-
Arkadaşlar bu edepsizliğin karşısında bende VOBİX'in yanında ,VOBİX'in haklılığının altına imzamı koyuyorum.
Ben ilk defa böyle çirkef birşeyle karşılaşıyorum, adam ceza yiyor isim değiştirip tekrar giriyor ve ağzından salyalar akar tarzda konuşmaya devam ediyor.
Kardeşim bukadar insan seni şikayet ediyorsa sorun site çoğunluğundamı yoksa sendemi.
Özeleştiri yapma gereği duymazmı insan.Yedi yaş terbiyesinden yoksun bir insanın, burada forum üyeleri ile paylaşacak birşeyi olmaması lazım.
Buraya gelmeme gereği hissetmezmi insan üç beş kere banlanınca.
Utanç verici onca polemik ve yasaktan sonra insanda izzeti nefis olurda ya delikanlı gibi özür dileyip tekrarlamıycam demesi gerekir yada birdaha bu foruma uğramaması gerekir.
Yeter yav.
Bi kayahan bisen.
Vardiyalımı çalışıyorsunuz.
Gidin başka yere.
Fikri olanın fikrini yazmasına engel olmayın bari.
-
tatil iyidi iyi geldi :) vob calkalamıs baya
-
[QUOTE=azziz;38345]Arkadaşlar bu edepsizliğin karşısında bende VOBİX'in yanında ,VOBİX'in haklılığının altına imzamı koyuyorum.
Ben ilk defa böyle çirkef birşeyle karşılaşıyorum, adam ceza yiyor isim değiştirip tekrar giriyor ve ağzından salyalar akar tarzda konuşmaya devam ediyor.
Kardeşim bukadar insan seni şikayet ediyorsa sorun site çoğunluğundamı yoksa sendemi.
Özeleştiri yapma gereği duymazmı insan.Yedi yaş terbiyesinden yoksun bir insanın, burada forum üyeleri ile paylaşacak birşeyi olmaması lazım.
Buraya gelmeme gereği hissetmezmi insan üç beş kere banlanınca.
Utanç verici onca polemik ve yasaktan sonra insanda izzeti nefis olurda ya delikanlı gibi özür dileyip tekrarlamıycam demesi gerekir yada birdaha bu foruma uğramaması gerekir.
Yeter yav.
Bi kayahan bisen.
Vardiyalımı çalışıyorsunuz.
Gidin başka yere.
Fikri olanın fikrini yazmasına engel olmayın bari.[/QUOTE]
aynen sn. azziz...size katılıyorum...ama yüz yok ne onur nede şeref var...benimde bayram günü kayahan denen şahıs bozdu sinirlerimi ve hiç istemesemde yazdım bir şeyler....bu tip adamlar insanı insanlıktan çıkartıyor...
hani derler ya ölen mi yoksa öldüren mi suçlu diye aynı o misal...
-
[url=http://www.hizliresim.com/][img]http://www.hizliresim.com/2008/10/4/8224.bmp[/img][/url]
Djı beklenti görüntüsü...
-
[QUOTE=hurricane;38094]Yav bir git kardeşim ya adama bayram günü saymış saydırmışsın.Edebiyat yapma.Temiz forummuş burası.Adama spek diyorsun falan filan.Senin 100 150 kontrat longunda zaten speklerin gözü.Senin galiba tek tuş 6500 lot alış geldiğinden haberin yok sanırım geçen hafta.Bırakın bu millete spek uşağısın falan demeyi.Ben spek olsam buraya yazmaya elimi bile yormam.Kim için yoracam mordakı longlatıyım diyemi yada shortlatıyım diyemi.Fasulyeyi de Allah CC Hazretleri yarattı ama onun nimet olduğunu spek sana değer verirse anlarsın.Şimdilik maalesef fasulye bile değiliz.[/QUOTE]
saydırırım arkadaş...kim sabrımı zorlarsa saydırırım...sana ne kayahandan...çok mu yararını gördün....gördüyen ne güzel.....demek istediğim şey kayahan o bu değil....insan gibi anlaşmak...paylaşım yapmak...
ha senin işine gelmezse sallarım gider....asıl sen kimsin onu söyle...kaç kontratın var kaç paran var...ne derdin varda kovulup kovulup gelirsin buralara..madem acayip kazanıyorsun gösterde yolunu herkes öğrensin....sanaldan kazanıyorsan zaten boşver söyleme kalsın...
ki bence senin sorunların var...kazanan insan senin gibi davranmaz...
eğer bir insan ikinci defa nickle yazarsa gerçekten sorun büyük demektir...
o insanın ne sorunları olduğunu ben söylemek istemiyorum....
keşke senin kadar kazanan biri olsaydım.....
iyi kimse yazmasın....osman,gökhan bilmem ne yazsın....anca kazanç yazsın..hep pozisyon sonradan doğru olsun...ne güzel ya....
hem şöfor mahalli olsun hem 2,5 lira olsun...ne ala...kimsin kimsiniz siz ya....asıl siz kimsiniz .....antalya çadırcısı mı.....kaç kontrat alıyorsun ....3-5-100...hadi ekstre yolla görelim....
