-
[QUOTE=teo;54874]Bu günlükler bakınca sizlere ne diyor? Ben mi çok duygusal bakıyorum. W formatının / eksik kalmış, ben çıkarım 47800 'e en az demiyormu acaba...
[IMG]http://img146.imageshack.us/img146/903/aaeg9.png[/IMG][/QUOTE]
aynen öyle diyor abi hedef 47800 yazdım notettim .. ayrıca bu dow bu gece+ %1 kapatmazsa bende eşşeğim ... .boks. .boks.
-
Vallahi basa basa alıyorlar malları..Bu da bir yöntem demekki...
-
[QUOTE=teo;54875]Bu dow jones niye her gün % 2-3 arası düşer bunu halen çözemedim, yani bunlarda limit yok, bir seferde lehman gibi %95 düşselerde , direk 500 endeksten başlasalar olmazmı...
Hemde çok kazanmış olurlar shortcular...[/QUOTE]
:..:
Biz taban açarız. Güniçi dipten longlayanlar bile eksi bakiyeye ulaşır diyecekken %15 taban olsak da 40.000 sltına geldiğimiz için sermaye sıfırlanmaycağı aklıma geldi. %15 tabanda 22,5YTL de olsa bakiye kalıyor. Artık VOBda bir günde batmak mucize.
-
[url]http://www.komikler.com/komiktv/turk_filmleri/15:19656/__Alo_Boğam_Kaçtı___Hattı[/url]
-
Bu ayıları terse yatırmak için boğa kardeşlerim dvd almanız tavsiye edilir..
-PUTIN'DEN JUDO DERSLERI DVD'SI
MOSKOVA (A.A) - 07.10.2008 - RUSYA BASBAKANI VLADIMIR PUTIN'IN JUDO DERSI
VERDIGI 79 DAKIKALIK FILMININ DVD'SI BUGUN 56'INCI DOGUM GUNU NEDENIYLE ULKENIN
IKINCI BUYUK KENTI ST. PETERSBURG'DA TANITILDI.
RUSYA BASBAKANLIK BASIN MERKEZINDEN YAPILAN ACIKLAMADA, ''VLADIMIR PUTIN
ILE JUDO DERSLERI'' ADI VERILEN VE 1999 YILINDA PUTIN'IN YAZDIGI BIR KITAPTAN
UYARLANAN FILMIN 4 BOLUMDEN OLUSTUGU KAYDEDILDI.
PUTIN'IN 12 ULKEDE YAYIMLANAN KITABINDAN UYARLANAN FILMDE PUTIN DE BIR
KAC JUDO TEKNIGINI UYGULAMALI GOSTERIYOR.
VLADIMIR PUTIN, FILMLE ILGILI HABERLERIN BASINDA YER ALMASININ ARDINDAN
YAPTIGI ACIKLAMADA, FILMIN KAHRAMANININ KENDISI OLMADIGINI BELIRTEREK, ''FILMIN
ADI SADECE REKLAM AMACI TASIYOR. CUNKU FILMI IZLEYENLER JUDONUN SIRRINI BENDEN
DEGIL, JAPON SPORCULARDAN, RUS DUNYA VE OLIMPIYAT SAMPIYONLARINDAN OGRENECEKLER''
DEDI.
SPORUN SAGLIKLI YASAM ICIN SON DERECE BUYUK BIR ONEME SAHIP OLDUGUNU
SOYLEYEN PUTIN, ''SPOR OLMAYINCA SADECE SAGLIKLI YASAMDAN DEGIL, SAGLIKLI BIR
TOPLUMDAN BILE BAHSEDILEMEZ'' IFADELERINI KULLANDI.
KARA KUSAKLI JUDO KIYAFETIYLE RAKIBINI YENDIGI BIR KARSILASMAYA DA YER
VERILEN FILMDE PUTIN, JUDO TARIHI VE FELSEFESI HAKKINDA DA BILGI VERIYOR.
