[QUOTE=unlimitted;125275]bence Leblebi kardeşin "bence burayı okuyorlar, bizim pozisyonlar pozisyon almalarında etkili, bundan sonra yazacağım şeyler gerçek değildir" cümlesini herkes es geçiyor. :..:[/QUOTE]
dogru dikkate almayın poz konularımı.
Printable View
[QUOTE=unlimitted;125275]bence Leblebi kardeşin "bence burayı okuyorlar, bizim pozisyonlar pozisyon almalarında etkili, bundan sonra yazacağım şeyler gerçek değildir" cümlesini herkes es geçiyor. :..:[/QUOTE]
dogru dikkate almayın poz konularımı.
[QUOTE=Leblebi;125285]dovun dak ın eksilerinde düşmedik tepki verecekleri gün düşürmezler.[/QUOTE]
py olsanız nasıl düşünürdünüz?;)
gözleme yiyen varmı arkadaşlar :D
babacan ve imf 1.başkan yardımcısı yazılı açıklama yapacaklarmış cnbc-e nin dediğine göre.
anlaşmıyoruz biz bodruma kafa dinlemeye geldik sonra toplantıya katılıp işimizin başına döneceğiz diyecek halleri yok herhalde?
yuvarlak laflarla beklenti canlı tutulacaktır muhtemelen.
piyasa tabi bunu anlaşma ok şeklinde yorumlayabilir :)
[QUOTE=Fantom;125283]en tepeden kapatırız bence..lelele[/QUOTE]
ortadan kapatırız.
[quote=TIFIL;125287]py olsanız nasıl düşünürdünüz?;)[/quote]
mc yedirmek stoploss yaptırmaktan daha karlı olacaktır diye düşünürdüm!:..::..::..:
[QUOTE=TIFIL;125287]py olsanız nasıl düşünürdünüz?;)[/QUOTE]
mal alıcı varken basılırda maşşalah forumlar türbünler agzına kadar kısacı dolu. şok düşüş olmalı veya çıkış mesala imf olur olmaz diye bir şey.
Fx'ci veya yavuzhan kardeşler kademe verebilirmisiniz teşekkürler.
Tutunlar, tutsunlar, piyasayı tutmak ıyıdır, bırakınca nerede duracağını allah bılır o zaman:)
USD VOB, 20 dk grafiği.
Beyaz düşen trendline üstü ??? Bırrrr.
[U][COLOR=#ff4400][URL=http://img8.imageshack.us/i/interbank.png/][IMG]http://img8.imageshack.us/img8/1944/interbank.png[/IMG][/URL][/COLOR][/U][URL="http://img8.imageshack.us/i/vobx.png/"][/URL]
[quote=MMO;125293]Fx'ci veya yavuzhan kardeşler kademe verebilirmisiniz teşekkürler.[/quote]
[IMG]http://i41.tinypic.com/25spkm0.png[/IMG]
dolar lönk hedef yukarı
Vob gunluk bulten (akbank)
hazran vob ımkb 30
hazıran vadelı endeks kontratlarında gun gectıkce ıslem bandı daralıyor. Vob’da
dun de gun boyunca ıslemler yaklasık 300 puanlık dar bır bant arasına
sıkısırken global borsalardakı satıslara karsı daha dırenclı durus ozellıgını
devam ettıren bır gun yasandı ımkb tarafında. Avrupa borsalarındakı % 2’lere
varan negatıf yondekı kapanıslara ragmen ımkb spot pıyasada kapanısın oncekı
gune gore pozıtıf bolgede yer aldıgını belırtelım. Ogleden sonra yurt dısında
artan satıs baskısında s&p’nın 22 abd bankasına yonelık olarak aldıgı not
ındırımlerının payı buyuktu. Ayrıca mart ayı basından berı yukselıs trendıne
gırmıs olan global borsalarda bu trendlerın kırıldıgı ve bu durumun da teknık
anlamda baskı yaratmayı surdurdugu gorulmekte. Global borsalar ıle ımkb
arasında yasanan ayrısmanın ne sekılde devam edecegı ıse en cok merak edılen
konu olmayı suruduruyor. Dun teknık anlamda daha da dar bır banta sıkısan
endeks tarafında bu tıp formasyonların sonucunda endeksın kırdıgı yone dogru
hızlı bır atak yapabılecegını hatırlatarak dıkkatlı olunması gerektıgını
belırtelım. Bu yonden bakıldıgında ıse hazıran vadelı endeks kontratları ıcın
43,300-43,500 aralıgı onemlı bır gecıs noktası. Asagıda 42,600-42,700 aralıgı
ıse asagı dogru gecılmesı ıle yenı satıs trendının teyıdını verebılecek destek
aralıgıdır.
