ulen alemanya bi kere de finale cik dingiller
.boks.
tatil donusu wall streette promosyon varmis ole dioolarrr:) bedave hisse veriyolarmiss :) .dng
Printable View
ulen alemanya bi kere de finale cik dingiller
.boks.
tatil donusu wall streette promosyon varmis ole dioolarrr:) bedave hisse veriyolarmiss :) .dng
hayırlı sabahlar- Kandiliniz mübarek olsun
[url]http://sistemlivobcular.blogcu.com/[/url]
Günaydın organize soygun örgütü..:) Bol kazançlar
günaydın arkadaşlar..
asti,dow daki pu ları önce söyleseydin:)
çok düşündüm uzun girme konusunda..pu ları bilseydim uzun girerdim.
ne kadar gap olur ki..çünkü aym ve yurdışı faktörleri var..ama fdow çok hevesli değil.
[quote=abka;261643]günaydın arkadaşlar..
asti,dow daki pu ları önce söyleseydin:)
çok düşündüm uzun girme konusunda..pu ları bilseydim uzun girerdim.[/quote]
Yok APKE öyle olmaz..Genel olarak klasik TA'da iş olduktan sonra grafı yapıştıracaksın ki, haksız çıkma ihtimalin olmasın:D:D:D
Şaka bir yana, günlük graf APKE o...O PU ların oluştuğu süre boyunca DOW daki marjlara bakar mısın? Ona kalbin dayanırmıydı 1 haftadır..Benim dayanmazdı :) Amma dün değil önceki gün büyük artı, az eksi ve makul artı yaparak bir sinyal vermişti dönüş için. Ama sinyal bu belli olmaz doğru da çıkabilir yanlış da çıkabilir. İşin ucunda paranın olmadığı çok basit yazılım algoritmasıyla çalışan Demiryolları Sinyalizasyonu bile hata yapıyor sonucta...dng
metastocda ,4 aydan önceki verileri birleştirince(mesela ekim 2007 den itibaren),4 aydan önceki testleri yanlış yapıyormuş.doğru mu bu..
ms de 4 aylık veri zaten var olduğundan,4 aylıkta problem yok muş....(tamamen 5 dak ve ondan türetilen zamanlar için konuşuyom)
Ne yani bu sabah yine gap yedim muhabbeti yapamayacak mıyım... Üvvvvv... Birşeyler eksik kaldı... Çok alışmıştım.... üvvvv...:::
uzunlar tamamen şanslı oldu..çünkü benimde düşüncem AYM sinin bu maddeleri tamamen iptal edeceğiydi..
o zaman ne olurdu..
erken seçim..
hatta akp nin kapatılma sebebi(başsavcı,değişmez maddeleri değiştirmek istediğinden dava açması..daha önce vatan gaz. çıkmıştı).
iptal olsaydı..kimse dow a bakmazdı..yani şans....
[COLOR="SeaGreen"]sözün özü yinede,geceye flat en rahatı...[/COLOR]
[quote=abka;261646]metastocda ,4 aydan önceki verileri birleştirince(mesela ekim 2007 den itibaren),4 aydan önceki testleri yanlış yapıyormuş.doğru mu bu..
ms de 4 aylık veri zaten var olduğundan,4 aylıkta problem yok muş....[/quote]
Metastock zaten 5dk ve 60dk hariç tüm testleri yanlış yapıyor, elimizde orjinal veri olmadığı için, daha önce konuşmuştuk. VOB'un çalışma saatleri zırt pırt değiştiği için eski veriler daha da bir problemli oluyor orası doğru.
[quote=abka;261644]ne kadar gap olur ki..çünkü aym ve yurdışı faktörleri var..ama fdow çok hevesli değil.[/quote]
YORUMU YAZDIM ABİ bloga. ama burdada diyim tahminim 1800-200 gap.
[quote=abka;261648]uzunlar tamamen şanslı oldu..çünkü benimde düşüncem AYM sinin bu maddeleri tamamen iptal edeceğiydi..
iptal olsaydı..kimse dow a bakmazdı..yani şans....
[/quote]
Sistem testi yaptığımızda zaten bu koşullar da test ediliyor. Sistemler nice sabah gap'lerinden geçiyor, nice 15:30 haberleri geliyor, nice anayasa mahkemesi kararları, nice IMF söylentileri geçiriyor.
Bunlara rağmen geçmişte karlı olan bir sisteminiz varsa sistemin verdiği sinyallerden başka birşeyi düşünmeye çok gerek yok bence. Sistemin testlerde verdiği kar veya zarar zaten tüm bu koşullar sonucu oluşan kar/zarar. O ekrandaki karı elde etmenin tek yolu da tüm sistem sinyallerine uymak.
