eeeeee. kÂR edeceğimiz günleri de görebilecek miyiz acaba?
Printable View
eeeeee. kÂR edeceğimiz günleri de görebilecek miyiz acaba?
cıkk, bu borsa düşmez, 825 long:)
[quote=MASTER;124261]Herkese günaydın.Bol kazançlar diliyorum.Endeksin aşmakta ilk zorlanabileceği bölge 43.200-43.300 bölgesidir...İlk kuvvetli destek ise 42.800'de...Saygılar.[/quote]
42.800'de tutmaya çalışıyorlar...Burası önemli çünkü 22 günlük H.O.'ya denk geliyor altı tehlikeli olur...Tekrar hatırlatayım dedim...
850 altı kalışlarda 350 yi görebiliriz...bence..
opsiyon işi iddiadaki alt üst gibi. seçiyorsunuz bir parite,senet,borsa,emtia vs yi o anki rakamın üstündemi altındamı kapanacak ona oynuyosunuz. vadesi belli saate. sonra da bekliosunuz eğer doğru tahmin ettiyseniz %65-71 arası kazanıyorsunuz. yok tersimi oldu koyduğunuz paranın %15 ini alıp hadi eyvallah diyorsunuz :)
Yav manyak hareketler yapıyorum ya.25 puana dön babam dön.Bugün süper para yapacam İnşallah.Full long 775 en son.
sayın trader38580 piyasa hakkında yorumunuz nedir acaba?
Larossian Üstat sistemleriniz long da durmaya devam ediyor mu? teşekkürler.
Forekste verielr gelmiyor 825-850 sanmayın kademeleri.
[quote=VOBiX;124331]Kendi yatağına geçtin mi?[/quote]
Geçtim abi geçtim.İşler düzelecek İnşallah.Yalan söyleyen dax inanmayın.Dow bilecek.
yemedi marbaşcıya başladı josef josefe
cıkk, bu borsa cıkmaz 850 flat:)
:DNerelerdesiniz arkadaşlar bir bıraktım kaybolmuşsunuz hepiniz.:D:DPy yapmış gene bir iyilik.
biri foruma bomba koydu galiba:)
[quote=marakes;124356]biri foruma bomba koydu galiba:)[/quote]
Marekes nereye gitmiş arkadaşlar acep.::::::Hiç çekilmiyor be ya sessiz .:::
kısalar kapandı bende 875 den ...flatım ..işlem yok ama uzun girmek istedim..forum neden kapalıydı..
saat 11 12 gbydı heralde..bi bakıyım dedim eskı sayfalara bi kac sayfa okudum snra yayın kesildi,sabotaj ihtimalini değerlendirdim hemen.ama net bi bulguya da rastlıyamadm.en sonu bi kaç proxy denedim onlardan da ümit olmayınca makus kaderimle başbaşa kaldım.:)
Sayın admin ve mod :) Forum çöktüğü zamanlar yazacağımız bir yer olsun blog, chat sayfası...
Sabotaj kokusu hissediyorum.:D:D
[quote=Larossıan;124357]Marekes nereye gitmiş arkadaşlar acep.::::::Hiç çekilmiyor be ya sessiz .:::[/quote]
ben shortculardan şüphelendim:)herkesi bi yere hapsettiler ve de forum yönetimine el koydular heralde dedim:)yoksa longcular mı şüpheli:..:
[quote=marakes;124363]ben shortculardan şüphelendim:)herkesi bi yere hapsettiler ve de forum yönetimine el koydular heralde dedim:)yoksa longcular mı şüpheli:..:[/quote]
yok valla bizim bir dahlimiz yok..teknik bir şey olsa gerek..Sayın HELLİM çıksın meydane....
Geceye şort devam..neden şaşırmadım acaba...eurusd de pis çarpıldık dün ettiğim karın tamamı gitti...insan değillermiş...fx de neymiş ya..yerim fx i...yaşasın borsalar..hatta yaşasın çöken borsaalrın birliği..hatta dünyanın bütün çöken borsaları birleşiniz, puandan başka kaybedeceğiniz bir şey yoktur..kahrol dj al sana bombe....
[QUOTE=hexa;124360]Sayın admin ve mod :) Forum çöktüğü zamanlar yazacağımız bir yer olsun blog, chat sayfası...[/QUOTE]
Sorun forumda değil serverda. Anasayfaya dahi ulaşılamıyordu. Aynı servera koyulacak sayfaya da ulaşaılmayacağı için sorun yaratacaktır.
Astinin ettiği bad dualar döndü dolaştı hem forumu hem de FXte kendisini buldu .dng
Asti özüne dön boşver fxi. fxçi bile vob diyor sen kalkmış fx diyorsun.
Gittiler geldiler yine bir halt etmediler gün boyu. Sistemlerin zararı dizboyu oldu.
Selam geceye full long tabiki.Allah bereket versin.Açılışta 400 puan gap yedik.Kapanış 400 puan artı kapattım.Bye uyuyom.775 long 175 short 150 long 175 short 225 long 275 short 225 long 275 short 175 long geceye long kaldım böyle.Ben de jet lag var bye.Vobu 43100 de tuttu bir el.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;124367]Selam geceye full long tabiki.Allah bereket versin.Açılışta 400 puan gap yedik.Kapanış 400 puan artı kapattım.Bye uyuyom.[/QUOTE]
bende ful longum gökhan kardeş. umarım terse gelmeyiz.
