dün bi tutam SHORT kalmıştım 43.250 sabah güzel sözler eşliğinde 150 den kapattım.
100 pıvan kar ettim.manyah para :::
şu an aylak aylak seyrediyorum seyretmeye bile değmez aslında gidip mis gibiuyusak daha iyi.
Printable View
dün bi tutam SHORT kalmıştım 43.250 sabah güzel sözler eşliğinde 150 den kapattım.
şu an aylak aylak seyrediyorum seyretmeye bile değmez aslında gidip mis gibiuyusak daha iyi.
[QUOTE=tuareg;124796]''Bugune kadar hep işçiler güldü bıraz da biz gülelim'' Halıt Narın, 12 eylul sonrası acıklaması gibi olmuş, shortlar bu ıfadeyı hayat boyu unutmaz benden soylemesi.[/QUOTE]
shortlar uyuştu gayri..50000de olsa kapatmazlar...dng
[QUOTE=chn69;124783]foruma girebilmekte benim kadar zorlanan varmı acaba?
sorun benden mi kaynaklanıyor yoksa sitedenmi?[/QUOTE]
bende sorun yok gayri .:::
[QUOTE=tuareg;124796]''Bugune kadar hep işçiler güldü bıraz da biz gülelim'' Halıt Narın, 12 eylul sonrası acıklaması gibi olmuş, shortlar bu ıfadeyı hayat boyu unutmaz benden soylemesi.[/QUOTE]
ayuları üstüme salmayamı niyetleniyosun...boks.
[QUOTE=SEYYAH;124797]dün bi tutam SHORT kalmıştım 43.250 sabah güzel sözler eşliğinde 150 den kapattım.
şu an aylak aylak seyrediyorum seyretmeye bile değmez aslında gidip mis gibiuyusak daha iyi.[/QUOTE]
Oooo o parayla tüm forumdaşlara birer yalı ısmarlarsın artık. .kom
[QUOTE=QUEEN;124759]enorton sistemin sat verdimi[/QUOTE]
Yok henüz vermedi :::
[quote=QUEEN;124798]shortlar uyuştu gayri..50000de olsa kapatmazlar...dng[/quote]
Sen de tıpış tıpış.::::::
yanlız Gökhan garantı açılışta 3.80 satış gördu tamam şelale başlıyor amerıkadaki veriler imdadına yetişdi. sanırım sende gördun :)
[QUOTE=enorton;124802]Yok henüz vermedi :::[/QUOTE]
iyiymiş bu sistem takip edelim bakalım...lelele
[QUOTE=GOKHANFINDIK;124803]Sen de tıpış tıpış.::::::[/QUOTE]
ben işlem yapmıyorm bugün forumda geyik yapıyore:p
py ile zıtlaşmamak lazım sanırım,,,,,,,,,, adamlar yukarı çok güzel götürüyorlar,,,
kıro ama para onda :)
[quote=QUEEN;124800]ayuları üstüme salmayamı niyetleniyosun...boks.[/quote]
Yok , benımkı bıraz ortalığı karıstırmak, mumkunse maraza cıkartmak falan,
aha da 200 e dayandı, dıyorum ben, var bende bır meymenetsızlık:::
full long,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, :D
ralli kokuları geliyor dax destegini tamamladı bir tek dow kaldı oda aksam halleder
[QUOTE=atlascepkenli;124807]py ile zıtlaşmamak lazım sanırım,,,,,,,,,, adamlar yukarı çok güzel götürüyorlar,,,
kıro ama para onda :)[/QUOTE]
götürse bişey demiycezde..süründürüyo ya 300 puanda stoplatıyor..bi kaşık suda boğuyolar..
