düşmüyo madem yükselsin keyif bırakmadılar :(
rica ediyorum burdan
Printable View
düşmüyo madem yükselsin keyif bırakmadılar :(
rica ediyorum burdan
bu dolar uçar abicim...
enorton sistemin sat verdimi
Bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz
Sen bile tutamazsın yıldızlar tutamaz
Bir uçurum gibi düşerim gözlerinden
Gözlerin beni tutamaz
Düşlerinde büyürüm kabusun olur ölürüm
Bir şiir yazarım bir türkü söylerim
Bir sen olurum bir ben ölürüm
Bu akşam ölürüm sırf senin için
Beni ölüm bile anlamaz
[COLOR=red][B]çökecek[/B][/COLOR]
[quote=cırcır;124757]düşmüyo madem yükselsin keyif bırakmadılar :(
rica ediyorum burdan[/quote]
Yanlıs anlamayın, astatınle geyık zamanlarından berı sızden az mıktar tırsımıslıgım var, bu vesileyle tesekkur edip husumetı bıtırme derdındeyım,
[QUOTE=cırcır;124757]düşmüyo madem yükselsin keyif bırakmadılar :(
[COLOR="Red"]rica ediyorum burdan[/COLOR][/QUOTE]
bu keyifsizlikle güldürdün beni casperım..:..:
çökertmenin piri halil canlı baglanır birazdan..parite biraz sancılı
bu '' MRS '' AYUSU niye coştu bugün bilernler var mı arkadaşlar ?
kendi kendine alıp satıyo..
RUSYA SAVUNMA BAKAN YARDIMCISI VIKTOR
POPOVKIN, KUZEY KORE`DEN RUSYA`YA YONELECEK HERHANGI BIR FUZEYI ANINDA
DUSURECEKLERINI SOYLEDI.
POPOVKIN, RUS INTERFAKS AJANSINA YAPTIGI ACIKLAMADA, KUZEY KORE`YE AIT
FUZELERIN RUSYA`YA DOGRU YONELMESI HALINDE BIZ BUNU GORUR VE HEMEN VURURUZ
DEDI.
ANALIZCILER, POPOVKIN`IN BU ACIKLAMAYI KUZEY KORE`NIN PROVOKE EDILMESI
HALINDE ABD VE MUTTEFIKLERINE MISILLEMEDE BULUNACAGI ACIKLAMASINDAN SONRA
YAPTIGINA DIKKATI CEKTI. ANALIZCILER AYRICA, POPOVKIN`IN BU ACIKLAMAYI, KUZEY
KORE SINIRI YAKININDA BULUNAN RUS VATANDASLARININ ENDISELENMEMELERI ICIN
YAPTIGINI KAYDETTILER.
KUZEY KORE ILE, ABD`DEN DAHA IYI ILISKILERE SAHIP OLAN MOSKOVA, KUZEY
KORE`NIN NUKLEER DENEMELERINDEN DOLAYI PYONGYANG`A DAHA KATI AMBARGO UYGULANMASI
KARARINI DESTEKLEMISTI.
[COLOR=red][B]çökecek[/B][/COLOR]
garan ın altları cok bos..seans sonu da kademeyı dusurduler nolcak bakalım
[quote=tuareg;124756]Üzülmee, stres yapma, aslında bır kısmını hazıranda kapatıp ağustosta kısalsan rahat edersın, .brv[/quote]
kapatırken haber et allasen Jerfin.
(tamam şansımı çok zorlamıycam :))))
[quote=cırcır;124757]düşmüyo madem yükselsin keyif bırakmadılar :(
rica ediyorum burdan[/quote]
Rica etmene gerek yok cırcır seve seve bırakacaklardır.:::
[quote=tuareg;124761]Yanlıs anlamayın, astatınle geyık zamanlarından berı sızden az mıktar tırsımıslıgım var, bu vesileyle tesekkur edip husumetı bıtırme derdındeyım,[/quote]
astatinin benim imajıma saldırı girişimleri oldu o kadar kötü tanıyor herkes beni bıçakçı falan:mad: bitirdim bende karşılıklı.brv
[quote=jerfin;124762]bu keyifsizlikle güldürdün beni casperım..:..:[/quote]
[quote=Larossıan;124768]Rica etmene gerek yok cırcır seve seve bırakacaklardır.:::[/quote]
tatlı dilimle yılanı deliğinden çıkartırım belki diye düşündüm :p
[QUOTE=unlimitted;124767]kapatırken haber et allasen Jerfin.
(tamam şansımı çok zorlamıycam :))))[/QUOTE]
sabrımın sınırlarındayım..:( ama bu şerefsiz (çok özür) PY ye inat kapatmayacağım...boks..dng.dng
bu resmi görüp de karşında bayılmıycak birisi zor bulunur cırcır:)dil degil gözleri de yerinden çıkartır masalah..u koudakı hakimiyetini kıskanmıo degilim:)
[quote=jerfin;124771]sabrımın sınırlarındayım..:( ama bu şerefsiz (çok özür) PY ye inat kapatmayacağım...boks..dng.dng[/quote]
Bugun sana bulaşmamakta sağlık acısından buyuk yarar var, cok gözün kararmış, allah muhafaza.kom
adiler 25 puana bile göbek attırıolar :(
yatalıktan sıyrılıyoruz..
baskı var,hemde çok acayip..
düşer burası :::
[quote=jerfin;124771]sabrımın sınırlarındayım..:( ama bu şerefsiz (çok özür) PY ye inat kapatmayacağım...boks..dng.dng[/quote]
Kapatma vallaa, zaten ben de 43750 lere:..::..: kadar tepkı versın ilave kısa acacağımdır.
