Yok be abı bunlar kafa buluyorlar.Düşmez bu borsa.Bundan sonra dow nereye gidecek.Her gidiyor artı oluyor imkb.
Printable View
Yok be abı bunlar kafa buluyorlar.Düşmez bu borsa.Bundan sonra dow nereye gidecek.Her gidiyor artı oluyor imkb.
[URL="http://img198.imageshack.us/i/screenhunter9k.png/]"][IMG]http://img198.imageshack.us/img198/916/screenhunter9k.png[/IMG][/URL]
Ayın 12 den beri bu sistem böyle bekliyor.5 dklık
[quote=YAVUZHAN;124635]işte bu yüzden top 10 a giremezsin :::[/quote]
Girmiyom çıktım.:..::..::..:
43100 flattt bıraz seyredelimm.. bi 300 daha yapar bunlar :)
[QUOTE=unlimitted;124630]abi sen short değil misin hala?
listenin niye düzenlendiğini anlamadın sen. :..:[/QUOTE]
he walla ne listesi o.. neyse pembe oğlanı alın listeye ...beni almayın ... :o:o:o:o:o:o
Sayın Queen, dün çok üzgündünüz, flat kaldınız dıye, 'vay ben nidem, nerelere gidem, artıkın sabaha kadar uyuyamam' tarzı üzünçleriniz vardı, ben dediydim yarın fırsat verır dıye:)
neyse ben kahvaltımı yapayım.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;124639]Girmiyom çıktım.:..::..::..:[/QUOTE]
pembe oğlan o yeşil oğlana gıcık oluyo patron ... koyma o yeşil oğlanı mesajlara ... :o:o:o:o:o
Dow dün 8630 Vob 43100.Dow 8520 vob43100.Çok pis ralli var bu sıkışıklığın sonunda.
[quote=tuareg;124636]Jerfin adlı şahısta laz ınadı var asla yapmaz, sahte bır jerfın yaratsak mumkunu varmıdır?[/quote]
yok abi, hakikisi olcak.:)))
zaten bu anlamda kendisine "mc seviyesi nedir" diye sorduğumda "çok hainsin" cevabıynan birlikte bi 44.000 lafını aldım ağzından. :..:
şaka yapabilmemizin sebebi de onun kardan yemesi. tabi kardan yemesi de hoş bi durum diil ama, Allahtan o kadar kredimiz var, sağolsun kaldırıyor esprileri. :)
[quote=selçuklu;124643]pembe oğlan o yeşil oğlana gıcık oluyo patron ... koyma o yeşil oğlanı mesajlara ... :o:o:o:o:o[/quote]
:..::..::..::..::..::..::..::..::..: öper haaa.Full long.Yabancıya gitmez para.Pembe sermaye.Don sektörüne yatırım yapsın kazanırsa kerata.Bizim paralarla iyi don alır.Karı kız ayakları varmı.
EFG de uzlaşma falan olmayacak gibi çaktırmadan her gun duruma göre satıyor.. ay sonu yükseliş beklemek mantıkLı ama bu adamlarda mantık yok.. haziran vadede 22 bin poz kapatmış. sanırım selanik durumları var biraz..:)
[quote=GOKHANFINDIK;124639]Girmiyom çıktım.:..::..::..:[/quote]
giremedinki çıkasın :::
[quote=MMO;124533]Amcalar açılışı bekliyor, açılışla birlikte yukarı ondan sonra ver elini şelale[/quote]
Ne güzel ekstra short fırsatı veriyorlar çok iyi niyetli py mız var,
[quote=MMO;124649]Ne güzel ekstra short fırsatı veriyorlar çok iyi niyetli py mız var,[/quote]
Ekstra short demek abi dow düşerken düşmüyoruz.Ekstra short ilerde ekstra zarar demek bence.Full long.Her gece long.Nikkei artı kapamamalıydı.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;124646]:..::..::..::..::..::..::..::..::..: öper haaa.Full long.Yabancıya gitmez para.Pembe sermaye.Don sektörüne yatırım yapsın kazanırsa kerata.Bizim paralarla iyi don alır.Karı kız ayakları varmı.[/QUOTE]
he taylanta gidecem diip duruyo kerata... yollamayacam ama ... hacca yollayacam .. :o:o:o:o
ağustos sonu .. kısadan para kazanırsak don faprikası kurarız pembe oğlana .. :o :o :o :o
şimdide sistem sat a gecti böyle zamanlar (sığ) carpılıyoruz işte
Gerilim artıyor, ştres biriktiriyorlar, kırılımın şiddetini reihter bile olçemeyecek, ben diyim 10 şiddetınde siz deyın 12...
kesinlikle kırılacak aşağı.
Ey gidi günler be fed faizi indirdi diye saat 15 23 geçe haber düşerdi hep 23 ile 25 arası düşürürlerdi.Bernanke donu ile çıkardı ekrana.İndirdik derdi.Her fed faizi kararına ben gün içinde gelen karara long yakalandım.Her fed faizi günü ya yüzde 100 yaptım ya yüzde 50 yaptım.Ne günlerdi be şimdi 50 puana sürünmek koyuyor ama neyse kısmet.Zamanı gelecek yine.Ocaktaki gibi baydılar.Ama sonra patlayınca 3 günde 1e 5 verdiler.
