43100 short! Sinyalim geldi ancak günlüklerde yükselen trend halen kırılmış değil.
Printable View
43100 short! Sinyalim geldi ancak günlüklerde yükselen trend halen kırılmış değil.
Sazan hala , uzun vadeli portföyde 10/10 short ve gayet sakin. Sanırım 44'lere yükseltmeden daha aşağı salmıyacaklar.
[IMG]http://z.about.com/d/gosouthamerica/1/0/0/E/innerangel.jpg[/IMG]
[IMG]http://www.2010vancouver.ca/BearGrowling.gif[/IMG]
[IMG]http://www.ejfoundation.org/modules/PagEd/medipics/WSPA-asiatic-black-bear.jpg[/IMG]
[IMG]http://www.kchristieh.com/blog/images/wild_bear.jpg[/IMG]
[IMG]http://img2.travelblog.org/Photos/11183/70485/f/468452-Wli-waterfall-0.jpg[/IMG]
Cuma 425 shortlar 125 den kapatıldı, buna da şükür, yurtdışı böyle olmasa 44000 uzerınden anca kapatırdık:(
şimdi istediği yöne gitsin şerefsiz vob
Aramızda bedduası kuvvetli olan kimse dua etse olmazmı acep,
Arkadaşlar,
Üstteki Yeni mesajlar butonunu tıklayınca aşağıdaki uyarı çıkıyor.Bu problemi nasıl çözebilirim?Bilen arkadaş var mı?Şimdiden teşekkür ederim.
[QUOTE=tuareg;123778]Cuma 425 shortlar 125 den kapatıldı, buna da şükür, yurtdışı böyle olmasa 44000 uzerınden anca kapatırdık:(
şimdi istediği yöne gitsin şerefsiz vob[/QUOTE]
Düşmedi diye neden şerefsiz oluyor ki :D Ne güzel şereflice düşmüyor işte...
[quote=MMO;123779]Aramızda bedduası kuvvetli olan kimse dua etse olmazmı acep,[/quote]
aman diyeyım kardeşim, ne cektıksek bu bedduadan cektık zaten, allahını seven sessızce ızlesın:::
[quote=enorton;123781]Düşmedi diye neden şerefsiz oluyor ki :D Ne güzel şereflice düşmüyor işte...[/quote]
tabıı sen uzundasın sanırım, senın tuzun kuru, gecen hafta basından berı yakalandıgım short tutkusu totalde 200 puan zararla bugun nıhayetlendı, şükür şükürrr:D
Bunlar elbet bır gun rahmetlı olacaklar, öteki tarafla sorarlar, DAX DOW RTS Parite böyleyken siz ne yaptınız diye, görürüm o gün ne diyeceklerını:):):)
[quote=tuareg;123778]Cuma 425 shortlar 125 den kapatıldı, buna da şükür, yurtdışı böyle olmasa 44000 uzerınden anca kapatırdık:(
şimdi istediği yöne gitsin şerefsiz vob[/quote]
Enorton gergin gördüm seni baksana istediği yöne gitsin demiş tuareg, :)))
[QUOTE=tuareg;123783]tabıı sen uzundasın sanırım, senın tuzun kuru, gecen hafta basından berı yakalandıgım short tutkusu totalde 200 puan zararla bugun nıhayetlendı, şükür şükürrr:D[/QUOTE]
Abicim neden tuzum kuru olsun ki, 300 puan zarardayım. Ama bir borsa için düşmüyor diye şerefsiz denmez. Mantığa ters. Onca hissede bekleyn insan var. Yurt dışı çıkarken burası düşerse şerefsiz denebilir ama düşmeyen borsaya şerefsiz demek ya da kızmak benim mantığıma göre ters... :)
[QUOTE=MMO;123785]Enorton gergin gördüm seni baksana istediği yöne gitsin demiş tuareg, :)))[/QUOTE]
Yoo hiç de gergin değilim aksine kısada olanlar gergin bence...
[quote=enorton;123786]Abicim neden tuzum kuru olsun ki, 300 puan zarardayım. Ama bir borsa için düşmüyor diye şerefsiz denmez. Mantığa ters. Onca hissede bekleyn insan var. Yurt dışı çıkarken burası düşerse şerefsiz denebilir ama düşmeyen borsaya şerefsiz demek ya da kızmak benim mantığıma göre ters... :)[/quote]
Herkesın bir stres atma yontemı var, mısal sız seans sonrası yoldan gecenleri arabayla ezersiniz:) bız de nacızane şerefsız dedık:(
Yanlış hatırlamıyorum değil mi, trafığe cıkınca yollar boşalıyordu sanrırım, o sızdınız dıye kalmıs aklımda. Kızmayın sadece taklıyorum.
way beeee..VOB u yiyeyim..gece açtığım EURUSD şortları 120 pips civarı karla kapattım...Yeni fırsat kolluyorum....EURUSD de ki OBO ya -günlük- dikkat..
no geyik pliz..çok para var orda..heyecan da var...
