-
[QUOTE=tuareg;123810]Yaptıgımız her esprı bılımsel olarak (veya teolojok) ıncelemeye tabı tutulacaksa, buyrun baska bır forumda enıne boyuna tartısalım, YUKARIDAKI deyımı halk arasında sıkca kullanılır, alay, kucumseme vb ıcerıklı asla değildir. Bilgilerınıze.[/QUOTE]
Gökhan da stres atıyor işte, kızılacak bişey yok ;)
-
[quote=GOKHANFINDIK;123813]Biliyorum siz de isteyerek yazmıyorsunuz.Ama bahsettiğimiz olarak sümüklü bir insandan bahsetmiyoruz ve hiç bir halk da böyle bir deyim kullanmamalı ozaman.Bizim cahil halkımız zaten umrunda değil de bilmeden neler oluyor farkında değil.Yanlış bir deyim bu eğer deyim ise.Neyse ben sadece çok duyduğum için söyledim bunu yoksa tartışmak sen daha az biliyon sen daha çok inanıyorsun falanında değilim.[/quote]
Meseleyı uzatmaya gerek yok, ıkımız de dıyeceğimiz demış bulunduk.
-
zaman izafidir..ışık hızına ulaşan cisimde sıfır/sıfır belirsizliği oluşur..[B]yani zaman yoktur..[/B].einsteiinin meşhur kuralı..öys de banko 2 soru gelirdi..
yani ışık hızına yaklaşan cisimlerde ;kütle ve zaman tanımsız olur..
insan oğlunun ilimden kaptığı daha neki..
yahu 200 sene önceki adamlara ceptel,televizyonu bile anlatmak zor..
-
[quote=Astatin;123814]ne 45000 i beaa..ben 43275 e de razıyım :)[/quote]
bende razıyım sıktı spotdan önce gelsede 275 e rahatlasak sıktı iyicene:(üüü
-
Ben şimdilik kaçar, döndüğümde 44lerde bulur muyum vobu, yada oraya satıs yazıp da mı cıksam, pekı 44lerden hızla 45lere gıderse, off offff, aslında flat kalmak ıcın ne guzel bır gun,
herkese bol stressız kazanclar.
-
[quote=truva;123799]vobix aps yorumu yapsanız[/quote]
Herkese merhaba,kazancınız bol olsun...APSD konusunda normalde eğer açık pozisyon sayısındaki düşüş yüzdesi Vob'un düşüş yüzdesinden fazlaysa bu olumlu olarak değerlendirilmelidir ancak bugün özel emirler gerçekleştirildiği için bu şekilde değerlendirmek çok sağlıklı sonuç vermeyebilir...Zaten vade sonlarında da o yüzden Apsd'ye bakmak sağlıklı sonuçlar doğurmayabiliyor ve o yüzden de bir sonraki vadedeki Vob kontratlarına geçiş tamamlanana kadar beklemek gerekebiliyor...Saygılar.
-
1.3883 den EURUSD, 160.44 den gbpjpy şortladım..yemişm vob u yaaa..vob da neymiş :) az pilav
-
bugün adam olsalardı,,,,,, zararları çıkaracaktık,,, :(
demincik aklıma bişi geldi,,,,,,,
mesela,,, endeksin orta vadede düşeceğni düşünüyoruz
haziran vade de %50 düşüşe oynasak
ağustos vadede %50 yükselişe oynasak
nasıl fikir,,,,,,
düşerse kazanırız,,, düşemezse de kazanırız,,,,,,,,, uzun vadede zaten kazanırız :p
-
bu arada bendeki tüm göstergeler sat da..bende böyleyim..ama itiraf edeyim bu son 20 gün hiçiyi geçmiyor..
-
SN ABKA mbm forumdan ayrıldı mı?
-
[QUOTE=ttcetinkaya;123824]SN ABKA mbm forumdan ayrıldı mı?[/QUOTE]uzun zamandır yok..
-
spotda günlüklerde[B] güzel bir OBO var[/B]..sağ omuz tamamlanınca bakalım ne olacak..
-
sistem filan yalan oldu yatayda..
-
[quote=QUEEN;123827]sistem filan yalan oldu yatayda..[/quote]
heç sorma abla :o
şimdi yani en azından son pozu taşıdığımdan bu yana sisteme uymadığım için şanslı sayıyorum kendimi.
diğer yandan TREND başlayınca (başlarsa üüü )sistemler para yapacak.
-
[QUOTE=QUEEN;123827]sistem filan yalan oldu yatayda..[/QUOTE]
hepsini toplayıp yakmak lazım..üüü
-
sistem al verdi..275 den lonkkkk......fxler stoplandı
-
[quote=SaNCaKTaR;123818]bende razıyım sıktı spotdan önce gelsede 275 e rahatlasak sıktı iyicene:(üüü[/quote]
Flat cehenneme akdar yolun varrrrr......:mad:
-
[quote=QUEEN;123827]sistem filan yalan oldu yatayda..[/quote]
tam öyle eğil..sinyal geldiği an poz alıyosun, 50100 puan üstüne veriyosun..takiii heyecan ve coşku hissedene kadar
-
stoplu gitmek daha iyi bu aralar..43 aşağı uzunlar 43500 yukarı kısalar stop gibi.. marjlar kişiye göre değişir tabi..kimi 1500 puana stop koyuyor trend yakalamak uğruna..
