-
nedir piyasadaki bu long hevesi, satma isteksizliği anlamış değilim.
eskiden fdow mevcut durumundan %0,10 eksi yapsa, biz 125 puanla (aynı yönde) karşılık verirdik. eski dediysek, öyle 1-2 sene öncesi değil yau, 6 ay...
şimdiki hal, benim yukarıdaki cümledeki parantezi kullanmamı gerektiriyor.
bu ne garip bi piyasadır arkadaş ya...
bırakın piyasanın shorta dönmesini, longcuların realizasyonlarına bile sevinir oldu kısacılar. aynı yerde patinaj yapmamıza razı oldu düşüş bekleyenler.
yeşillikten böö geldi millete. herkesi kaçırmak mı istiyorlar kapatıcaklar mı tükanı anlamadım ki...
sabah sabah sinir geldi. :D
-
KUIN abla KUIN apla üwwwwwww..... bu ebediyen düşmeyecek galiba :)
-
Eski sistemim sabah açılışta SAT verdi, yeni sistem AL da. Bakalım hangisi haklı çıkacak...
-
Gördüm HEXEN paşa az önce girş yaptı.. HEXEN Paşa; Yorumlarını ve seni özledik...
-
G8 ile BRIC arasında dolar yükseldi
S&P 500
G8 toplantısının ardından, BRIC toplantısının öncesinde borsalar gerilerken dolar yükseliyor.
Asya'da borsalar haftaya düşüşlerle başladı. Emtia fiyatlarındaki hafif gerileme hisseler üzerinde baskı yaratırken 8 ayın en yüksek seviyesine çıkan fiyatların şirket karlılıklarıyla desteklenmediği kaygısı satış getiriyor.
G-8 toplantısının ana gündemi, bütçe açıkları ve banka kurtarmaları ardından pompalanan paranın enflasyon yaratmaması için nasıl bir plan izleneceği oldu. Ayrıntılar için tıklayın.
-
[QUOTE=Astatin;123650]KUIN abla KUIN apla üwwwwwww..... bu ebediyen düşmeyecek galiba :)[/QUOTE]
Asti bile düşmeyecek diyorsa çöküş yakındır diyebilir miyiz :D
-
Dün saatliklerde MACDa baktım da bu hafta dannaın kuyruğu aşağı kopabilir gibi.
-
[quote=enorton;123654]Asti bile düşmeyecek diyorsa çöküş yakındır diyebilir miyiz :D[/quote]
o yüzden dedim zaten ;)
-
fa,z indirimi var yarın o tutuyo heralde bide lipsky..
-
[quote=QUEEN;123657]fa,z indirimi var yarın o tutuyo heralde bide lipsky..[/quote]
yalan bu güçlü duruş..makyajlı...lipsky değil lipstic tutuyo :)
-
43150 kırılınca görelim bakalım duracakmı hala bu seviyelerde...bence...
-
bugün olacak %2 ve üstü bir düşüş, buralardan maliyetlenenlerin vadesonuna kadar 4000 points götürmesi demektir kanattimce...yukreyn dwelf poyints
-
Sabah sabah 43150 den alış yapayım derken satış yapmışım 43250 den geri döndü piyasa şimdide aşağı kırılsın diye bekliyorum yuh artık hafta iyi başlamadı,
-
[quote=MMO;123661]Sabah sabah 43150 den alış yapayım derken satış yapmışım 43250 den geri döndü piyasa şimdide aşağı kırılsın diye bekliyorum yuh artık hafta iyi başlamadı,[/quote]
bu vob da pek hayır olmaz ama... hayır olsun diyelim MMO +. bu tur yanlış actıgım her poz kazandırmıştır bana..sanada kazandırır inş.
-
sabah al sat denemesi 0 zarar (kazanc) elde ettik flat
-
X30 43400 üzerinde kalırsa 44 küsurları hedefler 43050 üzeri bile devam eder bu iş.Bu arada gene numara yapıyorlar aşağı gösterip yukarı vurabilirler.
