herkese iyi geceler...tobreg sana da
Printable View
herkese iyi geceler...tobreg sana da
[quote=VOBiX;125162][IMG]http://i42.tinypic.com/35jb5e9.png[/IMG]
395 doalrlık dip tepe avcısı sistem [URL="http://twsyat.net/forum/attachment.php?attachmentid=16756&d=1219790280"] Tactical Trader Statistical Edge System[/URL]
Gerçek trade için kullanmayın. .dng
Sistemi Kanadalı biri yapmış ama ben araplardan çaldım. Bu plugin denilen eklentinin şifresini kırabilen olursa formüllerde ref + ya da throughbars varmı yok mu görebiliriz ki bence var.[/quote]
evet throughbars var.Şifresini kırmadım ama yurtdışı forumlarda içerisinde throughbars olduğu yazıyordu.Ayrıca denedimde repaint yapıyor.Sistemi satan web sitesinde bu sistem zigzag tabanlı çalışır gibi bişi yazıyodu, sitesinden bakabilirsiniz.
çok güzel sistemmiş vobix..
[QUOTE=flexy;125165]evet throughbars var.Şifresini kırmadım ama yurtdışı forumlarda içerisinde throughbars olduğu yazıyordu.Ayrıca denedimde repaint yapıyor.Sistemi satan web sitesinde bu sistem zigzag tabanlı çalışır gibi bişi yazıyodu, sitesinden bakabilirsiniz.[/QUOTE]
throughbars ne demek :confused:
[QUOTE=QUEEN;125166]çok güzel sistemmiş vobix..[/QUOTE]
Şimdi bu sisteme göre tepe bulunmamış..bulsaydı sat verirdi:cool:
Ben de varya arkadaşlar çok önemli bir yetenek var.Bir malı eğer satmak istiyim.O malı fiyatının çok üstüne satarım.Esas fiyatına da satarım.Öyle bir ağzım var ki benim anlattığıma kendim bile inanırım bir kalem mal da kendime alırım.Ben neler sattım ya aklınız gider.Kandırmaca yok.Ama kandırarak daha iyisini yaparım.
[quote=enorton;125167]throughbars ne demek :confused:[/quote]
öncesindeki barlara göre high değeri en yüksek olan barı dikkate alan formül
Bu AQ saç şirketi de meşhur oldu.Kafamı yapıyor bunlar ya bu nasıl reklam.Hellim engeller mengellersin varya roket atar saldırısı düzenlerim foruma.:::::::..::..:üüüüüüüüüReklam şirketinden bahsediyorum.Forumun reklamı.
[QUOTE=enorton;125167]throughbars ne demek :confused:[/QUOTE]
Barlar boyunca gönlüm hovardaaa demek yani SAT sinyalini veririm ama bu sinyalden sonraki barlarda sat sinyalinden daha yukarısnı görürsek sat sinyalini çaktımadan silerim diyor.
Yukardaki LT versiyonu aşağıdaki de 1 nolu versiyonu :
[IMG]http://i40.tinypic.com/140i7lw.png[/IMG]
Adam formülü şifrelemiş, şartnameye de gelceğine garanti vermez demiş basmış üstüne etiketi koymuş satışa, bekliyor sazanalrı oltaya...
Reklam vermek için doğru yer, saç kalmadı vobcularda .dng
[QUOTE=hexa;125173]Reklam vermek için doğru yer, saç kalmadı vobcularda .dng[/QUOTE]
İnternette o isimle bir firmanın reklamı da abesle iştigal olmuş.
