[quote=aviator99;261770]dow ftr ufak ufak artmaya basladı simdi bizdede artış baslar ufak ufak:)[/quote]
-----
ya tabiki sacmalıyorum,ben satıyorum o yukseliyor bigunsonra.
ben alıyorum o dusuyor:))
napiim al bekle yapamıyorum.adrenalin işte.
Printable View
[quote=aviator99;261770]dow ftr ufak ufak artmaya basladı simdi bizdede artış baslar ufak ufak:)[/quote]
-----
ya tabiki sacmalıyorum,ben satıyorum o yukseliyor bigunsonra.
ben alıyorum o dusuyor:))
napiim al bekle yapamıyorum.adrenalin işte.
[quote=Astatin;261768]he abi..500,000 TLm olursa bende öyle yapacam..:)...yani kızlar açısından değil, makul kaldıraçla sisteme uymak açısından...yoksa sinyale kimin girdiğinin bir öenmi yok...ben de yapabilirizm kızlar da yapabilir..sorun deel[/quote]
he abı kızlar da yapabılır,sen de ..ama bence kızlar yapsın:)daha iyi olur bence gayri:))
birazdan dalgası vurur bize yukselen dw fıtrın:)
üğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ .. ingaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:o
[quote=ATHLON;261763]
"çıkıp bakmıorum ekranlara çünkü baksam teknık yapmaya başlııcam,ayarım kacacak,ellemiorum sistemin kızlıını "[/quote]
Aynen öyle... Benim sistem grafiklerimde çubuklar niye o kadar tombul zannediyorsunuz. :) Normal mum grafiği falan seçersem ister istemez teknik analiz, EW falan yapmaya başlıyorum... Grafiği mümkün olduğu kadar ne olup bittiği anlaşılmaz hale getirdim. Sadece çubuklar yeşil mi kırmızı mı ona bakıyorum... Ekran başına hatun asistan oturtacak imkanım olmadığından işi böyle çözdüm... :)
YHTVLD....
(Yorumun her türlüsü var, long devam....) :)
[quote=selçuklu;261780]üğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ .. ingaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:o[/quote]
aglamayana meme yok degilmi patron.....
bende aglayacam ingaaaaaaaaaaaaaa ingaaaaaaaaaaaaaaaa.kom
[quote=selçuklu;261750]yygd ... üvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv .. korkuyorum .. değişik bi duygu .. vayyy *******[/quote]
selçuklum ,korkma ben burdayım,:::
döverim hepsini,.boks..boks.
pala felan dinlemem ,.brv
feci çarparım....dng
rahat ol abim...:)
[quote=ATHLON;261763]h.sonu bı adamla tanıştırıldım...bizim eski kurumdan...çok buyuk bı kurumun parasını yönetıomus,fx s&p futurelar dahıl her turlu meta da işlem yapıo...3 kız oturtmuş bilgisayar başına villada,sistem ne derse onu gırıolar sadece..o da aşağıda havuzda puro içiomuş...
adam dıo kı,
"çıkıp bakmıorum ekranlara çünkü baksam teknık yapmaya başlııcam,ayarım kacacak,ellemiorum sistemin kızlıını "
way anasını dedım kendısıne...[/quote]
athlon patron,
vay anasına ya,:cool:
millet malı götürmüş,;)
yalnız abi havuzbaşında çalışan kız da varmıy mış? ya meraktan soruyom ,niyetim iyi abim...:..::D
[quote=selçuklu;261780]üğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ .. ingaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:o[/quote]
patron niye ingalıyon imkb tarihinin en yüksek seviyesine 1500 pivan uzaklıktayız :D:D üwwwwwwwwwwww :)
dün 71200 civarı maliyetlendiğim longlar 73300den sahiplerine teslim edildi. flat şekilde bekliyorum. fiyat az daha olgunlaşsın bi kaarr vericem. 73450 üstü yeniden uzun yolunu açar bence. aksi halde 72800 potada.
Olayı daha da geliştirdim... Barları da siyah yapıp sadece okları bıraktım... Hadi bu grafikle çalış da sistemine uyma göreyim.... :..: Disiplinsizliğe kalıcı çözüm... ::: :p :)))
yannız sistem kullanmanın ne olursa olsun en itici yanı,overall da görülen max mum mıktarı o poz için ,hiç bir zaman alamamak..sonuçta fiyattan türediği için sinyal,fiyat tersıne gevşemeden poz çık ya da reverse olmuyo...bunu yenebiliyorsan ,sistemin çıkıştaki karından kaybına razı olabiliyorsan sorun olmuyor dediydi o adam...
