Aynı 73000 lerdeki hareketin birebir kopyası yasanıyor bence kısacilar uzulmesin sabır.
hayırlı sabahlar
sabah 8:00 gece 01:00 varmı boyle mesai herkese bol sans
Printable View
Aynı 73000 lerdeki hareketin birebir kopyası yasanıyor bence kısacilar uzulmesin sabır.
hayırlı sabahlar
sabah 8:00 gece 01:00 varmı boyle mesai herkese bol sans
[QUOTE=tuareg;124123]Bu Mordor Lisanını sevmedım astatın[/QUOTE]
[IMG]http://www.yazete.com/fotogaleri/act/7864_2354_15062009_4.jpg[/IMG]
Resimdeki tanıdık mı?
[quote=VOBiX;124141][IMG]http://www.yazete.com/fotogaleri/act/7864_2354_15062009_4.jpg[/IMG]
Resimdeki tanıdık mı?[/quote]
çift kapılı BMW ama şimdilerde hibrit modellerı moda
[QUOTE=tuareg;124142]çift kapılı BMW ama şimdilerde hibrit modellerı moda[/QUOTE]
hani mercedes di...kom
[quote=jerfin;124143]hani mercedes di...kom[/quote]
geldın mı mazlumm:D:D:D
(yukarıdakı mesajdan hafıf bır ecelı gelmıslık sezıyorum).kom.kom.kom
itaLya bir tane daha atarsa çökeçek dow :) şimdilik ABD 1- İtaLya 1 :)
[QUOTE=jerfin;124143]hani mercedes di...kom[/QUOTE]
Hem siyah camlı baksana...
[QUOTE=SaNCaKTaR;124145]itaLya bir tane daha atarsa çökeçek dow :) şimdilik ABD 1- İtaLya 1 :)[/QUOTE]
Ters bayrağı da yediler. 3 gol yeseler de bir şey olmaz artık.
[quote=VOBiX;124146]Hem siyah camlı baksana...[/quote]
dow en cok 8613,27kapatır daha da dusmez, bosuna sataşma.kom
[quote=VOBiX;124147]Ters bayrağı da yediler. 3 gol yeseler de bir şey olmaz artık.[/quote]
tam enter dedim ikinci golu yedilerrrr. :::
[QUOTE=tuareg;124144]geldın mı mazlumm:D:D:D
(yukarıdakı mesajdan hafıf bır ecelı gelmıslık sezıyorum).kom.kom.kom[/QUOTE]
celdum celdum...kom
aman diyim stresli falan değilim.. gayet sakin, mutlu ve huzurluyum..:))) hani ecelime falan susamadım..:p
[quote=jerfin;124150]celdum celdum...kom
aman diyim stresli falan değilim.. gayet sakin, mutlu ve huzurluyum..:))) hani ecelime falan susamadım..:p[/quote]
Bugun hiç haketmedıgın halde cok fazla gıcık ettım senı, kusura bakma, üüü
[QUOTE=tuareg;124151]Bugun hiç haketmedıgın halde cok fazla gıcık ettım senı, kusura bakma, üüü[/QUOTE]
yok canım ne gıcık etmesi... sana asla gıcık olmam ben rahat ol..:))) şimdi gıcık ettin evet diyip ecelime mi susayayım..:D:D.dng senden daha gıcığım dimi..:::
bir gün herkes LONG çu olacak :::
kayıtlara geçsin lütfen!