[quote=VOBiX;125174]İnternette o isimle bir firmanın reklamı da abesle iştigal olmuş.[/quote]
Hak yemeyelim ADVENTURE QUEST diye firma da mevcut.:..:Topumuzun AQ firmasında saça ihtiyacı olabilir yakında.Jerfinle Queen zaten yakında kel kalırlar.Kel ayular.Jerfin boğa oldu ama dolar boğa.:..::..::..:Byeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
[B]Günaydın,[/B]
[B][U]18 Haziran Perşembe [COLOR=blue]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[U][B]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/B][/U]
GBP Perakende Satışlar (a/a) (May) 11:30 %0,9 Orta
GBP Perakende Satışlar (y/y) (May) 11:30 %2,6 Orta
[U]USD İşsizlik Sigortası Başvuruları (13 Haz) 15:30 Düşük [/U]
[U]USD Devam Eden İşsizlik Sigortası Başvuruları (6 Haz) 15:30 Düşük [/U]
[B][COLOR=blue]USD Geithner'ın Konuşması 16:30 Yüksek [/COLOR][/B]
[B]USD Öncü Göstergeler (May) 17:00 %1,0 Yüksek [/B]
[B]USD Philadelphia Fed İmalat Endeksi (Haz) 17:00 -22,6 Yüksek [/B]
[B][U]Dün IMKB ve VOB kapanışlarda Dow Future[/U][/B]
[B]IMKB:[COLOR=seagreen]8489[/COLOR][/B]
[B]VOB: [COLOR=red]8512[/COLOR][/B]
[B]Bol Kazançlar..[/B]
ful şort.
[i]ABD borsaları S&P'nin 18 bankanın kredi notunu kırmasıyla genelde artıda geçirdiği günü düşerek tamamladı. Asya borsalarında ağırlıklı olarak satış eğilimi sürüyor. ABD'de S&P'den gelen not indirimleri Başkan Barack Obama'nın mali sektörde reform programıyla ilgili açıklamaların önüne geçti. [/i]
[B]Ayrıca Mr. Lipstick Bodrum'dan "Bodrum havası hakkındaki düşüncelerini" de bildirebilir. Dikkatli olmak lazım..[/B]:::
[QUOTE=GOKHANFINDIK;125175]Hak yemeyelim ADVENTURE QUEST diye firma da mevcut.:..:Topumuzun AQ firmasında saça ihtiyacı olabilir yakında.Jerfinle Queen zaten yakında kel kalırlar.Kel ayular.Jerfin boğa oldu ama dolar boğa.:..::..::..:Byeeeeeeeeeeeeeeeeeee.[/QUOTE]
he AQ firması iyiymiş ... pembe oğlanın saça ihtiyacı var ... aq firmasından yaptırırız .. :o:o:o:o:o:o
günaydın bol kazançlar .. herkese ... kısa devam şelale şelale şelale ...
[quote=VOBiX;125049]Pariteler sabha kadar kimbilir neler diyecek.[/quote]
baktığınız parametrelere bakma vadenizle alakalı.
ben 5'ten 240 dakikalığa kadar (işlem yapma şeklime göre) bakıyorum.
bu gece long zamanı dememin sebebi de buna bağlı idi. paritelerin grafiklerinin bizim VOB ile alakası yok. normal, sinüzoidal grafikler.
3 trilyonla 10 kademe kaldırmaya benzemiyor ordaki işlemler. orada (temsili) sağ tarafa 2.000 kontrat yazarak, ufak tefekçileri sola doğru hareket etmeye zorlamak sıkar biraz...
[quote=jerfin;125053]usd/ytl ralliye hazırlanıyorrrr..lelele zıp zıp zıp...:..:
[/quote]
yakındır...ama daha değil. cumartesi tatile çıkıyorum, beni bekleyecektir.:D
[quote=jerfin;125058][B]ben stoplos yapmadım[/B]:cool: usd/ytl grafları beni daha çok çektiği için [COLOR=red][B]endeks shortları az bir zararla kapatıp[/B][/COLOR] dolara geçtim.. endeksin hala düşeceğine inanıyorsam neden stoploss yapayım ki..:rolleyes:[/quote]
bunu bize de öğret. :..:
[quote=jerfin;125123]bugün doların hareketi hiç hayra alamet değildi.. 1 saat içinde yurtdışı aynı, vob aynı iken 1.5550 den 15650 ye çektiler... kısacılar rahat olun...lelele.lelele[/quote]
yannışşş..
şu aralar tahtası çok sığ. yanıltabilir. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG]
korelasyon kısmına yorum bile yapmıyorum. :..:
herkese günaydın, bol kazançlar...
Günaydın bol kazançlar,
Şöyle olacak;
Lonkcular ve filatçılar, hafif eksi açılış görüp biraz rahatsız olacaklar. Ula bu IMF dende bişi çıkmadı diye düşünerek hafif karamsarlığa bürünecekler. O sırada EFG Marbaş v.b. 3-4 kademe basacak. Karamsarlık korkuya dönüşecek, ufaktan pozisyon kapamalar başlayacak...Sonra USDYTL hareketlenecek yukarı doğru. Üstelik EURUSD yükselmişken yükseliyor bu, parite geri gelirse bu hepten uçar korkusu salınacak lonkcu yüreklerine, pozisyon kapamalar hatta " ne halt ettim de lonk ettim, özüme döneyim" denip duble işlemler yapılacak......:) :).kom.kom:D:D Ayı işgali, 42800 sınırlarında biraz oyakandıktan sonra genişleyerek sürecek. Orası kırılınca boğa diyarlarında son umutlar da tükenecek....:D:D:D Ve maalesef FDJ bu savaşı durduramaz. Boğalar bu kadar birikmiş strese ve kine karşı ne yapabilir ki....42800 kırılsın ve yeni bir çağ başlasın....
Selçuklu patron; seni şövalye ilan ediyorum... :)
Not: Edebi bir pozisyonel yorumdur..Analiz yada tavsiye değildir, ama tasfiye olabilir, hatta tesviye bile olabilir.boks.:::
Herkese günaydın ve bol kazançlı günler flat devam artı açarsak shortları tekrar giyerim.
yaw, hiç unutmam bi gün ben lönkkene fıçırlar yeşilkene, sabah (Larossian'ın deyimiyle) aşağılık marka açılışla birlikte 1.200 kontrat satış verip piyasanın 450 puan birden düşmesine sebep olmuştu. millet (ben dahil) popomuzun üzerine oturmuştuk.
aşağı ya da yukarı şöyle bi hareket görsek de az bi adrenalin yapsak diyorum.
rica ediyorum lütfen.:D (sözün sahibini hatırlamıyorum ama böyleydi di mi?:..:)
[i]Avrupa borsalarının Wall Street'teki hafif düşüşe ve Asya borsalarındaki kayıplara rağmen yeni güne artıda başlamaları bekleniyor. Analistler, FTSE 100'ün 2-9, Dax'ın 4-10 ve Cac-40'ın 5 puan artıda açılacağını tahmin ediyorlar.[/i]
[i]Haziran vadeli endeks kontratı güne 100-200 puanlık düşüş ile başlayabilir. Gedik Yatırım
Haziran 30 kontratı dünkü kapanış seviyelerine göre paralel güne başlayabilir.Turkish Yatırım[/i]
[quote=deks;125188][i]haziran vadeli endeks kontratı güne 100-200 puanlık düşüş ile başlayabilir. Gedik yatırım
haziran 30 kontratı dünkü kapanış seviyelerine göre paralel güne başlayabilir.turkish yatırım[/i][/quote]
[B][I]haziran vadeli endeks kontratoları güne 750 puanlık düşüşle başlayabilir. Selçuklu helva gıda sanayi ve doğal hayatı koruma tic. :o:o:o:o:o:o:o[/I][/B]
günaydın
sistem A;
long şartımız: LOW < Ref(LOW,-1) AND LOW < Ref(LOW,1)
short şartımız: HIGH > Ref(HIGH,-1) AND HIGH > Ref(HIGH,1)
buda başka bir üçkagıtcı sistem..
[B]reflerde pozitif sayı varsa [/B],sistemi çöpe at..görüntü kazanç mükemmeldir..ama barlar sonra oluşur..
birde [B]peakbar ve trougt bar [/B]varsa düşünmeden çöpe atılmalıdır...
dolarda geri çekilme var yemekten dönenin kaşıgı kırılsın ful şort.
nerde kalmıştıkkk CCCCC dedilerrrr.. namıssızLar.. :)
Günaydın bu arada bol kazançLar
Herkese günaydın, Fenerbahçelilere bu sene bir haller oldu...