(NHT-GAM-TEM)
20:30 07/10/08
--AA--
-
[QUOTE=selçuklu;54880]aynen öyle diyor abi hedef 47800 yazdım notettim .. ayrıca bu dow bu gece+ %1 kapatmazsa bende eşşeğim ... .boks. .boks.[/QUOTE]
bende geceye uzun gırenlerdenim ama moralım cok bozuldu moral bulmak için girdim cok iyimsersiniz ama gerçekten sinir harbi oldu ama inanın sizin kadar iyimser olmayı o kadar isterdim ki ......üüü:dü::dü:
-
[QUOTE=catedral;54882][url]http://www.komikler.com/komiktv/turk_filmleri/15:19656/__Alo_Boğam_Kaçtı___Hattı[/url][/QUOTE]
yahu hiç güleceğim yoktu,zavallı dana can derdinde, vatandaş, bu çok uslu kaçmaz ablası diyor :) ,
İyi yapar kaçmazsa ahmak boğa, bedelini canı ile öder, kaçmaz bu, hımm, ne de usluymuş benim boğam ...:) hehehehe
-
[QUOTE=torsion;54884]bende geceye uzun gırenlerdenim ama moralım cok bozuldu moral bulmak için girdim cok iyimsersiniz ama gerçekten sinir harbi oldu ama inanın sizin kadar iyimser olmayı o kadar isterdim ki ......üüü:dü::dü:[/QUOTE]
O da bizden neyi eksik , çift dip yapayım da çıkayım diyor, hele oraya gelsin, bir habere bakar.. Çift dip gazı ile roket gibi fırlar...
Fed de baktı olmadı, orayı bekliyor sanırım...(1009), yapsında dünya rahatlasın,
Koca dünya ekonomisini maymuna döndürdü Amerika...
-
[QUOTE=teo;54886]O da bizden neyi eksik , çift dip yapayım da çıkayım diyor, hele oraya gelsin, bir habere bakar.. Çift dip gazı ile roket gibi fırlar...
Fed de baktı olmadı, orayı bekliyor sanırım...(1009), yapsında dünya rahatlasın,
Koca dünya ekonomisini maymuna döndürdü Amerika...[/QUOTE]
sayın teo sizi ve mbm i cok zevkle ve saygı ıle takıp edıyorum sızlerınde benım gıbı aynı poz da uzunda olmanız azda olsa umutlandırıyor ama nafile gibi geliyor fakat bu dow bu gun artı kapatsa ne iyi olur ya
-
[QUOTE=torsion;54884]bende geceye uzun gırenlerdenim ama moralım cok bozuldu moral bulmak için girdim cok iyimsersiniz ama gerçekten sinir harbi oldu ama inanın sizin kadar iyimser olmayı o kadar isterdim ki ......üüü:dü::dü:[/QUOTE]
moralini bozma sn torsion .. son yarım saat ralli izleyeceğiz .. dowda .. .boks. .boks.
+%1 den emin değilim ama + kapatacaktır dow .. ben çıkıyorum artık uykumu almam lazım bugün .. .uyk .uyk
-
[QUOTE=selçuklu;54888]moralini bozma sn torsion .. son yarım saat ralli izleyeceğiz .. dowda .. .boks. .boks.
+%1 den emin değilim ama + kapatacaktır dow .. ben çıkıyorum artık uykumu almam lazım bugün .. .uyk .uyk[/QUOTE]
ne guzel uyuyabıleceksınız ben herhalde sabaha kadar gözümü kırpmam üüü
-
[QUOTE=torsion;54887]sayın teo sizi ve mbm i cok zevkle ve saygı ıle takıp edıyorum sızlerınde benım gıbı aynı poz da uzunda olmanız azda olsa umutlandırıyor ama nafile gibi geliyor fakat bu dow bu gun artı kapatsa ne iyi olur ya[/QUOTE]
bugun tam cift dipte kapatsın 1009 da artı kapatmasın, yarın sabah uyanınca %4 görelim daha iyi olmazmı...