[quote=SEYYAH;124153]bir gün herkes LONG çu olacak :::
kayıtlara geçsin lütfen![/quote]
Butun longcular da bır gun flat olacak bu da kayıtlara gecsın:)
[quote=Astatin;124128]PAMBIK son düzlüğe giriyoruz hazırmı süs eşyaları püsküller:) hala monte edemedinmi 4 parça masayı:)[/quote]
egenin masasını yaptım.benimkisi yarına kalsın.gece 12 de binayı ayağa kaldırmıym :::
şu tesbih meselesi nereden geliyor biliyor musun reco.. bi abim vardı, aldığı senet düşünce çıkarır cebinden tesbihini ( tesbih de tesbih ama özel bi taştan yapılmış, gümüş püsküllü falan fiyakalı bişey.):))) başlardı her bir taşı çevirdiğinde ya sabır ya sabır demeye...:)))
bir gün ben o kadar sinirliyim ki yağıyorum gürlüyorum..:D verdi elime tesbihi dedi sakin ol otur şöyle yaslan arkana ve başla sabır çekmeye.. dedim önce kafa buluyo benle, sonra baktım gayet ciddi...:D başladım tesbihi çekmeye..:D bir yandan tesbih çekiyorum, bir yandan yerlere yatıyorum gülmekten.. sonra bende kaldı o tesbih..:))) anısı böyle...
Az önce volsitritten telefon geldi. Sizin orda volkanlılı bir asti varmış. O geceye lönk girmeden vobunuzu düşürmeyeceğiz dediler. Haaa bir de dua kalkanlarımız tam güç açık olduğundan duaları da işe yaramaz boşuna nefesini tüketmesin dediler.
[quote=jerfin;124156]şu tesbih meselesi nereden geliyor biliyor musun reco.. bi abim vardı, aldığı senet düşünce çıkarır cebinden tesbihini ( tesbih de tesbih ama özel bi taştan yapılmış, gümüş püsküllü falan fiyakalı bişey.):))) başlardı her bir taşı çevirdiğinde ya sabır ya sabır demeye...:)))
bir gün ben o kadar sinirliyim ki yağıyorum gürlüyorum..:D verdi elime tesbihi dedi sakin ol otur şöyle yaslan arkana ve başla sabır çekmeye.. dedim önce kafa buluyo benle, sonra baktım gayet ciddi...:D başladım tesbihi çekmeye..:D bir yandan tesbih çekiyorum, bir yandan yerlere yatıyorum gülmekten.. sonra bende kaldı o tesbih..:))) anısı böyle...[/quote]
Tesbıh ve sabır hıdayete ermenın bırıncı basamağıdır, yazdıklarına bakılırsa ılk asamayı gecmıssın, yakın zamanda hidayete ermenın ıkıncı basamağına, kırklara karışma kısmına gececeksın, sakın telaş etme.
Kız kısmının tesbıh cekmesı de amma komık olur, hele bır de kabadayılar gıbı şıklatırsan, allah bılır sen onu da yapıyorsundur.
Mesajı almadıgımı sanma, zaten ben kavga derken şaka yapmıstım, sen bizim pirimizsin ustamızsın, racon nasıl kesılır bız ancak senden ogrenebılrız.
Bir emrin bir isteğin var mı kızağam..
[QUOTE=tuareg;124158]Tesbıh ve sabır hıdayete ermenın bırıncı basamağıdır, yazdıklarına bakılırsa ılk asamayı gecmıssın, yakın zamanda hidayete ermenın ıkıncı basamağına, kırklara karışma kısmına gececeksın, sakın telaş etme.
Kız kısmının tesbıh cekmesı de amma komık olur, hele bır de kabadayılar gıbı şıklatırsan, allah bılır sen onu da yapıyorsundur.
Mesajı almadıgımı sanma, zaten ben kavga derken şaka yapmıstım, sen bizim pirimizsin ustamızsın, racon nasıl kesılır bız ancak senden ogrenebılrız.
