arkadaşlar,,,,,,,,,,, araba alacağım da,,, krediyi dolar cinsinden almayı düşünüyorum,,, 36 ay vadeli 0,90 la,,,,, tl alırsak 1,54
dolar fazla yükselmez demi ??
Printable View
arkadaşlar,,,,,,,,,,, araba alacağım da,,, krediyi dolar cinsinden almayı düşünüyorum,,, 36 ay vadeli 0,90 la,,,,, tl alırsak 1,54
dolar fazla yükselmez demi ??
satranç oynayan ve seven çok olduğuna göre ''Voborsa satranç Turnuvası'' düzenleyelim..:cool:
[quote=jerfin;123487]satranç oynayan ve seven çok olduğuna göre ''Voborsa satranç Turnuvası'' düzenleyelim..:cool:[/quote]
ben king turnuvasna katılyım..satranc da cayları falan getirip götürürm artk:)
[quote=jerfin;123487]satranç oynayan ve seven çok olduğuna göre ''Voborsa satranç Turnuvası'' düzenleyelim..:cool:[/quote]
bana uyar.
ödül de 25 short kontrat ossun. .lelele
[quote=unlimitted;123489]bana uyar.
ödül de 25 short kontrat ossun. .lelele[/quote]
ödüller bile kontrat:)iyice sıyırdk
[QUOTE=marakes;123483]sizin orda pahalı demekkı elektırık..tv ler kac ekran onlar da mı lcd?[/QUOTE]
2 tanesi LCD sadece de.. taktınız ekrana.:))) ütüsü var, fırını var, çay makinası, kahve makinası, frütöz..... say say bitmez.. ekran yada tv bunların çektiği elektriğin yanında devede kulak...dng
[quote=atlascepkenli;123486]arkadaşlar,,,,,,,,,,, araba alacağım da,,, krediyi dolar cinsinden almayı düşünüyorum,,, 36 ay vadeli 0,90 la,,,,, tl alırsak 1,54
dolar fazla yükselmez demi ??[/quote]
aman diyim.
[quote=atlascepkenli;123486]arkadaşlar,,,,,,,,,,, araba alacağım da,,, krediyi dolar cinsinden almayı düşünüyorum,,, 36 ay vadeli 0,90 la,,,,, tl alırsak 1,54
riskli bi hamle bence..bu ulkede guvenılcek tek para tl..3 ay sonra doların 2.2 ytl olmıycagını bana kımse garantı edemez..
[quote=marakes;123490]ödüller bile kontrat:)iyice sıyırdk[/quote]
öyle deme, 45.500'den açılmış olacaklar ama .kom
[quote=jerfin;123423]vade sonuna 2 hafta kalmışken ve efg bu kadar uzunda iken ve ısrarla dow'u bu kadar uyumsuzlukla bırakmıyorlarken........ artık ben bu vadeden ümidimi kestim truva.. geceye pozda girmek yok artık, güniçi 300-400 puana dön babam dön..:))) yada aç ağustos vadede düşük kaldıraç short, bakma piyasaya...dng[/quote]
Yav ne ayısın be.Shortmuş.Başlarım shortuna..dng.kom::::::40 gün 40 gece longum.
