spottaki bu hacimle tatil rüzgarları esiyor, haftaya savaş olur.
sevgiler.
Printable View
spottaki bu hacimle tatil rüzgarları esiyor, haftaya savaş olur.
sevgiler.
[QUOTE=saganak;38219]yatay bantta son ayların en büyük halka arzı peesss. Citi ve efg nin açtıgı KISA poz sayısı 14650. aps nin de üzerinde. long pozların çok dikkatli olması gereken bir durum önümüzdeki günler için.[/QUOTE]
ellerinde patlamasın..............:D
efg döner alırda..çokta ısrarcı değil zaten..
citi beter olur inşallah...
[B]esas halka arz akşam dowda olursa o fena...[/B]
1/3 uzundum... 42475 ve 42700 den fulledim uzunları...
efg ve citi den tırsmamda...
dowun sagı solu belli olmaz.. 2/3 uzun girecegim geceye.....
[QUOTE=jelibon;38218]alemsin inemedik çıkacaz ha, keresteler noldu?:..:[/QUOTE]
kereste degil kazma sapi .dng
[quote=jelibon;38218]alemsin inemedik çıkacaz ha, keresteler noldu?:..:[/quote]
düşmeyen borsa çıkar dışarı göçtü biz göçmedik napalım olmadı. kereste ve kürek sapı longlar tutuorum görüş belli yazdım önce
o hengamede nasıl oldu bende anlamadım 850 şortum vardı 700 poz kapa long oldu 900 de flat oldu nasıl oldu bende anlamadım
[quote=mbm;38221]ellerinde patlamasın..............:D
esas halka arz akşam dowda olursa o fena...[/quote]
citi dow longlarını hedge edior. öle işlem yapan adamı kovarlar zaten
düşmüoz bizi alcaklar geceyede uzun
[QUOTE=hurricane;38223]düşmeyen borsa çıkar dışarı göçtü biz göçmedik napalım olmadı. kereste ve kürek sapı longlar tutuorum görüş belli yazdım önce
o hengamede nasıl oldu bende anlamadım 850 şortum vardı 700 poz kapa long oldu 900 de flat oldu nasıl oldu bende anlamadım[/QUOTE]
düşemeyen borsa çıkar diye birşey yoktur, tersi vardır.
[quote=jelibon;38226]düşemeyen borsa çıkar diye birşey yoktur, tersi vardır.[/quote]
sen çok bilion sanki. oda vardır
[quote=mbm;38221]ellerinde patlamasın..............:D
esas halka arz akşam dowda olursa o fena...[/quote]
Merill-morgan-efg-creditt-citi-ubs , SPOTTA net satıcılar.Büyük ihtimal hedge fonlar. Rusya da aynı durumda. Bu nedenle long pozlar diken üzerinde. kurtarma planı yemedi. Zaten panikteler. Bir tek FED in faiz indirimi kararı kaldı olumlu beklenti olarak. Bununda kalıcı etkisi ne kadar olur bilinmez.
[QUOTE=hurricane;38227]sen çok bilion sanki. oda vardır[/QUOTE]
biliom tabii, düşecekse düşecektir. yanlış anlama şu anki durum için söylemiyorum. genel.
03.10.2008 15:59:20 *citigroup, Goldman Sachs Için Fiyat Hedefini 175 Dolardan 150 Dolara Indirdi
03.10.2008 15:59:30 *citigroup, Morgan Stanley Için Fiyat Hedefini 45 Dolardan 30 Dolara Indirdi
[QUOTE=jelibon;38226]düşemeyen borsa çıkar diye birşey yoktur, tersi vardır.[/QUOTE]
geceye dedigin hafta sonuna yani
2 gun riski var ortada bunuda goz onunde bulundur.