Bir emrin bir isteğin var mı kızağam..[/QUOTE]
estafurullah ya utandırıyorsun beni, yüzüm kıpkırmızı oldu bak..:o:D
arada aklıma geliyor çıkartıyorum çekmeceden matraklık olsun diye çekiyorum valla..:D sorma başıma ne geldi bu yüzden.. yine bir gün piyasa o kadar yatay ki patladım sıkıntıdan.. millet biraz gülsün açılsın diye çıkardım tesbihi.. sonra kapıdan orta yaşlı biri girdi ben gayet rahat tesbih çekiyorum, yanımdakiler gülüyor falan.. yanıma kadar geldi, kolay gelsin kızım dedi,.. ben kaptırmışım kendimi kolaysa başına gelsin dedim tesbihi tutuşturdum eline:D otur otur dedim.. o da müfettişmiş iyi mi..:D:D allahtan biraz şeker hallerim vardır da hoşgörülü davrandı yırttık paçayı..:D:D
Yalnız bazı detayları bilmen ve uygulaman gerek, misal vobda poz stresı ıle tesbıh cekıyorsan her taneyı çevırınce bir nefes tesbıhe üfleyeceksin, üstüne birşeyler mırıldanırsan faidesi o kadar çok olur, işyerınde ve umuma acık yerlerde tesbıh meselesını fazla abartma derim, bır gun mufettıs yerıne musteşara denk gelırsın, 'vay sen dalga gecıyon ha' der, allah muhafaza...
(bu anıyı bıraz işlersen 10 numara bır laz fıkrası cıkar bundan)
biz kapanırken FDOW 8.647 şu an 8.615...
Senın shortlara ortaktık değil mi Jerfın, hanı ben long lacaktım zarar bana karı ortak, sen short kalacaktın kar fifty fifty, aklımda yanlıs kalmadıysa:)
[quote=SEYYAH;124161]biz kapanırken FDOW 8.647 şu an 8.615...[/quote]
Bugunku korelasyona bakılırsa -30 puan vobda +200 demek, yanı acılısımız 43550 mi olur dıyorsun?:..:
-1000 puan gap bekliyorm...fut artı olmayacak yalnız..
[QUOTE=tuareg;124160]Yalnız bazı detayları bilmen ve uygulaman gerek, misal vobda poz stresı ıle tesbıh cekıyorsan her taneyı çevırınce bir nefes tesbıhe üfleyeceksin, üstüne birşeyler mırıldanırsan faidesi o kadar çok olur, işyerınde ve umuma acık yerlerde tesbıh meselesını fazla abartma derim, bır gun mufettıs yerıne musteşara denk gelırsın, 'vay sen dalga gecıyon ha' der, allah muhafaza...
(bu anıyı bıraz işlersen 10 numara bır laz fıkrası cıkar bundan)[/QUOTE]
okuyup üflemeye de başlarsam ohoooo..:D
ya hakket düşünüyorum da uyarı yada başka cezalar alabilirdim o gayriciddiliğimden dolayı.. hala o müfettiş arada arar hatrımı sorar, tesbih duruyor mu diye sorar..:D
yarın %70 + açılıp + kapanacağız....
[QUOTE=SEYYAH;124166]yarın %70 + açılıp + kapanacağız....[/QUOTE]
ne diyosunnn...:confused:
yaf herkesler umudu kesmiş düşüşten... bişey eksik, bişey eksik deyip duruyordunuz... işte eksiklik tamamlandı...dng:dü:
[quote=jerfin;124165]okuyup üflemeye de başlarsam ohoooo..:D
ya hakket düşünüyorum da uyarı yada başka cezalar alabilirdim o gayriciddiliğimden dolayı.. hala o müfettiş arada arar hatrımı sorar, tesbih duruyor mu diye sorar..:D[/quote]
Aslında olması gereken yaşadıklarındır, mufettısın yaptıgı normal, hoşgoru esprı hayatın tadı, ama o kadar hosgorusuz bır toplumuz kı, sırf bırı trafıkte solladı dıye sılahların cekılebıldıgı bır ulkede musfettısın hosgorusunu normal değil, alkışlarla karsılar olduk, daha hosgorulu bır toplum olabılme dıleklerıyle...
