-
[quote=GOKHANFINDIK;125401]Az önce duvarda bir tane bardak patlattım.İçinde çay vardı.Yataydan çıkarız şimdi.Kan akması lazımdı bir tane.[/quote]
Aşağı dersin bana uyar, yukarıda ısrar edersen onada uyarım ne olcek, bu arada umarım kan senden çıkmamıştır.
-
Ağustos vadeye noluyor boyle, efg sı gider tgb si gelır, arada ıkısı bırden gelır, tek tek gelın yawwww!
-
[QUOTE=QUEEN;125402]ona ekmek arası mantı:p[/QUOTE]
ne güldüm, ilahi queen..:..:
offf yaa benim canım da mantı çekti.. kim açtı bu mantı meselesini.dng.dng
-
[quote=MMO;125406]Aşağı dersin bana uyar, yukarıda ısrar edersen onada uyarım ne olcek, bu arada umarım kan senden çıkmamıştır.[/quote]
Bardak kırıldı ya onun kanı aktı.:::::::::Çay döküldü içindeki.:::Birazdan flat yapıp terkedecem gibi ekranı.Ben bilet bakayım yine bu böyle olmuyor.Bu şekilde boşuna ekranda duramam.
-
[QUOTE=jerfin;125408]ne güldüm, ilahi queen..:..:
offf yaa benim canım da mantı çekti.. kim açtı bu mantı meselesini.dng.dng[/QUOTE]
buyur gel diycem ama tencerini dibi görünmüş.:::.gel yine yaparız..:)
-
[QUOTE=tuareg;125394]sen de sevdın tobreg demeyı haaa, bak sen askerde cok dayak yersın jerfın (elf cadısı) ben diyeyım de.. :)[/QUOTE]
bence senin isim evrim geçeriyor yavastan :::
insan olabilmen için daha cok aşama var gayri
ahanda evrim aşamaları
tuareg----[B]tobreg[/B]----tabreg---tagberg----tagaberg----tahaberg----tahaberk
:::
dahan 2. aşamadasın
-
vallahi de mantı yemeye gidiyorum dayanamayacağım.. hadin byeeee:..:
-
[quote=QUEEN;125405]napalım biz her canımız çeken şeyi bulabiliyomuz.. nefsi terbiye olur ..iyi olur..[/quote]
Demesı kolay, aha da dıyorum, 'nefsımm terbıye ol, terbıye ol..' eeee, olmuyor işşte:..::..::..:
mantı payımı ıstıyorum, goz hakkı, boğar hakkı ve daha bır suru hakk, adresı verıyorum kargoyla gonderım, kargo parasını da bı zahmet odeyın, ayıptır, odemelı olmasın...
-
[quote=fXci;125411]bence senin isim evrim geçeriyor yavastan :::
insan olabilmen için daha cok aşama var gayri
ahanda evrim aşamaları
tuareg----[B]tobreg[/B]----tabreg---tagberg----tagaberg----tahaberg----tahaberk
:::
dahan 2. aşamadasın[/quote]
son aşama tuhafbeg e donusmesın razıyım:)
-
[quote=AMON RA;125397]Yalnız Seyyah'ın biraz dobişko olduğunu duyduydum onun karnını doyurup ööle gelin! :..:[/quote]
hayır hafif etine dolgunum sadece :mad:
balık etli de diyebilirsin (balina balığı etli) :D
ne var yani 116 kg çekiyorum çoh mu?
3 tabak mantı yiyebilirim fazlası pek mümkün değil :p
-
[QUOTE=tuareg;125413]Demesı kolay, aha da dıyorum, 'nefsımm terbıye ol, terbıye ol..' eeee, olmuyor işşte:..::..::..:
mantı payımı ıstıyorum, goz hakkı, boğar hakkı ve daha bır suru hakk, adresı verıyorum kargoyla gonderım, kargo parasını da bı zahmet odeyın, ayıptır, odemelı olmasın...[/QUOTE]
kargoyla mantı gönderiyorum..:::mantı bitti ..yedik kalmadı..
-
[quote=jerfin;125408]ne güldüm, ilahi queen..:..:
offf yaa benim canım da mantı çekti.. kim açtı bu mantı meselesini.dng.dng[/quote]
ben kıvin ablayı mıtfağa soktum o da mantı açtı hohohohoho (ayı gülüşü yaptım) :::
-
maşallah ren geyikleri kabul gününe dönmüş forum:)
-
[quote=QUEEN;125402]ona ekmek arası mantı:p[/quote]
aslında mantının içine kıyma yerine ekmek içi koysanda olur :::
-
[QUOTE=SEYYAH;125415]hayır hafif etine dolgunum sadece :mad:
3 tabak mantı yiyebilirim fazlası pek mümkün değil :p[/QUOTE]
Ok ben 3 tabağa razıyım! :..::..::..:
-
Efiksci,:::
Karşılaştırmalı bir haziran -ağustos günlük endeks 30 bastası gönderebilen mi?
Ben yokkene ne yapmış Sarhoş vob bakem??:::
-
ben ne 120 gilolular gordum gayet fit duruyolar gayri ::: boya bağlı o ::: kilo boy orantısı onemli ------ belkim kas oranı fazladır SEYYAHın :::
-
[quote=marakes;125418]maşallah ren geyikleri kabul gününe dönmüş forum:)[/quote]
piyasa zıvanadan çıkınca böyle oluyor idare ediver gayrı :::
-
[quote=SEYYAH;125423]piyasa zıvanadan çıkınca böyle oluyor idare ediver gayrı :::[/quote]
ben de fincan la duvarlara resim çizmeye çalışıyorm sabahtan beri...:..:
-
[quote=marakes;125418]maşallah ren geyikleri kabul gününe dönmüş forum:)[/quote]
Yok öyle birşey, siz başka forumla karıstırıyorsunuz, burada yeme içme uzerıne bılımsel bır tartısma yurutuluyor, vob ve beslenme bırbırınden ayrılmaz meselelerdır, teessuf ederım.
