-
[QUOTE=unlimitted;125230]sanırım yanlış anlaşılma var.
bahsettiğim şey fincan+kulp formasyonu. yani ciddi bir yükseliş.
ama VOB'u buna uydururlar mı bilmiyorum.
bu kadar sığ olup kıpraştırmaya bu kadar direnen başka bir borsa daha yoktur heral. :..:[/QUOTE]
bende onu diyorum,eğer kulp takılacaksa geri geliş sonra kırıp yukarı gitmek değilmi? ;)
-
flatt salmıyorlar namıssızlar... gerci sistemlersat a gecti ... p kaddar uç kagıtcılar kı sıstem bile çarpıyorlarrr. Flat flattt
-
[QUOTE=Astatin;125245]lonkda neymiş..yemişim longu...[/QUOTE]
vob da neymiş yemişim vobu :)
yaşasın opsiyonlar
-
foreks piyasalarında işlem yaptığım deneme hesabını 10 günde 10bin dolardan 55bin dolara getirdim.
bi sistem kullanacağım, gerçekçi olsun diye parayı düşürmem lazım.
düşsün diye 1'e 500 1'e 750 kaldıraçla para kaybetmeye çalışarak pozisyon açıyorum, deli gibi para kazanıyorum.
Allahım sen sabır ver. :D
-
[quote=TIFIL;125246]bende onu diyorum,eğer kulp takılacaksa geri geliş sonra kırıp yukarı gitmek değilmi? ;)[/quote]
doğrudur ama geri geliş çok feci olmaz ki? :)))
-
ben böyle piyasanın.......
-
Herkese Günaydın,
Bol trendli ve kazançlı günler.
-
[quote=SaNCaKTaR;125247]flatt salmıyorlar namıssızlar... gerci sistemlersat a gecti ... p kaddar uç kagıtcılar kı sıstem bile çarpıyorlarrr. Flat flattt[/quote]
En kolay carptıkları sistem zaten bi tek İNAT ları carpamıyorlar İnatlaşıp poz da oturacaksın ya herru ya merru diyeceksin oda bize uymuyor
-
[quote=SEYYAH;125251]ben böyle piyasanın.......[/quote]
niye kızıyosun dayıcım ne güzel yatay yatay takılıyoruz
-
[QUOTE=SEYYAH;125251]ben böyle piyasanın.......[/QUOTE]
Şimdi de Yükselmiyor :::
-
[quote=juliano;125254]niye kızıyosun dayıcım ne güzel yatay yatay takılıyoruz[/quote]
kızmıyorum abicim okşuyorum 100 puan 100 puan :::
sen ne yapıyorsun bakem? para kazanabiliyor musun?
-
Aslında vade sonlarında bu tür hareketler görmeye alışmıştık. Aralık ayının son 10 günü, şubat ayının son haftası gibi ama bu ay baya erken başladı bu abuk sabuk hareketler...
-
[quote=VOBiX;125252]Herkese Günaydın,
Bol trendli ve kazançlı günler.[/quote]
Dalga geçiyon galiba bol trendli derken başkanım?:..::..::..:.dng.dng
-
[quote=enorton;125255]Şimdi de Yükselmiyor :::[/quote]
SHORT layalım mı? :::
-
ıkı gundur daha iyi idi 200-300 puan marj vardı bugun 100 puana indiii.. sistemler ala geçti.. yineee
-
[quote=SEYYAH;125256]kızmıyorum abicim okşuyorum 100 puan 100 puan :::
sen ne yapıyorsun bakem? para kazanabiliyor musun?[/quote]
dayıcım bi ay kadar yoktum buraya bile doru dürüst girmedim en son hatırladığım güzel güzel çarpıyorlardı para kaybetmektense vob müşteri kaybetsin dedim çıktım bir aydır ilk işlemim onda da zarar var şimdilik 50 puan ama olsun bu bişi deil allah daha kötülerinden korusun.
-
-
[quote=GOKHANFINDIK;125258]Dalga geçiyon galiba bol trendli derken başkanım?:..::..::..:.dng.dng[/quote]
25 puanlık kaç trend oluyor günde biliyor musun sen.:..:
-
Anlaşılan bu babalar demiş ki, biz bu vadeyi 43000 43300 arası bi yerden uzlaştıralım. Dünya yansa umrumuzda olmasın...
