. Bravo valla ama sizin köyde zarar-kes yok mu? Keşke flat kalsaydın...
bu mery i ne zaman alışta gorsem ımf paranoyası yaşıyorum..belkı de benım gıbı dusndurmek ıcın yapıyolar..vakbn 1t trıl artıda mery burda nerdyse 10 mılyon lot alms...aran da da 2.5 mılyn lot artıda..abnk da bırazck alımı var.ak 1.3 ısc 5 trılyon eksı kapamıs..
fanatikliğin zorlamanın kasmanın
bir manası yok
önümüzde görece güçlü duran endeks var
yeni zirveleri öpmeden düşmeyecek galiba
(böylece 44550 shortlar 9 gün sonra 43450 den long oldu
uzun süredir hiç bu kadar zorlanmamıştım )
[URL="http://www.voborsa.com/forum/trader38580-ile-sistematik-vob-takibi-t5228p7.html"]SİSTEMİN SON DURUMU[/URL] BUGÜNKİ 2 SİNYALİ yayınlayamadım. ama 200 puan civarı kar yapmıştı. onu eklemedim sinyallerin içine. herkese bol kazançlar
[quote=unlimitted;123346]kazanmanın verdiği coşku söyletiyo. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon7.gif[/IMG][/quote]
Yok abi kazanmanın coşkusu değil abi o.Manyak alış baskısı.Pazartesi show var.
[quote=unlimitted;123349]eheh.
1 bardak sabır, 1 kova zekadan üstündür. (Hollanda atasözü)
ölmüş eşek kurttan mı korkar. (halis muhlis Türk atasözü):D[/quote]
Aynı Hollandalı gardaşlarımız.İnat acı sonu hüsran da demişlerdir.
[quote=enorton;123350]Siz geceye hiç long girmez misiniz. Bir senedir izliyorum hergün shortsunuz:D[/quote]
Abi ben de onlardandım ama artık yeter dedim.Bu alış baskısına kimse kafa tutamaz.
Lord Astatin yakında pentagram işine girerse şaşırmayın :..: Bu gece beddua etme boşver. Bu gece DJI + % 2 kapatır (hep tersi oluyor kapanışı bekleyin).dng
8500 kapatacak dow amca..
[quote=sovalye;123368]fanatikliğin zorlamanın kasmanın
bir manası yok
önümüzde görece güçlü duran endeks var
yeni zirveleri öpmeden düşmeyecek galiba
(böylece 44550 shortlar 9 gün sonra 43450 den long oldu
uzun süredir hiç bu kadar zorlanmamıştım )[/quote]
Bak işte abi bir senden bir de bunu selçuklu abiden bekliyordum.Sen söyledin o naptı bakalım.O ama yılanları eziyor.:D:D
selclu bugun bakamıycam demıstı sabah,stop koymadıysa pozda dır..
[quote=QUEEN;123374]8500 kapatacak dow amca..[/quote]
8000 kapatsa ne olacak imkb düşmedikten sonra.
[quote=queen;123374]8500 kapatacak dow amca..[/quote]
9000 :::
arkadaşlar konu dışı ,kimseye laf çaktıgm da yok ama paylasmak istıyorum...alıntıdır..
Yurtdışında farklı ülkelerden insanların olduğu bir ortamdaydım. Bir tanesi şöyle dedi. "Türkleri istakoza benzetiyoruz. Nedeni ise şu. Tüm hayvanlarda kafesin üstü kapalıdır ancak istakozların kafesinin üstü açıktır. Çünkü istakozlardan bir tanesi kafesten çıkmaya çalıştığı zaman diğerleri onu aşağı çeker" [IMG]http://www.hisse.net/forum/images/smilies/smile1.gif[/IMG]
inanmayın siz..
[QUOTE=GOKHANFINDIK;123372]Abi ben de onlardandım ama artık yeter dedim.Bu alış baskısına kimse kafa tutamaz.[/QUOTE]
çok çabuk pes ettin gökhan...dng gerçi sen geceye longsan dow artık düşebilir demektir..:..:
[quote=QUEEN;123374]8500 kapatacak dow amca..[/quote]
çıkarken takmıyorduk düşerkende takmayız olur biter.heyk
akşam akşam ne olmuş bugün diye baktım ve iyi güldüm günün en düşüğü 43050 en yükseği 43575:..:
alıntıdır..
[QUOTE=marakes;123379]arkadaşlar konu dışı ,kimseye laf çaktıgm da yok ama paylasmak istıyorum...alıntıdır..
