60 dk altındaki tüm periyotlarda + durum var bende..
ben biraz niye yükselmiyoruz diye sızlanayım :::
Printable View
60 dk altındaki tüm periyotlarda + durum var bende..
ben biraz niye yükselmiyoruz diye sızlanayım :::
[quote=SaNCaKTaR;124594]200 Şhort yeter bu kadar diyorum.. ve görüyorum. artırıyorum..[/quote]
rest gelmesin karşıdan :::
bu araada konu dışı ama izlemediyseniz devrim arabaları filmini mutlaka izleyin.. harika bi yapıt bence..bi halkın kaderi nasıl halk tarafından tayin edilir çok güzel açıklıyo..
[QUOTE=excali;124595]Şu anda beklenti bitmiş olmuyor mu o zaman?.heyk[/QUOTE]
Beklenti 0,25 indirim idi 0,50 gelince aradaki fark fiyatlanıyor şimdi.
[quote=YAVUZHAN;124597]rest gelmesin karşıdan :::[/quote]
gelecek hali yok gazu alındı gibi.. gelirsede canı sagolsun ama gelmezz.Duracell kullanmıyorlar :).dng
[URL="http://img191.imageshack.us/i/screenhunter8.png/]"][URL=http://img191.imageshack.us/i/screenhunter8.png/][/URL][IMG]http://img191.imageshack.us/img191/5731/screenhunter8.png[/IMG][/URL]
birde şu 5 dklık var üst çizgiye değdirmeden vermiyecekler galiba.:)))
benim sisteme al verdi
[quote=QUEEN;124579]fantomu :mad:[/quote]
Ay canım ablam ya direk isim de yazmış.Gerek yok bunlara ablam.Güzelce yazın şurada.:D:DFull lönk.Tacı bana ver.Şu sümüklü pembe donlu oğlanı öldürcem bugün.
Anna nı niyolari yeye::: yetti lem ne zıpırtık zistenimmisin zende van münütü geçtin zilli
[IMG]http://i41.tinypic.com/2j32jvm.png[/IMG]
[quote=unlimitted;124583]tekkeyi kısacılar kadar bekleyen olduğunu sanmıyorum ama çorbayı halen içemediler.
dolayısıyla, dikkat edin de o çorbayı kafanızdan boca etmesinler.
10 dakikada 1.000 puan kan kırmızı gördüğümüz zamanlar olmadı değil.[/quote]
Ben senden daha çok görmüşümdür belki ama hayal alemi ile yaşamaktansa gerçeklerle yaşamayı tercih ederim şahsen.Bu kadar net alışa 1000 puan kafama geçirsin onlar isterse.Borsa artacak bence.Kan kırmızı beklemektense önümdeki fiyatı severim ben.Kucaklarım her türlüsünü.
300 325 350 totalde 3 bin lot yazılmıs..
[quote=SaNCaKTaR;124594]200 Şhort yeter bu kadar diyorum.. ve görüyorum. artırıyorum..[/quote]
Yanlış yapıyorsun çünkü dow daha altta ve hergün düşüyor.Biz ise hergün daha üst istiyoruz.
[quote=excali;124595]Şu anda beklenti bitmiş olmuyor mu o zaman?.heyk[/quote]
Beklenti yoktu ki böyle.Süpriz oldu.Bunlara bakmaktansa bence önümüzde çok güçlü borsa var bunu kabullenelim.
[quote=fXci;124605]Anna nı niyolari yeye::: yetti lem ne zıpırtık zistenimmisin zende van münütü geçtin zilli
[/quote]
Sen daha yemedin mi Anna zistemini gayri??:::
[quote=marakes;124607]300 325 350 totalde 3 bin lot yazılmıs..[/quote]
İsterlerse 5000 adet yazsınlar.43500 üstü kesin bugün.İnşallah.Bugün bant kırılıyor.Yataylık bitiyor.Yüzde90 böyle olacak yukarı olacak.Bu haftaki şarkım UTADA HİKARU COME BACK TO ME(ingilizce)
long devam.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;124603]Ay canım ablam ya direk isim de yazmış.Gerek yok bunlara ablam.Güzelce yazın şurada.:D:DFull lönk.Tacı bana ver.Şu sümüklü pembe donlu oğlanı öldürcem bugün.[/QUOTE]
en fulünden long
don atlet çorap ne var ne yok .lelele
[quote=GOKHANFINDIK;124611]İsterlerse 5000 adet yazsınlar.43500 üstü kesin bugün.İnşallah.[/quote]
kesin diye bişey yoktur..geçmiş orneklerden de anlaşılacagı gibi:)son kelime daha ygun
[QUOTE=GOKHANFINDIK;124611]İsterlerse 5000 adet yazsınlar.43500 üstü kesin bugün.İnşallah.Bugün bant kırılıyor.Yataylık bitiyor.Yüzde90 böyle olacak yukarı olacak.[/QUOTE]
43300 üstünde koltuğa yaslanma zamanı:::
[quote=YAVUZHAN;124588]tek sinyalmi kaldı,10 damı bitiyor :..:[/quote]
tek sinyal kaldı evet.:..:
bu sayacı bilmeyenler için bilgi mahiyetinde tekrarlayayım:
12.06.2009 tarihli bir mesajımda Abka'nın özetle "düşmüyor, alacaklar yukarı" içerikli bir mesajına şöyle bir ekleme yapmıştım:
[quote=unlimitted;122995]bunun türünden 10 tane daha mesaja bakar düşüş. (ama içten olacak elbet :D)
asti ile sen, iki ettiniz. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG][/quote]
1/2-astatin/abka
3-oğuzhan
4-atlascepkenli
5-tuareg
6-Amon-ra
7-tıfıl
8-seyyah
9-Yavuzhan
10. kişinin de Jerfin olacağını, shortlanacak yerin onun kapattığı nokta olması gerektiğini (yarı) şaka mahiyetli söylemiştim.
olay özetle budur.