çadırcı ayağı yapma burda....HELE küfürlerle aptalca yazılarla gelme kardeşim....
seninle insanlar seni adam saymış özelini paylaşmış...sense kişilik sahibi olan biri olarak bunların sende kalmasını bilmen lazım iken anca orda burda yaz....buna biz acayip bir laf deriz ama burda yazmayayım.....
neyse ben seni tanımam bilmem.....sende aynen beni.....bunları sadece bir eleştiri olarak yazdım....eğer sende üstüne adam akıllı yazarsan okurum ve cevaplarım...
-
[QUOTE]yok osman değildir..... [U]osman burda seviyelice yazı yazıyor[/U]......
[U]burda kimseye sataştıgınıda görmedim[/U].....
eskisi ayrı....[/QUOTE]
[QUOTE]Osman diğer foruma hasta. Hayatta burda yapmaz. gerçekte [B][U]son derece saygılıdır o[/U][/B].[/QUOTE]
[QUOTE][B]osman degıl yapmaz o[/B], ben yazanı da bılıyorum, o da ıyı cocuktur, nıye boyle agresıflestı vardı bır sebebı, neyse gıtmeyelım uzerıne...[/QUOTE]
[QUOTE][B]Ronaldinho değil bunları yazan[/B]. [B]Ona ben kefil olurum sevgili Halojen[/B]. Geçmişte siz problem yaşamış olabilirsiniz ama bana [B]bu şekilde saygısızlığı olmaz[/B][/QUOTE]
[B][COLOR=red]YORUMSUZ.....[/COLOR][/B]
-
ronaldinho, hurricane. osman, gökhan v.s... bu şahsın amacı belli, forumda ona buna sataşıp ortalığı karıştırmak.. yine başka nicklerle gelecektir, kendisine saygısı olmayanın hiç kimseye saygısı olmaz..
-
[QUOTE=ALTAN1;38350][url=http://www.hizliresim.com/][img]http://www.hizliresim.com/2008/10/4/8224.bmp[/img][/url]
Djı beklenti görüntüsü...[/QUOTE]
Altan1 ,,
Hoş geldiniz ,paylaşım için çok teşekkür ederim.
Devamını dilerim................
-
Sayın Yönetici arkadaşım,
BU yazıyı yazmak için çok düşündüm ama bu sitenin menfaati için ben düşüncelerimi aktarmak mecburiyetinde hissediyorum kendimi.
Bu site bizler ilk geldiğimizde son derece saygılı, sevgi ve hoşgörü ortamında yazışmaları olan bir siteydi.Bir kaç arkadaş buraya geldik ve
yazmaya başladık, tanıdığımız sevdigimiz isimleride burayı tavsiye ettik.
Burası çok hoş bir ortamada gidiyordu bir aralar.
Fakat son 2 aydır burası okunamıyacak bir duruma geldi,
Kişisel çekişmeler,hakaretler, sövmeler,aldı başını gitti.Hoşgörü ve insan sevgisi adına hiç bir şey kalmadı.
Forumların amacı paylaşımdır.Ben şahsen buraları okumakta ki gayem, farketmediğim şeyleri farketmemeden kaynaklanır.
Şöyleki,
Bazı arkadaşlarımız haber yapıştırır.kimileri uyumsuzluğa, kimileri fiboya, kimisi 5 günlük oratalamaya,
kimisi Garantiye kimisi şuna buna, Ve bu ortak çalışma ürünü bizlere ışık tutar, farketmediğimiz
konuları haberleri periyodları yorumları burası sayesinde öğreniriz.
Yeni başlıyan arkadaşlarımız buraları okuyup kendilerine nereden başlıyacağım sorusunun çözümünü ararlar.
Hiç bir kalp kapısı kırılarak kazanılamaz.
Burayı ben şu an başkasının okuması için bir sebeb göremiyorum, 2 tane şizofrenik hastanın yazılarını okumaya kimse gelmez.
Insanlar huzur ararlar.Zaten günlük hayatımız stres dolu, birde burada yaşamıyalım.
Araba aldım,depoyu doldurdum,180 yaptım,söyle böyle yazıları üniversitenin psikoloji bölümünde okutulacak numunelik karakterlerden çıkmış yazılardır.Kuduzun tedavisi yoktur, Bu arkadaş her yeri ısırıyor, herkes iğfal oldu.
Sayın Mavi'nin çok renk olması isteğini çok yerinde buluyorum, elbette herkes fikrini söylemeli,fakat fikirler söylenecek diye,salya sümük kuduz vari hareketlere sahip şizofrenik insanlarında fikirlerini okuyamayız,müsade edilmemelidir.
Kim neye bakarsa baksın, hepimizin ortak bir gayesi vardır.O da para kazanmayı becerebilmektir.
BU nedenle sistem yöneticisinin görevi, hafta sonu server'ı bakıma almak değildir sadece,
Forumun düzenini korumak,azami sevgi ve saygıyı oluşturmaya çalışmaktır.
Bizler bu sistemin evladlarıyız,Sizler bizim bu şekilde ağır hakaretlere maruz kalmamızı nasıl kabul edebiliyorsunuz,ve buna nasıl müsade ediyorsunuz,Üstelik bu forumun okunulma kabiliyetini azaltacağını bile bile..
