[QUOTE=SaNCaKTaR;123896]küsküye anternatif getirdik....+.[/QUOTE]
ok anlaşıldı :)
Printable View
[QUOTE=SaNCaKTaR;123896]küsküye anternatif getirdik....+.[/QUOTE]
ok anlaşıldı :)
Flat olduktan sonra Sistemim sat vermedi ama göstergelerimdeki duruşa bakarak YAHŞİ bir düşüş dalgasının bizi beklediğini tahmin ediyorum. Lakin spot tam tersini söylüyor bugün yatayda zopa günü oldu ve olmaya devam edecek gibi.
başta spot olmak üzere vadeliyi de tebrik ediyorum :) dışarısının bu sert düşüşüne rağmen hala burda duruyorsak, demektirki 50,000 yolculuğu başlamak üzere...
[QUOTE=AMON RA;123898]Flat olduktan sonra Sistemim sat vermedi ama göstergelerimdeki duruşa bakarak YAHŞİ bir düşüş dalgasının bizi beklediğini tahmin ediyorum. Lakin spot tam tersini söylüyor bugün yatayda zopa günü oldu ve olmaya devam edecek gibi.[/QUOTE]
Saatlik sistemim al verdi (daha tik dolmadı) vadeli 15 dk düzelmeye başladı sanırım spot haklı çıkacak! Ne gün 10 dk arayla herşey 180 derece dönüyor! BIRRRRR!
15.06.2009 15:15:26 BEKLENTİ-ABD'DE HİSSE SENEDİ PİYASALARININ GÜNE ZAYIF BİR BAŞLANGIÇ YAPMALARI BEKLENİYOR
ABD'de hisse senedi piyasalarının güne zayıf bir başlangıç
yapmaları bekleniyor. Analistler, G8 toplantısında mali teşviklerin
sona erdirilmesi konusunun ele alınması, emtia fiyatlarının
gerilemesi ve Dolar'daki yükselişin zayıf açılışta etkili olacağını
ifade ediyorlar.
Vadeli endeksyer de düşüş yönünde açılış olacağına işaret
ediyor. Şu sıralarda vadeli Dow Jones Sanayi Endeksi yüzde 0.99
kayıpla 8.703 puandan işlem görüyor.
Foreks Haber Merkezi
[quote=selçuklu;123890]short devam ... longda neymiş...yemişin longunu... bozmayacam kısa pozu .. bozanı eşşekler götürsün .. kayıtlara geçsin ..şelale .. şelale.... şelale...:o:o:o:o:o[/quote]
sen bilirsin MBM nerde?
15.06.2009 15:15:11 HATIRLATMA- ABD'DE NEW YORK FED İMALAT ENDEKSİ AÇIKLANACAK
AÇIKLANMA SAATİ: 15:30
DÖNEM : HAZİRAN
ÖNCEKİ : -4.5
BEKLENTİ : -3.0
Foreks Haber Merkezi
[QUOTE=Astatin;123903]sen bilirsin MBM nerde?[/QUOTE]
görüşemiyoruz şu sıralar .. msne giremiyorum .. işler yoğun..kayıtlara geçsin ..:o:o:o:o
ne sistem kaldı ne indikatör............ 60 dklık lada ama MFI dimdik aşağıya..bu eurusd de bi garip oldu... 5-10 ar atıyo kademeler
[quote=selçuklu;123905]görüşemiyoruz şu sıralar .. msne giremiyorum .. işler yoğun..kayıtlara geçsin ..:o:o:o:o[/quote]
msn de neymiş..yemişim msn i :)::: az sonra veri var..sanıyorum biz kısacıları öpecekelr biraz
43.250 Long sinyali geldi...
puffffffffffffffffffffff...............offfffffffffffffffffffffff..............püfffffffffffffffffffffffff......
çok sıkıldım fenalık geldi...pencereleri açın...
[QUOTE=Astatin;123907]msn de neymiş..yemişim msn i :)::: az sonra veri var..sanıyorum biz kısacıları öpecekelr biraz[/QUOTE]
veri de neymiş yemişim verisini ... şelale şelale şelale ...imalat endeksi tahminim -1522 ... kayıtlara geçsin :o:o:o:o:o
[QUOTE=SEYYAH;123909]puffffffffffffffffffffff...............offfffffffffffffffffffffff..............püfffffffffffffffffffffffff......
çok sıkıldım fenalık geldi...pencereleri açın...[/QUOTE]
Desteğe ihtiyacım var seyyah gözlerimin nuru gurudu gı :::
long 300 den
veriyi görüyorum 300 den short ları gıyıyorum.. fulll short
alıcaklar sanki 300/400 puan hatta 44 bine kadar ?
