-
[QUOTE=torsion;54904]SAYIN MBM SİZDE BİR İKİ KELAM ETSENİZ ŞU DOW İLE İLGİLİ VE BİZ UZUNCULARA BIRAZ MORAL VERİP İÇİMİZE SU SERPSENİZüüü[/QUOTE]
BİR TANEDE BEN YAZAYIM sayın TORSİON,,
Kapnış uzlaşma...:46,350
DOW % 3 eksi kapasa...bizde eksi % 3 ile gepli açsak
44,800 felan açarız.....44 ,000 dip olur...sonra YUKARI ..
nasıl senaryo...
ŞAKA ..ŞAKA....lelele
[url=http://www.kucukresim.com][img]http://ekim02.kucukresim.com/uploads/screenhunter-1bafc3.jpg[/img][/url]
-
[QUOTE=cbaykus;54907]BİR TANEDE BEN YAZAYIM sayın TORSİON,,
nasıl senaryo...
ŞAKA ..ŞAKA....lelele[/QUOTE]
ben bu gecekı kadar uzun bır gece görmedim sabaha daha çok var yaw
-
[QUOTE=torsion;54908]ben bu gecekı kadar uzun bır gece görmedim sabaha daha çok var yaw[/QUOTE]
Doğru yazıyorsunuz..sıkmayın canınızı...
Yanlız açılışta panik yapmayın spotun açılmasını bekleyin...Spot açasıya kadar gereceklerdir iyice...
-
[QUOTE=torsion;54906]sayın mbm cok tesekkur ederım gercekten sızden ve sayın teodan bu sozlerı duymak cok rahatlattı beni[/QUOTE]
ya sen bana bakma..
ben rahatım diyorum ama...
gapa karşı bagışık oldum ben...birazda rahatlıgım ondan.......
5000 puan gap yedim tavanı gördüm ters pozisyonda..
bayram içinde iki günde 6000 gap yedim..
alıştım artık..:D
vız gelir gaplar..6000 puan altı gapıda ,gap olarak kabul etmem bu arada.......
şaka bir yana.. yeni dibi,9500 altını görsede rahatlasa dow..
bütün dünyayı maymuna çevirdiler....
-
[QUOTE=cbaykus;54909]Doğru yazıyorsunuz..sıkmayın canınızı...
Yanlız açılışta panik yapmayın spotun açılmasını bekleyin...Spot açasıya kadar gereceklerdir iyice...[/QUOTE]
peki ya sonrası ????
-
[QUOTE=torsion;54908]ben bu gecekı kadar uzun bır gece görmedim sabaha daha çok var yaw[/QUOTE]
sayın Torsion
Uzun maliyetinizi bilmiyorum ama.. Çok fazla eksiyle açacağını sanmıyorum. Esas hisse alanlar için ciddi problem var.
Yaklaşık 500-700 puan arası eksi açar şu kapanışla diye düşünüyorum. Zaten vobun çoğu satıldı kapanışta.
Serinkanlı davranıp gelişmeleri izlemenizi tavsiye ederim.
-
[QUOTE=mbm;54910]ya sen bana bakma..
ben rahatım diyorum ama...
gapa karşı bagışık oldum ben...birazda rahatlıgım ondan.......
5000 puan gap yedim tavanı gördüm ters pozisyonda..
bayram içinde iki günde 6000 gap yedim..
alıştım artık..:D
vız gelir gaplar..6000 puan altı gapıda ,gap olarak kabul etmem bu arada.......
şaka bir yana.. yeni dibi,9500 altını görsede rahatlasa dow..
bütün dünyayı maymuna çevirdiler....[/QUOTE]
Alıştım diyosun yani.kom
9525 altında kapanış yapsa salak rahatlayacak bi müddet. Görmeyle olmuyo bu iş. Yine kaktırıyolar yukarı yukarı.
-
cok teekkur ederım aslında ben gunluk trade edıyoruım ve kendı sıstemıme uymaya gayret gosterıyorum bu gun de 1300 puan artıdaydım fakat son yarım saatte öllüm vurusu gıbı oldu ve basıretım baglandı sıstemım sat versede gunluk poz tasımama prensıbım olsada bır turlu kol kesıp poz kapayamadım ve gune uzunda kaldım ve hiç yapmadıgım bır seydı ve olum vurusu gıbı full gırmıstım butun stresım bu
-
[QUOTE=catedral;54912]sayın Torsion
Uzun maliyetinizi bilmiyorum ama.. Çok fazla eksiyle açacağını sanmıyorum. Esas hisse alanlar için ciddi problem var.
Yaklaşık 500-700 puan arası eksi açar şu kapanışla diye düşünüyorum. Zaten vobun çoğu satıldı kapanışta.
Serinkanlı davranıp gelişmeleri izlemenizi tavsiye ederim.[/QUOTE]
niye artı açmazmı bacım......9,29 fdow verisi varmı elimizde...
.boks.
a.. yukarı açar
b...aşagı açar.. yüzde 50-50...
c..aşagı açsada sonradan tepme ihtimali çok yüksek........uyumsuzluk açısından..
-
[QUOTE=cbaykus;54907]BİR TANEDE BEN YAZAYIM sayın TORSİON,,
nasıl senaryo...
ŞAKA ..ŞAKA....lelele
[url=http://www.kucukresim.com][img]http://ekim02.kucukresim.com/uploads/screenhunter-1bafc3.jpg[/img][/url][/QUOTE]
Bu rakamlar ne rakamı?
Bugünkü kapanış uzlaşma 38,650
-
[QUOTE=catedral;54913]Alıştım diyosun yani.kom
9525 altında kapanış yapsa salak rahatlayacak bi müddet. Görmeyle olmuyo bu iş. Yine kaktırıyolar yukarı yukarı.[/QUOTE]
he işte onu diyorum..bagışıklandım yani...
keşke dow bugun 9525 altını görsede uyumsuzluk potasına girse..
sabahta fdow bunu satın alıp çok yukardan açılsa...
nasıl senaryo ama...buram buram boga kokuyor.......:D
-
[quote=torsion;54884]bende geceye uzun gırenlerdenim ama moralım cok bozuldu moral bulmak için girdim cok iyimsersiniz ama gerçekten sinir harbi oldu ama inanın sizin kadar iyimser olmayı o kadar isterdim ki ......üüü:dü::dü:[/quote]
sn. torsion 3 seçeneğiniz var yarın için, ya kısmen veya tamamen pozu kapatırsınız, ya temiant yeterli ise ve döneceğine inanıyorsanız piyasanın ortalama yaparsınız yada teminatınız yeterli ise ekranı bile açmazsınız, üzülmeyle bir sonuç elde eden görülmemiştir kumarhanede, kişisel fikrim son iki seçenek alışkanlık yapması nedeniyle uzun dönemde iyi sonuç vermemektedir.