Neticede bu yaşanan tatsız olaylardan sizleri sorumlu tutuyorum Sayın Yönetici arkadaşım...
Sevgiler...
-
Haklısınız sn teo. Aynı anda bakmakla görevli olduğum dört site olduğu için yazılanları okuma fırsatım olmuyor olsada az oluyor. Anca sizler şikayet ettiğiniz zaman görebiliyorum ve gerekli müdahaleyi yapıyorum. Yeni bir uygulamaya geçtim ve forumda en tarafsız olan kisiyi aradım , sn cbaykus u moderator yaptım.Tarafsız oldugundan emin oldugum arkadaslarıda moderator yapmaya calısıcam.Diğer siteleri üstünkörü voborsayı birazdaha detaylı okumaya karar verdim. İnanın diger üç sitede boyle sorunlar olmuyor . İnanın bu olay karşısında bende şaşkınım.
[QUOTE=teo;38361]Sayın Yönetici arkadaşım,
BU yazıyı yazmak için çok düşündüm ama bu sitenin menfaati için ben düşüncelerimi aktarmak mecburiyetinde hissediyorum kendimi.
Bu site bizler ilk geldiğimizde son derece saygılı, sevgi ve hoşgörü ortamında yazışmaları olan bir siteydi.Bir kaç arkadaş buraya geldik ve
yazmaya başladık, tanıdığımız sevdigimiz isimleride burayı tavsiye ettik.
Burası çok hoş bir ortamada gidiyordu bir aralar.
Fakat son 2 aydır burası okunamıyacak bir duruma geldi,
Kişisel çekişmeler,hakaretler, sövmeler,aldı başını gitti.Hoşgörü ve insan sevgisi adına hiç bir şey kalmadı.
Forumların amacı paylaşımdır.Ben şahsen buraları okumakta ki gayem, farketmediğim şeyleri farketmemeden kaynaklanır.
Şöyleki,
Bazı arkadaşlarımız haber yapıştırır.kimileri uyumsuzluğa, kimileri fiboya, kimisi 5 günlük oratalamaya,
kimisi Garantiye kimisi şuna buna, Ve bu ortak çalışma ürünü bizlere ışık tutar, farketmediğimiz
konuları haberleri periyodları yorumları burası sayesinde öğreniriz.
Yeni başlıyan arkadaşlarımız buraları okuyup kendilerine nereden başlıyacağım sorusunun çözümünü ararlar.
Hiç bir kalp kapısı kırılarak kazanılamaz.
Burayı ben şu an başkasının okuması için bir sebeb göremiyorum, 2 tane şizofrenik hastanın yazılarını okumaya kimse gelmez.
Insanlar huzur ararlar.Zaten günlük hayatımız stres dolu, birde burada yaşamıyalım.
Araba aldım,depoyu doldurdum,180 yaptım,söyle böyle yazıları üniversitenin psikoloji bölümünde okutulacak numunelik karakterlerden çıkmış yazılardır.Kuduzun tedavisi yoktur, Bu arkadaş her yeri ısırıyor, herkes iğfal oldu.
Sayın Mavi'nin çok renk olması isteğini çok yerinde buluyorum, elbette herkes fikrini söylemeli,fakat fikirler söylenecek diye,salya sümük kuduz vari hareketlere sahip şizofrenik insanlarında fikirlerini okuyamayız,müsade edilmemelidir.
Kim neye bakarsa baksın, hepimizin ortak bir gayesi vardır.O da para kazanmayı becerebilmektir.
BU nedenle sistem yöneticisinin görevi, hafta sonu server'ı bakıma almak değildir sadece,
Forumun düzenini korumak,azami sevgi ve saygıyı oluşturmaya çalışmaktır.
Bizler bu sistemin evladlarıyız,Sizler bizim bu şekilde ağır hakaretlere mazur kalmamızı nasıl kabul edebiliyorsunuz,ve buna müsade ediyorsunuz,Üstelik bu forumun okunulma kabiliyetini azaltacağını bile bile..
Neticede bu yaşanan tatsız olaylardan sizleri sorumlu tutuyorum Sayın Yönetici arkadaşım...
Sevgiler...[/QUOTE]
-
[QUOTE=HeLLiM;38362], sn cbaykus u moderator yaptım.Tarafsız oldugundan emin oldugum arkadaslarıda moderator yapmaya calısıcam..[/QUOTE]
çok yerinde bir karar, umarım bir kaç kişi daha belirlersiniz,Ve bu sitede huzur tekrar sağlanır,
Inanın 1 haftadır login olmadan okuyorum, içimden bir yazı yazmak gelmiyor,
Kısa zamanda düzelmesi dileğiyle....
-
[QUOTE=HeLLiM;38362] forumda en tarafsız olan kisiyi aradım , sn cbaykus u moderator yaptım.Tarafsız oldugundan emin oldugum arkadaslarıda moderator yapmaya calısıcam.[/QUOTE]
oh be :) .brv bence super bende olsam yetkiyi sn cbaykusa verirdim