-
[quote=hurricane;38134]niye bişi deme gereksinimi duyayımki dediklerim çıkınca burdan gelçek şak şağa yağa bala ihityacım yok benim. hem piasa kapalıyken desem ne fayda demesem ne fayda[/quote]
ha dur dur şey dedim. kadir gecesi günü boşverin burayı camiye gidin dedim. ardından kendimde gittim zaten. ama ipleyen olmadı o ayrı :)
-
[quote=jelibon;38121]jelibon farkıyla pazartesi, cuma günü tarım dışı istihdam var dikkat demişim,bunu belirtmişim, görmüşüm fırsat için flat kalmıışım.sen ne yapmışşın. yazmışmısın bir şey.
10400 alınan malın hedefi 10800 demişim. 10900 ü görmüş future.
yanlışmı çıkmış.
sevgiler.[/quote]
size açalım gofuturesden bi hesap veya dinodan orda sanaldan reele dönün bari
-
[quote=jerfin;38130]asıl siz edebiyat yapmayın.. sizin gibiler yüzünden temiz kalamıyor bu forum.. insanda biraz onur olur yaa, her yasaklandığınızda farklı nicklerle geliyorsunuz.. sanki buradakiler aptal ve anlamıyor.. polimiklerden her zaman uzak durmuşumdur forumlarda, ama insanın sabrını zorluyorsunuz...[/quote]
şunu aklınıza sokun ben kimse deilim banladığınız. söyleyin mod arkadaşa baksın ip ye. nasılsa yasaklılar bellidir. sanamı kaldı onur sorgulamak hem. sen onur zabıtımısın? somut delillerle gel. ispatla gel
-
[QUOTE=hurricane;38134]niye bişi deme gereksinimi duyayımki dediklerim çıkınca burdan gelçek şak şağa yağa bala ihityacım yok benim. hem piasa kapalıyken desem ne fayda demesem ne fayda[/QUOTE]
bir şey demeyeceksen buradaki amacın ne senin o zaman?
iyi kimse görüş yazmasın. forum niye var.
dow alım satımları öğretici olduğu için tarafımdan yapılmaktadır, herkes senin kadar tecrübeli değil.
-
43,000 DE Zorlanıyor...
$ KONTRATLARINDA DÜZENLİ ALIŞ VAR...
-
bu tartışmayı uzatmayacağım, kişisel yazılara gerek yok.
aynı tarzım ve yazılarım forumda devam edecektir.
sevgiler.
-
[quote=jelibon;38138]bir şey demeyeceksen buradaki amacın ne senin o zaman?
iyi kimse görüş yazmasın. forum niye var.
dow alım satımları öğretici olduğu için tarafımdan yapılmaktadır, herkes senin kadar tecrübeli değil.[/quote]
ya tamam görüş yazılır yazılmaz deil. şimdi yazarsın görüş anlarım dersinki vob 42800 geçerse 43500 e gider şeklinde piasa açık ve fiyatlar burda. asıl yorum budur. yada dersinki biz 3 gün kapalıyız dow şu seviyelerde olursa bizim piyasamızda şurdan açar bu fiaytalara göre bunu da anlarım. ama biz kapalıyız ve biz vadeli de işlem yapıoruz doğrumu ?? doğru. ee sanal 400 den longum 800 den flatim şurdan şöleyim burdan böleyim deyince foruma nasıl bi katkısa var gerçekden anlayamadım. forum varki biz de okuyoruz işde arada
-
[quote=jelibon;38140]bu tartışmayı uzatmayacağım, kişisel yazılara gerek yok.
aynı tarzım ve yazılarım forumda devam edecektir.
sevgiler.[/quote]
peki herkesin aklı başında para kesesi koynunda nasılsa. saygılar
-
[QUOTE=hurricane;38137]şunu aklınıza sokun ben kimse deilim banladığınız. söyleyin mod arkadaşa baksın ip ye. nasılsa yasaklılar bellidir. sanamı kaldı onur sorgulamak hem. sen onur zabıtımısın? somut delillerle gel. ispatla gel[/QUOTE]
ip nonu değiştirebilirsin ama kendini ele vermemek için tarzını da değiştirmen lazım sn. ronaldino:D
-
Acaba bu düşüş ekonomiye ne kadar yük getirecek....
-
uzunlar 43000den kısalandı tekrar
-
43,000 üstü durma çabaları....