Yurtdışında farklı ülkelerden insanların olduğu bir ortamdaydım. Bir tanesi şöyle dedi. "Türkleri istakoza benzetiyoruz. Nedeni ise şu. Tüm hayvanlarda kafesin üstü kapalıdır ancak istakozların kafesinin üstü açıktır. Çünkü istakozlardan bir tanesi kafesten çıkmaya çalıştığı zaman diğerleri onu aşağı çeker" [IMG]http://www.hisse.net/forum/images/smilies/smile1.gif[/IMG][/QUOTE]
Bu laf çok doğru... biz Türkler birbirimize destek değil köstek olmasını severiz...Belki Voborsada tam tersi yani istisna olabilir emme dışarda öyle deel .hep köstek tam köstek...
Alın işte anna boşunamı çukur açmış 43000 e :::
[IMG]http://i40.tinypic.com/2yo1rtc.png[/IMG]
[QUOTE=QUEEN;123380]inanmayın siz..[/QUOTE]
ben sana inanıyorum canım... forumun erkekleri göçüremediler bu dow'u, iş bize düştü..:D
[quote=fXci;123385]Bu laf çok doğru... biz Türkler birbirimize destek değil köstek olmasını severiz...Belki Voborsada tam tersi yani istisna olabilir emme dışarda öyle deel .hep köstek tam köstek...[/quote]
evet bu durum var malesef..bizi ancak cok guc sartlar bırlestırıyo..rahatken bırbırımıze sarmayı severiz..
[quote=enorton;123366]Abi 425 ten longladım, fiyat 100 e gelince elim ayağım titredi. Bravo valla ama sizin köyde zarar-kes yok mu? Keşke flat kalsaydın...[/quote]
enorton benim trade tarzım biraz değişik.aldığım pozlarda terse düştüğüm çok oluyor.bazen 300 pıvan bazen 500 bazen 1000/1500 ama ben tutarım.ve o pozu karla kapatırım.
yaptığım doğru mu? genel kanıya göre değil.ama ben bu şekilde rahat oynuyorum.
rahat olma sebebim düşük kaldıraçtan kaynaklanıyor.şu an taşıdığım poz tüm sermayenin 1/4 ü bile değil.ben kazandıkça kontrat sayımı arttırmam.bir süre sürekli aynı kontratla dönüyorum.belli bir dönem içinde ettiğim kar bana güven verirse biraz arttırırım kontrat sayımı.sadece biraz.
15 gün evvel falan şu taşıdığım poz 1/3 oluyordu şu an 1/4 bile etmiyor.yani kar etmeme rağmen kontrat sayımı arttırmadım.
arada sistemlede oynuyorum.hatta bundan 1 ay kadar evvel oynadım bir süre.ama ben zararı realize etmeyi sevmiyorum.sistemle oynarken ise kesip terse dönmek zorundasın.
ama benimkiside oldukça geriyor ve terletiyor.bazen evin içinde yusufu görüyorum :::
günün birinde mükemmel bi sistem bulursam ona uyarım.ama şu ana kadar elime geçen hiçbir sisteme işte bu diyemedim.malesef :o
du bakali nolcek bu sefer.
piyasa güçlüydü bugün...dow da düşmüyor...demekki var bi dertleri...
[QUOTE=SEYYAH;123390]enorton benim trade tarzım biraz değişik.aldığım pozlarda terse düştüğüm çok oluyor.bazen 300 pıvan bazen 500 bazen 1000/1500 ama ben tutarım.ve o pozu karla kapatırım.
rahat olma sebebim düşük kaldıraçtan kaynaklanıyor.şu an taşıdığım poz tüm sermayenin 1/4 ü bile değil.ben kazandıkça kontrat sayımı arttırmam.bir süre sürekli aynı kontratla dönüyorum.belli bir dönem içinde ettiğim kar bana güven verirse biraz arttırırım kontrat sayımı.sadece biraz.
15 gün evvel falan şu taşıdığım poz 1/3 oluyordu şu an 1/4 bile etmiyor.yani kar etmeme rağmen kontrat sayımı arttırmadım.
arada sistemlede oynuyorum.hatta bundan 1 ay kadar evvel oynadım bir süre.ama ben zararı realize etmeyi sevmiyorum.sistemle oynarken ise kesip terse dönmek zorundasın.
