[quote=Fantom;124957]42925e gelirse short olcak sekilde şartlı emrim var ama çalışcağını hiç sanmıyorum[/quote]
Çalışır çalışır merak etme.:..::..:
Printable View
[quote=Fantom;124957]42925e gelirse short olcak sekilde şartlı emrim var ama çalışcağını hiç sanmıyorum[/quote]
Çalışır çalışır merak etme.:..::..:
[quote=atlascepkenli;124954][B][COLOR=red]ALLAH BELANI versin vob musun py mi,,,,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]İYİCE GERDİN BENİ[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]BU KADAR PİYASANIN İÇİNE EDİLMEZKİ,,[/COLOR][/B][/quote]
Dur sakin ol sinirlerine hakim ol psikoljiyi bozma basacam şimdi kapanışa görürüsün.:..::..:
Benden bu kadar kısalar kapandı flat lanet olsun
43150 short 43050 long
longlamayın arkadaşlar tam yerinden short ekler yerine konuldu.
az sonra..:dü:
[quote=MMO;124961]Benden bu kadar kısalar kapandı flat lanet olsun[/quote]
listede 10 numara olabilirsin :::
Sazan EW(Elliott) portföyüne 4/10 long daha yapar. Toplam 7/10 long. (UV hedge amaçlı)
UV portföyü ise 10/10 short pozisyonunu korumakta.
Piyasa kapandı kesin yukarı yapıp kapatacaklar 43100 üzerinde tekrar shortları giyerim
bu dow bu gece artı kapatır demedi deme ibrahimmm üstelik 8500 üzeri kayıtlara geçsın
yürüyün be SAS komandoları :) :)
vob düşerken,,, poz sayısı artıyorrrrrrr
var birilerinin güvendiği bişiler
[QUOTE=SaNCaKTaR;124968]bu dow bu gece artı kapatır demedi deme ibrahimmm üstelik 8500 üzeri kayıtlara geçsın[/QUOTE]
bizde yarın tepecek diye bugün düşmüyoz anlaşılan...bence...
eweeeeeeeeet
50 long 225 şort,,,, 4-5 kere daha yapabiliriz,,, :D alıştık artık
43,050 den kısaları kapatıp oradaki teminat ile full dolarda long poz aldım.. endeksin canı cehenneme....lelele.lelele
yaw düşüş yok dağılın :D
num hisseler gebeik spot artı asıl iş anlamıyor alayına long.
alana hayırlı olsun longlar gıder 100 flat kalıcam yarın da devam eder bu fasılll cuma gunu ayu olucam yanınızda yer acın banada pandalarım :)
dow un sp nin 60 daklıklarına bakılırsa,,,, bizim zirveden aşağı görüntüsüne çok benzior,,, eğer benzerlik devam edecekse,,,, dax kapandıktan sonra yön yukarı döner ve ertesi gün gablı yukarı açılır
[QUOTE=jerfin;124973]43,050 den kısaları kapatıp oradaki teminat ile full dolarda long poz aldım.. endeksin canı cehenneme....lelele.lelele[/QUOTE]
unlimitted 10 numara da tamam.
[quote=atlascepkenli;124977]dow un sp nin 60 daklıklarına bakılırsa,,,, bizim zirveden aşağı görüntüsüne çok benzior,,, eğer benzerlik devam edecekse,,,, dax kapandıktan sonra yön yukarı döner ve ertesi gün gablı yukarı açılır[/quote]
djı de bu gece artı bekliyorum o yüzden flat kalıyorum
[IMG]http://img95.imageshack.us/img95/5654/spx.png[/IMG]
misal: IMF biz zaten pikniğe geldik diyo, DJI da %4 düşüyo, yarın -800 gap
misal: IMF iyi şeyler diyo, DJI da +2 çıkıyo yarın +800 gap..
[quote=MMO;124979]djı de bu gece artı bekliyorum o yüzden flat kalıyorum[/quote]
dow artı yapınca ,,,vob gıcıklık olsun die,,, aşağı yapabilir:::
[quote=jerfin;124973]43,050 den kısaları kapatıp oradaki teminat ile full dolarda long poz aldım.. endeksin canı cehenneme....lelele.lelele[/quote]
cerfın de poz kapadı, leylımm leyyyy.kom
hah şöyleee, ne ştres çekıyon allasennn.kom
43050 ye gelirse long gelmezse canı sagolsun :)
[QUOTE=VOBiX;124978]unlimitted 10 numara da tamam.[/QUOTE]
shortçuların önü açılsın diye kendimi defa ettim..üüü:..:
Geceye Long...
short devam
yemişim imfyi
[QUOTE=truva;124980][IMG]http://img95.imageshack.us/img95/5654/spx.png[/IMG][/QUOTE]
truva o grafı logaritmik yapıp en tepeden bi çizgi çek bakalım ne çıkacak..:D
vobCeLL ile bagLan PsiKoPaTA :) spor zamanı görüşmek üzere..Flatttt
[quote=jerfin;124973]43,050 den kısaları kapatıp oradaki teminat ile full dolarda long poz aldım.. endeksin canı cehenneme....lelele.lelele[/quote]
aha, yarın short zamanı. .lelele
biraz sonra fırsat bulabilirsem yapıştırayım ben o grafları... bütün endeksler sözleşmiş gibi nereden dönüyorlar görelim... longcular bir kez daha düşünür belki..:cool:
günlük bar kırmızı kapattı,,,,, ho ho ho,,,,, bu iyi
son dakka da 2 bin bilmem kaç poz daha kapandı,,,,,, ho ho ho bu da iyi
ben hala kısa poz dayım,,,,, ho ho ho ,,,,, bu kötü
[QUOTE=unlimitted;124990]aha, yarın short zamanı. .lelele[/QUOTE]
erdin mi muradınaaaaa.kom.kom
Full shorttt zamanıydı fulledim.
[quote=atlascepkenli;124982]dow artı yapınca ,,,vob gıcıklık olsun die,,, aşağı yapabilir:::[/quote]
yapar yapar doğru diyorsun, neyse ben bu gece rahat uyumak istiyorum herkese iyi akşamlar
berba bi gün yine.eve bi kum torbası alsam mı dıye dusunuyorum artık:)
[quote=jerfin;124985]shortçuların önü açılsın diye kendimi defa ettim..üüü:..:[/quote]
blöf kokusu alıyorum .kom
[QUOTE=atlascepkenli;124997]blöf kokusu alıyorum .kom[/QUOTE]
yaw birileri beni mi gözetliyor ne yapıyor.. ne zaman pozumu yazsam piyasa yatayda sürünüyor..:..:.dng