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;125258]Dalga geçiyon galiba bol trendli derken başkanım?:..::..::..:.dng.dng[/QUOTE]
Temenni işte başlasın artık trend diye. :D
-
YAwf acaba vobda virmana izin verseler bu durumdan kurutlurmuyuz yoksa ABDnin opsiyon süresinin bitmesini mi bekleetcekelr illa
-
-
öneri:
forumca bi borsa da biz kuralım. PY'liği de Gökhana önerelim.
asla yatay bir piyasamız olmaz. olamaaazz :..:
-
Hoopp, alooo piyasaaa, noldu lennn, nıye dellendınız,, hopppp, aloooo, kıme dıyorummm, noluyo lennnn, nereyeee.....
-
[QUOTE=Vob Trader;125248]vob da neymiş yemişim vobu :)
yaşasın opsiyonlar[/QUOTE]
vobtrader opsiyon la ilgili site kaynak varmı
-
[quote=unlimitted;125268]öneri:
forumca bi borsa da biz kuralım. PY'liği de Gökhana önerelim.
asla yatay bir piyasamız olmaz. olamaaazz :..:[/quote]
leblebi kardeşi de ikinci py yap bu işin kötü tarafı biz yine ky kalıcaz.
-
[QUOTE=emrehan;125270]vobtrader opsiyon la ilgili site kaynak varmı[/QUOTE]
[url]www.anyoption.com[/url]
-
Abi shortçular da bi ton emri yığmışlar tahtaya,sonra da trend yok diye ağlıyorlarlar. Silin o emirleri, nasıl trend oluyor görün bakalım :D
-
Gel gel gelll, serbest gelll,, sol yap sol yap, gellll gellll,
-
[quote=juliano;125271]leblebi kardeşi de ikinci py yap bu işin kötü tarafı biz yine ky kalıcaz.[/quote]
bence Leblebi kardeşin "bence burayı okuyorlar, bizim pozisyonlar pozisyon almalarında etkili, bundan sonra yazacağım şeyler gerçek değildir" cümlesini herkes es geçiyor. :..:
-
[B][FONT=Arial][SIZE=3]Gündüz bir anda geceye döndü [/SIZE][/FONT][/B]
[IMG]http://videogaleri.samanyoluhaber.com/video/fotogaleri/1534/102.jpg[/IMG]
[IMG]http://videogaleri.samanyoluhaber.com/video/fotogaleri/1534/101.jpg[/IMG]
vob seninde gündüzün böyLe olsun.. karar :)
-
vade sonu aşkına full long yola devam :D
net alcaklar..
43300 üstünde goltuğa yaslandım
devrilmezse iyidir pehh
-
dow 3 gün arka arkaya düşüşle kapandı ve çoğunluğun kafasında bugün tepki gelir fikri hakim..bu yüzden yükseliş denemek için uygun bir gün ve varolan iştahla fırsatı değerlendireceklerdir.
ilk hedef 43575..
44100 çanağı uzak ihtimalde olsa burası borsa..
artık kısa için sert şekilde 43 bini terk etmemiz lazım..
-
[quote=unlimitted;125275]bence Leblebi kardeşin "bence burayı okuyorlar, bizim pozisyonlar pozisyon almalarında etkili, bundan sonra yazacağım şeyler gerçek değildir" cümlesini herkes es geçiyor. :..:[/quote]
Nasıl es gecılır, benım short acmamı kolluyormuş namertler:..::..:
-
350-375 işlem çok icraat sıfır
-
günün en düşüğünden kapatacağız....bence...
yerseniz...
-
[quote=YAVUZHAN;125278]dow 3 gün arka arkaya düşüşle kapandı ve çoğunluğun kafasında bugün tepki gelir fikri hakim..bu yüzden yükseliş denemek için uygun bir gün ve varolan iştahla fırsatı değerlendireceklerdir.
ilk hedef 43575..
44100 çanağı uzak ihtimalde olsa burası borsa..
artık kısa için sert şekilde 43 bini terk etmemiz lazım..[/quote]
Sert - yumuşak, kanlı - kansız ;
bugun 43000 terk edeceğiz,
(ınşallah)
-
[QUOTE=TIFIL;125281]günün en düşüğünden kapatacağız....bence...
yerseniz...[/QUOTE]
en tepeden kapatırız bence..lelele
-
[quote=unlimitted;125275]bence Leblebi kardeşin "bence burayı okuyorlar, bizim pozisyonlar pozisyon almalarında etkili, bundan sonra yazacağım şeyler gerçek değildir" cümlesini herkes es geçiyor. :..:[/quote]
o zaman kusura bakmasın ben de es geçmişim anlamadan.
-
dovun dak ın eksilerinde düşmedik tepki verecekleri gün düşürmezler.