şükür kavuşturana....flat kaldım ... N kar N zarar komisyona çalıştık bugun.. yanlızzz çolde kalmış gıbı olduk yönetim uyuma foruma sahip çıkkk.. çok özlemişim sizleri öpücemmmm..
ya kardeşlerim şükür kavuşturana.. ::: bunalıma girdim yuaw sizsiz :( oh be :::
forumda bağımlılık yapıyormuş meğer..G 8 de madem herşey iyi ozaman paket yardım filan keselim demişler.. oyüzden börse ler tedirgin olmuş gayri...
Şükür kavuşturana saat 13 den beri foruma giremiyorum neydi o ya
*merkez bankasi faİz oranlarini 50 baz puan İndİrdİ
25 bekleniyordu..dopingin sebebi anlaşıldı..
(16/06/2009 - 19:16:51)
[quote=QUEEN;124375]*merkez bankasi faİz oranlarini 50 baz puan İndİrdİ
(16/06/2009 - 19:16:51)[/quote]
ılgınc..kimse eklemıodu unu yada cok azı beklıodu
bakalım yarın nasıl tutacaklar bu endeks i üç kagıtcılar üvendire ile geliyorum.. akşam yaptıkları terbiyesizligin acısını yarın çıkartacagız.. Long dostlar kusura bakmayın bu akşam çok sinirlendim. bir turlu salmadılar makas bi ara artıya geçti.. 43100 aşağısı yok dediler.. üvendire elimde yarın bekliyorum.. kayde gecin dow 8500 aşagısı :)
[QUOTE=SaNCaKTaR;124378]bakalım yarın nasıl tutacaklar bu endeks i üç kagıtcılar üvendire ile geliyorum.. akşam yaptıkları terbiyesizligin acısını yarın çıkartacagız.. Long dostlar kusura bakmayın bu akşam çok sinirlendim. bir turlu salmadılar makas bi ara artıya geçti.. 43100 aşağısı yok dediler.. üvendire elimde yarın bekliyorum.. kayde gecin dow 8500 aşagısı :)[/QUOTE]
üstad sinirlenme longlar size feda olsun.
[quote=QUEEN;124375]*merkez bankasi faİz oranlarini 50 baz puan İndİrdİ
(16/06/2009 - 19:16:51)[/quote]
baz puan neymiş be..yerim baz puanı...dow böyle devam etsin..iki kere yerim...
ps: tcmb nin faiz indirimlerine devam edeceği biliniyordu..025-050 farkmaz...takas olayına hiç inanmam ama bugün bakasım geldi.."diğer" in alıcı ve satıcı arasındai farka bakınız lütfen...şelale şelale..zetn şurda 3 kısacı kaldık galiba...Bay SAZAN full metal jacket kısa, Ben full metal jacket kısa, selçukluyu bilmiyorum ama oda öyledir muhtemelen..way be baş harfler S.A.S. oluyo..parça pinçik ederiz VOB u..
[quote=Vob Trader;124339][URL]http://www.anyoption.com/jsp/index.jsf[/URL][/quote]
ağa, kimdir bunlar, araştırdınmı..güvenilirmi abiler..lokasyon güney kıbrıs..vergi cenneti falan..yemesinler bizi sonra
İyi akşamlar voborsa, valla o kadar alışmışım ki foruma girmeye bugün çok canım sıkıldı :) Longlara hiç dokunmadım, long devam...
dow 8500 kırarsa zor tutarlar sıkar biraz.
[quote=Larossıan;124385]dow 8500 kırarsa zor tutarlar sıkar biraz.[/quote]
kırarız..hatta mahfederiz :):::
AKP kurmayları, Taraf Gazetesi'nin Genelkurmay Harekat Başkanlığı'nda hazırlandığını iddia ettiği “İrticayla Mücadele Eylem Planı” ile ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.
[quote=Vob Trader;124294]sür eurusd yi yukarı
eğer türkiye saati ile saat 11.00 am vaktine kadar eurusd 1.38571 üstünde olursa 1 e 1.7 alıcam yok 1.38571 altında olursa 1 e 0.15 alıcam yani 100x param 170x olcak veya 100x param 15 x olcak. 1.38571 üstü benim altı onların saat 11.00 am de[/quote]
call opsiyon aldıysan ve fiyatın altında olursa vade sonunda ana paranın %15 ini geri veririz diyo sitelerinde, yani %85 puf diyor..farklı bir opsiyonmu var?
selam canlarım,kuzular,kuşlar,çiçehler,böcehler :::
yafu çoh özledim hepiyizi...nooldu kim taciz etti forumumuzu?
geceye bir tutam 43.250 SHORT kaldım (tüm alacağım pozun 1/3 ü sayılır) bi cacık olacağından değil laf ossun işte.ben diyorum size BİŞEY EKSİK! :::
noovoldu dün DJI düştü yine tıh yoh vadelide :(
BİŞEY EKSİK bi türlü bulamıyorum ama BİŞEY EKSİK :(
[QUOTE=SEYYAH;124390]selam canlarım,kuzular,kuşlar,çiçehler,böcehler :::
yafu çoh özledim hepiyizi...nooldu kim taciz etti forumumuzu?
geceye bir tutam 43.250 SHORT kaldım (tüm alacağım pozun 1/3 ü sayılır) bi cacık olacağından değil laf ossun işte.ben diyorum size BİŞEY EKSİK! :::
noovoldu dün DJI düştü yine tıh yoh vadelide :(
BİŞEY EKSİK bi türlü bulamıyorum ama BİŞEY EKSİK :([/QUOTE]
çogunluk ben dahil beyinlere işlenmiş düşüş senaryosu olabilirmi.:confused: