serbest düşüş yapsak fena olmaz
Printable View
serbest düşüş yapsak fena olmaz
[quote=saraylı;394969]aşağıda 2 destek var 72.325 ve 71.975 ...
ilkine dayandık zaten..bunlar kırılmadıkça yukarı tempo devam eder...
:)[/quote]
ikincisine de geldik..bakalım tutacak mı,kırılacak mı.?
solo satta..
Saraylı hocam 2. tutacak gibi biraz daha korkutmak için basabilirler ama pek fazla bırakmıyacaklar versiyon renko şimdilik öylr diyor
[quote=engin sözmen;395103]Saraylı hocam 2. tutacak gibi biraz daha korkutmak için basabilirler ama pek fazla bırakmıyacaklar versiyon renko şimdilik öylr diyor[/quote]
bana da öyle tutacak gibi geliyo...:confused:
bekleyelim bakalım..:cool:
2.çizgi mor olan 72.575 te bende..solo da..
Burdan alıpda 74400-600 üzerine atarmı
arkadaşlar 17:17 supotta kapanış seansı uygulamasından dolayı işlemler bu saatten sonra alış ve satış tek kademeye düşüyo.dikkatli olmakta fayda görmekteyim.
[quote=kulmer;395044]sn taka aşaği kirilim beklentimiz olan değilmidir*
gerçi çok açık grafiklerde
ama teyid alma ihtiyacında bulundum nedense.
çünkü garan ve akbankta aynı zamanda sanki 4.c yapiyor da 5. yukar dalgaya hazirlanıyor 15 dk liklarda gibi de geliyor, bankacilik endeksinde de aynısı.
cuma bankacilik endeksi yeni tepe yapti spot30 ve spot100 yapmazken de .[/quote]
10 ve 21 ho dakı sıkışma hiç hoş değildir,sebeb yatayda her iki yöndede önce çarpılma ve arkasından da kırılma gelir genelde.bakalım ne olacak.
solo satta girdi geceye..
iyi akşamlar..
hepinize iyi akşamlar..
hayırlı akşamlar.
[QUOTE=AMON RA;395076]Fatih han ogame oynadınmı hiç?[/QUOTE]
fatih han ogame sorusundan sonra bir yazı yazıp silmişsin umarım kötü birşey düşünmedin! birkaç sene önce ogame'e sarmıştık fatih han nickli bir arkadaş vardı orda onun için sordum.
Renkyu bende takip ediyorum satta kapandı onun dışında baktığım sistem ve yaklaşımlarda satta kapandı kötü başlayan gün güzel bitti cumadan uzundum bugün ancak 11:30 bakabildim malesef 1000 puan terse gelmişiz şükür günü artıda kapattık.İnşallah forum ahalisi içinde güzel bir gün olmuştur.İyi akşamlar dilerim.
günsonu bende böyle ronko boyu 075
kapanış 71650 olmasına rağmen renkoda 72025 nasıl oluyorda oluyor acaba
[URL=http://www.yukleresim.com/pm-4SRC.html][IMG]http://www.yukleresim.com/dm-4SRC.jpg[/IMG][/URL]