1.3012 üzerinde şort, 1.3939 üzerinde pis şort, 1.3956 üzerinde haşema derce şort olurum.....1.4012 üzerinde hiç bir halt olmam batmışım demektir :) :)
[quote=enorton;123787]Yoo hiç de gergin değilim aksine kısada olanlar gergin bence...[/quote]
Şaka diyorum kardeşim kusura bakma, ayrıca doğrudur sabah ki yanlış işlemim sonucu kısacıların arasına karıştım ama fırsat bulduğum anda tüyecem
VOB da acaba, alış baskısı süsü verilmiş bombalı paketmi var, yoksa boğalar barut biriktirip 44xxx lere huruç harekatına mı girecekler... ah SELÇUKLU ah...bu vob yükselirken senin çıyanlar çatır çatır iş yapıyordu...şimdi tırt :(
düşmese bile artmaz vob..sabit ..
[QUOTE=tuareg;123788]Herkesın bir stres atma yontemı var, mısal sız seans sonrası yoldan gecenleri arabayla ezersiniz:) bız de nacızane şerefsız dedık:(
Yanlış hatırlamıyorum değil mi, trafığe cıkınca yollar boşalıyordu sanrırım, o sızdınız dıye kalmıs aklımda. Kızmayın sadece taklıyorum.[/QUOTE]
Evet benim :D Aslında kimseyi ezdiğimiz yok ama adımız çıkmış dokuza inmez sekize :D
[quote=enorton;123781]Düşmedi diye neden şerefsiz oluyor ki :D Ne güzel şereflice düşmüyor işte...[/quote]
Abi elinde boğa ve araba resmi varsa bir zahmet.Please.Seni şoförün yanına alırım.Bu asti uslu durmuyor.:D:D:D
İtiraf ediyorum, her şey benım şom ağızlılıgım yuzunden,
dün gece 'allahım isterse yurtdışı çöksün -%5 yapsın, vob 43000 e gelsın yeter (orası fit noktası) dıye seslendım, yukarıdakı de 100-150 puan farkla buyur dedı... Ah ahhhh, keske 42000 deseydım, kısacı arkadaslardan ozur dılerım...
[QUOTE=GOKHANFINDIK;123795]Abi elinde boğa ve araba resmi varsa bir zahmet.Please.Seni şoförün yanına alırım.Bu asti uslu durmuyor.:D:D:D[/QUOTE]
[IMG]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/7c/Peugeot_206_WRC.jpg/800px-Peugeot_206_WRC.jpg[/IMG]
[IMG]http://www.lavinya.net/galeri/data/media/9/The_Last_Photo_I_Ever_Took.jpg[/IMG]
[quote=Astatin;123789]way beeee..VOB u yiyeyim..gece açtığım EURUSD şortları 120 pips civarı karla kapattım...Yeni fırsat kolluyorum....EURUSD de ki OBO ya -günlük- dikkat..
no geyik pliz..çok para var orda..heyecan da var...[/quote]
Heyecan genç işi.üüüAlmiyim.:D
vobix aps yorumu yapsanız
125 den 175 geldı, astatın yoksa beddua falan mı ettın düşsün diye:)
[QUOTE=truva;123799]vobix aps yorumu yapsanız[/QUOTE]
Senaryo : 9 Fiyat : Aşağı APS : Azalıyor Etki : Olumsuzdan Olumluya Piyasa :
Eski boğalar, istemeyerek pozisyon kapatan (alan) eski ayılara agresif satış yaparak pozisyon kapatıyorlar*
(eğer fiyatların düşüşü, APS’nın düşüşünden daha hızlıysa olumsuz, tersiyse olumlu)
yasak kalktı. küfür ettik diye yasaklamışlar. canları sağolsun. ama küfürü piyasaya etmiştim.
anna dalmış ..zaten hazırlık yapıyodu..fxci...şu gızı boğuveresim geliyor..
175 yine filat..75 points more.. bu ne arkadaş ya dilenci parası gibi
[quote=tuareg;123796]İtiraf ediyorum, her şey benım şom ağızlılıgım yuzunden,
dün gece 'allahım isterse yurtdışı çöksün -%5 yapsın, vob 43000 e gelsın yeter (orası fit noktası) dıye seslendım, yukarıdakı de 100-150 puan farkla buyur dedı... Ah ahhhh, keske 42000 deseydım, kısacı arkadaslardan ozur dılerım...[/quote]
Yukarıdaki?????????????
İmam-ı Rabbani hazretleri buyuruyor ki:
Allahü teâlâ, zamanlı, mekânlı, cihetli değildir. Bir yerde, bir tarafta değildir. Zamanları, yerleri, yönleri O yaratmıştır. [B]Cahiller[/B], Onu Arş’ın üstünde veya yukarıda gökte sanır. Arşı da, yukarısını da, aşağısını da O yaratmıştır. Sonradan yaratılan bir şey, kadim [ezeli] olana yer olamaz. Allah, madde, cisim ve hâl değildir. Benzeri, ortağı, zıddı yoktur. Bildiğimiz, düşünebileceğimiz şeyler gibi değildir. Nasıl olduğu anlaşılamaz, düşünülemez. Hatıra gelen her şey yanlıştır. O kâinatın ne içinde, ne de dışındadır. İçinde, dışında olmak, var olan iki şey arasında düşünülür. Halbuki kâinat, hayal mertebesinde yaratılmıştır. Hayal mertebesindeki âlemin devamlı var görünmesi, Allah’ın kudreti ile oluyor.
