ömrümüzün son demi
son baharıdır artık
maziye bir bakıver
neleeerrr neleeerrr bıraktııııkkk :)
dünya endekslerine ithaf ediyorum bu parçayı..:..:
Printable View
ömrümüzün son demi
son baharıdır artık
maziye bir bakıver
dünya endekslerine ithaf ediyorum bu parçayı..:..:
[quote=jerfin;125319]endeks yukarı, dolar yukarı..:..:. zıp zıp zıp..[/quote]
Dolar yukarı, anladık, dolar long oldugun ıcın zıp zıpı da anladık, ama endeks neden yukarı, ne iş???
43.275 lönk.
[QUOTE]FDOW pazartesi eksi açacak.[/QUOTE] desem.
Spotun dün artma sebebi tamamen faiz kararının 25 yerine 50 baz puan olamsından kaynaklanıoyor. VAKBN ve HALKB yani devlet bankaları götürmüş endeksi dün.
böyle bir görüntü var FDJI da emme LONG para eder mi bilmiyorum.aslına bakarsanız LONG olmak avantajlı gibi.
400 puan düşmüş DAX, 400 puan düşmüş FDOW var ortada ve 2 gündür iyi düşen NIKKEI...
emme bilmiom...
[QUOTE=tuareg;125327]Dolar yukarı, anladık, dolar long oldugun ıcın zıp zıpı da anladık,[COLOR="Red"] ama endeks neden yukarı, ne iş[/COLOR]???[/QUOTE]
yukarılardan short açmak için canım öyle istiyor, var mı bi itirazın..:rolleyes::..::..:
spot vadelinin altında olsadı böyle rahat hareketler olmazdı.
[QUOTE=jerfin;125326]ömrümüzün son demi
son baharıdır artık
maziye bir bakıver
dünya endekslerine ithaf ediyorum bu parçayı..:..:[/QUOTE]
bak bak baaada yazdıracan illa şeyar :::
SEYYAH da van minutçu olmuş.
[quote=jerfin;125332]yukarılardan short açmak için canım öyle istiyor, var mı bi itirazın..:rolleyes::..::..:[/quote]
Yok yok, ben sadece bilgi edinme acısından şeyettım
[quote=VOBiX;125334]SEYYAH da van minutçu olmuş.[/quote]
valla sabah LONG tan aldım 100 pıvan az evvelde 375 SHORT u 275 e verdim ondan da aldım 100 pıvan etti +200 pıvan.
kaşınmasak iyi olacak.
gönlümden geçen SHORT fakat dışarısı düştü ve tepki gelebilir elimizde patlamasın SHORT lar.
FLAT izliyorum.
düşen piyasalar tepki verecek lönk.
[img]http://img37.imageshack.us/img37/843/kade.png[/img]
[i][color=#FF0000][b]FLS Yatırım Akşam Bülten:[/b][/color]
Bugün vadeli işlemler borsasında ekran karşısında olan küçük ve büyük yatırımcılar yatay işlemlere tanık oldu.En düşük 43075 en yüksek 43400 fiyatını gören Haziran vade endeks 30 kontratı kapanışını 43275 den dünkü kapanışa göre % 0.35 lik değer artışı ile tamamladı.43400 den 44 adet satış gerçekleştiren Malatyalı Mahmut Bey'i günün şanslısı seçiyoruz.[/i]
kapanış beklentim 44.475
"Alex vuruyor, Semih vuruyor gol oluyor. Ben vuruyorum, milletin orasına burasına çarpıyor. Artık kafayı yiyecek vaziyete geldim." (Eski Galatasaraylı futbolcu Hasan Şaş
[QUOTE=fXci;125335]bak bak baaada yazdıracan illa şeyar :::[/QUOTE],
bir fxci var voborsada
zystemi her ne kadar anna olsa da
seviyoruz onu çok komik yazsa da
vob onsuz olmuyor borsa da
asti stopladınmı.. ben duruyorum 150 kısalarla vay bana vaylar bana
gökhan ne zaman full şort olursa düşer..
[QUOTE=Fantom;125341]"Alex vuruyor, Semih vuruyor gol oluyor. Ben vuruyorum, milletin orasına burasına çarpıyor. Artık kafayı yiyecek vaziyete geldim." (Eski Galatasaraylı futbolcu Hasan Şaş[/QUOTE]
hocam hangisine vurunca gol yapamıyormuş,durana mı hareket halindekine mi?:::
cnbc-e de ''saç dökülmesi'' konusu işleniyor...:..::..:
[quote=SEYYAH;125337]valla sabah LONG tan aldım 100 pıvan az evvelde 375 SHORT u 275 e verdim ondan da aldım 100 pıvan etti +200 pıvan.
kaşınmasak iyi olacak.
gönlümden geçen SHORT fakat dışarısı düştü ve tepki gelebilir elimizde patlamasın SHORT lar.
FLAT izliyorum.[/quote]
Sen bugünkü harçlığı çıkarmışsın kardeş biz tırmalamaya devam ediyoruz ilk fırsatta flat kalıp dışarı çıkıcam vob boğdu beni
GOkhan Jetlag etkisinden kurtulamadı sanırsam yorumsuz gidiyor.. bak merak ettım bende
[quote=QUEEN;125343]asti stopladınmı.. ben duruyorum 150 kısalarla vay bana vaylar bana[/quote]
sen mıtfaktan çıkma en iyisi :::
akşama yemek ne abla?
ben kızarmış patlıcanlı yemeklere bayılırım.ölürüm yafu hele yanında da prinç pilavı.vıyyyyyyyyyyyy....aneeyyyyyyy....
