[QUOTE=oğuzt;38711]Gunaydın herkese ,
Mbm ustad su onumuzdeki 12 dk da bir sorun olmazsa ters gap yok insallah :)[/QUOTE]
bencede yeter artık abi ..bi nefes alalım .. mesut ağbi bi ses ver ya lütfen .. .. :o üüü
Printable View
[QUOTE=oğuzt;38711]Gunaydın herkese ,
Mbm ustad su onumuzdeki 12 dk da bir sorun olmazsa ters gap yok insallah :)[/QUOTE]
bencede yeter artık abi ..bi nefes alalım .. mesut ağbi bi ses ver ya lütfen .. .. :o üüü
[QUOTE=selçuklu;38714]bencede yeter artık abi ..bi nefes alalım .. mesut ağbi bi ses ver ya lütfen .. .. :o üüü[/QUOTE]
Dax & 2 yukardan açılacak sanırım. Açılış sonrası yükselişler ve tepki daha da devam edebilir bu gün.
[QUOTE=selçuklu;38714]bencede yeter artık abi ..bi nefes alalım .. mesut ağbi bi ses ver ya lütfen .. .. :o üüü[/QUOTE]
dun geceki stresin ardından sabah acılısta kar gorunce kapadım poz u flat kafa dinliyim azbiraz
[QUOTE=oğuzt;38717]dun geceki stresin ardından sabah acılısta kar gorunce kapadım poz u flat kafa dinliyim azbiraz[/QUOTE]
oğuz ralli yapacaktık daha .. erken davranmışın .. neyse .. dinlen istirahat et ..
bol kazançlar ..
[QUOTE=selçuklu;38718]oğuz ralli yapacaktık daha .. erken davranmışın .. neyse .. dinlen istirahat et ..
bol kazançlar ..[/QUOTE]
:) 7 tik sistemle kafa dinlendikten sonra girerim biraz islerde var virus sardı fabrikayı biraz böcük avlıyayım :)
DiNgillere ÇANAZA namazına turulacaktır.
Tüm vopçulat tavetlidur.
TİNGİL Niyetine...
ALLAHU EKBER... :)
ben uzun poza devam ..maliyet 39475 .. stoploss .. 39300 .. hayırlsıı olsun artık ..
Avustralya 50 baz puan beklenirken 100 baz puan faiz indirimi yapınca piyasalar FED den de aynı hareketi bekler oldular ..erken faiz indirimi
saat 16:30 a kadar bu indirim gelmezse piyasa [B]FED e tehdit/baskı [/B]devam edeceğinden dow un yine 10 bin altı deepleri yeniden görme olasılığı var ..
kısalar devam hala
[QUOTE=BULUT;38720]DiNgillere ÇANAZA namazına turulacaktır.
Tüm vopçulat tavetlidur.
TİNGİL Niyetine...
ALLAHU EKBER... :)[/QUOTE]
Bu Felaket tellalı yine hortlayacak galiba.
Hortlaklara ZEBANİ mi deniyordu?.
Bandımız 40.025 40.925, 40.925 gecemezse, bu noktadan satış gerekir...
Price of Controlumuz 40.325 dir, bu nokta hep alım hemde satım için en adil fiyattır.
Ekim vade : Alınan pozisyonlara bakıldıgında, pozisyon alan hakim güçlerin sanki mevcut pozisyonlarını koruyarak olabildiğince avantajlı şekilde , poz kapatmadan , vade sonunda spot ile uzlaşmaya gidecekleri şeklinde bir hisse kapılıyorum. Bu nedenle UZUN da olan arkadaşların olaya birde bu yönüyle bakılp degerlendirmelerinde sayısız fayda var diye düşünüyorum
herkese saygılar.