[QUOTE=jerfin;124771]sabrımın sınırlarındayım..:( ama bu şerefsiz (çok özür) PY ye inat kapatmayacağım...boks..dng.dng[/QUOTE]
Günlük grafiklerde spot yükselen trendi kırdığı halde vadelide bu kırılım gerçekleşmedi.Şimdide ımf haberlerini ısıtıp getirdiler. Ne uzuncular ne kısacılar mutlu yatayda dövüp duruyorlar.
[QUOTE=tuareg;124773]Bugun sana bulaşmamakta sağlık acısından buyuk yarar var, cok gözün kararmış, allah muhafaza.kom[/QUOTE]
isabetli bi karar..:))) evet, gerçekten gözlerim kararıyor ekrana bakarken,:))) dün öğlenden beri hiçbirşey yemedim..üüüüüü
[quote=YAVUZHAN;124775]yatalıktan sıyrılıyoruz..
baskı var,hemde çok acayip..
düşer burası :::[/quote]
cıkk, düşmez, 200 dekı 1997 az sonra kalkacak da, acaba 43650den mı 43750 den mı kısalasam dıye hesaplıyorum, jerfının affına sıgınarak:..:
dolarda kıpraşmaya başladı..
senaryo şu,,,,,,, yurtdışı çökerken düşmeyecek,,, birilerinde daha düşmez imajı uyarılacak,,, kısalar kapattırılcak
yurtdışı tepki veya yataya girdiğinde,,, biz pis düşecez,,, son kez,,,
ondan sonra yine sallana sallana belki az yukarı ,,, haziranı kapatacaklar
[quote=jerfin;124778]isabetli bi karar..:))) evet, gerçekten gözlerim kararıyor ekrana bakarken,:))) dün öğlenden beri hiçbirşey yemedim..üüüüüü[/quote]
Bırak sımdı yeme bızı, diyet yapıp bunu pıyasaya yukleme:..::..::..: benım bıldıgım pıyasa bu tur argumanları yemez:)
foruma girebilmekte benim kadar zorlanan varmı acaba?
sorun benden mi kaynaklanıyor yoksa sitedenmi?
[quote=jerfin;124771]sabrımın sınırlarındayım..:( ama bu [B]şerefsiz [/B](çok özür) PY ye inat kapatmayacağım...boks..dng.dng[/quote]
özür dilemene gerek yok ablası çümle alem biliyor çok incesin yinede
bu '' MRS '' AYUSU niye coştu bugün bilernler var mı arkadaşlar ?
kendi kendine alıp satıyo..
Pozisyonum yok ama 15 dkda bir fikir değiştiriyorum! Şuanki görüntü vadelide tepme olacak gibi! Hadi hayırlısı!
[QUOTE=chn69;124783]foruma girebilmekte benim kadar zorlanan varmı acaba?
sorun benden mi kaynaklanıyor yoksa sitedenmi?[/QUOTE]
Dün siteden bugün sizden.
Heryer geberiyor ben long olarak ayulardan daha da sevinçliyim.Böyle poz mu olur ya.Stres yapıyor ise düşmüyor ise bir kerecik de olsa longa şans verin.Çünkü ralli geliyor yakında.Bu arada ben penbe donlunun şantiyeye gidiyorum.40 lira yövmiye veriymiş.Selçuklu abi ile çalışacaz.Buradaki mesaiden daha çok alırız ya.Hiç yoktan riski yok.Penbe donlu sigorta da yapıyormuş.:..::..::..:
dax a dikkat zıplayacak
[QUOTE=BORSACIOZGUR;124785]bu '' MRS '' AYUSU niye coştu bugün bilernler var mı arkadaşlar ?
kendi kendine alıp satıyo..[/QUOTE]
Gökhanın bir kaç beden büyüğü asıl işi trade toplamaz genelde.
Tcell alıp isc ve garana verdiler.Fiyat aynı.İlerde de bu bankalar artacak ralli olacak.Tcell sabit kalacak.
[quote=chn69;124783]foruma girebilmekte benim kadar zorlanan varmı acaba?
sorun benden mi kaynaklanıyor yoksa sitedenmi?[/quote]
sisteminize (özellikle eğer firewall varsa veya dns'inizi bir server veriyorsa onlara) bir restart atın.
düzelecektir.
aynı problem bende de vardı, düzeldi.
Kapatıcan gülüm öyle bir kapatacan ki 43500 olsun da görecem ben seni.::::::Düşmeyen borsa artar sen demezmiydin hep..dng
ayular sevindi 100 puanda boğalar sevinsin gayri..dow bugün artı kapar.. ama future ne olur..
[quote=VOBiX;124790]Gökhanın bir kaç beden büyüğü asıl işi trade toplamaz genelde.[/quote]
Ben size dedim geçen haftalarda verin bana para aranızda toplayıp bu piyasayı ben marbaşla yatayda bırakmazdım.Beraber alıp verirdik.Arada 150 200 puan kapardı hiç yoktan millet.Şimdi böyle hava aldılar.::::::
[quote=QUEEN;124794]ayular sevindi 100 puanda boğalar sevinsin gayri..dow bugün artı kapar.. ama future ne olur..[/quote]
''Bugune kadar hep işçiler güldü bıraz da biz gülelim'' Halıt Narın, 12 eylul sonrası acıklaması gibi olmuş, shortlar bu ıfadeyı hayat boyu unutmaz benden soylemesi.