örnek;sabah açılıştakı karım bu gunluk max 1250 puan ,fakat sistem stopu mın 700 puan aşaıda..
yanı sıstem donmeye karar verdıyse kı olabılır,mınımum 700 puan olacak kardan kayıp..işte bu düşünceyi aşan kazanır sanırsam...
[QUOTE=last trader;261784]aglamayana meme yok degilmi patron.....
bende aglayacam ingaaaaaaaaaaaaaa ingaaaaaaaaaaaaaaaa.kom[/QUOTE]
[QUOTE=saraylı;261785]selçuklum ,korkma ben burdayım,:::
döverim hepsini,.boks..boks.
pala felan dinlemem ,.brv
feci çarparım....dng
rahat ol abim...:)[/QUOTE]
[QUOTE=seagate;261788]patron niye ingalıyon imkb tarihinin en yüksek seviyesine 1500 pivan uzaklıktayız :D:D üwwwwwwwwwwww :)[/QUOTE]
sağolun abiler .... hüzünlendim efkarlandım .. ağlayacam .. rahatlıyorum ağlayınca .. :D:D üğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ .. ingaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....:o:o:oüüüüüüüüü
14:00GBP [IMG]http://www.voborsa.com/images/spacer.gif[/IMG] [URL="http://www.voborsa.com/economic-calendar"][COLOR=#0000ff]Faiz Oranı Beyanatı [/COLOR][/URL] 0.50%
bugun onemli veriler varmıs,hatırlatma
15:30EUR [IMG]http://www.voborsa.com/images/spacer.gif[/IMG] [URL="http://www.voborsa.com/economic-calendar"][COLOR=#0000ff]ECB Basın Açıklaması [/COLOR][/URL]
selcuklu kısaları kapatttınmı?
[quote=saraylı;261787]athlon patron,
vay anasına ya,:cool:
millet malı götürmüş,;)
yalnız abi havuzbaşında çalışan kız da varmıy mış? ya meraktan soruyom ,niyetim iyi abim...:..::D[/quote]
abey adam bronzdu ya,
yannız yası bayaa vardı...ööle ingilcce terımler kullanıyordu konusurken kı hıc sewmem,ama gözleri bi garip bakıodu...
diicektım bı gun beraber seans yapalım,yannıs annar ,havuza caarır dıye korktum...o odaya cıkmam lazım..
girls+systems.uwwwww
heyttt raderler deyttt raderler günaydımz üvvv uykum var
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/5cf2da2c.png[/IMG]
[quote=Strategist;261790]Olayı daha da geliştirdim... Barları da siyah yapıp sadece okları bıraktım... Hadi bu grafikle çalış da sistemine uyma göreyim.... :..: Disiplinsizliğe kalıcı çözüm... ::: :p :)))[/quote]
abi bugün yine muzurluğum ve muzipliğim üzerimde...:D
söylemeden edemeycem,bu sistemi disiplin açısından pek iyi yapmışsın ,bakınca duygulandım gerçekten....kom
ancaaak bunun bi gelişmiş versionu daha var,onda şöle oluyo abim::p
okları da kaldırıyosun siyah yaparak,zemine de en sevdiğin fotoyu koyuyosun...:p
tabi sürekli flatsin,belki para kazanamıyosun ama mutlusun abi,düşün bi kere...:::
para herşey diğil ki abim...:..:
parayla saadet olmaz....;):D:..::p
veriler iyi gelecekseki babalar bilir ve duserler.yani dusuyorsak veriler iyi gelecek yukseleceğiz.verielr kotuyse yukseliriz.ee yukselmediğimizge gore:)
veriler iyi gelicek ve yarın gene gaplı yukarı:))
makro oldu dimi
yok yok ogrenicem bu cizgilere bakmadan para kazanmayı:))
istop yazılı gısa devam .. çıkmam gerekiyor ... size kolay gelsin .. üvvvvvvvvv ingaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:o:o:o
[quote=ATHLON;261800]abey adam bronzdu ya,
yannız yası bayaa vardı...ööle ingilcce terımler kullanıyordu konusurken kı hıc sewmem,ama gözleri bi garip bakıodu...
