Aslına bakarsanız herkes haklı herkes haksız piyasada uzun zamandır bir hareket yok.İşler tamamen gaplarla görülüyor. Büyük oyuncuların fonların vs ninde bu durumdan memnun olduklarını sanmıyorum.Yatayda tüm cümle alem perişan oldu.Bende dahil kazananları tebrik ederim.Herkesin psikolojisi bozuldu ama şunu söylemek lazım.Bu piyasada ayakta kalan oyuncunun elini değil ayağını öpmek lazım.
Bizde kendi adımıza bazı şeyler öğrendik.Bunları benim kendime uyguladığım trade kanunlarım yanlış anşaşılma olmasın.Bu kanunları yazan filan değilim.Ancak üstadların hep yazdıklarını maalesef yaşayarak öğrendim.Derlerya bir musibet bin nasihatten yeğdir diye.
1-Geceye asla pozisyon bırakmamak
2-İşe yarayan bir sisteminiz yada stratejiniz varsa onu uygulamak asla hissi düşünmemek
3-vobdaysanız kolunuzu kesmeyi bileceksiniz yoksa perişan olursunuz.
4-Bence en önemlisi hedefin olacak kardeşim buradan zengin olmayı düşünüyorsan bırak git iddaa oyna.Şansın daha yüksek olur.Ben kendimce artık günde 200 puan yeter diyorum.günde 200 haftada 1000 puan ayda 4000 puan eder.5 kontarınız varsa ayda 2000 lira 10 kontratınız varsa 4000 lira eder kim kazanıyor kardeşim bu parayı?
Zor arkadaşlar bayram müddetince nerdeyse hergün sabahlara kadar grafik bakıyorum.Ne olacak nasıl olacak diye Allah hepimizin yardımcısı olsun.