Dedıklerımın yarısını yapsam zengın olurdum, yok artık, maymunun gözü açıldı, 43650ye de 750ye de short yazıyorum, ahan da buraya (parmağımı ıslatıp masaya not edıyorum) yazıyorum.
yukarı hareketlerde kademeli kısa giriyorum her yükselişte gün sonuna kadar hayırlı olur inşallah.
ralli geliyor ralli
.lelele
Geçen gün vobtrader py güzel bir şey demişti aynısını bende py ye aktarıyorum.:..::..:.dng.dng
[quote=SaNCaKTaR;124804]yanlız Gökhan garantı açılışta 3.80 satış gördu tamam şelale başlıyor amerıkadaki veriler imdadına yetişdi. sanırım sende gördun :)[/quote]
Ben onu görürken vobu 150 puan aldıklarını da gördüm.O düşüşlere rağmen düşmeyen vob var.Düşmeyen vob uçar.Bir gün uçar yazmıştım teksaslı itin forumunda engellendim..dng
[QUOTE=QUEEN;124805]iyiymiş bu sistem takip edelim bakalım...lelele[/QUOTE]
Valla iyi mi kötü mü yakında anlayacağız...
bana göre seans arasıburayı bilinçlibaskı kuruluyor fikirler analiz ediliyor açılışta hop ters köşe bundan sonra yazılarda çok dikkatli olacam poz hakkında yazdıklarımda tamamen dogru degildir artık.
hadi çakal marbo 200 ü de tek tuşta kaldır
bu piyasa düşmeyecek .. ama ben uzlaşacam.... artık kaçtan uzlaşırsak 50.000 mi olur 60.000 mi olur ... kaçtan olursa gayrı ..hep bu pembe oğlanın yüzünden düşmüyoz ... :o:o:o:o:o
bu bebe ayılar iyiymiş :o :o:o:o
[URL=http://img191.imageshack.us/i/adszbub.jpg/][IMG]http://img191.imageshack.us/img191/3048/adszbub.jpg[/IMG][/URL]
[quote=Leblebi;124818]bana göre seans arasıburayı bilinçlibaskı kuruluyor fikirler analiz ediliyor açılışta hop ters köşe bundan sonra yazılarda çok dikkatli olacam poz hakkında yazdıklarımda tamamen dogru degildir artık.[/quote]
Böyle şeylere asla inanma abi.Yok böyle birşey emin ol.Bunlar ile zaman da kaybetme.İstediğini yaz.Senin dediğin yaptığın 1.5 katrilyonluk voba etki etmez.Milletin 1000 pozu da etki etmez.Marbaş tek tuş görmüyormusun.Bunlara inanma.
Toplantı sonrası forumun son 5-10 sayfasına baktım. Bir çogumuza daral gelmiş. Sazan UV portföydeki shortlar ile sakinnn sakiiiinnn beklemede. Stop Loss 88.875.
[quote=selçuklu;124820]bu piyasa düşmeyecek .. ama ben uzlaşacam.... artık kaçtan uzlaşırsak 50.000 mi olur 60.000 mi olur ... kaçtan olursa gayrı ..hep bu pembe oğlanın yüzünden düşmüyoz ... :o:o:o:o:o
bu bebe ayılar iyiymiş :o :o:o:o
[URL="http://img191.imageshack.us/i/adszbub.jpg/"][IMG]http://img191.imageshack.us/img191/3048/adszbub.jpg[/IMG][/URL][/quote]
bu ayılar 5 ayda ancak büyürde ekmek yedirir bize:..:
[QUOTE=sazan;124822]Toplantı sonrası forumun son 5-10 sayfasına baktım. Bir çogumuza daral gelmiş. Sazan UV portföydeki shortlar ile sakinnn sakiiiinnn beklemede. Stop Loss 88.875.[/QUOTE]
benimde stopum 88.875 abi .. oraya gelirse stop olacam .. :o:o:o:o
[quote=selçuklu;124820]
[URL="http://img191.imageshack.us/i/adszbub.jpg/"][IMG]http://img191.imageshack.us/img191/3048/adszbub.jpg[/IMG][/URL][/quote]
Kaptan ayılar dunyanın en akıllı hayvanlarıdır. Hele kovandan bal çalmak için yaptıkları numaraları anlatsam ayı fan clup olur buralar. arı kovanlarını her gece bir nöbetci bekler kovanların etrafına teneke baglanır ama bu ayı oglu ayılar yınede bir kaç kovanı hacamat ederler.....dng vurmaya kıyamadım gecen sene... ye ulen ayı oglu yeee zakat olsun dedık . bırazda tırstım tıkırtıya kalkmaya:) memleket maceraları 1
future lar eksiden + ya döndü,dax % 1,5 kaybını % 0,50 lere kadar düşürdü vob 43250 barajına takıldı..
