[QUOTE=halojen;22403]sayfanın refresh edilmesi 3-4 dakikayı buluyor.. bana has bir problem mi yoksa sitede bir sorun mu var ?[/QUOTE]
aynen bendede.....
Printable View
[QUOTE=halojen;22403]sayfanın refresh edilmesi 3-4 dakikayı buluyor.. bana has bir problem mi yoksa sitede bir sorun mu var ?[/QUOTE]
aynen bendede.....
aynen bendede.....
bende hemen acıyo sabah biraz yavastı
bende hemen acıyo sabah biraz yavastı
Bakalım ağalar longları tutmaya daha ne kadar devam edecek. Ağalar shortta olsalardı şimdi 2000 puan düşmüştük...
Bakalım ağalar longları tutmaya daha ne kadar devam edecek. Ağalar shortta olsalardı şimdi 2000 puan düşmüştük...
maalesef aynı durum bendede var
daha önce bende yazmıştım bu durumu
maalesef aynı durum bendede var
daha önce bende yazmıştım bu durumu
bu kadarına çüş yahu.....
işte bahsetmeye çalıştıgım düşüş sahte dediğim buydu......
10881 i gör... dow açılmaya yakın yukarı hareketini yap....
benim için süpriz olmadı... zaten bunu bekleyip defalarcada yazdım....
teknik çalışmaz diyen arkadaşlarada grafiği aşagıda.....
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img360.imageshack.us/img360/8746/ayuql1.png[/IMG][/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=360&i=ayuql1.png][IMG]http://img360.imageshack.us/img360/8746/ayuql1.81e7d0dec2.jpg[/IMG][/URL]
bu kadarına çüş yahu.....
işte bahsetmeye çalıştıgım düşüş sahte dediğim buydu......
10881 i gör... dow açılmaya yakın yukarı hareketini yap....
benim için süpriz olmadı... zaten bunu bekleyip defalarcada yazdım....
teknik çalışmaz diyen arkadaşlarada grafiği aşagıda.....
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img360.imageshack.us/img360/8746/ayuql1.png[/IMG][/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=360&i=ayuql1.png][IMG]http://img360.imageshack.us/img360/8746/ayuql1.81e7d0dec2.jpg[/IMG][/URL]
bütün kısalar kapandı..ancak ihtiyaten..yoksa piyasaya hala inanmıyorum..dow bugün ağzıyla kuş tutsa,takla atsa,parende açsa,tavana gitse yine long açasım yok..ama bakalım..piyasa ne diosa o..çokta kasmamak lazım..buna şükür..dün hepsini zararla vermekte vardı..
bütün kısalar kapandı..ancak ihtiyaten..yoksa piyasaya hala inanmıyorum..dow bugün ağzıyla kuş tutsa,takla atsa,parende açsa,tavana gitse yine long açasım yok..ama bakalım..piyasa ne diosa o..çokta kasmamak lazım..buna şükür..dün hepsini zararla vermekte vardı..
39725-42400 hattındaki 60 dakikalık yükselen trend desteği ustaca aşağı doğru kırdırılmış olup altında 120 dakika beklendikten sonra tekrar üzerine çıkılmıştır yatırımcılarımıza saygıyla duyurulur...:D
39725-42400 hattındaki 60 dakikalık yükselen trend desteği ustaca aşağı doğru kırdırılmış olup altında 120 dakika beklendikten sonra tekrar üzerine çıkılmıştır yatırımcılarımıza saygıyla duyurulur...:D
tam ortada endeks... benim düşünceme göre uzun riski almaya değmez bu seviyelerden... 32645'ten katettiği mesafeyi , son 3-4 gündür yaşanan patinajı ve artan satış baskısını dikkate alırsak...
tam ortada endeks... benim düşünceme göre uzun riski almaya değmez bu seviyelerden... 32645'ten katettiği mesafeyi , son 3-4 gündür yaşanan patinajı ve artan satış baskısını dikkate alırsak...
bu yavaşlığa bir çözüm getirebilirmiyiz acaba sayın yönetici/moderatör arkadaşlar ?
forumu kullanmak zahmetli oluyor bu şekilde...
saygılarımla...
bu yavaşlığa bir çözüm getirebilirmiyiz acaba sayın yönetici/moderatör arkadaşlar ?
forumu kullanmak zahmetli oluyor bu şekilde...
saygılarımla...