[url]http://haber.gazetevatan.com/Boyle_rezalet_gorulmedi/244067/5/Spor[/url]
VOB sarhoş olmuş. Polis ,düz çizgi üzerinde yürüme testi yapıyor sanki. Hafif salınımlı yatay devam:cool:
[URL="http://img196.imageshack.us/i/screenhunter3x.png/]"][URL=http://img196.imageshack.us/i/screenhunter3x.png/][/URL][IMG]http://img196.imageshack.us/img196/9656/screenhunter3x.png[/IMG][/URL]
Sisteme göre bir indikatör uyarlayabilirseniz 4*4 çalıştığı görülebilir ayın 12 den beri 5 dklık sistem olarak uyguladığınız sistemde bir hesaplayın kaç puan çarpılmışsınız.
ohoooo o kadar laf kalabalığı yaptık...hale bak 43075 sonra 43200...şş selçuklu..seni de şövalye falan ilan ettik..de hayne..hayır bişe y değil, avatarıda oturaklı bir savaşcı falan yaptık..maskara olduk selçuklu nerdesin :)
günaydın
fxci nirde.
griz bitti diyorum heç kimse inanmıyor :D
ful şort.
full lönk devam.
sıfır işlem 2 gündür.
eşek gibi alacaklar
lönk ful
spot vadeli eşitlenirse süper olur hedef 43.975
GÜNLÜK YORUM 18/06/2009 Endeks 30 Haziran Kontratı Günlük ↑ Hedef 2 43.800 Günlük ↑ Hedef 1 43.625 Pivot 43.150 Günlük ↓ Hedef 1 42.650 Günlük ↓ Hedef 2 42.500 YORUM : Bu hafta özellikle dün çok sıkışık bir seyir izleyen kontrat cok kısa zamanda kendine yön tayin ederek sert bir hareket yapacaktır.Kısa vadeli göstergelerin aşağı yönde olması ile beraber piyasanın kuvvetli bir görünüm çizmesi yön tayinini oldukça zorlaştırmaktadır.43.400-43900 kırıldığı takdirde 44.900 , 43.000-42.600 kırıldığı takdirde 41.600 noktaları hedef noktalar olacaktır.Kısa vadeli trendin yukarı dönmesi için 43.700 üzerinde günlük kapanış, orta vadeli trendin aşağı dönmesi için 41.675 altında haftalık kapanış gerekmektedir. Dolar/YTL Haziran KontratıGünlük ↑ Hedef 2 1,5900 Günlük ↑ Hedef 1 1,5805 Pivot 1,5610 Günlük ↓ Hedef 1 1,5410 Günlük ↓ Hedef 2 1,5320 YORUM : Sonunda kısa vadeli trend dönüş noktasının üzerinde kapanabilen kontrat, piyasamız kapandıktan sonra oluşan EURUSD paritesindeki euro lehindeki hareket etkisiyle güne gevşeyerek başlayacak olmasına rağmen yönün yukarı olduğunu düşünüyoruz.Bugün için 1,5580-1,5550 aralığının alım fırsatı olabileceğini buraların kırılmaması durumunda 1,5710-1,5770 seviyelerinin test edilebileceğini öngörüyoruz.Trendin kırılma noktası olarak 1,5460 önemli seviyedir ve kırıldığı takdirde 1,5300-1,5250 test edilebilir. Kısa vadeli trendin aşağı dönmesi için 1,5500 altında günlük kapanış , orta vadeli trendin yukarı dönmesi için 1,5800 üzerinde haftalık kapanış gerekmektedir. Hazırlayan : Pazarlama Birimi : Tülay Uzunoğlu [email]tuzunoglu@gedik.com[/email] Tel : 0 212 270 67 90
Ben demedim mi bu leblebi seansa hazırlık yapıyor.Bak başladı.::::::Bu sefer sabahın erken saatinde geldik 43275e.Bu da uçacaz demek oluyor..dng.dng
EW portföye dün alınmış 7/10 long'ların 3/10'u satılır (4/10 Long ise devam). Dün verdiğim 60 dk'lık grafikteki daralan üçgenin üst bandına çarptık.