mal yedirme işlemi tamamlandı gibi artık vermeleri gerek.
Printable View
mal yedirme işlemi tamamlandı gibi artık vermeleri gerek.
Rusya Borsası'nda RTS Endeksinde işlemlere bir saat ara verildi.
RTS Endeksi işleme kapatıldığı sırada yüzde 7.13 düşüşle 1070.52
puan seviyesinde bulunuyordu.
İşlemlere saat 14:30'da yeniden başlanacak.
Foreks Haber Merkezi
[QUOTE=saganak;38177]citi ve efg , hem spotta , hem vadelide kısalıyor.[/QUOTE]
cıtı rulo yapıp saklar onları..alışkın nasıl olsa....
efg dönerde tersine....
olay açık ve net kazananlar forumca sevilmiyor kıskanılıyor çekilemiyor. yazdıkları her şey göze batarcasına laf sokuluyor. oda agresif tepki verince kozlar ele geçiyor hürra üste gidilior. verin birbirinize msnleriniz kendiniz çalıp kendiniz oynayın konferansda. ha yapıoz diosanızda burda işiniz ne
42750-43100 bandı bir tarafa kırılacak . 5 dk. bol yatayda sıkıştı iyice.ve obo oluşumu var.Boyun çizgisi 42750.de
nybot(New York Board Of Trade) da portakal suyu kısaladım; cme (Chicago Mercantile Exchange)de kereste uzunladım sanal. millet dow longlayıp şortluoya sanal bizim neyimiz eksik
[QUOTE=hurricane;38183]olay açık ve net kazananlar forumca sevilmiyor kıskanılıyor çekilemiyor. yazdıkları her şey göze batarcasına laf sokuluyor. oda agresif tepki verince kozlar ele geçiyor hürra üste gidilior. verin birbirinize msnleriniz kendiniz çalıp kendiniz oynayın konferansda. ha yapıoz diosanızda burda işiniz ne[/QUOTE]
anladim olayi.Demekki forumda 1-2 kisi kazaniyor herkeste onlara hucum ediyor.Tamam bunu dusunmemistim.
[QUOTE=hurricane;38185]nybot(New York Board Of Trade) da portakal suyu kısaladım; cme (Chicago Mercantile Exchange)de kereste uzunladım sanal. millet dow longlayıp şortluoya sanal bizim neyimiz eksik[/QUOTE]
Malesef diğer forumun sorunlu insanları burayı doldurmuş. Bu yüzden sidik yarışı ve başıboş ego tartışması bir türlü bitmiyor. Ne kazanç sağlıyorsa bu tipler. Sanki yazdıklarına itibar ediliyorda, kendine bir fayası oluyor?.. Sanki kendi kişisel bir çıkarı oluyor..
Adam gibi yorum yapan kalmadı burda...
Yukarıdaki yazıyı yazana, şunu demek lazım. O kadar gitmene gerenk yok, gel istanbul lağımını kısala/uzunla, hatta ömür boyu ye iç, bitiremezsin..
[quote=follow;38186]anladim olayi.Demekki forumda 1-2 kisi kazaniyor herkeste onlara hucum ediyor.Tamam bunu dusunmemistim.[/quote]
yalanmı burda öldüm bittim battım sıfırladım yazanlara herkes pc arkasından kıs kıs gülüor ohh iyi olmuş. buraya yazıor vah vah tüh tüh ALLAH(C.C) yardımcınız olsun. kazandım yazana da ekranın ardından hadi len dior. burada da agresfice saldırıor adama.
garanti 2.850
isctr 4.95
akbnk 5.95 altı stoplossların çalışmasına neden olabilir.
[QUOTE=hurricane;38188]yalanmı burda öldüm bittim battım sıfırladım yazanlara herkes pc arkasından kıs kıs gülüor ohh iyi olmuş. buraya yazıor vah vah tüh tüh ALLAH(C.C) yardımcınız olsun. kazandım yazana da ekranın ardından hadi len dior. burada da agresfice saldırıor adama.[/QUOTE]
insan karsisindakini her zaman kendisi gibi zannedermis.Ben insan evladi kimsenin baska birisi battigi icin sevindigini sanmam.Heleki batan ky benim rakibim degil, bir sey degil.
Cok kazandik kaybettik kazandigimi yazdigimda kimse bana tavir almadi ben oyle birsey hissetmedim .
[quote=follow;38190]insan karsisindakini her zaman kendisi gibi zannedermis.Ben insan evladi kimsenin baska birisi battigi icin sevindigini sanmam.Heleki batan ky benim rakibim degil, bir sey degil.
Cok kazandik kaybettik kazandigimi yazdigimda kimse bana tavir almadi ben oyle birsey hissetmedim .[/quote]
burda herkes birbirine rakipdir. ve kazananlar fonları değil kendisi gibi küçükleri tokatlıor. büyük para asla kaybetmez.