-
-
-
Günaydın herkesi uyarıyorum.Ralli olacak heryer.Haberiniz olsun.Yarın sabah yatağımdayım İnşallah.
-
[quote=Larossıan;123664]X30 43400 üzerinde kalırsa 44 küsurları hedefler 43050 üzeri bile devam eder bu iş.Bu arada gene numara yapıyorlar aşağı gösterip yukarı vurabilirler.[/quote]
SN Larossıan sizin 5 lik ve 15 lik sistemler nasıldı al mı sat mıydı ?
-
yukarı iştah ağır basıyor yine..
-
İmkb net alıyorlar.Vob da öyle.Experience.Beni daha ne ilgilendirir g10 zirvesi g20 zirvesi.Vob oynuyoruz burada.Hiç affetmeyecekler.Nett yukarı beynim.Hadi kolay gelsin.
-
[quote=YAVUZHAN;123669]yukarı iştah ağır basıyor yine..[/quote]
Tecrübe hepsinden üstün gelecek abi yine.Yukarı gidecez.Sistem mistem tırı vırılarından pek anlamam ben.Heryer geberiyor imkb alıyor.Her zaman vob ve imkb bilir.
-
günaydınlar .. kapanış tahminim 41.875....kısa devam ...şelale şelale şelale ... kapanışa görüşürüz.. iyi seanslar herkese ... :o:o:o:o:o:o
-
Babacan ın konuşması bitene kadar tam yön tayini vermiyecekelr gibi bakalım pandoranın kutusundan N çıkartacak Babacan.43100 aşagı short 43500 yukarı long olurum ya nasip diyelim.. bol Şanslar..
-
[quote=adalı54;123668]SN Larossıan sizin 5 lik ve 15 lik sistemler nasıldı al mı sat mıydı ?[/quote]
alda.
-
FDOW şimdi -74 puan aşağıda 8716 bakalım tepki olacak yoksa tren seyreder gibimi bakılacak
-
fX ci veya yavuzhan buralardaysanız derinlik rica teşekkürler.
-
[quote=MMO;123677]fX ci veya yavuzhan buralardaysanız derinlik rica teşekkürler.[/quote]
[IMG]http://i44.tinypic.com/ifq1yf.gif[/IMG]
-
Düşmeyen borsa nasıl uçar bugün gösterecekler herkese.
-
[IMG]http://img31.imageshack.us/img31/73/adsznxe.jpg[/IMG]
alındıdır...
-
Şimdi de pozitif ayrıştık galiba... :D
-
yok yok kısalara ekmek yok
-
[quote=Astatin;123682]yok yok kısalara ekmek yok[/quote]
sen ekmeği taştan çıkarırsın
cumadan kısaları kapadın mı
-
Vay anasını sayın seyirciler Piyasada ayı kalmadı olanlarda inlerinden cıkamıyor
-
Ben de uzlaşmaya gidiyom bakalım ne olacak.Full long anasını satayım.Bu arada hellim hanım vobtrader süresi bitmiş cezası.Ama yazamıyormuş hala ne olacak.Nedenmiş öğrenmek istiyor.Bir zahmet açın gardaşımızı.
-
325 filat üwwww..neyse 175 puan kar :(
-
Gelen her emir karşılanıyor voba.Manyak artacaz.
-
şu hale bakın FDOW -80 puan vadeli -200 puan...
-
Kurabiye
[quote=Astatin;123682]yok yok kısalara ekmek yok[/quote]
Kısalara ekmek,pasta,kurabiye,profiterol var galba. Bugün pazartesi
Grafikler her 10 pazartesiden 8 inin düşüşle bittiğini söylüyor. Şans..
Dow un yükselişini FDOW sayesinde yedik.. Kurabiyeleri de yer miyiz ?