-
[quote=excali;125421]Efiksci,:::
Karşılaştırmalı bir haziran -ağustos günlük endeks 30 bastası gönderebilen mi?
Ben yokkene ne yapmış Sarhoş vob bakem??:::[/quote]
en detaylısından geldi :::
[IMG]http://i42.tinypic.com/uu7pl.png[/IMG]
-
Arkadaşlar ben flat.Bu ***çocukları para mara vermez kimseye.Jerfin kadar kibar olamayacam.Hellim hanım lütfen cezamı 1gün verin fazla uzun sürdürmeyin.Hadiyin güle güle.Nasılsa engeller.Müebbet verir belki.O zaman yakında gelirim yeni isimle byeeeee şimdilik.
-
vobix de haydi 275 görsün düşsün gayri
-
[QUOTE=VOBiX;125384]Düşmeden 275i görmesi lazım bir daha.[/QUOTE]
Tamam şimdi rahat rahat düşebilir.
-
dolar lönk endeks ful şort hedef gün sonu.
-
[quote=QUEEN;125343]asti stopladınmı.. ben duruyorum 150 kısalarla vay bana vaylar bana[/quote]
ne stoplayacağım ya..stop da neymiş, yerim stopu :)
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;125391]Abi öyle bir yazdın ki bir kere 44000 görse de öyle düşsek der gibi.Bu yataylığın sonu 3.THAILAND seferi gibi duruyor.Ben öyle görüyom.[/QUOTE]
İkincisinde de gidemedin di mi patayaya.
-
[quote=tuareg;125425]Yok öyle birşey, siz başka forumla karıstırıyorsunuz, burada yeme içme uzerıne bılımsel bır tartısma yurutuluyor, vob ve beslenme bırbırınden ayrılmaz meselelerdır, teessuf ederım.[/quote]
ben de 1 tabak mantı talep ederim:..:
-
[QUOTE=tuareg;125398]Vade sonuna cok guvenme kardeşim, arada ağostos vadeye de yayıl, ben öyle yaptım, cok rahat valla:::[/QUOTE]
di mi aralıkta yılsonu bilançolarını şişirelim diye coşup aldılar şimdi de yarıyıl bilançolaarını şişirmeye kalkmasınalr sakın .dng
-
[quote=GOKHANFINDIK;125427]Arkadaşlar ben flat.Bu ***çocukları para mara vermez kimseye.Jerfin kadar kibar olamayacam.Hellim hanım lütfen cezamı 1gün verin fazla uzun sürdürmeyin.Hadiyin güle güle.Nasılsa engeller.Müebbet verir belki.O zaman yakında gelirim yeni isimle byeeeee şimdilik.[/quote]
Hiselerimize tercüman oluyorsun ama ceza almana gönlümüz razı olmaz,
-
[quote=marakes;125433]ben de 1 tabak mantı talep ederim:..:[/quote]
Olmuyor ama sayın marakes, forum ıyıce geyığe sardı valla:..::..::..:
-
[quote=VOBiX;125432]İkincisinde de gidemedin di mi patayaya.[/quote]
Gidemedim.Ayrıca Pattaya da avrupalı bir turist 29 kişiye grip bulaştırmış.Bulaşan yer de diskoymuş.Ben gidememe nedenim bu seferki sabah kız geldi kalk gidiyoruz dedi anlaşmıştık.Ben gece sabaha karşı gelmiştim otele.Uykumu bırakıp sabahın 9 unda kalkamadım.Yorgunluktan.
-
[quote=jerfin;125386]bu togreb arkadaşımız çeşme'de çöl serabı görüyorsa ben ne diyim şimdi vobix..:..:[/quote]
o ne gı togreb :) tobreg o tobreg..seninki akrep der gibi olmuş.
-
[QUOTE=jerfin;125404]haklısın, kesin çok dayak yerdim..:p itiraf ediyorum geçimsiz, uyuz, sinir bozucu, ukalanın tekiyim ben..üüüüüü[/QUOTE]
Elinde tespihle gören tırsıyordur. .boks.
-
hahaha geçtim seni 117 çekiyorum :p
-
[quote=VOBiX;125439]Elinde tespihle gören tırsıyordur. .boks.[/quote]
Pek sanmam, atıp tutmasına bakmayın, höt dersen mız mız ağlamaya başlar, kız kısmı işte,
misal, Jerfınnn, höötttt!
-
[quote=tuareg;125441]Pek sanmam, atıp tutmasına bakmayın, höt dersen mız mız ağlamaya başlar, kız kısmı işte,
misal, Jerfınnn, höötttt![/quote]
ya mundar ettiniz kızın imajını...tesbih çeken sulu göz bir bağyan...:::
-
[quote=tuareg;125436]Olmuyor ama sayın marakes, forum ıyıce geyığe sardı valla:..::..::..:[/quote]
sanki..evet..:)
-
[QUOTE=Astatin;125438]o ne gı togreb :) tobreg o tobreg..seninki akrep der gibi olmuş.[/QUOTE]
NEdense tobreg diyince aklıma böbrek geliyor :::
[IMG]http://www.oktayustam.com/images/tarifler/01-12-2008/aralik2008/08aralik2008/bobrek-kavurmasi%20(1).jpg[/IMG]
-
acaip sıkıldım..hımmmm..şimdiye kadar hep avatar değiştirdim...acaba nikneymimimi değiştirsem.. değişiklik olur...eski nickimemi geri dönsem aceba..pikidap.yok ya o nikin karizması az...hımmm...nik önerilerinize açığım...