Newyork borsasında bir adet kazma sapı longladım.İnsanlar işsiz kalınca tarlalarda çalışabilir ucuz şekilde.Ben de kazma fiyatlarının artacağını düşünüyorum.Full long.Pis olandan.
Printable View
Newyork borsasında bir adet kazma sapı longladım.İnsanlar işsiz kalınca tarlalarda çalışabilir ucuz şekilde.Ben de kazma fiyatlarının artacağını düşünüyorum.Full long.Pis olandan.
neyse .. boşverin bence .. ben flatim... alacağımı aldım .. tatlı yiyelim tatlı konuşalım .. helvalar elimde kaldı .. bayatlamadan yiyin buyrun .. :) :D
[IMG]http://img505.imageshack.us/img505/4913/hhhic9.jpg[/IMG]
aps : + 12258
Fiyatlar düşerken aps nin aşırı artması olumsuz.
[QUOTE=hurricane;38192]burda herkes birbirine rakipdir. ve kazananlar fonları değil kendisi gibi küçükleri tokatlıor. büyük para asla kaybetmez.[/QUOTE]
onun icin jerome kerviel 4.5 milyar euro batirdi dimi .dng
kazma sapi longladi heralde :D
Günlük mac 13-5-6 uyumsuz.
burdaki işlemler herkesin kendi şahsına ait olup kar veya zarar oldugunda kendisine yansımaktadır..
Buradaki hiç bir kimsenin poz alıp zarar etmesini istemedim veya istememde...
poz alıp devamlı kar etsin isterim....
ama VOB DA SİZ POZ AÇARKENDE KARŞINIZDAKİ KİŞİNİNDE TERSİNİ DÜŞÜNDÜĞÜNÜ UNUTMAYIN....
Zaten burda ki arkadaşlarda gördüğüm kadarıyla bilinçli poz açıyorlar bir yerde stoplooss ları var. vede terse düştüklerinde poz kapatıklarına şahit oldum......
Kaybettikçe bu olayı kumar olayına dönüştürmemek vede geriye dönüp sistemi incelemek kalıyor.
cbaykus
[QUOTE=saganak;38195]aps : + 12258
Fiyatlar düşerken aps nin aşırı artması olumsuz.[/QUOTE]
buda yeni poz açıldıgı anlamına geliyor.....
[quote=follow;38196]onun icin jerome kerviel 4.5 milyar euro batirdi dimi .dng
kazma sapi longladi heralde :D[/quote]
genelleme yaptım sadece istisnalar kaideyi bozmaz
Kazma sapı longlayan 2 ay içinde muazzam para kazanabilir bence.Cinnet kısmına girmiş bulunuyoruz bu krizin bence.Bu arada açık pozisyon artıyor evet onun nedeni city nin yeni shortları cillop gibi ve milletin yeni longları diye düşünüyorum.
akbnk 5.95 in üzerine atamaz ise spotu iyice bozabilir.
Çok düştük daha düşmeyiz sanılmasın asla.43100 üstünde bence long zamanı altında her zaman short zamanıdır.Veri meri gelse geçebilir ama kalıcımı ona bakmak lazım.37000 3 milyar ytl ile geçilsin evi satar longlarım.Araba da olabilir.
bide o lavuk kendi parasını deil sosyete generalin parasını batırdı. o kdr banka battı çıktı ama ben sosyate generalin battığı haberini duymadım hala ayakta mesela.