ama benimkiside oldukça geriyor ve terletiyor.bazen evin içinde yusufu görüyorum :::
günün birinde mükemmel bi sistem bulursam ona uyarım.ama şu ana kadar elime geçen hiçbir sisteme işte bu diyemedim.malesef :o
du bakali nolcek bu sefer.[/QUOTE]
Bu hafta sonu kendime bulacam inşallah süper bi sistem... Ondan sonra gelsin paralar :D Sonra bakarsın 2 milyon dolara falan satarım sistemi :::
[QUOTE=SEYYAH;123390]enorton benim trade tarzım biraz değişik.aldığım pozlarda terse düştüğüm çok oluyor.bazen 300 pıvan bazen 500 bazen 1000/1500 ama ben tutarım.ve o pozu karla kapatırım.
du bakali nolcek bu sefer.[/QUOTE]
ben galpten giderim gayri senin tarznda ::: yufus nasıl biri daha göremedim gendisüü emme 1 hafta daha böyle devam edersem darif etmene gerenk kalmeycek gayri :::
[QUOTE=enorton;123378]9000 :::[/QUOTE]
[QUOTE=jerfin;123388]ben sana inanıyorum canım... forumun erkekleri göçüremediler bu dow'u, iş bize düştü..:D[/QUOTE]
herkeşler long olmuş:p o yüzden acık daha rahatım.. te yukardan kısalanlar bile uzuna geçti..belkide haklılar kim bilir..pzt yukarı yaparsa stoplarız:o bu gece şans verilebilirdi..bence:)bayanlara öncelik tanırlar forumun kibar beyleri.. pzt sabah kısalar önden buyursun diyebilirler..
bu arada söyleyen uyaran arkadaşlar olmuş ama bende hatırlatayım, küskü anadoluda değil her yerde kullanılan benzetme den kullanılan argo hemde ağır bir argo,
hele, ver küsküyü ver .... diye gidenini hiç tavsiye etmem::: özellikle forumdaki bayan arkadaşlarımıza ve ablalarımıza hiçmi hiç tavsiye etmem:..: sonra forumu okuyanlar ne cins bir ortam demsinler hakkımızda:D:D
[QUOTE=traderx;123395]bu arada söyleyen uyaran arkadaşlar olmuş ama bende hatırlatayım, küskü anadoluda değil her yerde kullanılan benzetme den kullanılan argo hemde ağır bir argo,
hele, ver küsküyü ver .... diye gidenini hiç tavsiye etmem::: özellikle forumdaki bayan arkadaşlarımıza ve ablalarımıza hiçmi hiç tavsiye etmem:..: sonra forumu okuyanlar ne cins bir ortam demsinler hakkımızda:D:D[/QUOTE]
bak hatırlatma hala gülüyrm ..bilmiyodum sordum..pambık atladı ..oda bilmiyomuş..:D:D
[quote=traderx;123395]bu arada söyleyen uyaran arkadaşlar olmuş ama bende hatırlatayım, küskü anadoluda değil her yerde kullanılan benzetme den kullanılan argo hemde ağır bir argo,
hele, ver küsküyü ver .... diye gidenini hiç tavsiye etmem::: özellikle forumdaki bayan arkadaşlarımıza ve ablalarımıza hiçmi hiç tavsiye etmem:..: sonra forumu okuyanlar ne cins bir ortam demsinler hakkımızda:D:D[/quote]
küskü yok..artık şaibesiz olan odun kullanıoruz:)
12.06.2009 18:57[IMG]http://www.haberturk.com/2009/06/12/kuturesim/flashaberkuc.jpg[/IMG]Genelkurmay Başkanlığı Askeri Mahkemesi, Taraf Gazetesinin bugünkü sayısında yer alan ''AKP ve Gülen'i Bitirme Planı'' başlıklı habere konu belgenin içeriği hakkında yayın yapma yasağı konulmasına, müdafilerin soruşturma dosyasının içeriğini incelemesi ve belgelerden örnek alması haklarının kısıtlanmasına karar verdi.
[quote=fXci;123393]ben galpten giderim gayri senin tarznda ::: yufus nasıl biri daha göremedim gendisüü emme 1 hafta daha böyle devam edersem darif etmene gerenk kalmeycek gayri :::[/quote]
korkum yok hiçbirşeyden...yeterki sırayla gelsin musibetler :::
yusufu hiç sorma...meymenetsiz bir suratı var :::
bu akşam beddua yok..püskül müskülde yok..kendi haline brakalım
Bov 0,90 artıdan eksiye geçmiş, hayırdır??
[URL="http://img191.imageshack.us/i/screenhunter2a.png/]"][URL=http://img191.imageshack.us/i/screenhunter2a.png/][/URL][IMG]http://img191.imageshack.us/img191/4060/screenhunter2a.png[/IMG][/URL]
Ya arkadaş nasıl kısa gireceksin sistem alda kocaoğlan kısa sat verdi sonra ala geçti oynuyor adamlar resmen.