herkese günaydın ama pek aydınlık bir gün olmayacak gıbı
Printable View
herkese günaydın ama pek aydınlık bir gün olmayacak gıbı
Gunaydın ,
gozum haber ekranında soyle bir haber arıyor umut edıyor terste kalan arkadaslar icin
Vob dan gelen acıklama piyasalar duzelene kadar vob kapalı kalacaktır dese ne guzel olur
kısa bir süre için...
dowda 9525 altı
fdowda 9450 altı sahte kanımca......
bugun tepki için dönüş günü oldugunu düşünüyorum...
uzunları yarına taşıyacagım.. hiç dokunmadan...
yada dünkü gibi volatil olursa al sat yaparım..ama yine uzun önceliğim olur.........
uzuncu kardeşlerime sabır diliyorum........açılışa yapacak bir şey yok..
piyasa çok acımasız......
şu günleri bir atlatalım.....[B]agzını açan endeks yüzde 5 ten açıyor....[/B]
ne günlerdi..200 puana sıkıştık diye şikayet ederdik...:)
ben rahatım..al sat tavsiyesi değil..sonuçları beni bağlar sadece...
herkese bol kazançlar.....
Açılış tahminim 36.500 eğer zaten bunu da açmazsa ,ben artık dibini 30.000 de görüyorum...
[QUOTE=teo;54851]bunun anlamını anlayamadım dogrusu, yanı birisi long ıse karsısındakı de shorttur, burada söyle bir düşünce kanımca yanlıştır, deutche veya efg short ise, vade short kapanır,
Yani burası o zaman piyasa olmaz,Deutche short ise ve konjektör değişiyorsa, stoplar ve longlar, veya flat kalır,
Adamlar shortta, longun şansı yok cümlesinin karşılığı, onların malını alan adamlarda longta,shortun şansı yoktur değilmidir..
Mantıken bu dediğinize katılmıyorum, bu piyasa değil,Ali Baba'nın çiftliği olur o zaman, Peki o zaman biz boşa uğraşıyoruz,tekniğe de gerek yok..
Sevgiler[/QUOTE]
dun gunduz ve aksam yazilanlari okumayinca hepsini okumak bayagi uzun zaman aliyor
sevgili teo burasi zaten ALI BABANIN CIFTLIGI yeni anlamaniza gercekten sasirdim bir 3. dunya ulkesi dusunun butun borsasinin degeri dow daki 1 kagidin degerine esit.Eee yani dimi??
eger burasi ALI BABANIN CIFTLIGI DEGILSE BU SABAH ISLEMLER IMKB DE BASLAMAZ !!
hep beraber gorcez
djı'da 9300 -9200 dip olmasını bekliyorum ve buradan 10000-10200e doğru bir tepki gelmesi gerekiyor...
Akyatırım gunluk raporu raporu
Yurt içi piyasaların tahmini %8 düşüş ile açılıp, günü daha da aşağıda kapatmasını bekliyoruz. Günün ilk saatlerinde, hem bonolar ve hem de YTL daha düşük seviyelerden işlem görmekte. Endeksin 29.000 ve 28.500 seviyelerinde desteği bulunmakta.__8/10/2008 09:07
[QUOTE=mbm;54838]tam tersine bende bugun işlem rekoru kırmışım...
sen çarpılmadın 6000 puanlık iki gapta tabiii.rahatsın..
süper volatil bir gündü....7000 puanın 2000 puanı komisyon.....
hep böyle olursa sistemi bırakırım......:D:D
dax bile manyadı.. artı yüzde 1..eksi yüzde 1..
kaç kere yaptı aynı hareketi......
geceye yarım uzun girdim......[/QUOTE]
dostum bazen masada pas demek en iyisidir tamam zarar ettin ama o zarari hemen akabinde cikaracaksin diye kural yokki
ama tebrik ediyorum kazanmissin keske geceye poz tasimasaydin cunku bu is kumar oldu artik neyse...
[QUOTE=teo;54854]hayır hep öyle olmadı, bizler normal trend karşısında durmamızdan kaynaklandı her şey,
Burada şu var buğunkü hareket nedir,Tepki mi, trend başlangıcımı, bunu bilmek lazım.
Öncelikle piyasaya kim hakim, eğer hakimiyet ayılarda ise, her zaman aşağı gideriz, isterse 1500 yukarıdan kapatsın,
Buğün kapanış itibarı ile ilk defa günlerdir ciddi olarak boğalar piyasaya hakimdi,ama fiyat düştü, bunun nedeni,sizinde tahmin edeceğiniz gibi poz kapatmak için aşağıya saldılar,
Dikkat ederseniz piyasa açılışında apsd -6000 lerde gezerken,( call marginden oluşan kayıplar).. şu an kapanışta +9600, 15.000 poz el değiştirmiş,
Kimdi bu poz açan geçenlerde, Morgan dı, Muhtemelen tahminim, Morgan diğerlerini kullanarak 15.000 shortunu kapattı.
Sevgiler...[/QUOTE]
bu yukaridaki yaziyi teo nun yazdigina inanmiyorum
buyuk ihtimalle hesabi hacklenmis olabilir ,onun yerine baskasi yaziyor diye dusundum ilk okudugumda
teknikten milim sapmayan(en iyilerden biri olan teo)simdi pozisyonlari takip ediyor inanilacak sey degil
piyasa bircok kisiyi yeni arayislara itti ongoru sordugumda sistem al derse alirim sat derse satarim diyen teo simdi morganin 15.000 tanesinin pesinde
sevgili teo lutfen eski teo ya don.saygilar.
%7 eksi açıldı . tepki olur mu acaba?
trendlerde uyumsuzluk olmaz diyen arkadaslar duygusal davranip selalede uyumsuzluk ariyolar ARKADASLAR BURADAKI HERKESI SEVIYORUM(birkac ruh hastasi haric) lutfen soyle silkelenin biraz daha objektif olun kimseyi kaybetmek istemeyiz.
[QUOTE=follow;54996]
sevgili teo lutfen eski teo ya don.saygilar.[/QUOTE]
follow ben oylemı yazdım,arkadasım, zaten canım sıkkın....ne morganı...