az daha alırsanız barışırım sizle 300 gibi mesela:)
Printable View
az daha alırsanız barışırım sizle 300 gibi mesela:)
[QUOTE=QUEEN;123854]anna daldı gayri:p[/QUOTE]
graliçem anna deel van munut daldı busefer :::
sıkıldım hemde feci..son tepkide 200 de az daha kısaladım..stopu koydum..tostumu yemeye gidiyorum..geliyorum
[quote=fXci;123850]seyyah bugun -900 pıvan oldum :::[/quote]
ben tam 1 hafta taşıdım kapattığım SHORT ları ve 1 haftalık zararım -600 pıvan.sistemden karlıyım :::
olmayınca olmuyor.zorlamanın alemi yok :o
[QUOTE=unlimitted;123855]eheh hesapladın mı MC kaçta?
ona göre shortlayacağımız yeri bilelim daaaa :D[/QUOTE]
44,000 de..:D çok hainsin yaaaa.dng.dng
[quote=GOKHANFINDIK;123845]Seyyah o kadar bekledin kapadın düşecez...[/quote]
no problem...düşerse biraz canım sıkılır ama sorun değil...bazen STOP yapıyorum böyle.pek sık yaptığım bişey değil bu da onlardan birisi.
şu [B]tıkanklığı[/B] açsınlar bakarız bi çaresine.
acaba [B]porçöz [/B]mü döksem vadeli tahtasının üstüne :::
[quote=jerfin;123861]44,000 de..:D çok hainsin yaaaa.dng.dng[/quote]
bişe kalmamış yaw. hesap şöyle:
43.300'ü geçerse işi bilenlerin (ımm daha az inatçı olanların diyelim:D) 43.325-43.350lere koyduğu stoplar zaten piyasayı 43.500e taşır.
orayı geçtiğinde yeni longcular bulunur ki onlara da EFG dokunmaz, alsınlar azıcık da, 43.750de satmaya başlarım yenilere der.
oddan satmaya başlar, çarpışa çarpışa geri çekiliyor ve dahi stop yapıyor muhabbeti yaptırmak için 43.900den almaya başlar ve 44'e ulaştıran o olur.
nasıl senaryo. eheh.
yok yok inşallah kimse MC yemeden kapatır kendi pozisyonunu.
hangi pozisyon olursa olsun... bol kazançlar...
[QUOTE=fXci;123858]graliçem anna deel van munut daldı busefer :::[/QUOTE]
anna hortumuyla daldımı kormayacağm gayri;)
43100 longlar 43250 kapatıldı 300 yapmadılar yaparlarsa shortlara tekrar kavusurum bugun ku hit 43100 ıle 43275 arası git gel konya misali :)
[URL="http://img193.imageshack.us/i/screenhunter3.png/]"][URL=http://img193.imageshack.us/i/screenhunter3.png/][/URL][IMG]http://img193.imageshack.us/img193/3975/screenhunter3.png[/IMG][/URL]
düzeltme varda kesin dönüş sinyali yok.
Vob yılanlar devam
43050 destek testi yaptı .. :::
[IMG]http://img34.imageshack.us/img34/8624/vopvop.png[/IMG]
1100 pıvan zarar gözün körolmaya van münüt :::
bu naası iş yaww...5-10 dk satta 15-20 alda- 30 satta - 60 alda...yatayda pataklamay devam edecekelr herhal...
şşşş FX ci...anna daldımı hortumla?
[QUOTE=fXci;123868]1100 pıvan zarar gözün körolmaya van münüt :::[/QUOTE]
200 puana sıkışmış piyasada 1100 zarar nasıl yazılır fxci..:eek::confused:
van minüte bolinger koysan fxci...
[quote=fXci;123868]1100 pıvan zarar gözün körolmaya van münüt :::[/quote]
ben senin van minütü çözdüm fxci. :..:
yannız 2 indikatör ve 1 tane de "bilgi" eklemen lazım o van minüte.:)
[QUOTE=jerfin;123870]200 puana sıkışmış piyasada 1100 zarar nasıl yazılır fxci..:eek::confused:[/QUOTE]
Asıl zarar 200 pıvana sıkışmış piyasada yapılıyor malefes ::: tepeden aldırıp dipten zattırıyore :::
yengeç formasyonuyla kayıp bir gün..
[quote=jerfin;123870]200 puana sıkışmış piyasada 1100 zarar nasıl yazılır fxci..:eek::confused:[/quote]
en güzel zarar sıkışan piyasada yazılıyor.helede böyle 300/500 pıvan sıkıştıysa yemede yanında yat :::
yön net yukarı gibi gözukmeye başladı..dow ile birlikte artı kapatır Rus ya harıç fuLL longgggkkk
[QUOTE=fXci;123873]Asıl zarar 200 pıvana sıkışmış piyasada yapılıyor malefes ::: tepeden aldırıp dipten zattırıyore :::[/QUOTE]
o zaman ben sistemimi öpüp öpüp başıma koyayım.. sabah çaktığı sat sinyali ile devam ediyor.. gerçi o da biliyor al dese de ona, canın cehenneme diyeceğimi ve sinyale uymayacağımı..:..:
[quote=fXci;123873]Asıl zarar 200 pıvana sıkışmış piyasada yapılıyor malefes ::: tepeden aldırıp dipten zattırıyore :::[/quote]
[quote=SEYYAH;123875]en güzel zarar sıkışan piyasada yazılıyor.helede böyle 300/500 pıvan sıkıştıysa yemede yanında yat :::[/quote]
ama sıkıştığını anladığınızda en güzel ve risksiz kar da o piyasada yazılıyo zannımca. :)))
Full şort...200 den..yemişim longu yaa..lonkk neymiş
[quote=jerfin;123870]200 puana sıkışmış piyasada 1100 zarar nasıl yazılır fxci..:eek::confused:[/quote]
Ama eğer sistemi doğruyu söylese artı yazacaktı o kadar puan kadar.