Bu arada STR sistemini inceledikçe beni daha da etkilemeye başladı. Akşamları da STR kullanarak DOW üzerinde Nighttrading yapmaya karar verdim. :)
Şimdilik Forex'de sanal hesap üzerinden başladım. Sonuç çok başarılı. Bollinger ve Stoch kısmını henüz kullanmayıp sadece hareketli ortalamalara bakıyorum. Aşağıdaki grafik benim ayarlarımla oluşan durumu gösteriyor. Yeşil alanlarda long, kırmızı alanlarda short, sarı alanlarda mutlaka flat. Yakalayamadığı bir hareket yok...
Tüm piyasalarda çalışan gerçekten çok robust bir sistem bu STR... Üzerimizdeki hakkınızı ödemek zaten mümkün değildi, şimdi işi daha da zora koşmuş oldunuz Saraylı Hocam... :)
hayırlı sabahlar- Kandiliniz mübarek olsun
günaydın,hayırlı kandiller !
[quote=Strategist;261652]Sistem testi yaptığımızda zaten bu koşullar da test ediliyor. Sistemler nice sabah gap'lerinden geçiyor, nice 15:30 haberleri geliyor, nice anayasa mahkemesi kararları, nice IMF söylentileri geçiriyor.
Bunlara rağmen geçmişte karlı olan bir sisteminiz varsa sistemin verdiği sinyallerden başka birşeyi düşünmeye çok gerek yok bence. Sistemin testlerde verdiği kar veya zarar zaten tüm bu koşullar sonucu oluşan kar/zarar. O ekrandaki karı elde etmenin tek yolu da tüm sistem sinyallerine uymak.[/quote]
Sisteme tam uyuyorum ve 15 30 datasi haftasonu tatili vs hic dikkate almiyorum en azindan sinyale uymamı etkilemesine önlüyorum, sisteme tam uymamin meyvesini aliyorum.
Sistemin verdiği sinyalleri secenler mutlaka esas getiriyi getiren sinyalleri es gececek kaciracaktir.
en güzeli sabah gaplerini(kısa ,uzun diye) ahtapoda sormak lazım...:::
[url]http://www.hurriyet.com.tr/spor/2010dunyakupasi/15255517.asp?gid=373[/url]
[quote=Strategist;261654]Bu arada STR sistemini inceledikçe beni daha da etkilemeye başladı. Akşamları da STR kullanarak DOW üzerinde Nighttrading yapmaya karar verdim. :)
Şimdilik Forex'de sanal hesap üzerinden başladım. Sonuç çok başarılı. Bollinger ve Stoch kısmını henüz kullanmayıp sadece hareketli ortalamalara bakıyorum. Aşağıdaki grafik benim ayarlarımla oluşan durumu gösteriyor. Yeşil alanlarda long, kırmızı alanlarda short, sarı alanlarda mutlaka flat. Yakalayamadığı bir hareket yok...
Tüm piyasalarda çalışan gerçekten çok robust bir sistem bu STR... Üzerimizdeki hakkınızı ödemek zaten mümkün değildi, şimdi işi daha da zora koşmuş oldunuz Saraylı Hocam... :)[/quote]
Patronaj, zaten senin için yaratılmış o sistem... STRo.....isminiz bile ortak.. Durduğun hata bugüne kadar:..:
Günaydın.
Kandiliniz mübarek olsun...:rolleyes:;)
Allah, gülen yüzünüzü soldurmasın..:)
73500den ikinci parti şortları açtım en fulünden şortum
yemişim sistemleri mal coşkuda verilir
akşama ters köşe olacak
73475 malın yarısı flat... +1400 puan..tamamen histemik...
günaydın patronlar.
kandiliniz mübarek ola
[quote=Astatin;261666]73475 malın yarısı flat... +1400 puan..tamamen histemik...[/quote]
sen işini bilirsin:..:
Fazla bi gapla açılmadı bence şu anda gördüğüm kadaryıla 76500 ilk hedefi burda dinlenebilir ve 80-85 hedefleyebelir ileride
Umduğumdan kuvvetli açılış oldu.etr ,str hepsi alda..ama temkinli olmalı...:cool:
Bulkowski nin CPI sistemi; 21/6 dan ber sattaydı S&P500 de, 7/7 itibarıyla ala geçti,önemli...:)))
[URL]http://thepatternsite.com/Blog.html[/URL]
[QUOTE=kitaro;261663]ikinci parti şortları açtım en fulünden şortum
akşama ters köşe olacak[/QUOTE]
haklısın ptron ... don gömlek flat ben şahsen .. dün 175 puana istop oldu benim şortlar .. du bakalım ... pela .endeksteki sayımımı exxx ederse .. feci dövecem ... kendisini .. spot açılışını bekleyecem ... ... ::::::::: ..
dikkat et .. kitaro patron ... :o
73500 den longlar short olur....gunaydin hayirli isler
garanti bankası 10 dk da 5 bin kontrat long yaptı..
hacim oldukça yüksek..