Trafık demısken, Enorton kardeşimize arkadaslar cok takıldı ama kımse yardımcı olmadı, hazır seans bıtmıskene ben uzerıme dusenı yapayım, hepımız zaman zaman acemılıkler yaparız, Enorton kardeişm, en solda debrıyaj, ortada gaz en sağda fren var sakın yerlerını şaşırma, yalnız en sağdakı frene basınca araba bıraz bağırabılır panık yapma.:::
[quote=jerfin;124167]ne diyosunnn...:confused:
yaf herkesler umudu kesmiş düşüşten... bişey eksik, bişey eksik deyip duruyordunuz... işte eksiklik tamamlandı...dng:dü:[/quote]
cıkk, vob düşmez, birşey eskik..kom
[QUOTE=tuareg;124168]Trafık demısken, Enorton kardeşimize arkadaslar cok takıldı ama kımse yardımcı olmadı, hazır seans bıtmıskene ben uzerıme dusenı yapayım, hepımız zaman zaman acemılıkler yaparız, Enorton kardeişm, [COLOR="Red"]en solda debrıyaj, ortada gaz en sağda fren var sakın yerlerını şaşırma, yalnız en sağdakı frene basınca araba bıraz bağırabılır panık yapma.[/COLOR]:::[/QUOTE]
ehliyet almak için girilen direksiyon sınavında bu saydıklarının yerlerini karıştıran, üstelik bir de el frenini kaldırmadan gaza basıp yürüyen birine de hoşgörü gösterip ehliyet verilmeli mi...:D:D
[quote=jerfin;124170]ehliyet almak için girilen direksiyon sınavında bu saydıklarının yerlerini karıştıran, üstelik bir de el frenini kaldırmadan gaza basıp yürüyen birine de hoşgörü gösterip ehliyet verilmeli mi...:D:D[/quote]
Sakın bunları ben yapmıstım deme,
trafıkte hosgoru yok, herkes kuralları bılecek, sabırlı olacak, sevıyelı olacak, korna calmayacak, bilmeyen trafığe cıkmayacak, bayanlar sol şeride geçmeyecek.:..:
[QUOTE=tuareg;124171][COLOR="Red"]Sakın bunları ben yapmıstım deme[/COLOR],
trafıkte hosgoru yok, herkes kuralları bılecek, sabırlı olacak, sevıyelı olacak, korna calmayacak, bilmeyen trafığe cıkmayacak, bayanlar sol şeride geçmeyecek.:..:[/QUOTE]
evet, ben yapmıştım bunları sınavda ve yine de ehliyet verdiler bana..:D:eek:
Arkidişler benim yılan nasılda çalışıyor gördüüzmü hani teşkürlerim....
[IMG]http://i41.tinypic.com/v6om15.png[/IMG]
Kapanışa yakın vob kısalara veda etmiştim ::: Asticim EurUsd shortlamadan önce söyleseydin keşke.Daha düşermi eurusd veya eurjpy?:::
[QUOTE=fXci;124173]Arkidişler benim yılan nasılda çalışıyor gördüüzmü hani teşkürlerim....
[IMG]http://i41.tinypic.com/v6om15.png[/IMG][/QUOTE]
bu yılan yarın da çalışsın, yoksa teşekkürümü geri alıırm fxci...dng
Jerfin senin dolarlar duruyormu? :D Kur zayıf duruyor yarın için öngörün? 1.566 görmez bence
[QUOTE=hexa;124176]Jerfin senin dolarlar duruyormu? :D Kur zayıf duruyor yarın için öngörün? 1.566 görmez bence[/QUOTE]
duruyor hexa..üüü eninde sonunda bu borsa düşecek ve bu dolar çıkacak.. ya sabır deyip bekliyoruz..:D
[QUOTE=fXci;124173]Arkidişler benim yılan nasılda çalışıyor gördüüzmü hani teşkürlerim....
[IMG]http://i41.tinypic.com/v6om15.png[/IMG][/QUOTE]
8250de vereceğiz senin teşekürleri. Daha cortlara yarameyor.
[quote=jerfin;124167]ne diyosunnn...:confused:
yaf herkesler umudu kesmiş düşüşten... [B]bişey eksik, bişey eksik deyip duruyordunuz... işte eksiklik tamamlandı..[/B].dng:dü:[/quote]
korelasyon bozuldu...iş ilginçleşti...yarın ya ekstra düşerek farkı kapatacak vadeli (bunun geçmişte örnekleri var), ya da yarın yukarı giden bir piyasa göreceğiz.