bana su spk dakilerin yetkisini verecekler 2 haftada sebeke ortaya cikar.Bu herifler sebeke.
Printable View
bana su spk dakilerin yetkisini verecekler 2 haftada sebeke ortaya cikar.Bu herifler sebeke.
[QUOTE=Ronaldinho;17822]yukarı çekerken de longla kazanırız nasipse
asagı basarlarsa yukardan shortlarız :)[/QUOTE]
yukarıdan nerden ronaldinho..
yurtdışı dahil hepsi numara çekiyor...yön aşagı
ah dow ah... biraz erken açılsan ya.. ögle gibi...
şunların takkesi düşşse...
[QUOTE=Ronaldinho;17822]yukarı çekerken de longla kazanırız nasipse
asagı basarlarsa yukardan shortlarız :)[/QUOTE]
yukarıdan nerden ronaldinho..
yurtdışı dahil hepsi numara çekiyor...yön aşagı
ah dow ah... biraz erken açılsan ya.. ögle gibi...
şunların takkesi düşşse...
Nihayet Dax 6800 De Tutunamiyacak Heralde
Nihayet Dax 6800 De Tutunamiyacak Heralde
[quote=follow;17821]islemleri karsilikli yanilmayinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.[/quote]
sanırım efg short kapatıyor
[quote=follow;17821]islemleri karsilikli yanilmayinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.[/quote]
sanırım efg short kapatıyor
[QUOTE=vobbook;17791][B]
tekniğin de suyunu çıkardılar... dün bugün için yukarı dönerlerse şaşırmam demiştim, şimdi yukarı döndüler burdan papaz pilav döngüsüne tekrar girip aşağı basarlarsa yine şaşırmam.. :)[/B][/QUOTE]
Papaz pilav yiye yiye yakında çatlayacak. Malum şahıs madem short kapatacan dün deli gibi neden shortladın diye sorarlar adama 46400den bissürü mal vardı akşam pazarında kelepir.
[QUOTE=vobbook;17791][B]
tekniğin de suyunu çıkardılar... dün bugün için yukarı dönerlerse şaşırmam demiştim, şimdi yukarı döndüler burdan papaz pilav döngüsüne tekrar girip aşağı basarlarsa yine şaşırmam.. :)[/B][/QUOTE]
Papaz pilav yiye yiye yakında çatlayacak. Malum şahıs madem short kapatacan dün deli gibi neden shortladın diye sorarlar adama 46400den bissürü mal vardı akşam pazarında kelepir.
EFG simdide vermeye basladi hadi cikin isin icinden :)
EFG simdide vermeye basladi hadi cikin isin icinden :)