FED: KASIM AYIUNDAN ITIBAREN TAF IHALELERINDE MIKTAR 150 MILYAR DOLAR`A CIKARILACAK
yine FED den krize geç çözümler ..kasıma kadar kim öle kim kala
Printable View
FED: KASIM AYIUNDAN ITIBAREN TAF IHALELERINDE MIKTAR 150 MILYAR DOLAR`A CIKARILACAK
yine FED den krize geç çözümler ..kasıma kadar kim öle kim kala
cuma gununun kopyası gıbı sankı cuma gunude bu saat bu dk larda al sinyalleri gelmisti
[QUOTE=oğuzt;38539]cuma gununun kopyası gıbı sankı cuma gunude bu saat bu dk larda al sinyalleri gelmisti[/QUOTE]
yarın yine 3000 puan aşagı gap var diyorsun yani........:D
[QUOTE=mbm;38540]yarın yine 3000 puan aşagı gap var diyorsun yani........:D[/QUOTE]
yok sanki bu sefer olucak gibi 60 dk lık bir degisik verdi sinyalini daha bir hoş gorundu gozume :) .dng
pozisyonlarda son durum (euroline)
longlar shortlar
garanti 15042 efg 34049
yapı 13719 citi 20331
gedik 8834 iş 13491
morgan 7101 hsbc 3115
finans 4177 merill 1645
diyer 24685 diyer 935
[QUOTE=oğuzt;38539]cuma gununun kopyası gıbı sankı cuma gunude bu saat bu dk larda al sinyalleri gelmisti[/QUOTE]
+.
Katılıyorum. Cuma günü spot günlükler dahi ala getirildi. Bir tek 60 dak. alda değildi. Sentiment çok olumluydu. Şüphe uyandıran tek durum DİĞER ALIŞ bölümünün çok şişmiş olması idi DİĞER SATIŞ çok azdı. Medyadaki çok bilmiş korosu ve ekonomiden sorumlu kişiler bayram nedeniyle ucuz atlattığımızı krizi fırsata dönüştürebileceğimizi filan söylediler bayram boyunca biz sağlamız en az etkileniriz vs vs. Hep aynı filmi izliyoruz tekerrür şeklinde.
insanın psikolojisini zorluyorlar, tepki olmayacakmı diye sürekli beklenti içinde long fırsatı kolluyoruz,ama maalesef şu an satış ağırlıklı tahta, yine aynı şekilde yukarı yapabilirler son dakika, ama son dakika 40.900 geçerse tamamı ile geçenki gibi tuzak olur, 40.900 geçmezse shorta devam, son dakika geçerse flat kalmak lazım gibi,aynı oyuna gelmemek için...
Neticede yarın açılışta 40.900 üzeri olursa yarın alırım diye düşünüyorum, kaçan bir şey yok...
[QUOTE=oğuzt;38541]yok sanki bu sefer olucak gibi 60 dk lık bir degisik verdi sinyalini daha bir hoş gorundu gozume :) .dng[/QUOTE]
devam uzuna.....
bu fdow çok adi....
sabahta yazdım.. sahte düşüyor uyumsuz diye....
attım uzunları yastık altına.....
iki gapla 5000 puan girdik içeri..hiç yoktan...elimiz kolumuz baglı şekilde...
çok sıkkın canım......çokkkkk..
bu fdowun ve gapların elinde oyuncak oldugumuz için......
batsada şu amerika bizde kurtulsak....
[QUOTE=mbm;38545]devam uzuna.....
bu fdow çok adi....
sabahta yazdım.. sahte düşüyor uyumsuz diye....
attım uzunları yastık altına.....
iki gapla 5000 puan girdik içeri..hiç yoktan...elimiz kolumuz baglı şekilde...
çok sıkkın canım......çokkkkk..
bu fdowun ve gapların elinde oyuncak oldugumuz için......
batsada şu amerika bizde kurtulsak....[/QUOTE]
aynen sıkıntına katılıyorum Mbm ,
ben su sıralar vobda alacagım poz un %20 si ile poz alıyorum zarar pek buyuk olmuyor o yuzden ama umarım sen cıkarırsın bu zararı en kısa surede bu arada benım 1 dk ve 5 dk yıne sata geldı 60 dk beklıyor alda ben 60 a gore poz aldıgım ıcın uzunda beklıyorum halen
Bono bileşikler :20.35
bankalar arası dolar :1361
Bilinmeyenler çogalıyor.
BOVESPA %10 küsür
imkb %8 küsür göçüklerde
dip avcılığı zamanı değildir, buradan long olacağıma 35 veya 45 den long olurum.
[QUOTE=oğuzt;38546]aynen sıkıntına katılıyorum Mbm ,
ben su sıralar vobda alacagım poz un %20 si ile poz alıyorum zarar pek buyuk olmuyor o yuzden ama umarım sen cıkarırsın bu zararı en kısa surede bu arada benım 1 dk ve 5 dk yıne sata geldı 60 dk beklıyor alda ben 60 a gore poz aldıgım ıcın uzunda beklıyorum halen[/QUOTE]
60 dk. lar geçen hafta pazartesi'den beri satta bende.. sizinki nasıl alda !!!