[quote=selçuklu;124651]he taylanta gidecem diip duruyo kerata... yollamayacam ama ... hacca yollayacam .. :o:o:o:o
ağustos sonu .. kısadan para kazanırsak don faprikası kurarız pembe oğlana .. :o :o :o :o[/quote]
pembe oğlanın donu takım elbiselik metrajdan olur herhalde :::
bu haber tekstillere tavan yaptırır :..:
[quote=tuareg;124653]Gerilim artıyor, ştres biriktiriyorlar, kırılımın şiddetini reihter bile olçemeyecek, ben diyim 10 şiddetınde siz deyın 12...
kesinlikle kırılacak aşağı.[/quote]
Banko takılıyon.üüüüüü
[quote=YAVUZHAN;124655]pembe oğlanın donu takım elbiselik metrajdan olur herhalde :::
bu haber tekstillere tavan yaptırır :..:[/quote]
Hemen tekstil porföyü yapıyom.Bisaş en spekülatif.Tumteks havlucu amca bunlar.Hemen alayom.:::
[quote=GOKHANFINDIK;124650]Ekstra short demek abi dow düşerken düşmüyoruz.Ekstra short ilerde ekstra zarar demek bence.Full long.Her gece long.Nikkei artı kapamamalıydı.[/quote]
Gökhan biraz daha para kazanmakta ne zarar var bakarsın birazdan long demeye başlarım ama şimdi short zamanı,
[QUOTE=MMO;124658]Gökhan biraz daha para kazanmakta ne zarar var bakarsın birazdan long demeye başlarım ama şimdi short zamanı,[/QUOTE]
senn avatardaki ayılar öyle durdukça düşmez patron ... harekete geçir ayılarını..:o..:o..:o..:o..:o..:o
17: 30 da imf 1.başkan yardımcısı ile babacan görüşecekmiş..
42750 ve 43000 den gelen destek 43075 buranın aşağı kırılması vob u bozar
piyasa temmuzun 1. veya 2. haftası yeni bir yüksek (47.500/50.000) yapacak onnan sonna yıkılabilir hale gelecek BENCE...
kayıtlara geçsin lüffen...
[quote=YAVUZHAN;124659]17: 30 da imf 1.başkan yardımcısı ile babacan görüşecekmiş..[/quote]
allahını seversen korkutma adamı, short beklıyoruz zaten.
42750 altı kalışlarda şelale hanım gelir...bence...
[quote=tuareg;124663]allahını seversen korkutma adamı, short beklıyoruz zaten.[/quote]
soguk bişeler içerler heralde..ekstradan nolcak başka
[quote=MMO;124658]Gökhan biraz daha para kazanmakta ne zarar var bakarsın birazdan long demeye başlarım ama şimdi short zamanı,[/quote]
Sorun yok ama ortada düşecek dax ve fdow kalmadı.8510 a geldi yerimizde saydık o yüzden long.
gazozuna ilaç atarmı lipsky nin:)
[QUOTE=GOKHANFINDIK;124666]Sorun yok ama ortada düşecek dax ve fdow kalmadı.8510 a geldi yerimizde saydık o yüzden long.[/QUOTE]
FDowun minimum 8300-8350si var ama anı zmanada dünden bugüne PU su var.
tcell e sureklı para gırıyo ve fıyat yukselıo..1 kadme 2 kademe belkı ama hep artı kapıo kc gundur...endeksı tutabılcek bı senet ne de olsa..
Şimdi hexen bana gelir, grafları koyar, 41000 yeresi ilk durak der:)
(hay allah, hayalı bile insanın içini bir tuhaf yapıyor)
[quote=tuareg;124670]Şimdi hexen bana gelir, grafları koyar, 41000 yeresi ilk durak der:)
(hay allah, hayalı bile insanın içini bir tuhaf yapıyor)[/quote]
Çölde serap mı görüyorsunuz??:::
[quote=unlimitted;124616]tek sinyal kaldı evet.:..:
bu sayacı bilmeyenler için bilgi mahiyetinde tekrarlayayım:
12.06.2009 tarihli bir mesajımda Abka'nın özetle "düşmüyor, alacaklar yukarı" içerikli bir mesajına şöyle bir ekleme yapmıştım:
1/2-astatin/abka
3-oğuzhan
4-atlascepkenli
5-tuareg
6-Amon-ra
7-tıfıl
8-seyyah
9-Yavuzhan
10. kişinin de Jerfin olacağını, shortlanacak yerin onun kapattığı nokta olması gerektiğini (yarı) şaka mahiyetli söylemiştim.
olay özetle budur.
Not: al-sat-tut tavsiyesi değildir.[/quote]
beni düş..ben kısadayım.dng
bakalım dow un bu geceki düşüşüne ne dicekler,,,,,,,, :D
[quote=Astatin;124672]beni düş..ben kısadayım.dng[/quote]
ben de kaç gündür kapatmadım şortları,,,,,,,,,, sayaç bozuk :::
ahanda 120 dk endeks graf .. düşüş kanalı oluştu gayrı .. düşmesi lazım ... :o:o:o:o:o
[URL=http://img25.imageshack.us/i/adszwmr.jpg/][IMG]http://img25.imageshack.us/img25/9339/adszwmr.jpg[/IMG][/URL]
Sn. Hexen, Sn. Mbm bir ses verin, iyi olduğunuzu bilelim...