değişen bişey yok sabaha göre.
dön baba dönelim nereleri görelim :)
[i][color=#FF0000][b]15:30 Mayıs ABD Tüketici Fiyat Endeksi [/b][/color]
[color=#0000FF][b]Önceki 0,0 % Beklenti0,3 % [/b][/color]
Enflasyon sepetinde ayrışrma yapılmadığı durumu belirtir. FED ise kontrol edilemeyen enflasyon sepetini ayrıştırarak, para politikalarının enflasyon üzerindeki etkisini ölçmek için Çekirdek Enflasyon verisini dikkate almaktadır.
[color=#FF0000][b]
15:30 Mayıs ABD Tüketici Fiyat Endeksi (Gıda ve Enerji sektörü hariç) [/b][/color]
[color=#0000FF][b]Önceki 0,3% Beklenti0,1% [/b][/color]
Beklentilerden yüksek çıkması ekonomide canlanma olarak algılanabilir. Hızlı düşüşler ise deflasyon işareti olarak algılanacaktır.[/i]
[quote=selçuklu;124824]benimde stopum 88.875 abi .. oraya gelirse stop olacam .. :o:o:o:o[/quote]
Bu seviye tam direnç. ::: Sen de oraya yazacaksan, o zaman bir kademe öne çekeyim bari. Benim malın kesin gitmesi lazım. .kom
[QUOTE=sazan;124828]Bu seviye tam direnç. ::: Sen de oraya yazacaksan, o zaman bir kademe öne çekeyim bari. Benim malın kesin gitmesi lazım. .kom[/QUOTE]
yok sen değiştirme abi .. 88.900 a yükselttim ben stopu .. :o:o:o:o:o:o
longer.hedef 45
[QUOTE=SaNCaKTaR;124825]Kaptan ayılar dunyanın en akıllı hayvanlarıdır. Hele kovandan bal çalmak için yaptıkları numaraları anlatsam ayı fan clup olur buralar. arı kovanlarını her gece bir nöbetci bekler kovanların etrafına teneke baglanır ama bu ayı oglu ayılar yınede bir kaç kovanı hacamat ederler.....dng vurmaya kıyamadım gecen sene... ye ulen ayı oglu yeee zakat olsun dedık . bırazda tırstım tıkırtıya kalkmaya:) memleket maceraları 1[/QUOTE]
Fazla alıştımayın Allah korusun bir gün bal bulamazlar size dadanırlar. Hani "ye ulen ayı oglu yeee zakat olsun" demiştiniz derler.
[B]FENA satış yedik. Uzun zamandır ilk defa kankırmızı gördüm. KIPKIRMIZI.[/B]
[B]Kademeli değil. [/B]
[B]Bir al bir ver değil.. Bir kademe aşağı bir ukarı degil.. Acımasızca birden verdiler... Dün akşam DOW dada böyle oldu.[/B]
[B]Avına yaklaşan köpekbalığı gibi KAN kokusu alıyorum..[/B]
[B]Kurban bayramından önce Ayılar BOĞA ları kesip yemeye niyetlendiler.. Allah günah yazmasın...[/B]
[quote=selçuklu;124829]yok sen değiştirme abi .. 88.900 a yükselttim ben stopu .. :o:o:o:o:o:o[/quote]
Eyvallah goç. Unutulmayacak bu iyiliğin.
şorter hedef 9975
son kısalar da 100 den kapatıldı, no poz no stres, yes flat yes geyık, pes pıyasa:(
Dışarısı toparlar, IMF den cıvcıv cıkar kuş çıkar neme lazım, bugun bır daha da poz almam, nereye giderse gitsin.
dolar fulşort hedef 1 tl