Bu fiyatlar bir daha bulunmaz, ıkı yıl boyunca hayal olur, gel vatandaş giieeellllll, sorta gellll, bostandan yenı toplanmış, tazecık shortlar, batan gemının malları bunlar,, gielll ablaaa, gielllll,
yemişim efg yi, efg de kimmiş? Madem ımf var dolar nıye 1,57, yemısım ımf yı,
(bı dakıka, bu ıfadeler bana aıt değilmiş gıbı geldı, kım demıstı:) )
şu pozu karla kapatıyım daha iyice bi düşünürüm poz alırken..mantı var yemekte..
[QUOTE=SEYYAH;125349]sen mıtfaktan çıkma en iyisi :::
akşama yemek ne abla?
ben [COLOR="Red"]kızarmış patlıcanlı yemeklere [/COLOR]bayılırım.ölürüm yafu hele yanında da prinç pilavı.vıyyyyyyyyyyyy....aneeyyyyyyy....[/QUOTE]
ııığğğğ bu sıcakta kızartma mı yenir..:confused: hemde 2 kilo yağ emen patlıcan.. yazarken bile midem bulandı..:..::..:.dng
[quote=jerfin;125319]endeks yukarı, dolar yukarı..:..:. zıp zıp zıp..[/quote]
tüm büyük paritelerin gömülmesine, yerinde kalarak önemli bir mesaj verdi zannımca.
anlayana... :..:
(mesajı yazdığımda 1,5720 idik, göndermeyi unutmuşum:D)
250 5 dak sat olur ..satın arkadaşlar destek olun birlikten guvvet doğar..
[quote=QUEEN;125351]şu pozu karla kapatıyım daha iyice bi düşünürüm poz alırken..[B]mantı var yemekte[/B]..[/quote]
sen mi açtın abla mantıyı? :::
elinde merdane yüzün gözün un içinde,başında bone,yanık bir türkü eşiliğinde kafada bozuk SHORT lar para etmiy :::
la yenmez o mantı...sen içine sinirle kıyma diye minik çakıl taşları koyarsın midemize oturur.:::
[QUOTE=jerfin;125346]cnbc-e de ''saç dökülmesi'' konusu işleniyor...:..::..:[/QUOTE]
[I]
Vadeli işlemlere başladığımdan beri kalmadı[/I].:)
sat geliyor..ha gayret
[quote=jerfin;125346]cnbc-e de ''saç dökülmesi'' konusu işleniyor...:..::..:[/quote]
bizimkiler dökülmüyor ki, yoluyoruz.
psikiyatr lazım bize, cilt tohtoru deel! :..:
[quote=jerfin;125352]ııığğğğ bu sıcakta kızartma mı yenir..:confused: hemde 2 kilo yağ emen patlıcan.. yazarken bile midem bulandı..:..::..:.dng[/quote]
giell abla giellll, taze fırından cıkmıs ev yemeklerı, giellll, 2 kılo yağ emmış patlıcan kızarmalar var, gielllll
(3 vakte kalmaz kafayı yerım boyle gıderse)
3.88-3.90 işlemler garan toplam adet 31 milyon lot komisyon agaya beleştir tabi.
[QUOTE=SEYYAH;125355]sen mi açtın abla mantıyı? :::
elinde merdane yüzün gözün un içinde,başında bone,yanık bir türkü eşiliğinde kafada bozuk SHORT lar para etmiy :::
la yenmez o mantı...sen içine sinirle kıyma diye minik çakıl taşları koyarsın midemize oturur.:::[/QUOTE]
vaktim yok benim annem yapıyor..böyle şeyleri..lelele.aşkolsun benim yemekler bol kepçedir malzemeden çalmayız:p..çakıltaşı fena fikir değilmiş :rolleyes:
[quote=jerfin;125352]ııığğğğ bu sıcakta kızartma mı yenir..:confused: hemde 2 kilo yağ emen patlıcan.. yazarken bile midem bulandı..:..::..:.dng[/quote]
e tabii kadınlık bilmezsen boş boş konuşursun.seni alan adama yazık.yağ dayanmaz sizin mutfağa ::::::
arhadaşım patlıcanları kızartmadan önce dilimleyip suya basarsın az yağ çeker anlıyor musun? :::
ama sen tabii direk doğrayıp gidip basarsın tavaya 1 kilo patlıcan kızartıldıktan sonra 3 kilo olur tavada da yağ kalmaz :::
[QUOTE=tuareg;125359]giell abla giellll, taze fırından cıkmıs ev yemeklerı, giellll, 2 kılo yağ emmış patlıcan kızarmalar var, gielllll
(3 vakte kalmaz kafayı yerım boyle gıderse)[/QUOTE]
senin hallerini hiç beğenmiyorum ben söyliyim... senin ekrandan uzaklaşman laızm..:confused: şimdi çeşme'ye güzel kızlar dolmuştur.. bırak vob'da şort peşinde koşmayı çık dışarda şortlu çıtırların peşinden koşş..:::
[quote=QUEEN;125361]vaktim yok benim annem yapıyor..böyle şeyleri..lelele.aşkolsun benim yemekler bol kepçedir malzemeden çalmayız:p..çakıltaşı fena fikir değilmiş :rolleyes:[/quote]
Bir mantı çek abla, suyu olmasın, sosa sarmısak olmasın, yağı bol olsun, yağlı mantınız geldı jerfın hanımmm, kıyma yerıne çakıl taşlı olsun,
al apla, mantınız geldı..
numaradan düşüyor inanmam.