-
Arkadaşlar derinlik verecek varmı? rica etsem teşekkürler.
-
[quote=QUEEN;123833]stoplu gitmek daha iyi bu aralar..43 aşağı uzunlar 43500 yukarı kısalar stop gibi.. marjlar kişiye göre değişir tabi..kimi [COLOR=red]1500[/COLOR] puana stop koyuyor trend yakalamak uğruna..[/quote]
800-1000 kullananı duydum hatta forumda beyaz renkli bir arkadaş ama 1500..pufff
-
43100 kısaları 43225 ten kol kestim vadeli tepecek gibi! Hayre alamet değil! :(
-
225 den extra lonkkkkk..sistemli
-
[quote=MMO;123836]Arkadaşlar derinlik verecek varmı? rica etsem teşekkürler.[/quote]
[IMG]http://www.ekolay.net/haber/images/enderin-havuz-11128_ic.jpg[/IMG]
abi arkadaş gitti geldi 500 metre falan :::
-
[quote=atlascepkenli;123822]bugün adam olsalardı,,,,,, zararları çıkaracaktık,,, :(
demincik aklıma bişi geldi,,,,,,,
mesela,,, endeksin orta vadede düşeceğni düşünüyoruz
haziran vade de %50 düşüşe oynasak
ağustos vadede %50 yükselişe oynasak
nasıl fikir,,,,,,
düşerse kazanırız,,, düşemezse de kazanırız,,,,,,,,, uzun vadede zaten kazanırız :p[/quote]
buna yayılma pozisyonu deniyor [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon7.gif[/IMG]
-
Full short arkadaslar bitti yükseliş.İsc çaktı sinyali.
-
[QUOTE=AMON RA;123838]43100 kısaları 43225 ten kol kestim vadeli tepecek gibi! Hayre alamet değil! :([/QUOTE]
Vay adiler beni beklemişler!
-
ohaa beee...150 den paldır küldür şort..pis terse geldik
-
Seyyah o kadar bekledin kapadın düşecez.Shortum.Düşecek burası.125 kesmesini ve isc bekliyordum oldu.
-
[COLOR=red][B]43000 altı göçer[/B][/COLOR]
-
[quote=AMON RA;123838]43100 kısaları 43225 ten kol kestim vadeli tepecek gibi! Hayre alamet değil! :([/quote]
etti 6.
ha gayret! [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon7.gif[/IMG]
-
bugün pasta da babalar kısa tarafında ,,,, akşama göçeriz
-
[quote=MMO;123836]Arkadaşlar derinlik verecek varmı? rica etsem teşekkürler.[/quote]
[IMG]http://i39.tinypic.com/j8p4l3.png[/IMG]
-
seyyah bugun -900 pıvan oldum :::
-
[QUOTE=unlimitted;123847]etti 6.
ha gayret! [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon7.gif[/IMG][/QUOTE]
beni hiç bekleme, inat damarım tuttu mu MC yi bile göze alırım...dng
-
[QUOTE=jerfin;123851]beni hiç bekleme, inat damarım tuttu mu MC yi bile göze alırım...dng[/QUOTE]
aynen başımıza gelecek var ya bakalım:confused:
-
tam zamanında kapamışım long larımı şhort için fırsat kollanıyor spot az yukarı yapıcak öglen uyukusundan uyandı millet :)
-
[QUOTE=fXci;123850]seyyah bugun -900 pıvan oldum :::[/QUOTE]
anna daldı gayri:p
-
[quote=jerfin;123851]beni hiç bekleme, inat damarım tuttu mu MC yi bile göze alırım...dng[/quote]
eheh hesapladın mı MC kaçta?
ona göre shortlayacağımız yeri bilelim daaaa :D
-
Haklı olarak bu aralar sistemlerden şikayetler arttı zira Haziran ayı şu ana kadarki geçen süreçte sistem performansları açısından 2009'un en kötü ayı olmaya aday...Ancak bugünkü yatay hareket esnasında sistemleri sürekli olarak bir al bir sat veren arkadaşlar sistemlerine bir koşul veya bir indikatör eklemek suretiyle mutlaka yataydaki yanlış sinyallerin bir kısmını elemeye çalışmalılar diye düşünüyorum...Çünkü bu tip yıldırıcı hareketler ve yanlış sinyaller traderin moralini direkt olarak etkileyen faktörlerdir...Benim kullandığım ana sistemim sabahtan beri tek sinyalle bekliyor...43.225 SHORT...İlk sinyali verdiğim için Long sinyali geldiğinde de mutlaka yazmaya çalışırım...