[quote=jerfin;123491]2 tanesi LCD sadece de.. taktınız ekrana.:))) ütüsü var, fırını var, çay makinası, kahve makinası, frütöz..... say say bitmez.. ekran yada tv bunların çektiği elektriğin yanında devede kulak...dng[/quote]
e napıyım en cok ekran cekıo heralde dedım:)aradakı 100 ytl lık farkı bulmaya calsıyorum:)cay ve kahve makınası yerıne dogalgaz kullansan,fürütiz yerine de yagda kızartsan tam süper olur bence:)buzdolapları sanayi tipiydi dimi:)
[quote=jerfin;123426]boşverin izlemeyin dowu bowu, gelin tavla oynayalım...:mad:.lelele[/quote]
1 kontrat long veririm kaybedersem?Sen kaybedersen vermene gerek yok.Zaten elindeki shortların margin calu var yakında değersiz kağıt parçalarını vermesen de olur.:..::..::..::..:.lelele.lelele.lelele
vala şöle solıyım..kettle yerine suyu ocakta kaynatmak bıle hatrı sayılr farkettırıo..kahve cay ıcerken..elektırk bı anda ucup gıdıo
ütü yerine de bi uygulama:eskiden yatagın altına koyarlarmıs sabaha düz olurmus:)
[quote=truva;123433]bende aldım 22'' galiba
24 ytl elektrik faturası geldi
senin fatura düşünemiyorum
ama paraya para demiyosundur sen[/quote]
Bende 7 tane var 2 si plazma.Elektrik faturalarına ben hiç bakmam.Ben önceden kirayı öderdim yüksek diye.Şimdi çok şükür kalmadı öyle dert.Bundan sonra birşey ödemem.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;123495][COLOR="Red"]Yav ne ayısın be[/COLOR].Shortmuş.Başlarım shortuna..dng.kom::::::40 gün 40 gece longum.[/QUOTE]
en son geceye ne zaman long girdim hatırlamıyorum bile..:eek:. öyle deme ama 2 ay önce ilk 40.000 leri telafuz eden sen ve ben idik..:cool: :..: ama benimki sadece telafuzla kaldı orası da ayrı mevzu..:..::(:mad:
[QUOTE=GOKHANFINDIK;123497]1 kontrat long veririm kaybedersem?Sen kaybedersen vermene gerek yok.Zaten elindeki shortların margin calu var yakında değersiz kağıt parçalarını vermesen de olur.:..::..::..::..:.lelele.lelele.lelele[/QUOTE]
long kontrat kabul edemem, karizmamı bozar..:cool: ben MC mi aliyim..:..:
[quote=fXci;123437]120-140 tl arası fatura geleyor baa :mad: minimum 100tl :(
"paraya para demeyorsundur sie" lafına cevap : şu sıralar hiçte iç açıdı deel fortpöyüm :::[/quote]
Biz de bir musibet var zaten bu aralar.Kızlaradan uzak dur.:..::..:Bu arada ikinci gün günü net 1000 lira karla kapattım.Bugün de zararla açtım.Gece long.
gökhan 50 bine kadar ekranı kapat artık
boşuna izlemene gerek yok
vade sonuna yeni zirveden okuturlar
[quote=traderx;123455]bu vob aynı varmısın yokmusun,
2 sene önce ilk izlediğim zamanlar, sadece 1 dene 500 bin vardı sonrdan 3 derken 5 dane falan oldu ama hala yüzlerce kişi yarıştı ama 2 seneden beri 1 kişi bile kazanamadı,
örneğin 100 milyarla 1 lira kalıyor, tvdeki zurnacı 30 milyar diyor, yarışmacı alıyor,
öyle bir sistem kurmuşlarki, mantıklı yarışan kazanamıyor, daha mantıksız yarışanı görmedim ama mantıksız yarışan azda şansı olan 500bini kaldırabilir, sinirsiz ve odun gibi olanlar buz gibi olanlar kazanır(ruslar future ve fx te önde olmaları çok güzel örnek) yada tamamen uzun vadede sistemli olanlar kazanır
cidden artık tv izlerken bile aklıma böyle şeyler geliyor:::
İşallah şu kız iyi para kaldırır,çok masum ve tatlı Allah şifasını versin, ben olsam 65 bini almam ya hep ya hiç:::[/quote]
Ben oraya katılıyim 1 tane en son sarı kalıncaya kadar oynarım.Hamdi bana son 4te kalsa sarı en az 3 5 milyar verir.5 milyarı direk alır 10 kontratla 1e 100 yapma peşinde koşarım.
