arkadaslar bence bosa tartisiyorsunuz o bunu demis o boyle yapmis bosverin
birbirinizden iyi oldugunuzu ispatlasaniz ne degisecek
mesela bakin bana ben en kotusuyum devamli zarar zarar zarar :)
bosverin bunlari
Printable View
arkadaslar bence bosa tartisiyorsunuz o bunu demis o boyle yapmis bosverin
birbirinizden iyi oldugunuzu ispatlasaniz ne degisecek
mesela bakin bana ben en kotusuyum devamli zarar zarar zarar :)
bosverin bunlari
Yav neyse az kafamı bulandırmayın da ben short olsam borsalar geberir kürek sapı fiyatları arttığı için arbitraj yapmış gibi olurum.Long olsam kürek fiyatları değişmez ama benim longlar borsalar arttığı için para kazandırır.O yüzden kendinizi küreğe endeksleyin riskiniz azalsın ne güzel.Hedge fund olduk genç yaşta..lelele.lelele.lelele.lelele.kom.kom.kom:p:p.dng
[QUOTE=jelibon;38268]evet seri devam ediyor.
11850, 11750, 11600, 11400, 11200, 11150, 10850, 10700 (bugün şimdilik).
ne yapmalı yukarıya ihlal yapmalı.
11900 üzerinde kapamalı, yoksa düşer. (aman hemen bugün için dediğimi sanmayın)
sevgiler.[/QUOTE]
bunu anlayabilsen olayı çözerdin. buradan çözenler olmuştur. bu noktalar tam tepe noktalar değildir hızlı yazılmıştır. fikir vermek içindir.
son direnç 10850. aslı 10827 dir. dün fdow un döndüğü yerdir noktası noktasına.
ve yukarıdaki mesajda yazan 10850 yi, yani aslında 10827 geçemez demektir yukarıdaki mesaj.
10827 nedir ana destektir, ve kırılmıştır. şimdi güçlü dirençtir.
bunu vurgulamışım yanlışmı cıkmış? aslında tam dediğim yerden dönmüş.
11900 yazdığıma inanan ise ya saftır, ya çıkarcı.
[QUOTE=hurricane;38329]Yav neyse az kafamı bulandırmayın da ben short olsam borsalar geberir kürek sapı fiyatları arttığı için arbitraj yapmış gibi olurum.Long olsam kürek fiyatları değişmez ama benim longlar borsalar arttığı için para kazandırır.O yüzden kendinizi küreğe endeksleyin riskiniz azalsın ne güzel.Hedge fund olduk genç yaşta..lelele.lelele.lelele.lelele.kom.kom.kom:p:p.dng[/QUOTE]
bu işler kürek sapına benzemez, ciddi iştir, dünün dibinde sat diyordun, sonra al dedin, long kaldın. sonra birden short olduğun ortaya çıktı.
komik.
[QUOTE=rcp;38298]tarzı ve uslubu kunusunda kayahanı ben de cok elestırmıstım ama adam haklı cıkıyor, yıgıdı öldür hakkını ver demişler.
Kurtarma planının işi cözemeyeceğini aklı başında bırcok ekonomıst dillendirdi, plan gecıcı nefes almaya yarar dediler, maalesef o bile olmadı. Geriye FEDin .[COLOR="Blue"]50 puan faiz indirimi kaldı,[/COLOR] ya sonra? Acaba sonrası kaos mu???[/QUOTE]
50 puanlık indirimin etkisi paket kadar olur en az 100 indirmesi lazım.