[quote=kitaro;261663]73500den ikinci parti şortları açtım en fulünden şortum
akşama ters köşe olacak[/quote]
Hiç sanmıyorum ters köşe olacağını ama hocam karar senin sen bilirsin
Günaydın,kandiliniz mübarek olsun.
günaydın , umarım terste kalan olmamıstır ..
ilk hedefe ulasmıs gorunuyorlar daha ılk 5 dakıkada.. 73500 .. apsd -6500 oldu..
Hımmm...
1) Tamam AYM full iptal çekmedi ama ne ki yani..Sonuçta referandum olacak. O da bir stres :)...Ve hatta AYM nin bu kararı AKP ye ince bir gol bile olabilir. Mağdur Rolü ile gelecek bir kaç puan oy gitti.
2) DOW eşek değil ya bir düzeltme yapar dünkü çıkıştan sonra...
hımmmm..
İyi de abi sistemci açısından bunların bir önemi yok ki......He yok ama ben melez trader ım..Bazen daytrader (kar oldu mu vurkaç) bazen gaptrader (bu kar yetmez daha daha daha!!) :) Ayrıca bir de Saraylı patronun 73,350 olarak telaffuz ettiği olası bir realiz/dönüş noktsı vardı...
Tamam abi flat..full flat..kalanlarda 75 den posta... ehuehuehue
fullerle birlikte ortalamam 73000 oldu 74ooo stop loss yerim. ikili tepeye oynuyorum palanın insafına kaldım artık:)
dünkü gab ve bugünkü gab şiddetine baktığımızda piyasanın iştahının çoğu zaman olduğu gibi yine yukarı yönde kat kat fazla olduğunu gösteriyor..
ben anyasa mahkemesinin coskusunu iyi bilirim kapatilma davasi oncesi ve sonrasi ni hatirlayin....tarih tekerrurden ibaretmi gorcez,fullll short 500 den 600 ustu 15 dakka kalsin kaptirim
günlük grafikte akşam gene bu seviyelerini korursa yükseliş trendine geri döndük diyebiliriz Özel indike göre öyle görünüyor.Daire içine aldığım yerlerde görüyorsunuz hareketleri
[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1007.hizliresim.com/2010/7/8/1042.jpg[/img][/url]
[quote=a.kaya;261688]günlük grafikte akşam gene bu seviyelerini korursa yükseliş trendine geri döndük diyebiliriz Özel indike göre öyle görünüyor.Daire içine aldığım yerlerde görüyorsunuz hareketleri
[URL="http://urlal.com/dqqf"][/URL][/quote]
Kayaboss,
Bu özel indik Yaşar ERDİNÇ in TKE si deelmi yaw:o:o
[quote=Astatin;261681]Hımmm...
1) Tamam AYM full iptal çekmedi ama ne ki yani..Sonuçta referandum olacak. O da bir stres :)...Ve hatta AYM nin bu kararı AKP ye ince bir gol bile olabilir. Mağdur Rolü ile gelecek bir kaç puan oy gitti.
2) DOW eşek değil ya bir düzeltme yapar dünkü çıkıştan sonra...
hımmmm..
İyi de abi sistemci açısından bunların bir önemi yok ki......He yok ama ben melez trader ım..Bazen daytrader (kar oldu mu vurkaç) bazen gaptrader (bu kar yetmez daha daha daha!!) :) Ayrıca bir de Saraylı patronun 73,350 olarak telaffuz ettiği olası bir realiz/dönüş noktsı vardı...
Tamam abi flat..full flat..kalanlarda 75 den posta... ehuehuehue[/quote]
en azından spot açıldığında kapasaydın kapayacaksan asti kardeş,
cümleten günaydın kandiliniz mübarek olsun.
[quote=kitaro;261682]fullerle birlikte ortalamam 73000 oldu 74ooo stop loss yerim. ikili tepeye oynuyorum palanın insafına kaldım artık:)[/quote]
ortalaman iyiymiş kitaro..bende açılışta verdiklerimle 71675 ten 71025 yükselttim ortalamayı..artık gün sonuna doğru yaparım 2.hamleyi..