[quote=marakes;123493]riskli bi hamle bence..bu ulkede guvenılcek tek para tl..3 ay sonra doların 2.2 ytl olmıycagını bana kımse garantı edemez..[/quote]
3 ay sonra olsun ben stoğumu ayarlarım ,,,,
ama 36 ay boyunca illaki bu fiyatların altında olacağını tahmin ediyorum,,,,,,,, 3 yıl diyorum burda,, ben 3 yıl sonra borsanın 100000 olacağını düşünen biriyim,,, :)))
ben katılırım,,, kurayı çekin bana kimin çıktığını öleyin yetter
[quote=jerfin;123463]bana da 150 den aşağı gelmiyor elektrik faturası..üüü[/quote]
Bu nasıl iş yav.Allah Allah.Fabrika mı işletiyorsunuz.Altı üstü bir laptop var.:D:D
[quote=jerfin;123467]seyyah vallahi vob'da kademelerin kalkıp düşmesini seyretmekten çok daha zevkli o pul toplamak biliyor musun..:..: hele o zarların ahenkle düşüşü yok mu.. bir arada bilardoya takmıştım kafayı, o topların birbirine vurduğunda çıkardığı sese hasta oluyorummmm[/quote]
Bu gece oynadım kızla diskoda.Bilardo çok iyi biliyordum lisede.Koca koca adamları yenerdim.Beni döveceklerdi nerdeyse.Hesabı ödüyorlardı.Yemeli içmeli oynardım da para yoktu o zaman öğrenci 1 saat bilardo oynamak için bütün okulda aç kalıyordum.
[quote=atlascepkenli;123506]3 ay sonra olsun ben stoğumu ayarlarım ,,,,
ama 36 ay boyunca illaki bu fiyatların altında olacağını tahmin ediyorum,,,,,,,, 3 yıl diyorum burda,, ben 3 yıl sonra borsanın 100000 olacağını düşünen biriyim,,, :)))[/quote]
vala ben de anlıyorm 36 ay dedıgını ama yıne de guvenmıorum ben..bu fıyatlardan ıllakı fıyatı artıcaktır dovızn 3 yılda..ama ne oranda olur onu kestremem ..he bı de su var..krız vb seyler oldgu ıcn degl..artması gerektgı ıcn artıcagını dusunuyorm ben de..sımdı olan 1.5 degl 2.5 bıze normal gelcek bı sure sonra yedıre yedıre yukarı cekıcekler bence..o yuzden döviz borcunu, dövizle kazanmıosan tavsıye etmem..
[quote=GOKHANFINDIK;123508]Bu nasıl iş yav.Allah Allah.Fabrika mı işletiyorsunuz.Altı üstü bir laptop var.:D:D[/quote]
olur mu bı laptop 3 tv 5 buzdolabı 7 camasır makınesı...ardasık oalrak gıdıo bundan sonrakıler.lelele
Sen google a yenzede dolarzede yaz ondan sonra kredi al.Hayatlar nasıl kararmış.Bedava diye faiz atlama.Tl al.
[quote=sovalye;123504]gökhan 50 bine kadar ekranı kapat artık
boşuna izlemene gerek yok
vade sonuna yeni zirveden okuturlar[/quote]
Ah be abi o kadar net bugün sinyal geldi ki.Yeni zirve sinyali geldi.Kriz bitmiş biz hala tartışıyoruz.Ben kaçtım kendinize iyi bakın voborsa ailesi.Heryerde bulamazsınız bu ortamı.Sıcak oldu epey.Bayılıyorum size.İyi geceler.Burada güneş doğuyor yine.Bye.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;123509]Bu gece oynadım kızla diskoda.Bilardo çok iyi biliyordum lisede.Koca koca adamları yenerdim.Beni döveceklerdi nerdeyse.Hesabı ödüyorlardı.Yemeli içmeli oynardım da para yoktu o zaman öğrenci 1 saat bilardo oynamak için bütün okulda aç kalıyordum.[/QUOTE]
bende üni yıllarında çok takılırdım bilardoya... hakket hastalık yapıyor insanda.. yada biz gibi kumarbaz ruhlu insanlarda..:..:
[quote=GOKHANFINDIK;123512]Sen google a yenzede dolarzede yaz ondan sonra kredi al.Hayatlar nasıl kararmış.Bedava diye faiz atlama.Tl al.[/quote]
aynen, 7 yıl artmadı diye arkadaşım capon yeni ile kredi çekti 1 ev almak için.