[IMG]http://resim.ekibi.org/web/avatar/bozayu.PNG[/IMG] .lelele
[QUOTE=jelibon;38331]bu işler kürek sapına benzemez, ciddi iştir, dünün dibinde sat diyordun, sonra al dedin, long kaldın. sonra birden short olduğun ortaya çıktı.
komik.[/QUOTE]
Forumalrda pozsiyon bildirenlerin genel durumudur bu. Bu yazdıkalrım herhangi bir kişiye yönelik değil. Anlık oalrak pozsiyonalr yazılmadığı için seans kapanışa yakın ertesi günün beklentisi doğrultusunda pozsiyonla geceye girmiş olanları seans kapanmadan değil dow kapandıktan sonra öğrenirsiniz. O yüzden pozsiyonalrını yazan herkes hatasız oalrak sürekli kazanıyor izlenimi yaratır. Eşin dostun tavisyesi ile ya da kaldıracın cazibesiyle voba bulaşan vatandaş dealerından fayda bulamıyorsa bu forumlara dadanır. Okur da okur. En sonunda yazılanları geçek sanıp herşeyi bildiğini iddia eden birinin yazıalrı doğrultusunda pozsiyon almaya başlar. Senas kapanışa yakın sürpriz şekilde değişen pozsiyonlardan haberi olmadığı için de portföyünü sıfırlaması kaçınılmaz olmaktadır. Bu yüzden pozsiyon yazanların bu konuda biraz daha hassas davranmaları gerektiğini düşünüyorum. Ya hepsini anlık yazsınlar ya da hiç birini yazmasınlar kısa ve orta vadeli görüşünü belirtsinler ki onları okuyan amatörler zarar etmesinler. Aslında amatörlerin burada hiç tanımadığı birinin rüzgarına kapılması en baştan hata ama yapacak başka bir şeylerinin olmadığını sanıyorlar. Yapacakalrı şey iyi kötü bir sistem sahibi olup ona uymak. Metastock ya da karmaşık formüller şart değil. İki adet hareketli ortalama bile ayda en az 1000 puan kazandırıyorsa yeter de artar bile. Bu fikrime katılan olur katılmayan olur ama kavgaya yönelik tartışma boyutuna getirilmezse sevinirim. Dedim ya kimseye yönelik bir eleştiri değil genel bir görüş.
[quote=VOBiX;38333]Forumalrda pozsiyon bildirenlerin genel durumudur bu. Bu yazdıkalrım herhangi bir kişiye yönelik değil. Anlık oalrak pozsiyonalr yazılmadığı için seans kapanışa yakın ertesi günün beklentisi doğrultusunda pozsiyonla geceye girmiş olanları seans kapanmadan değil dow kapandıktan sonra öğrenirsiniz. O yüzden pozsiyonalrını yazan herkes hatasız oalrak sürekli kazanıyor izlenimi yaratır. Eşin dostun tavisyesi ile ya da kaldıracın cazibesiyle voba bulaşan vatandaş dealerından fayda bulamıyorsa bu forumlara dadanır. Okur da okur. En sonunda yazılanları geçek sanıp herşeyi bildiğini iddia eden birinin yazıalrı doğrultusunda pozsiyon almaya başlar. Senas kapanışa yakın sürpriz şekilde değişen pozsiyonlardan haberi olmadığı için de portföyünü sıfırlaması kaçınılmaz olmaktadır. Bu yüzden pozsiyon yazanların bu konuda biraz daha hassas davranmaları gerektiğini düşünüyorum. Ya hepsini anlık yazsınlar ya da hiç birini yazmasınlar kısa ve orta vadeli görüşünü belirtsinler ki onları okuyan amatörler zarar etmesinler. Aslında amatörlerin burada hiç tanımadığı birinin rüzgarına kapılması en baştan hata ama yapacak başka bir şeylerinin olmadığını sanıyorlar. Yapacakalrı şey iyi kötü bir sistem sahibi olup ona uymak. Metastock ya da karmaşık formüller şart değil. İki adet hareketli ortalama bile ayda en az 1000 puan kazandırıyorsa yeter de artar bile. Bu fikrime katılan olur katılmayan olur ama kavgaya yönelik tartışma boyutuna getirilmezse sevinirim. Dedim ya kimseye yönelik bir eleştiri değil genel bir görüş.[/quote]
