[QUOTE=GOKHANFINDIK;123687]Gelen her emir karşılanıyor voba.Manyak artacaz.[/QUOTE]
Yurtdışı kötü olmasa uçacaz da, onlar izin vermiyor. Biz açıldığımızdan beri fdax nerdeyse %1 daha düştü...
Printable View
[QUOTE=GOKHANFINDIK;123687]Gelen her emir karşılanıyor voba.Manyak artacaz.[/QUOTE]
Yurtdışı kötü olmasa uçacaz da, onlar izin vermiyor. Biz açıldığımızdan beri fdax nerdeyse %1 daha düştü...
[quote=SEYYAH;123688]şu hale bakın FDOW -80 puan vadeli -200 puan...[/quote]
Ehh bide FDOW toparlara bizdeki ucmayı kacmayı seyret o zaman herhalde tavan yaptırırlar
225 yine kısa..puffffffff
Gözlerim yaşardı, ağlamak istiyorum sayın seyirciler İMKB ve VOB dünyaya adeta ders veriyor :D
[B]Altın çok düştü CCI ı - 250 stokastik 17 (aşırı satım ) rsi 37 fiyat yazıyorum 46255[/B]
[B]CMGLD0609 Marjlar büyük.. Ufak bi çıtır yapma zamanı geldi diye düşünüyorum. :):)[/B]
[QUOTE=Astatin;123682]yok yok kısalara ekmek yok[/QUOTE]
Ekmek yoksa pasta yiyin gardeşim.
200 den duble çekip lonkkk...
FDOW - 95 8695 şimdi
Durdular durdular.. Pis verebilirler. Bekliyorum..
Geçen hafta pazartesi yüzde 5,2 mi düşmüştük ?
Kısalarımın stopu yok. Zamanı var bu sefer. Cısss...
[quote=Astatin;123696]200 den duble çekip lonkkk...[/quote]
Sistemleri böyle bozdular işte bunları var ya .dng.boks.
Abi çekil longtan yaa.Ekmeğime taş koyma önüne.:D:D:D
FDOW -100 pıvan oldu...
vay anasını sayın seyirciler...bu gücün sebebi nedir acaba?
Önceki tecrübelerim bu borsa 2 saat daha böyle kalsın bütün dünya ralli olur diyor.Yok kalamazsa full short ozaman 43050 den falan.Ya nasip.Ben anladım ki dax yüzde5 de yapsa her saniye düşse yine imkb düşmeyecek gibi.Daxa şimdilik yüzde5 yaptıracak güç yok bence.Böyle zamanlarda yüzde 90 imkb bilir.Hep önden gider.
[IMG]http://img40.imageshack.us/img40/5824/adszrsi.jpg[/IMG]
alıntıdır..
43125 aşağı kırılmadığı sürece yön yukarı anlaşılan,yada öyle algılatma peşindeler...bence...
ivrenç bir gün daha :::
[quote=SEYYAH;123701]FDOW -100 pıvan oldu...
vay anasını sayın seyirciler...bu gücün sebebi nedir acaba?[/quote]
Birde yanlışlıkta fdow toparlandığını düşünsene.
ilginç bir gün..
60 dk ve altında tüm periyotlarda sattayız bende..
43 bin üzerinde direniyor piyasa,aşırı olumluluk var ya hayırdır ?
Bu nasıl piyasadır arkadaş, kendımı camdan atıyorum aşağı, allahını seven benı tutmasın
short devam... MC yemek var, dönmek yok...dng
[QUOTE=jerfin;123709]short devam... MC yemek var, dönmek yok...dng[/QUOTE]
[quote=Larossıan;123706]Birde yanlışlıkta fdow toparlandığını düşünsene.[/quote]
İşte dow artarsa tepki verirse vob sınırlı mı artacak yoksa artmayacakmı yoksa düşecek mi soru bu?Yoksa eğer aynen güçlü şekilde artarsa işte o zaman ralli geliyor hazırlanın.Bence artacaz.Daxın cumaya göre yaklaşık bi 100 puanını yemişiz.Çok fazla rakam.Ralli olmalı.
[quote=jerfin;123709]short devam... MC yemek var, dönmek yok...dng[/quote]
ben fazlasıyla tırstım, yavas yavas kısaları kapatıyorum,
[QUOTE=enorton;123710]Avatardaki kim :D[/QUOTE]
senin avatarını kıskandım..:D.kom
[QUOTE=jerfin;123713]senin avatarını kıskandım..:D.kom[/QUOTE]
Tatmin edici bir cevap olmadı... :..:
[QUOTE=tuareg;123712]ben fazlasıyla tırstım, yavas yavas kısaları kapatıyorum,[/QUOTE]
bende boğalar beni görmesin diye senin arkana saklanmayı düşünüyordum..:(:D
[quote=jerfin;123716]bende boğalar beni görmesin diye senin arkana saklanmayı düşünüyordum..:(:D[/quote]
Tam adamını buldun, zemın kattayım her an kendımı camdan atabılırım, peşimden ayrılmaaaa:::
şortta neymiş arkadaş...yerim şortu fx cşnin deyimiyle..ralli ralli ralli
versinler misketlerimi topac ımı ben oynamayacağım artık .Tabii bide akıl ve ruh sağlığımı ailemden caldığım zamanı nasıl verirler bilemiyerum
[quote=enorton;123710]Avatardaki kim :D[/quote]
kesin cerfin in kendisi o....çok sistemsiz durmuş poz vermiş..cerfinden başkası olamaz:D:D:D
Evet yön net yukarı.Aldım sinyali.Yazın haziran ayında şelale olmaz.Boşuna beklemeyin.Otobüs kalkıyor.Ayakta kalmayın.Ben astatin ile söfor koltuğunun yanındayım.
Dolar 1.54,65 bankalar arası görünüyor hayırdır birden bire
Şuraya verdiğim zaman konusunda kesinlikle haklısın adalı birde yeterince kazansak gam yemiyecem sinir stres herşey var
Al sat stres yapıyor derler.Shortta bekleyip de düşsün diye ıkınanlarda stres yok galiba.Pehh düşmüyor namussuz.:..::..:.lelele
Ekstra bağlantılarla yılı kurtardık bugun, yaşasın reel sektör, kahrolsun vob kahrolsun py, kahrolsun emperyalızm, yaşasın tatıl yapan halkların kardeşliği:)
hala uzundamısınız yaw göçecez..
way canın apatron..sabah çöküşte sinyal vermeyen sistem şimdi 250 den sat verdi..longlar 50 puan kara kapandı..kısaya geçildi
[quote=QUEEN;123726]hala uzundamısınız yaw göçecez..[/quote]
Ne zamannn, ne zamannn üwwwwwwwwwww
düşmüyor meret....
[QUOTE=Astatin;123727]way canın apatron..sabah çöküşte sinyal vermeyen sistem şimdi 250 den sat verdi..longlar 50 puan kara kapandı..kısaya geçildi[/QUOTE]
artık ön koltuktaki yerini kaybettin... en arka koltuğa geç....dng
arkadaş,,,,,,,,, dax dow göçmüş,,,,,,, biz hala yerimizde sayıyoruz,,,,,,,,, başlarım böyle voba :(