şu anda yaptığımız hesaplarla 2,5 parası ödeyecek gibi görünüyor.
[quote=unlimitted;123515]aynen, 7 yıl artmadı diye arkadaşım capon yeni ile kredi çekti 1 ev almak için.
şu anda yaptığımız hesaplarla 2,5 parası ödeyecek gibi görünüyor.[/quote]
bizim bankaclar da cakal kardesım,mıllet onlar aguvenıp ıs yapıo bılıolar dıe sonra da buyrun cenaze namazna oluo..bı cogu onların tavsıyesı ıle almıs.cvremden duyduklarım bole..yazık vala..ödeyebılrse kazık yedım der kurtulur..odeyemesse evde gıderkı allah korusun o en kötüsü..
[quote=GOKHANFINDIK;123512]Sen google a yenzede dolarzede yaz ondan sonra kredi al.Hayatlar nasıl kararmış.Bedava diye faiz atlama.Tl al.[/quote]
gökhan sen satıyordun arabanı ,,, ben alayım,,,
bu arada iran da ahmedinejat yeniden cumhurbaşkanı buyuk olasılıkla..%47 acılms da %68 oy almıs
[quote=marakes;123518]bu arada iran da ahmedinejat yeniden cumhurbaşkanı buyuk olasılıkla..%47 acılms da %68 oy almıs[/quote]
uuuuuuu dow cons un çökmesi lazım o zaman:o
[quote=atlascepkenli;123519]uuuuuuu dow cons un çökmesi lazım o zaman:o[/quote]
oylar yenı bu sevıyeye ulasmadı.ama seans ta da bi tepkı yktu.en azndn bugun bu haberı takmadılar belki..pzartesı gorucez artk
cümleten iyi geceler tatlı ruyalar..:)
[QUOTE=jerfin;123472]15'' var 17'' var, şimdi bir de 22'' lik geliyor..:D evde 3 pc, 2 buzdolabı, 3 tv var.. haa bir de her sabah saçlarımı 1 saat fön, maşa v.s. şekil verme için giden elektriği saymıyorum..:D[/QUOTE]
Aneow ozaman baaa iyi fatura geleyo gız 22" 22" 50" .. seans sonrası 22" ve 50" sürekli acık kalayor 50 " tv ye döneyor.. emme sen maşa ile fön makinesinden gaybedeyorsun.. :::
[QUOTE=jerfin;123487]satranç oynayan ve seven çok olduğuna göre ''Voborsa satranç Turnuvası'' düzenleyelim..:cool:[/QUOTE]
ben ciddi rakip olabilirim meraklısına :::
[QUOTE=jerfin;123514]bende üni yıllarında çok takılırdım bilardoya... hakket hastalık yapıyor insanda.. yada biz gibi kumarbaz ruhlu insanlarda..:..:[/QUOTE]
Hayatımda hiç kumar oynamadım emme hayat bi kumar zati....
En masumane çiftçilik bile kumar.. Adam ekeyor nohutu 100 dönüm zabah bi uyaneyor domuzlar tüm darlayı yemis bitirmiş ::: al sana gumar iste .... Ben vopu çiftçiliğe benzetiyorum.. Kumarla alakası yok.. :::
Emme bilardoyu cokh severim..
Ben de katılabilirmiyim Satranç Turnuvasına? Gerçi Suat Atalık'ı dahi yenebilecek kadar güçlü oyuncular varmış aramızda ama ne yapalım kazanmak her şey demek değil...Bir şeyler öğrenmiş oluruz hem... :)