#direnmeSazanGral
Printable View
#direnmeSazanGral
[quote=ÖztürkFx;451264]#direnmeSazanGral[/quote]
#yadanerededireniyorsansoylebizdegelekordagonusak
#brehbearkadas
femen bile geliyomuş, Sazan hala gelmedi..bir gulfstream e gapıldı ve gutuplara felan mı kaydı acep..penguenlerin yanına..üw
#HerYerGraşHerYerDireniş
#şşşşşşşş
sazan kralları kralı ...
#sazangrallarıngralı
İyi Yazlar Voborsa'cılar,
Borsanın %38.2 Retc ile gösterilen iki yatay çizgi arasına kadar yükselmesini kısa vadede bekliyorum.
5:c: (4)/(1) etiketinin aşağı geçilmesi , düşüşün 30.000 puan daha devam edeceğini gösterir. Düşüşteki 4 etiketinin yukarı geçilmesi ise, çok daha az olası gördüğüm tüm düşüşün expanded flat olma olasılığını gündeme getirir. ( / 'ların sol tarafındaki sayım). Şu anda favori sayımım /'lerin sağ tarafındaki.
Sağlıcakla Galınız. :)
[quote=sazan;457222]İyi Yazlar Voborsa'cılar,
Borsanın %38.2 Retc ile gösterilen iki yatay çizgi arasına kadar yükselmesini kısa vadede bekliyorum.
[COLOR=red][B]5:c: (4)/(1) etiketinin aşağı geçilmesi , düşüşün 30.000 puan daha devam edeceğini gösterir[/B][/COLOR]. Düşüşteki 4 etiketinin yukarı geçilmesi ise, çok daha az olası gördüğüm tüm düşüşün expanded flat olma olasılığını gündeme getirir. ( / 'ların sol tarafındaki sayım). Şu anda favori sayımım /'lerin sağ tarafındaki.
[COLOR=lime]Sağlıcakla[/COLOR] [COLOR=lime][B]Galınız.[/B][/COLOR] :)[/quote]
[B][COLOR=red]by Sazan...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]
[B][COLOR=lime]55 lerde sağ galalım bence de...[/COLOR][/B]
[quote=sazan;457222]İyi Yazlar Voborsa'cılar,
[B][COLOR=red]5:c: (4)/(1) etiketinin aşağı geçilmesi , düşüşün 30.000 puan daha devam edeceğini gösterir[/COLOR][/B]. Düşüşteki 4 etiketinin yukarı geçilmesi ise, çok daha az olası gördüğüm tüm düşüşün expanded flat olma olasılığını gündeme getirir. ( / 'ların sol tarafındaki sayım). Şu anda favori sayımım /'lerin sağ tarafındaki.
Sağlıcakla Galınız. :)[/quote]
ehmmm...:..:
[IMG]http://i41.tinypic.com/bgd6xu.png[/IMG]
Oooouuuuwwwww,
Cumburlop.
[quote=sazan;458210]Oooouuuuwwwww,
[B]Cumburlop[/B].[/quote]
Sazan başganım,
Bu derin teknik analiz ünlemini, -30,000 procekşınının teyidi olarak mı algılamalıyız...EN derinden ve enderundan hörmetlerimle....
-30,000 by Sazan gral