[QUOTE=halojen;22414]tam ortada endeks... benim düşünceme göre uzun riski almaya değmez bu seviyelerden... 32645'ten katettiği mesafeyi , son 3-4 gündür yaşanan patinajı ve artan satış baskısını dikkate alırsak...[/QUOTE]
Bi bıraksalar da rahatlasak, düşmemek için tuttukça tutuyorlar...
[QUOTE=halojen;22414]tam ortada endeks... benim düşünceme göre uzun riski almaya değmez bu seviyelerden... 32645'ten katettiği mesafeyi , son 3-4 gündür yaşanan patinajı ve artan satış baskısını dikkate alırsak...[/QUOTE]
Bi bıraksalar da rahatlasak, düşmemek için tuttukça tutuyorlar...
yurtdışı yeni dipler yapıyor ama biz eski dibimizin 3000 puan üstündeyiz...
yurtdışı yeni dipler yapıyor ama biz eski dibimizin 3000 puan üstündeyiz...
ben uzun girecegim geceye kesin..... bahtımıza ne çıkarsa....
saatliklerde çok net olmamakla birlikte dowdaki düşüşde uyumsuz olacak gibi....
15 daklıklarında uyumsuz olma ihtimali var....
ihtimal diyorum.. henüz teyidleri yok..
o yüzden uzuna devam.....
ben uzun girecegim geceye kesin..... bahtımıza ne çıkarsa....
o yüzden uzuna devam.....
Kafa karıştırmak için 43000 üzerinde 43400 altında VOB kapanışı uygun olur kanaatımca.:D
Kafa karıştırmak için 43000 üzerinde 43400 altında VOB kapanışı uygun olur kanaatımca.:D
15.07.2008 16:45:05 HATIRLATMA- ABD'DE İŞLETME STOK VERİLERİ AÇIKLANACAK
ABD'de Mayıs ayına ilişkin işletme stok verileri TSİ 17:00'de
açıklanacak.
Bir önceki dönemde yüzde 0.5 artan stokların, yeni yüzde 0.5
artması bekleniyor.
15.07.2008 16:45:05 HATIRLATMA- ABD'DE İŞLETME STOK VERİLERİ AÇIKLANACAK
ABD'de Mayıs ayına ilişkin işletme stok verileri TSİ 17:00'de
açıklanacak.
Bir önceki dönemde yüzde 0.5 artan stokların, yeni yüzde 0.5
artması bekleniyor.
bebek arabasi gibi 1000 puan asagi yukari gezdirip aldiklari yere birakiyorlar
bebek arabasi gibi 1000 puan asagi yukari gezdirip aldiklari yere birakiyorlar
geceye 43250 long
geceye 43250 long
[quote=mbm;22420]ben uzun girecegim geceye kesin..... bahtımıza ne çıkarsa....
o yüzden uzuna devam.....[/quote]
35200 üzeri kapanışta uzunlar biraz daha avantajlı...ama risk aşırı...
bence ikimiz de haklıyız..vadelerimiz farklı sanırım... :)
uzun kapatma yeriniz neresi sn.mbm?...
[quote=mbm;22420]ben uzun girecegim geceye kesin..... bahtımıza ne çıkarsa....
o yüzden uzuna devam.....[/quote]
35200 üzeri kapanışta uzunlar biraz daha avantajlı...ama risk aşırı...
bence ikimiz de haklıyız..vadelerimiz farklı sanırım... :)
uzun kapatma yeriniz neresi sn.mbm?...
soyle bir onerim var herkes yalandan ben longum diye yazsin emin olun yarin duser katiksiz.:)
hepimiz longa inanip girmedikce dusurmeyecekler anlasilan.
soyle bir onerim var herkes yalandan ben longum diye yazsin emin olun yarin duser katiksiz.:)
hepimiz longa inanip girmedikce dusurmeyecekler anlasilan.
[QUOTE=nyse-dj;22426]soyle bir onerim var herkes yalandan ben longum diye yazsin emin olun yarin duser katiksiz.:)
hepimiz longa inanip girmedikce dusurmeyecekler anlasilan.[/QUOTE]
2000 tane kemiksiz longladım 43200den...:..:(zahiri olaraktan :D)
[QUOTE=nyse-dj;22426]soyle bir onerim var herkes yalandan ben longum diye yazsin emin olun yarin duser katiksiz.:)
hepimiz longa inanip girmedikce dusurmeyecekler anlasilan.[/QUOTE]
2000 tane kemiksiz longladım 43200den...:..:(zahiri olaraktan :D)
Yuh artık ya, bu kadar da olmaz !
Yuh artık ya, bu kadar da olmaz !