diicektım bı gun beraber seans yapalım,yannıs annar ,havuza caarır dıye korktum...o odaya cıkmam lazım..
girls+systems.uwwwww[/quote]
patron,
sen onun yüksek yaşına falan güvenip te beraber seansa falan:D gitme,can abim,bak seni severim,:..:
adam sistematik çalışıyo:D baksana ya,kızları sıra sıra dizmiş,bilgisayar önüne..:p
tırsılmaycak adam diğilmiş , neuzübillah....:D:..::..:
birazdan dalga avrupaya ordan bize ulaşır.sorf tahtalarını hazırlayak:)
[quote=saraylı;261809]patron,
sen onun yüksek yaşına falan güvenip te beraber seansa falan:D gitme,can abim,bak seni severim,:..:
adam sistematik çalışıyo:D baksana ya,kızları sıra sıra dizmiş,bilgisayar önüne..:p
tırsılmaycak adam diğilmiş , neuzübillah....:D:..::..:[/quote]
walla patrom o havuzda kalsın ,ben yukarda ayrı havuz oluştururum kızlarla..cakuzili makuzili..ehehe
bugün kesin ters köşe olacak
dünya futureları da coşacakmı arkadaşlar..,?
[quote=kitaro;261812]bugün ters köşe olacak[/quote]
nereye yatmalı uzunamı kısaya mı :)
Disiplinsizlik edip piyasaya baktım şöyle bir... Gördüm ki saatlikle 20 EMA'dan çok uzağız... Bizim piyasa saatlikte 20 EMA'dan sekmeyi çok sever. Şekil Ü'de görüldüğü gibi. Aslında hemen hemen tüm piyasaların böyle bir eğilimi var, Linda Rascke Holy Grail budur der.
Buna göre fiyat 20 EMA ile buluşana kadar çok uyuz piyasa koşulları olmasını, ondan sonra da fena tepmesini bekliyorum. Ama sistemim short'larsa gözümü bile kırpmam... :)
[quote=ATHLON;261763]h.sonu bı adamla tanıştırıldım...bizim eski kurumdan...çok buyuk bı kurumun parasını yönetıomus,fx s&p futurelar dahıl her turlu meta da işlem yapıo...3 kız oturtmuş bilgisayar başına villada,sistem ne derse onu gırıolar sadece..o da aşağıda havuzda puro içiomuş...
adam dıo kı,
"çıkıp bakmıorum ekranlara çünkü baksam teknık yapmaya başlııcam,ayarım kacacak,ellemiorum sistemin kızlıını "
way anasını dedım kendısıne...[/quote]
Adam kaç dk lık grafikle işlem yapıyomuş onu sordun mu patron?:) Merak sardı beni :D
[quote=aviator99;261816]nereye yatmalı uzunamı kısaya mı :)[/quote]
bu coşkuda hiçbir güç beni long yaptıramaz:) mal alırken kazanılır
[quote=ATHLON;261800]abey adam bronzdu ya,
girls+systems.uwwwww[/quote]
bugün kandil hatırlatayım dedim bu konuları bugün açmasak daha hoş olur he :) sadece hatırlatayım dedim kendiniz bilirsiniz isterseniz devam edebilirsiniz yani :) :)
[quote=kitaro;261820]bu coşkuda hiçbir güç beni long yaptıramaz:) mal alırken kazanılır[/quote]
coşkumu nerde hocam 700 puan artı coskumu sayılır yahu geçen aylarda 3000-4000 puan lı günler vardı yanlış hatırlamıyorsam
aynı yerden uzunlar kapandı..
[quote=a.kaya;261824]coşkumu nerde hocam 700 puan artı coskumu sayılır yahu geçen aylarda 3000-4000 puan lı günler vardı yanlış hatırlamıyorsam[/quote]
artık millet palanın oyunlarını yemiyor demekki:..:
bende havuz başındayım yukarıda üç hatun bekliyor ama ben onlara işgence çektirip sistemin başına
oturtmuyorum deeermişim:)
vur pala
950 den flat
beynime hala çok pis sat sinyali gelmeye devam ediyor duble tepemiz hayırlı olsun
73325 gd..
YYEFSDPBTG
Yorum yok en fulunden short devam pala beni tatile gonder:)