[quote=fXci;123911]Desteğe ihtiyacım var seyyah gözlerimin nuru gurudu gı :::[/quote]
senin zararlar katmerli oldu yannız son 1 haftadır filan.gidişat pek iyi değil.sen biraz kenarda bekle soluklan istersen...
ama çoğu senin hatan yafu zaten 1 dk ile trade ediyon onda da gelen sinyale mırın kırın edene kadar 5 tane daha 1 dk lık BAR çıkar :::
bence zararı sen katladın.sistemin zuçu değil.
225 ek long citi verdi
biraz sonra devamı gelmeLi daha sindiremediler :)
acaip güçlü duruyoruz kötü veri bile bozmuyor piyasayı... bugün 45,000 yarın 50,000 olabiliriz :)
ver üvendireyi ver üvendireği boga katliamı :) 200 flat :)
ver tabana ver pariteye ver ver ver .....
Siz en iyisi paraları baa virin ben size kâr yaparım gayri :::
dow ve dax veriyi fiatlamış zaten yoksa buralar kan revan olurdu.o yuzden flat ...suyun akışına uy yeter....
kısacılar için köprüden önce son çıkış.. :)
kötü veride bile düşemiyorsak yön yukarı kesin anlaşıldı..bence...
[QUOTE=Vob Trader;123917]225 ek long citi verdi[/QUOTE]
devam
43700 ü görmeden aşağı vermeyecekler gibi
[quote=TIFIL;123925]kötü veride bile düşemiyorsak yön yukarı kesin anlaşıldı..bence...[/quote]
etti 7. :)))
[quote=TIFIL;123925]kötü veride bile düşemiyorsak yön yukarı kesin anlaşıldı..bence...[/quote]
barı 025 kadar kaldırdılar kesin yukarı yok daha 43100 ıle 43300 arası gıder gelir 43400 gecerse zaten uzun zamanı gelmiştir 43100 aşagısı küllin kısa ama beyfendiler bu arada top zıplatıyor olsun .dng
[IMG]http://img36.imageshack.us/img36/7030/adszmwd.jpg[/IMG]
Sistemden sisteme fark var, benim en son sistem bugün hiç sinyal üretmedi...
[QUOTE=SaNCaKTaR;123929]barı 025 kadar kaldırdılar kesin yukarı yok daha 43100 ıle 43300 arası gıder gelir 43400 gecerse zaten uzun zamanı gelmiştir 43100 aşagısı küllin kısa ama beyfendiler bu arada top zıplatıyor olsun .dng[/QUOTE]
fdow un en düşüğünü zaten fiyatlamadık mı,geriye ne kaldıki?400 üstü kalışlarda kopar gider,günün zirvesinden kapatırız...bence...
[quote=enorton;123930][IMG]http://img36.imageshack.us/img36/7030/adszmwd.jpg[/IMG]
Sistemden sisteme fark var, benim en son sistem bugün hiç sinyal üretmedi...[/quote]
en soldaki kırmızı bar serisi baya bi aşağıdan geliyo ama :)
[QUOTE=unlimitted;123928]etti 7. :)))[/QUOTE]
7 harika ben miyim :D:::
[QUOTE=Astatin;123932]en soldaki kırmızı bar serisi baya bi aşağıdan geliyo ama :)[/QUOTE]
belki kımrızı long yeşil corttur :::
[QUOTE=Vob Trader;123912]long 300 den[/QUOTE]
[QUOTE=Vob Trader;123917]225 ek long citi verdi[/QUOTE]
225 ler 4oo den okutuldu 300 ler devam 225 ler 2x kadardı 300 ler ise x kadar
[QUOTE=AMON RA;123900]Saatlik sistemim al verdi (daha tik dolmadı) vadeli 15 dk düzelmeye başladı sanırım spot haklı çıkacak! Ne gün 10 dk arayla herşey 180 derece dönüyor! BIRRRRR![/QUOTE]
Saatlik alda 15 dk alda günlük karar verecek.Tamammı devammı diye 400 den long 625 ede yazdım giderse yeter 200 point! 125 zarar olduydu onuda çıkarmış oluruz sigara parasıda çıkar arada!
Bu arada saatlikte düşen kanal yukarı kırıldı!
[QUOTE=Vob Trader;123935]225 ler 4oo den okutuldu 300 ler devam 225 ler 2x kadardı 300 ler ise x kadar[/QUOTE]
400 den okutulanlar 375 den geri alındı
çıkış iyice belli etmeye başladı kendini... satış kademelerini doldurmaya başladırlar .. kopma yakındır.. !!