[QUOTE=jelibon;401230][COLOR="Red"]608xx son kale[/COLOR]
Garanti 6.90-6.85
Altında yaslanır
Jel[/QUOTE]
ÖHÖ ÖHÖ ÖHÖ.
jEL.
Printable View
[QUOTE=jelibon;401230][COLOR="Red"]608xx son kale[/COLOR]
Garanti 6.90-6.85
Altında yaslanır
Jel[/QUOTE]
ÖHÖ ÖHÖ ÖHÖ.
jEL.
Fan fini fin fon.
Jelibon.
Neyse geyik gece bakarız.
Jelibon.
[quote=jelibon;402044]Neyse geyik gece bakarız.
Jelibon.[/quote]
saat kaç gibin üstad...:D
[quote=obsidyen;402046]saat kaç gibin üstad...:d[/quote]
orası muamma 21 den sonraki 12 saat her an herşey olabilir burası jelibonca.:..:
[quote=jelibon;401897]iki ew noktası.
[color="red"][sıze="6"]595xx[/sıze][/color]
583xx.
Jelibon.[/quote]
değdimi teper.
Jelibon.
Varmı lem 6.74 den aldıran sistem?
Jelibon.
Bir gün evvelden yazılan önce oraya önce düşen
varsa çıksın hodri meydan.
Jelibon.
[quote=jelibon;401895]23 nisana kadar en kritik iki trade günü varsa biri 11 nisan bradley diğeride ertesi günüdür.
23 nisana ya düşeceğiz ya artacağız.
artacaksak 11 nisan ya 10 nisandan yukarıyı başlatmalı yada kapanış bazında dip olmalı.
12 nisandan sonra bir daha altına asla gelinmemeli.
Gelindiği an 23 nisana düşeriz.
Burada short zor ama long olunursa da mutlaka 10-11-12 nisan dibine stop konulmalı.
Jelibon.[/quote]
Üstad sormak istediğim bir konu var. Bu meret dibi 10-11 de değilde 12 sinde yapma ihtimali varmı ? Öyle bir şey olursa 23 nisana kadar yine artarak gidebilir mi?
arkadaşlar eski mesajlardan çoklu alıntı nasıl oluyor ?
[quote=gnome;401793]hayallerim , aşım ve vıx (part 2)
heyecandan günleri şaşırdım .
Riske girdim (zaten disiplin sıfır) 60 dakikalık vıx 03 nisan günü saat 15-16 barında sat set up ını okeyledi ve haydi durma short short dedi. Sonra nlaşıldı ki muhteşem bir fırsat vermişti (o sırada vob 76500-76700 puandaydı)
hala al set up ı oluşmadı ve ben hala shortum . Gerçi korkudan ürkek bir güvercin gibi titriyorum ama pozisyonu bozmadım ilk defa . Yoksa şimdiye kadar 1000 - 1500 puan karı gördünmü takla atarak poz.bozmuştum üstüne de elli kere al sat yapmıştım .
Bu arada ilk defa bu akşam 18 barında bb üstünü deldi geçti . Bakalım nereye kadar dayanacağım .[/quote]
[quote=gnome;401795]bu da grafiği . . .
Son bir sert satış ile milleti pes ettirip yukarı yaparlar (mı) ?[/quote]
[quote=jelibon;401801]kim kaybediyorsa bu yüzden kaybediyor, 1,5,15 dakkalık çalışmayan değerlerle sürekli ikilemde kaldığından oluyor bu. Bunu yenip al tutu veya sat tutu beceren kaarda oturmayı beceren aynı zamanda zararda oturmayan bu işi becerir, diğerleri %98 kaybedenin parçası olmaya devam edecektir.
Jelibon.[/quote]
[quote=gnome;401936]bollınger ( 60 dakikalık) dışarı fırladı sonra içeri girdi tekrar denedi dışarı çıkamadı tersyüz oldu .henüz setup oluşmadı , ama daha fazla dayanamadım . Pozisyonu kapattım . Bu yürekle bu kadar . Neticede bir garip ky yim...[/quote]
[quote=gnome;401956]kudurdum yine rahat battı. Desteğe geldi,ayrıca fibo %61 seviyesinden döndü (72.000) . Bollınger de long kokusu var ( 60 mınute ) . Hızlı traderız ya % 50 long oldum . Aslında hiçbir al sinyali yok sadece kokusu var. 71.750 stop[/quote]
valla buraya kadar iyi idare ettik . üst üste iki kere haklı çıktık . Neticede ustamız kim ??? Jelibonnn ...
Lakin usta haklı sanki 60 dak. Bb çok riskli .de orta çizgiyi geçmesini beklemek daha az riskli ve mantıklı .belki biraz geç oluyor ama garanti .
Yalnız usta bizim vob neredeyse vıx ıle at başı gidiyor (günlük) . Eğer vıx e göre karar verilseydi 21-22 hatta 23 mart ta short poz alınabilirdi .77 bine doğru son çıkışın vıx de fake olduğu çok belli oluyor .aşağı eğimli takoz ve yukarı fırlama vob da da çöküş ...
Iyi akşamlar herkese . . .
Bollınger e ve ters obo ya güvendim . Aslında bu kadar bariz yapmıyorlar mutlaka sağ omuzu baş kısmına kadar indirip formasyonu bozup sonra çıkarıyorlardı. Bu sefer çok sabırsızlardı alenen yaptılar...