Hazran vob dolar tl
euro / dolar parıtesınde dun gun boyu 1,38 krıtık sevıyesınde savasın devam
ettıgı goruldu. Bu sevıyenın asagı yonlu gecılmesı teknık anlamda 1,3450-1,3250
aralıgına dek surecek bır teknık formasyonu tetıkleyebılecegıden oturu onemlı
ve dıkkatle ızlenmesı gereken bır sevıye. Zıra son donemde global rısk alma
ıstahındakı artıs sonucunda bızım de ıcınde oldugumuz gelısmekte olan ulkelere
yonelen fon akımlarının ve emtıalardakı yukselısın temel dınamıklerınden bırını
olusturmakta. Dolar / tl tarafına bakacak olursak da dun yukarı yonlu egılımın
devam ettıgı goruldu. Aslında global dunya ıle sermaye pıyasaları tarafında
kopan korelasyonun (borsa son uc gundur global borsa dususlerıne tepkı
vermıyor) alternatıf pıyasalarda gorulmemesı de ılgınc bır nokta. Zıra dun
kapanıslar ıtıbarı ıle hem tl dovız sepetıne karsı deger kaybederken hem de
borsada yukarı yonlu bır kapanıs yasandı. ımf baskan yardımcısı lıpsky’nın
turkıye zıyaretı ıle ılıskılendırılen turkıye’nın saglam durusunun kısa vadede
alternatıf pıyasalarda yanıt bulmadıgı goruluyor. Teknık acıdan bakıldıgında
ıse spot dolar /tl parıtesı ıcın 1,556-1,56 aralıgı gecıs gorevı gorecekken,
1,575-1,585 aralıgı ıse krıtık dırenc bolgesıdır. Bu noktaların asılması ıse
1,60 sevıyesı uzerınde hızlı bır harekete neden olabılır.
Halıl ozcelık
akbank
* * *
u y a r ı
burada yer alan yatırım bılgı, yorum ve tavsıyelerı yatırım danısmanlıgı
kapsamında degıldır. Yatırım danısmanlıgı hızmetı sermaye pıyasası kurulu
tarafından yayımlanan serı:v, no:52 sayılı "yatırım danısmanlıgı faalıyetıne
ve bu faalıyette bulunacak kurumlara ılıskın esaslar hakkında teblıg"
cercevesınde aracı kurumlar, portfoy yonetım sırketlerı, mevduat kabul
etmeyen bankalar ıle musterı arasında ımzalanacak yatırım danısmanlıgı
sozlesmesı cercevesınde sunulmaktadır. Burada ulasılan sonuclar tercıh
edılen hesaplama yontemı ve/veya yorum ve tavsıyede bulunanların kısısel
goruslerıne dayanmakta olup, malı durumunuz ıle rısk ve getırı
tercıhlerınıze uygun olmayabılecegınden sadece burada yer alan bılgılere
dayanılarak yatırım kararı verılmesı saglıklı sonuclar dogurmayabılır.
-matrıks-
Yine piyasayı psikopata bağladılar, vatana mıllete hayırlı olsun.
jp morgon uyardı
imf anlasması zorlasıyor.
kaynak cnn turk
[QUOTE=QUEEN;125300]jp morgon uyardı
imf anlasması zorlasıyor.
kaynak cnn turk[/QUOTE]
yalandır paralar gemilere yüklenmiş.
MR ROOSEVELT : "ARKADASLAR BU DEPRESYON BITMISTIR....."
Bu mesaj, 1930 da , Mr ROOSEVELT tarafindan bütün vatandaslar a duyulan bir mesaj iydi.......
Neden öyle bir mesaj vermisti.... çünkü 1929 büyük çöküs den sonra, DOW JONES +50% toparlanmasti.....
Ne yazikki, Mr ROOSEVELT için , DOW 1932 de, tam -89% deger kaybetmisti.....(1929 seviyelerden ) ve depresyon 1939 yilina kadar sürmüstü....
Neden bunlari anlatiyorum sorarsaniz.....çünkü bugün ayni senaryodayiz : Mr Obama , aynen Mr ROOSEVELT gibi, toz pembe tablo çizerek ( bunun tek sebebi DOW 6500 8500 kardar gelmesi) resmen bos ümit veriyor...