Sen hiç vobtan kazandığın para ile sıfır araba çekmediğin için altına onun nasıl bir zevk olduğunu hissedemeyeceğin için ancak gelirsiniz hepiniz burada kendinizi avutmak için birşeylerden medet umarak para kazanma peşine düşersiniz.Siz hiç o araba ile Türkiyenin bütün batı illerini her zaman full depo benzinle vobtan gelen paralar ile Turkiyenin Tayyip Erdoğan sayesinde yapılmış duble yollarında 180 e çıkmadığınız için nasıl bir zevktir anlatamazsınız.Çünkü ancak yaşanılır bunlar.İşte bunu yaşayanlar bilir ancak.Bunları anlatmak istemiyoruz ama kendiniz kaşınıyorsunuz ve yine o vob parası ile şimdi yarın Antalyada depoyu doldurup araba ile otele gidecem.Siz de burada ancak forum okuyup debelenin hurricane ne yazmış yapmış iyice okuyun da bilgi peşinden ayrılmayın.Ha bu arada bir tane bile araba ile çekilmiş resmim yok koyardım da maalesef görgüsüzlük hat safha da olmasın diye resim çektirmiyoruz.Fotoğraf makinesi varmı ucuz alalım da çekelim bari.Onun için fazla laf gevelemeyin.Kimin ne olup olmadığını bilmeden tırı vırı yapmayın.Bu vobta nicelerini gönderdiler zaten tek tük kalmış insanlar var bir de edebiyata girmeyelim.Bu arada vobix denen şahsiyeti muhterem sistem satmak için hissenette ve diğer bütün sitelerde ve kendi sitesinde müşteri arama peşinde koşan insandır.Hatta ismi de Tolga * .** menkul değerler şubesine vobta önceden 3 4 lira komisyona müşteri topluyordu.Sistemimiz var ama bunu kullanmak için ***** ****** şubesi ile çalışmanız lazım diyordu.Anlaşılan yine aç kaldı.O yüzden bizle ilgili fazla yorum yapmayın lütfen.Çünkü bizim sabıkamız yok bu konularla ilgili.Tanıyan da tanır zaten cevremizde.Para kazandık diyorsa da ekstre bekleriz.Ben de msnden esktre alabilirler.Ama vobix maalesef böyle birşeye sahip olmadığı için ve üçkuruşluk sistem satma peşinde olduğu için bunu yapamaz.Vob her yiğidin harcı değildir.Bu arkadaşın ekmeğine taş koyan vobsinyalleri.com dur.Sebebi iyi reklam yaptı vobsinyalleri com.Ama onlara da asla güvenmeyin kendinizi geliştirmeye çalışın.Herkese güzel cumartesiler.
[quote=jelibon;38331]bu işler kürek sapına benzemez, ciddi iştir, dünün dibinde sat diyordun, sonra al dedin, long kaldın. sonra birden short olduğun ortaya çıktı.
komik.[/quote]
neresi komik burda millet foruma laf yetiştircem derken gözlerinin önünde 50000 den işlem yapamadı. ben de pozmu kaçırcam bura laf yetiştircem diye boşken yazdık işde sonra doluyduk. forumda olan adamlar msn den poz sorunca seansda biliolar ne oldunu sorun onlara inanmıosanız. allah allah. kıskanma jelibon efendi. hasetinden çatlicAn
[QUOTE=hurricane;38336]neresi komik burda millet foruma laf yetiştircem derken gözlerinin önünde 50000 den işlem yapamadı. ben de pozmu kaçırcam bura laf yetiştircem diye boşken yazdık işde sonra doluyduk. forumda olan adamlar msn den poz sorunca seansda biliolar ne oldunu sorun onlara inanmıosanız. allah allah. kıskanma jelibon efendi. hasetinden çatlicAn[/QUOTE]
niye sinirlendin bu kadar.:..::..::..:
namı değer ronaldinho efendi.
dün herkese laf yetiştirmeye vakit buluyordun. işine geldiği gibi.
iki gündür ilk iş bana sataşıyorsun, bence sen beni kıskanıyorsun.
