[QUOTE=catedral;54943]Yaşım endekse çookk duyarlı:eek:[/QUOTE]
sizin bu zekice cevaplarınıza bayılıyorum, koptum gülmekten:D:D
Printable View
[QUOTE=catedral;54943]Yaşım endekse çookk duyarlı:eek:[/QUOTE]
sizin bu zekice cevaplarınıza bayılıyorum, koptum gülmekten:D:D
ewt kabullenmek işte ben bunu yapabılsedım bu gun göbegimi kasıya kasıya sımdı oturmus kitap okuyor muzık dınlıyordum ama suanda ne yapıyorum bos bos bakıyorum
[QUOTE=teo;54942]mbm adam %5 - kapatmış ,sende daha uyumsuzluk diyorsun, yarın %3 artı bile yapsa ne olacak, yine basacaklar,
o da bize az sıyrıkla kurtulma imkanı yaratır, bunu yedik, kabullenmek lazım....
Geriye ne kalıyor ise, artık ona bakalım....
Bu artık her traderın yaşayacağı olay, her trader bir gün parayı sıfırlar, bu da buğüne kısmetmiş demekki....
Ben zevk almaya bakıyorum, yapacak bir şey yok...
iyi geceler...[/QUOTE]
terso teo sıkma canını.....:)
dowda 9500 altı sahte bence......
yarın dowda tepki günü olacaktır kanımca.....
fdow kapanışta akıllı uslu 9500 üstüne attı kendini......
ben yarından umutluyum...hemde çok.....
açılış önemli değil artık bu saatten sonra he heeee...:)
[QUOTE=mbm;54947]terso teo sıkma canını.....:)
dowda 9500 altı sahte bence......
yarın dowda tepki günü olacaktır kanımca.....
fdow kapanışta akıllı uslu 9500 üstüne attı kendini......
ben yarından umutluyum...hemde çok.....
açılış önemli değil artık bu saatten sonra he heeee...:)[/QUOTE]
yok niye sıkayım canımı 0.15 artı actı bu da bıze 100 puan daha az zarar ettirir, kandırma kendını, uyumuszluk çalışırda kurbağını gözü patlar...
kurtulusumuz sadece fiberoptıklerın kesılmesıne baglı izmirde, öğlene kadar :) yoksa ,ihtimal yok, yiyecegiz en az 3000 puan....
teo abı market sıstemını senden ızlıyordum sımdı o damı bıttı ıse yaramıyormu acıklarsan sevınırım.saygılar
Şurada hiç bir arkaşımız ters pozisyonda olmasa da şu günün tadını çıkarabilseydik keşke.
Bütün bu olanlara karşılık , geçmişin ahı , vahı hiç kimseye bir şey kazandırmaz. Bu nedenle geçmişi deyil , yarin en dogrusu neyi yapabilirizi konuşmak, düşünmek daha dogrucu bir davranış olur.
Bir kitapta okumuştum, reklamı olmasın diye yazmıyorum.
İnsan hayatında , en kötüsü ne olabilir diye düşünüp , kabüllenip , sakinleşmek , karar alıp uygulamak , En kötüyü baştan kabullendikten sonra , ne olacagını düşünmek yerine , neler yapabilirimi düşünmek .
[QUOTE=torsion;54946]ewt kabullenmek işte ben bunu yapabılsedım bu gun göbegimi kasıya kasıya sımdı oturmus kitap okuyor muzık dınlıyordum ama suanda ne yapıyorum bos bos bakıyorum[/QUOTE]
sıkmayın canınızı sn. torsion..
yeri geldi hepimiz uykusuz geceler geçirdik, sabah olmak bilmedi.. seans açılana kadar bi mucize olur mu acaba diye dua ettik.. sabah olduğunda zararla pozisyon kapadığımızda geceki kadar acımadı canımız, sanki o an büyük bir yük kalkmıştı üzerimizden..
yeri geldi sermayeyi sıfırladık..yine para aktardık ,yine devam dedik.. 1 ayda dirhem dirhem piyasadan aldığımızı 1 günde verdik.. en mükemmel sistemi bulmak için günler, haftalar, yıllar geçirdik pc başında... her yeni bulduğumuz sistem yeni bir umut oldu..seviklerimizin ailemizin zamanından çaldık.. bu yıl gönlümce tatile bile çıkamadım, borsadaki sermayem azalmasın diye..
[QUOTE=saganak;54950]Şurada hiç bir arkaşımız ters pozisyonda olmasa da şu günün tadını çıkarabilseydik keşke.
Bütün bu olanlara karşılık , geçmişin ahı , vahı hiç kimseye bir şey kazandırmaz. Bu nedenle geçmişi deyil , yarin en dogrusu neyi yapabilirizi konuşmak, düşünmek daha dogrucu bir davranış olur.
Bir kitapta okumuştum, reklamı olmasın diye yazmıyorum.
İnsan hayatında , en kötüsü ne olabilir diye düşünüp , kabüllenip , sakinleşmek , karar alıp uygulamak , En kötüyü baştan kabullendikten sonra , ne olacagını düşünmek yerine , neler yapabilirimi düşünmek .[/QUOTE]
Şemsiyeden sonra her şey olur diyon yani ).. Kayahan duydun mu. Al sana mutluluğun reçetesi. :)..
[QUOTE=jerfin;54951]sıkmayın canınızı sn. torsion..
yeri geldi hepimiz uykusuz geceler geçirdik, sabah olmak bilmedi.. seans açılana kadar bi mucize olur mu acaba diye dua ettik.. sabah olduğunda zararla pozisyon kapadığımızda geceki kadar acımadı canımız, sanki o an büyük bir yük kalkmıştı üzerimizden..
yeri geldi sermayeyi sıfırladık..yine para aktardık ,yine devam dedik.. 1 ayda dirhem dirhem piyasadan aldığımızı 1 günde verdik.. en mükemmel sistemi bulmak için günler, haftalar, yıllar geçirdik pc başında... her yeni bulduğumuz sistem yeni bir umut oldu..seviklerimizin ailemizin zamanından çaldık.. bu yıl gönlümce tatile bile çıkamadım, borsadaki sermayem azalmasın diye..[/QUOTE]
cok haklsınız ama ben kendı sıstemıme hırsım yuzundenıhanet ettıgım ıcın kendıme kızıyorum ama kurtulusu yok yarını bırlıkte yaayıp gorecegız sımdı ıse sayın sagnak ın dedıgı gıbı sakın kafayla sabah ıcın senaryo uretmek gerek aslında ama kafamız sakın degıl kı
[quote=BULUT;54952]Şemsiyeden sonra her şey olur diyon yani ).. Kayahan duydun mu. Al sana mutluluğun reçetesi. :)..[/quote]
Ne alaka kayahan.
[QUOTE=saganak;54954]Ne alaka kayahan.[/QUOTE]
Amca oğlu musun vatandaşımızın? :).
Ya da E-5 den kader arkadaşı :) ?
Ya da yedek rumuzu?.
Anladım C şıkkkı..
[quote=BULUT;54955]Amca oğlu musun vatandaşımızın? :).
Ya da E-5 den kader arkadaşı :) ?
Ya da yedek rumuzu?.
Anladım C şıkkkı..[/quote]
Niyetiniz sataşmaksa , adres yanlış.
Bu topikte hiç kimseyle bu tür tartışmalar , kimseye bir şey kazandırmamıştır. Buradaki herkese saygılı davranmaya azami özeni gösteriyorum. Sizede haddim olmadan öneririm.