Yani su an Mr Obamanin ve özelikle TIMOTHY/Ben amcamiz verdikleri ümitleri bosa çikacak gibi... ayni 1930 da gibi...
Sonuç ayni olacak gibi. gözükiyor.... DOW daha da dipleri görebilir ve ABD nin su an yasadigi depresyon 2018 kadar sürebilir....
Fakat bugün ABD nin durumu 1930 dan daha kritik.... sebebi... her zaman vurguladigim gibi ABD nin astronomik borçu ve bunu nasil finanse edecek endisesi..... Yani Mr Obama gelecek nesilere , ümit yerine resmen daha büük borçlar birakaçak gibi duruyor..
Baybars Sezen
OLMAZ BÖYLE ŞEY NE TRAFİK CANAVARLARI VAR [URL]http://videogaleri.hurriyet.com.tr/Video.aspx?s=5&vid=3472[/URL]
jP MORGAN kendi kıçını düzeltsin de ilk sonra uyarsın.
[quote=enorton;125302]MR ROOSEVELT : "ARKADASLAR BU DEPRESYON BITMISTIR....."
Bu mesaj, 1930 da , Mr ROOSEVELT tarafindan bütün vatandaslar a duyulan bir mesaj iydi.......
Neden öyle bir mesaj vermisti.... çünkü 1929 büyük çöküs den sonra, DOW JONES +50% toparlanmasti.....
Ne yazikki, Mr ROOSEVELT için , DOW 1932 de, tam -89% deger kaybetmisti.....(1929 seviyelerden ) ve depresyon 1939 yilina kadar sürmüstü....
Neden bunlari anlatiyorum sorarsaniz.....çünkü bugün ayni senaryodayiz : Mr Obama , aynen Mr ROOSEVELT gibi, toz pembe tablo çizerek ( bunun tek sebebi DOW 6500 8500 kardar gelmesi) resmen bos ümit veriyor...
Yani su an Mr Obamanin ve özelikle TIMOTHY/Ben amcamiz verdikleri ümitleri bosa çikacak gibi... ayni 1930 da gibi...
Sonuç ayni olacak gibi. gözükiyor.... DOW daha da dipleri görebilir ve ABD nin su an yasadigi depresyon 2018 kadar sürebilir....
Fakat bugün ABD nin durumu 1930 dan daha kritik.... sebebi... her zaman vurguladigim gibi ABD nin astronomik borçu ve bunu nasil finanse edecek endisesi..... Yani Mr Obama gelecek nesilere , ümit yerine resmen daha büük borçlar birakaçak gibi duruyor..
Baybars Sezen[/quote]
Yav ne endişe edecek adam.Ödemez borcu olur biter.Bu kadar basit.Bunun yanında Abd en büyük üretici olduğu için dünyada hem de tüketici olduğu için Abd borç ödemese bile yeni mal satmak için Abd ye ihtiyac var.Mal almak için de var.O yüzden Abd borçlarını hep ödemese yine birşey olmaz.
43.300 lönk stoplos 43.275
Bişey eksik, bişey eksik , birşey eksik diyordunuz .. BEN BULDUM.
[U]Long pozisyona geçecek ve hisse senedi alacak en az 15000 küçük yatırımcı eksik...[/U]
Bunlar olmadan düşmez..
Şu anda bu forumun yarısından fazlası SHORT..
Ne zaman bu forumun yarısından fazlası LONG olur o zaman pozitif ayrışma biter.
Negatif e döner..
O zaman dışarısı yükselir ; biz düşeriz..
Malesef borsanın acımasız kuralı bu :
[B]Mal çıkmadan, düşüş gerçekleşmez..[/B]
[B]Haftalarca Mal toplamadan da yükseliş...[/B]
Yalnız bir fark var. Bu fiyatlardan mal toplayacak bir enayi olduğunu düşünmüyorum.
[QUOTE=MMO;125303]OLMAZ BÖYLE ŞEY NE TRAFİK CANAVARLARI VAR [URL]http://videogaleri.hurriyet.com.tr/Video.aspx?s=5&vid=3472[/URL][/QUOTE]
edward bizi affet sen bunalrın yanında meleksin
anladık vob abd akşam tepki verecek.
[QUOTE=BORSACIOZGUR;125307]Bişey eksik bişey eksik bişey eksik diyordunuz BEN BULDUM.
[U]Long pozisyona geçecek ve hisse senedi alacak en az 15000 küçük yatırımcı eksik...[/U]
Bunlar olmadan düşmez..
Şu anda bu forumun yarısından fazlası SHORT..
Ne zaman bu forumun yarısından fazlası LONG olur o zaman pozitif ayrışma biter.
Negatif e döner..
O zaman dışarısı yükselir biz düşeriz..
Malesef borsanın acımasız kuralı bu :
[B]Mal çıkmadan düşüş gerçekleşmez..[/B]
[B]İyice Mal toplamadan da yükseliş...[/B]
Yalnız bir fark var. Bu fiyatlardan mal toplayacak bir enayi olduğunu düşünmüyorum.[/QUOTE]
Piyasada 15000 yatırımcı ya var ya yok zaten.
vay anasını 300 lönk 275 stoplos nası l tutturdum
[quote=GOKHANFINDIK;125304]jP MORGAN kendi kıçını düzeltsin de ilk sonra uyarsın.[/quote]
.brv gerçekten öyle..
vob sinirlendi agresifleşti.
yükselmeyi deniyor olmuyor,düşmeyi deniyor olmuyor.
nasıl olacak bu işler ?
dax taki düşüş hızlandı..
future ların + sı eridi..
efg dün 9000 kontrat hafiflemişti,bugünde 4 bin kontrata yakın net satışta..
[quote=vobix;125308]edward bizi affet sen bunalrın yanında meleksin[/quote]
dün akşam haberlerde ataşehirde olan trafik kazasını verdiklerinde aklıma ilk enorton geldi allah muhafaza adamın aklına kötü şeyler geliyor.
[QUOTE=MMO;125316]dün akşam haberlerde ataşehirde olan trafik kazasını verdiklerinde aklıma ilk enorton geldi allah muhafaza adamın aklına kötü şeyler geliyor.[/QUOTE]
ben de Ataşehirdeyim.dng
Allaha şükür bir şey yok bende :D
[QUOTE=MMO;125316]dün akşam haberlerde ataşehirde olan trafik kazasını verdiklerinde aklıma ilk enorton geldi allah muhafaza adamın aklına kötü şeyler geliyor.[/QUOTE]
Sakin olun yaw :D Ben tam 10 yıllık ehliyet sahibiyim ve 10 yıldır aktif olarak araç kullanıyorum. Kaç kere tek şoför memlekete gittim 1100 km yol. Bu süre zarfında istanbul içindeki 2-3 tane ufak kazanın dışında kazam yoktur... :o
endeks yukarı, dolar yukarı..:..:. zıp zıp zıp..
dolarınmı var derdin var hedef 1 tl ful şort.
[quote=YAVUZHAN;125313]yükselmeyi deniyor olmuyor,düşmeyi deniyor olmuyor.
nasıl olacak bu işler ?[/quote]
Karpuz da yata yata büyürmüş bizimkide öyle olacak yatacak yatacak bir anda patlayacak
[QUOTE=MMO;125303]OLMAZ BÖYLE ŞEY NE TRAFİK CANAVARLARI VAR [URL]http://videogaleri.hurriyet.com.tr/Video.aspx?s=5&vid=3472[/URL][/QUOTE]
Enurtona laf edeyorduk bizde ::: bunnarın yanında enourtopu gibi kaldı çocukh ::: bizimki sadece öndekiin tamponına dokunuyo gayri
ufak ufak dolar lönk hedef 1.99tl
[QUOTE=enorton;125318]Sakin olun yaw :D Ben tam 10 yıllık ehliyet sahibiyim ve 10 yıldır aktif olarak araç kullanıyorum. Kaç kere tek şoför memlekete gittim 1100 km yol. Bu süre zarfında istanbul içindeki 2-3 tane ufak kazanın dışında kazam yoktur... :o[/QUOTE]
İstanbulda da olur o kadar zaten. Baksana belediye yeteri kadar yardım ediyormuş kaza yapmanız için Gökhan anlatmıştı bilmem ne yolunu ne hale getirmişler Allaha emanet gidiyoruz gibi bir şeyler demişti.
[quote=adalı54;125321]Karpuz da yata yata büyürmüş bizimkide öyle olacak yatacak yatacak bir anda patlayacak[/quote]
evet bazen karpuzların içi kelek yada boş çıkar 1 milyon dolarlık kıytırık bi fon girdiğinde yada çıktıgında balon gibi şişen yada sonen bi borsa ben böleee borsanın bayramda ......töbe töbeee.boks..dng