yatay piasada sistem ne derse tersini yapın
[quote=Vob Trader;123881]yatay piasada sistem ne derse tersini yapın[/quote]
onu denedim ve çarpıldımm.... üüü
[QUOTE=unlimitted;123878]ama sıkıştığını anladığınızda en güzel ve risksiz kar da o piyasada yazılıyo zannımca. :)))[/QUOTE]
sıkıştığını annadıkta ha bitti ha bitecek diye giriyok her zinyale :::
ISCTR de bi kedi gördüm sanki..:eek::..:
Full long ya dokunanın eşşekler ellesin.Yemişim shortunu.Short da neymiş.Şöför bey öne oturabilirmiyim.:D:D:D
[quote=fXci;123883]sıkıştığını annadıkta ha bitti ha bitecek diye giriyok her zinyale :::[/quote]
abi bittiğini belirten sinyanin 43 altında ve 43325 üstünde gelmesi lazım sankü gibi gibi heralde büyük ihtimal.
ben sistemli birisi değilim. bunları sistemlerinizi eleştirmek babında söylemek bana düşmez. bilmediğim konu hakkında yorum yapmak istemem ama, baktığım parametreler var elbet, onlara dayanarak söylüyorum ama total bi sistem diil yani.
geçmiş mesajlara bakıodum şimdi, yasaklıyken, ben küskü lafı geçmiş. bahsedildiği gibi argo olayı yok ortada. hatta Türk Dil Kurumundan anlamınıda koymuş biri. Küskü lafı bana arka sokaklar dizinden kalmıştır. Eğer argo bişey olsa rtük dakkasında kapatır dı kanal d yi. hala o dizi de ver küsküyü ver odunu nameleri devam etmekte. herşeyi yanlış manaya çekip bel altına çekmenin manası yok. şu stresli ortamda amaç geyik bi temessüm sıkılanlar için. zaten benim her sözüm bi ekol oluyor
pis longum pis şortum
don gömlek longum şortum
şimdi de küskü
eskiler bilir efsaneler ölmez yanlız şekil değiştirir
Zararım yok ama Vob hesabımı kapamayı düşünüyorum kazanmana izin vermiyorlar Forex piyasası gibi müşterisiz kalacaklar yakında :D
bugün 44,000 yada üzeri kapanış yaparız... sabahtan beri içeriye ve dışarıya bakınva görünen köy gibi bir durum çıkıyor ortaya
short devam ... longda neymiş...yemişin longunu... bozmayacam kısa pozu .. bozanı eşşekler götürsün .. kayıtlara geçsin ..şelale .. şelale.... şelale...:o:o:o:o:o
[quote=Vob Trader;123887]geçmiş mesajlara bakıodum şimdi, yasaklıyken, ben küskü lafı geçmiş. bahsedildiği gibi argo olayı yok ortada. hatta Türk Dil Kurumundan anlamınıda koymuş biri. Küskü lafı bana arka sokaklar dizinden kalmıştır. Eğer argo bişey olsa rtük dakkasında kapatır dı kanal d yi. hala o dizi de ver küsküyü ver odunu nameleri devam etmekte. herşeyi yanlış manaya çekip bel altına çekmenin manası yok. şu stresli ortamda amaç geyik bi temessüm sıkılanlar için. zaten benim her sözüm bi ekol oluyor
pis longum pis şortum
don gömlek longum şortum
şimdi de küskü
eskiler bilir efsaneler ölmez yanlız şekil değiştirir[/quote]
eskiler hatırlar bide [B]oendire[/B] vardi?
[B]oEndire [/B]= ökuz arabasını çeken okuzlere dürtmek için yapılmış 2-3 m ucu civili sopa .boks.
alıcam elime oEndireyi durttucem bogalara bak nasıl gidiyorlar :)
[QUOTE=SaNCaKTaR;123891]eskiler hatırlar bide [B]oendire[/B] vardi?
[B]oEndire [/B]= ökuz arabasını çeken okuzlere dürtmek için yapılmış 2-3 m ucu civili sopa .boks.[/QUOTE]
iide benim yazımla bu mesajın bağlantısı ne ?
[quote=hexa;123888]Zararım yok ama Vob hesabımı kapamayı düşünüyorum kazanmana izin vermiyorlar Forex piyasası gibi müşterisiz kalacaklar yakında :D[/quote]
foreks piyasası müşterisiz mi yoksa orada bir virgül ve bir nokta mı eksik? :..:
3 trilyon dolar dönüyor yaw günde, müşterisiz ortamda. :D
[QUOTE=Vob Trader;123893]iide benim yazımla bu mesajın bağlantısı ne ?[/QUOTE]
ikinizdede bayrak var :::
[quote=Vob Trader;123893]iide benim yazımla bu mesajın bağlantısı ne ?[/quote]
küsküye anternatif getirdik....+. üvendire :)