Not: al-sat-tut tavsiyesi değildir.
[quote=marakes;124614]kesin diye bişey yoktur..geçmiş orneklerden de anlaşılacagı gibi:)son kelime daha ygun[/quote]
banko:..::..:::::::inşallah.
Malum hayal kırıklıgında buluşmuşuz,
şom ağızlıları tek tek tesbıt edelım arkadaslar, bu şahıslar fiyat tahmını yapmasın,
1. ben
2......
[quote=tuareg;124618]Malum hayal kırıklıgında buluşmuşuz,
şom ağızlıları tek tek tesbıt edelım arkadaslar, bu şahıslar fiyat tahmını yapmasın,
1. ben
2......[/quote]
2.ben :::::::::::::::
[quote=GOKHANFINDIK;124606][B][COLOR=red]Ben senden daha çok görmüşümdür belki[/COLOR][/B] ama hayal alemi ile yaşamaktansa gerçeklerle yaşamayı tercih ederim şahsen.Bu kadar net alışa 1000 puan kafama geçirsin onlar isterse.Borsa artacak bence.Kan kırmızı beklemektense önümdeki fiyatı severim ben.Kucaklarım her türlüsünü.[/quote]
ı ıh, yaşın buna müsait değil. :..:
haftalık dışında al vermeyen sistem kalmadı bende ama yatay olduğundan güvenilirmi
[quote=tuareg;124618]Malum hayal kırıklıgında buluşmuşuz,
1. ben
2......[/quote]
Kavganın sonuçları???
Dün akşam belirttiğim üzre ağustos vade short acıyorum, en azından vade sonuna cok var, uzlaşma da uzlaşma demek ıcın imkanlar daha fazla:)
3.9-43300..
[quote=unlimitted;124616]tek sinyal kaldı evet.:..:
bu sayacı bilmeyenler için bilgi mahiyetinde tekrarlayayım:
12.06.2009 tarihli bir mesajımda Abka'nın özetle "düşmüyor, alacaklar yukarı" içerikli bir mesajına şöyle bir ekleme yapmıştım:
1/2-astatin/abka
3-oğuzhan
4-atlascepkenli
5-tuareg
6-Amon-ra
7-tıfıl
8-seyyah
9-Yavuzhan
10. kişinin de Jerfin olacağını, shortlanacak yerin onun kapattığı nokta olması gerektiğini (yarı) şaka mahiyetli söylemiştim.
olay özetle budur.
Not: al-sat-tut tavsiyesi değildir.[/quote]
Full short 200 den.Liste çabuk dolsun.1 kişi kalmış.
[quote=GOKHANFINDIK;124625]Full short 200 den.Liste çabuk dolsun.1 kişi kalmış.[/quote]
Listede Short'tan bıkmış olanlar var. Sitem etmiş olanlar
[quote=GOKHANFINDIK;124625]Full short 200 den.Liste çabuk dolsun.1 kişi kalmış.[/quote]
10. kişi VIP. yeri önceden ayrıldı. :D
zaten sen bu listeye istersen de giremezsin. :)))
hemen celallenme, [B]trade tarzın[/B] gereği giremezsin. listenin ruhuna aykırı.:..:
43250 üstünde kalamadığımız sürece zayıflık sürecek gibi..
belki düşemiyoruz ama yükselmiyoruzda..
[IMG]http://i44.tinypic.com/20syd6r.gif[/IMG]
[QUOTE=unlimitted;124627]10. kişi VIP. yeri önceden ayrıldı. :D
hemen celallenme, [B]trade tarzın[/B] gereği giremezsin. listenin ruhuna aykırı.:..:[/QUOTE]
ben niye yokum o listede ..pembe oğlanı koyun benim yerime ... :o :o :o :o :o :o
[IMG]http://img188.imageshack.us/img188/5877/11090213ede625x1000.jpg[/IMG]
[quote=selçuklu;124629]ben niye yokum o listede ..pembe oğlanı koyun benim yerime ... :o :o :o :o :o :o
[/quote]
abi sen short değil misin hala?
listenin niye düzenlendiğini anlamadın sen. :..:
İşi bozdun gokhan, totem tutmaz, 10. kişinin jerfın olması gerekıyordu:confused:
125 full long.
[quote=excali;124626]Listede Short'tan bıkmış olanlar var. Sitem etmiş olanlar[/quote]
Biliyorum işte abi.Bıkmış olanlar gelince düşüyor.Ben napayım.Adam liste açmış uyguluyor.Ben full long 125 ten başka işlem zor yaparım gibi.Düşmez burası.
[quote=selçuklu;124629]ben niye yokum o listede ..pembe oğlanı koyun benim yerime ... :o :o :o :o :o :o
[/quote]
Hamam da nasıl bayıldığınızı göstermediniz de . İşte ondan :::
[quote=GOKHANFINDIK;124632]125 full long.[/quote]
işte bu yüzden top 10 a giremezsin :::
[quote=unlimitted;124627]10. kişi VIP. yeri önceden ayrıldı. :D
hemen celallenme, [B]trade tarzın[/B] gereği giremezsin. listenin ruhuna aykırı.:..:[/quote]
Jerfin adlı şahısta laz ınadı var asla yapmaz, sahte bır jerfın yaratsak mumkunu varmıdır?