dsi sayesinde bizim piyasa aşağı gaptan mı kurtuldu şimdi:confused:
gapların adamı sn.mbm, bi yorum alsak sizden açılış için:D
Printable View
dsi sayesinde bizim piyasa aşağı gaptan mı kurtuldu şimdi:confused:
gapların adamı sn.mbm, bi yorum alsak sizden açılış için:D
[QUOTE=jerfin;54931]
gapların adamı sn.mbm, bi yorum alsak sizden açılış için:D[/QUOTE]
bundan sonra terso mbm ve terso teo diyin bize :)
Adamım Kayahan, başkasını tanımam :) heheheh
Sabahları artı aç,akşama -5 yap, bu şekilde gider artık....
tekrar edeyim.... dow uyumsuzlugu teyidli değil ama uyumsuzluk potasında...
9500 altı sahte bence....
ya yarın direkt iyi bir artı ile başlayacak..yada eksi açılsa bile uyumsuzluk nedeniyle tepecek yukarı....
aynı durum vadeli içinde geçerli...
bunun fdowa yansımasını görecegiz yarın..
[QUOTE=jerfin;54927]şimdi dow'un bu kapanışına göre eskiden olsa 1000-1500 puan gap garanti derdik.. vadeli spotun 1000 puan altında kapattığına göre sabah kaç açacağız şimdi biz:confused:[/QUOTE]
Şu anki verilerle 38000 üzerinde açamayız ama sabaha çok var daha.
[QUOTE=jerfin;54931]dsi sayesinde bizim piyasa aşağı gaptan mı kurtuldu şimdi:confused:
gapların adamı sn.mbm, bi yorum alsak sizden açılış için:D[/QUOTE]
5000 puan altı gap benim uzmanlık dalım değil kardeş.....
kusura bakma yorum yapamayacagım size....he heeee:D
[QUOTE=teo;54932]bundan sonra terso mbm ve terso teo diyin bize :)
Adamım Kayahan, başkasını tanımam :) heheheh
Sabahları artı aç,akşama -5 yap, bu şekilde gider artık....[/QUOTE]
kARRgadan başka kuş tanımam abi ben :)
Gaaaakkk. Birazdan gelir. Çomakları hazırlayın :).
[QUOTE=catedral;54930]Dipte kapanış yaptığı için muhtemelen fdow artı açacaktır. 500-700 puan arası eksi açılış beklerim.
Allah hissecileri kurtarsın. Hissede kıyım kaçınılmaz.
Tabii bu varsayım fdow un artı açılışı üzerine kurulu. Yok eksiyi azdırırsa allah bile kurtaramaz formasyonu devreye girer.[/QUOTE]
evet gerçekten hissede olanlara allah sabır versin, zararlar çok büyük..
bu arada siz hergün bir yaş küçülüyor musunuz, bana mı öyle geliyor:))))
Dow dün direkten dönse de bugün pilavı yediremediler papaza . Bizde ise ne grafiklerde ne de morallerde uzuna oynanacak zaman olmadığını görüyoruz. Özellikle dönüş emaresi almadan geceye uzunda girmek büyük hasarlara yol açabiliyor bu yüzden dikkatli olunmalı ve inat edip dönüşün en dibini yakalama hevesinden vazgeçmeli . Uzun taşımak için dönüşü görmek daha mantıklı hissetmeye çalışmaktansa ;) bol şans .
ABD de bizim gibi tırmalayanlar ne yaparlar acaba diye merak ettim...
[url]http://highprobability.blogspot.com/[/url]
Çok kişi havlu atmış...
[QUOTE=orb;54939]Dow dün direkten dönse de bugün pilavı yediremediler papaza . Bizde ise ne grafiklerde ne de morallerde uzuna oynanacak zaman olmadığını görüyoruz. Özellikle dönüş emaresi almadan geceye uzunda girmek büyük hasarlara yol açabiliyor bu yüzden dikkatli olunmalı ve inat edip dönüşün en dibini yakalama hevesinden vazgeçmeli . Uzun taşımak için dönüşü görmek daha mantıklı hissetmeye çalışmaktansa ;) bol şans .[/QUOTE]
Sn orb sizce dip neresi?. Nerden döner.. Bilgilendirebilirmisin. teşk.
[QUOTE=mbm;54934]tekrar edeyim.... dow uyumsuzlugu teyidli değil ama uyumsuzluk potasında...
9500 altı sahte bence....
ya yarın direkt iyi bir artı ile başlayacak..yada eksi açılsa bile uyumsuzluk nedeniyle tepecek yukarı....
aynı durum vadeli içinde geçerli...
bunun fdowa yansımasını görecegiz yarın..[/QUOTE]
mbm adam %5 - kapatmış ,sende daha uyumsuzluk diyorsun, yarın %3 artı bile yapsa ne olacak, yine basacaklar,
o da bize az sıyrıkla kurtulma imkanı yaratır, bunu yedik, kabullenmek lazım....
Geriye ne kalıyor ise, artık ona bakalım....
Bu artık her traderın yaşayacağı olay, her trader bir gün parayı sıfırlar, bu da buğüne kısmetmiş demekki....
Ben zevk almaya bakıyorum, yapacak bir şey yok...
iyi geceler...
[QUOTE=jerfin;54938]evet gerçekten hissede olanlara allah sabır versin, zararlar çok büyük..
bu arada siz hergün bir yaş küçülüyor musunuz, bana mı öyle geliyor:))))[/QUOTE]
Yaşım endekse çookk duyarlı:eek: