U 30 12.10.2005 Teki dibi 39150 nin altına kalıcı sarkar, ve altında kapatırsa yarin,18.08.2005 teki dibi 35226 ya kadar bomboş . Olabilirmi bu ihtimal ? Açıkçası isctr ve akbnk 3.64 -4.60 diplerini denemeye kalkarsa bu ihtimal oldukça yüksek.
Printable View
U 30 12.10.2005 Teki dibi 39150 nin altına kalıcı sarkar, ve altında kapatırsa yarin,18.08.2005 teki dibi 35226 ya kadar bomboş . Olabilirmi bu ihtimal ? Açıkçası isctr ve akbnk 3.64 -4.60 diplerini denemeye kalkarsa bu ihtimal oldukça yüksek.
[quote=mavi;36456]Sayın catedral ve Sayın bullmarket,
Yanıtlar için teşekkürler.
[B]Sayın catedral, mantıklı bir yaklaşım beklenti bitmiş olur yaklaşımı[/B].Fakat ısrarla Senatonun ne zaman görüşeceğini sorma nedenim de bu zaten.1 hafta sonra toplanacaklarmış hatırladığınız kadarıyla.Şimdi daha fazla endişeleneceğim sanırım %15 ten dolayı.Uzun süredir orta vade görüşlerimiz uyuşmasına rağmen önümüzdeki 1-3 ay için Ayı postumu rafa kaldıracağa benzerim.Belki görmek istediğim resme bakmak ya da artık sıkıldığım için aynı resme bakmaya, resim değiştirmek istiyorum duygusal olarak.Bayrama ise %15'in kısa süreli bilinçlice konulduğu şüphemden dolayı ya flat ya da sembolik bir pozisyonda girmeyi düşünüyorum.Cuma günü bakacağım haftalık ve günlük grafiklerin söylediği yönde.
Bol şanslar hepimize...[/quote]
[quote=mavi;37143]Görüşlerimde değişiklik yapabilecek gelişme ABD den gelebilecek çok kötü algılanabilecek bir haber olabileceğinden 26-09-2008 Cuma senası bitmeden flat kalma kararımı kesinleştirmiş oldu piyasa.Fırsatlar bitmezmiş.
Bol şanslar...[/quote]
Sayın catedral ve kısa kalan arkadaşları tebrik ederken, uzunda yakalanan arkadaşlara en kısa sürede kayıplarını telafi etmeleri dileklerimle 'lan gene seviyor allah' dizelerindeki söz biz pozisyonsuzları sevinsek mi, üzülsek mi modunda bıraktı.Şükür tabiki.Demekki ayı postlarımızı tüm yaz taşımamıza rağmen erken çıkartmışız.Resim den sıkıldım duygusal olarak postu kaldırıyorum deme gibi lükslerimiz yokmuş demekki.olsun varsın fırsatlar bitmezmiş.Bugün Dji iyi bir tepki versede yarın bizde pozisyon alsak diyoruz.Bu akşam biraz grafik çalışmakta fayda var.
Bol şanslar...
yarin imkb dokulmeye devam edecek!!!:dü:
YTL hizli deger kaybetmeye devam edecek!!:dü:
BONO faizleri hizla yukselmeye devam edecektir!!:yü:
tum hedge fonlar iflasin esiginde!!:dü:
dunya'da hedge fonlarda parasi olan yabancilar panikleyip paralarini geri aliyorlar!!.dng
bu cuma gunu dana'nin kuyrugu iyice kopacak!!:dü:
9000 hedefi şu aşamada dahada belirgin, satışlar hız kesmiyor ne diyelim hayırlısı, kaldıysa??
[url=http://www.hizliresim.com/][img]http://www.hizliresim.com/2008/10/6/4450.bmp[/img][/url]
Bu şelale düşüşünde uyumsuluklar çalışır mı şüpheliyim fakat Allah gönlünüze versin. Gece uzun. Endekslerin dibi 0 (sıfır) noktası zirvesi ise sonsuzluktur. Bu yüzden dip tepe aramak yerine trende uygun yerden binip trendden uygun yerde inmek daha sağlıklı bir davranış olacaktır.
Uzun zamandır gün içi işlem yapıp gün sonuna flat kalıyodum bugun bende uzun girdim beklentim dow un tekrar kendini toparlayacagı yönünde tutmassa taban açarız galiba
2008 yılı içinde bütün dünya için bundan daha kötü bir gün ya da gece gördük mü? bugün istisnasız bütün borsalar kayıpta ve hepsi 2008 yılı dibinde..pariteler uçmuş durumda..vix e yorum yapmak bile gereksiz..yoksa vardıda ben mi hatırlamıyorum..sormamın sebebi sene içinde yaşadığımız en kötü deneyimlerinde hep tepki oluştu..yoksa daha dibin dibine gelmedik mi..
Tek umudum Kayahan tam zamanında ortaya cıktın abi uzunlardan umudumu kesmeye baslamıstım :)
umarım alınmassın takılıyorum sadece
saygılar
[QUOTE=VOBiX;38590]Bu şelale düşüşünde uyumsuluklar çalışır mı şüpheliyim fakat Allah gönlünüze versin. Gece uzun. Endekslerin dibi 0 (sıfır) noktası zirvesi ise sonsuzluktur. Bu yüzden dip tepe aramak yerine trende uygun yerden binip trendden uygun yerde inmek daha sağlıklı bir davranış olacaktır.[/QUOTE]
Sıfır ve sonsuzluk diye bir kavram yoktur aslında. Izafi bir kavramdır. Matematikte bize epsilon kadar da büyük olsa sıfır olmadığını öğretmişler ve ispat ettirmişlerdi..
Bence her şeyin bir piyatı var. Eğer kapitalist sistemde yaşıyorsak mutlaka bir rakama tekabül eden fiyatı var.
Şu an dünyadaki riskler ve varlıklart yeniden değerleniyor. Bu değerlendirme sürecinde riskler azaldıkça dönüşlerde sert olacaktır.
Korkunun gereksiz olduğu anlaşılınca, bu defada farklı tepkiler olacaktır. Şu an neredeyiz derseniz bende bilmiyorum. Net bir yön yok bence. Dow tüm dünyanın beklediği yeri gördü. Seçim öncesi daha da kötü olur mu sizce?. Bilemiyorum..
Yaşayıp görecez..
Vob da önceki dibimizde ne dolar tl bukar yüksekti nede dow bu kadar düşüktü şimdiki koşullarla korelasyon varsa vob için yeni dipler görmemiz olasıdır bence
Kullandığım sistem sat-tut idi fakat iki tarafa da sert hareketler olabileceğini söylediği için geceye flat girdim. Genel sentiment (yandık bittik vs) akşama doğru iyice olumsuzlaştı. Eğer DİĞER SATIŞ dolu olsaydı (>5000) kesin 1/2 long girerdim geceye. DİĞER alışın çok şişmiş olması hala umut kaldığını söylüyor bu da biraz daha düşme ihtimaline işaret ediyor. Bu geceye LONG olanlar için tek olumlu gösterge DOWa 9700 seviyesinden tepki gelmiş olması ve korku indeksi VIXin yeni zirve yapması. Eğer 9800 üzeri kapanış olursa yarın lokal dip için olumlu olunabilir. 9700 altı kapanışı ve sabah biz açılırken futureların 9700 altında olmasını düşünmek bile istemiyorum umarım iş o kerteye varmaz.
Yarın yukarı yapacağından çok eminim göreceğiz bakalım.