[quote=QUEEN;123803]anna dalmış ..zaten hazırlık yapıyodu..fxci...şu gızı boğuveresim geliyor..[/quote]
anna daldı emme hortumu inat edeyor..
[IMG]http://i40.tinypic.com/2nkukye.png[/IMG]
Anna tüpün mü bitti gızzz.
45.000 filan olsada shortlasak :D:::.kom
[QUOTE=GOKHANFINDIK;123805]Yukarıdaki?????????????
Allahü teâlâ, zamanlı, mekânlı, cihetli değildir. Bir yerde, bir tarafta değildir. Zamanları, yerleri, yönleri O yaratmıştır. Cahiller, Onu Arş’ın üstünde veya yukarıda gökte sanır. Arşı da, yukarısını da, aşağısını da O yaratmıştır. Sonradan yaratılan bir şey, kadim [ezeli] olana yer olamaz. Allah, madde, cisim ve hâl değildir. Benzeri, ortağı, zıddı yoktur. Bildiğimiz, düşünebileceğimiz şeyler gibi değildir. Nasıl olduğu anlaşılamaz, düşünülemez. Hatıra gelen her şey yanlıştır. O kâinatın ne içinde, ne de dışındadır. İçinde, dışında olmak, var olan iki şey arasında düşünülür. Halbuki kâinat, hayal mertebesinde yaratılmıştır. Hayal mertebesindeki âlemin devamlı var görünmesi, Allah’ın kudreti ile oluyor.[/QUOTE]
"Yemin olsun ki,insanı biz yarattık.Nefsinin ona neler fısıldadığını da biz biliriz.[B]Biz ona ,şah damarından daha yakınız.[/B]" KAF Suresi 16.
[quote=GOKHANFINDIK;123805]Yukarıdaki?????????????
Allahü teâlâ, zamanlı, mekânlı, cihetli değildir. Bir yerde, bir tarafta değildir. Zamanları, yerleri, yönleri O yaratmıştır. Cahiller, Onu Arş’ın üstünde veya yukarıda gökte sanır. Arşı da, yukarısını da, aşağısını da O yaratmıştır. Sonradan yaratılan bir şey, kadim [ezeli] olana yer olamaz. Allah, madde, cisim ve hâl değildir. Benzeri, ortağı, zıddı yoktur. Bildiğimiz, düşünebileceğimiz şeyler gibi değildir. Nasıl olduğu anlaşılamaz, düşünülemez. Hatıra gelen her şey yanlıştır. O kâinatın ne içinde, ne de dışındadır. İçinde, dışında olmak, var olan iki şey arasında düşünülür. Halbuki kâinat, hayal mertebesinde yaratılmıştır. Hayal mertebesindeki âlemin devamlı var görünmesi, Allah’ın kudreti ile oluyor.[/quote]
Yaptıgımız her esprı bılımsel olarak (veya teolojok) ıncelemeye tabı tutulacaksa, buyrun baska bır forumda enıne boyuna tartısalım, YUKARIDAKI deyımı halk arasında sıkca kullanılır, alay, kucumseme vb ıcerıklı asla değildir. Bilgilerınıze.
[QUOTE=Astatin;123804]175 yine filat..75 points more.. bu ne arkadaş ya dilenci parası gibi[/QUOTE]
bu havada servet asti;) 400 puan marjı var günün..
çOOK uzun zaman shortum. gerçekten de düşmüyor. ara sıra bakıyorum.. yurtdışı sürünüyor...
Galiba sonunda IMF ile anlaştık haberi gelecek mi acaba ? Yok yaa. Anlaşacak olsalar anlaşırlardı bu zamana kadar. O kadar kolay degildi bu işler..
Bi de vadeliyi spota = = eşitlerler diye korkuyorum. Eninde sonunda olacak bu. O zaman satış zamanıydı aslında..
[quote=tuareg;123810]Yaptıgımız her esprı bılımsel olarak (veya teolojok) ıncelemeye tabı tutulacaksa, buyrun baska bır forumda enıne boyuna tartısalım, YUKARIDAKI deyımı halk arasında sıkca kullanılır, alay, kucumseme vb ıcerıklı asla değildir. Bilgilerınıze.[/quote]
Biliyorum siz de isteyerek yazmıyorsunuz.Ama bahsettiğimiz olarak sümüklü bir insandan bahsetmiyoruz ve hiç bir halk da böyle bir deyim kullanmamalı ozaman.Bizim cahil halkımız zaten umrunda değil de bilmeden neler oluyor farkında değil.Yanlış bir deyim bu eğer deyim ise.Neyse ben sadece çok duyduğum için söyledim bunu yoksa tartışmak sen daha az biliyon sen daha çok inanıyorsun falanında değilim.
[quote=SEYYAH;123808]45.000 filan olsada shortlasak :D:::.kom[/quote]
ne 45000 i beaa..ben 43275 e de razıyım :)