Fındıkçızade Gökhan Bey,
- VOBiXin sadece VOBiX olduğunu senin gibi onlarca ismin arkasına sığınmadığını ve CVsini internette yayınlayacak kadar açık birisi olduğunu,
- VOBiXin Nisan 2007 - Ağustos 2007 arasında sadece 4 ay uyguladığı sistem şartlarını bildiğine göre zamanında o sistemi ihtiyç duyarak takip ettiğini,
- VOBiXin internette Açık Pozsiyon Sayısına dikkat çeken ilk kişi olduğunu ve o zaman kadar forumlarda Açık pozsiyon Sayısı Değişiminden bahseden bir kişinin bile olmadığını,
-VOBiX Kasım 2007-Mart 2008 arasında hiçbir sitenin ya da kişinin yapamadığını tek başlına yapıp iki adet sisteminin parametrelerini ve sinyallerini herkese anlık ve ücretsiz olarak yayınladığını ve bu 5 aylık süreçte birinin 52,075 puan diğerinin 32,700 puan kazandırdığını
- Bunu yaptığı için de bahsettiğin kurumla 6 aydır ilişkisinin kalmadığını
- VObiXin tüm yorumlarını anlık ve grafik destekli yaptığını
.. ve daha bir çok şeyi söylemeyi unutmuşsun.
VOBiX i tanıyan kimse yok mu sanıyorsun. Sitem kapanınca benden habersiz "Artık yeni yerimiz burası" diye mail atan bir üye sayesinde buraya gelenlerin hepsi yukarıdakilere şahit.
Formu uzun süredir takip edenlerdenim, fakat bakınızki mesaj sayım 2dir.amacım bilgi sahibi olmak ve tartışma ortamına girmemek.Sn vobixi 5-6 aydır internet ortamından tanıyorumdur aynı zamanda 25senelik esnaflığım vardır diyeceksenizki ne alaka ??alaka şudurki sn vobixi menfaati doğrultusunda bir hareketine rastlamadım ve bugüne kadar dürüst bir şahsiyete az rastladım.Lütfen bilgi az ve bilgili çok az kaybetmeyelim.Saygılar...
[QUOTE=VOBiX;38341]Fındıkçızade Gökhan Bey,
- VOBiXin sadece VOBiX olduğunu senin gibi onlarca ismin arkasına sığınmadığını ve CVsini internette yayınlayacak kadar açık birisi olduğunu,
- VOBiXin Nisan 2007 - Ağustos 2007 arasında sadece 4 ay uyguladığı sistem şartlarını bildiğine göre zamanında o sistemi ihtiyç duyarak takip ettiğini,
- VOBiXin internette Açık Pozsiyon Sayısına dikkat çeken ilk kişi olduğunu ve o zaman kadar forumlarda Açık pozsiyon Sayısı Değişiminden bahseden bir kişinin bile olmadığını,
-VOBiX Kasım 2007-Mart 2008 arasında hiçbir sitenin ya da kişinin yapamadığını tek başlına yapıp iki adet sisteminin parametrelerini ve sinyallerini herkese anlık ve ücretsiz olarak yayınladığını ve bu 5 aylık süreçte birinin 52,075 puan diğerinin 32,700 puan kazandırdığını
- Bunu yaptığı için de bahsettiğin kurumla 6 aydır ilişkisinin kalmadığını
- VObiXin tüm yorumlarını anlık ve grafik destekli yaptığını
.. ve daha bir çok şeyi söylemeyi unutmuşsun.
VOBiX i tanıyan kimse yok mu sanıyorsun. Sitem kapanınca benden habersiz "Artık yeni yerimiz burası" diye mail atan bir üye sayesinde buraya gelenlerin hepsi yukarıdakilere şahit.[/QUOTE]
Bu yazınızın altına imzamı atarım Sn.Vobix. Sizi bilen biliyor zaten!